עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני קופץ ממוט למוט? המוט נימצא מעליי איך אני קופץ למלא?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by t--g,

שלום לכולם!! רציתי לדעת משחק המשך של Call of Duty הוא משחק הרחבה.??. כילאו נצטרך את call of duty שבשיל לשחק?? או לא??

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Gnome,

"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הרצתי את שניהם על המחשב שלי... ופאר קרי הרבה הרבה יותר כבד!! מה אתם אומרים?? אההה ולדעתי פאר קרי גרפיקה יותר מרשימה

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by DDDDPJ,

יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by R0ck,

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/539/539012/fear-20040813075149553.jpg http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/539/539012/fear-20040813075146522.jpg http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/539/539012/fear-20040813075129850.jpg http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/539/539012/fear-20040813075141210.jpg http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/539/539012/fear-20040813075136585.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen0/920744_20040818_screen006.jpg תהנו 8)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TermiNal,

מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;D ה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

אחרי סיום המוד הגיע הזמן להתקין את המשחק החדש שלי, THIEF3! אני יכול להגיד לכם (עברתי עד עכשיו רק 3 שלבים...) לא מאכזב בכלל... מזכיר מאוד את המשחקים הישנים (וזה טוב) חוץ מהגרפיקה שהשתפרה פלאים... את העלילה עוד לא הכרתי אבל אני יודע שיהיה טוב!!! מומלץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  9. מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by slim_shady,

http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_part3/ זה משחק נחמד.... השיא שלי 286.... עשיתי חיפוש והגרסה הזאתי לא נמצאה..... עריכה: 450 .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by generalA,

יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  12. אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by canonball,

כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש

14. Started by 1nstall,

היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  15. נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zzzx,

דוד שלי הביא לי לפני 4 ימים את need for speed underground מקורי... כשאני מתחיל להתקיןן את המשחק , בערך ב 9% הוא כותב לי שיש בעייה בהעתקת קובץ אחד (לא זוכר תשם) ואי אפשר להמשיך.... זה מעצבן אותי ואני חייב חייב עזרה בקשההההההההה.... :) יש לי windows xp proffesional p 4 2.66 geforce 4 128 mb mx 256 ram תעזרו בקשה...

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The Shark,

שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by mega1234,

למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

האפקטים שאני מדבר עליהם זה 1. הטשטוש שיש נייטרו, אפקט של מהירות 2. המעודדים והמזניקה איזה דרישה יש לאפקטים האלה או בניסוח קצת יותר ברור, מה צריך להיות בכרטיס מסך שלי בשביל שיתמוך בפתיחת האפשרויות האלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  21. אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ryu,

אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.