משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הכי מהירה לקנות\להוריד את FAR CRY 2 בצורה חוקית(!)? להוריד הכוונה למשהו בסגנון STEAM... וזו נראה הדרך הכי מהירה... (אם כן הייתי שמח להסבר איך לעשות זאת ואם לא אז באיזו חנות יהיה הכי כדאי?) עריכה: ראיתי עכשיו את האתר direct2drive... נשמע משהו טוב רציתי קצת הסבר עליו ואיך בדיוק הקניה וקבלת המשחק מתנהלים... תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק ב -spellforce 2 למי שמכיר משחק לא חדש במיוחד.... שיחקתי במשחק והכול עבד רגיל...עד שלפתע הוא החליט שהוא לא עובד יותר... כשאני לוחץ על המשחק אין שום תגובה ואין שום פירוט למה זה לא עובד פשוט כלום לא קורה.. עשיתי install מחדש וגם זה לא עזר... אני לא מבין מה קרה פתאום שהמשחק לא עובד...לא עשיתי שום דבר... מחכה לעצות תודה !!! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2011 בשעה 09:40:11 יכול להיות שהבעייה הוא באחד מקבצי ה-DLL ואם זאת הבעייה אז איך אני מתקן את זה?יש תוכנה שמטפלת בזה???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סימס 3 והרחבה על דיסקים מקוריים והם עבדו מצויין עד שהורדתי 4 חבילות הרחבה בorigin, עכשיו העכבר לא זז חלק והמשחק כל שניה נתקע. זו לא בעיית מקום בHD כי יש עוד 43 GB פנוי בכונן C ו300 GB פנוי בכונן D וכרטיס RAM של 8 GB. אחרי שהתאמתי את רזולוציית המסך במשחק העכבר לפחות התחיל לזוז אבל עדיין בצורה לא חלקה. יש לי גם סימס 4 מותקן מדיסק והוא לא נתקע.. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. למישהו אולי יש הצעה לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Reach max-performance while gaming by re-arranging computer resources and terminating unnecessary system and non-windows services. Real-time detection of CPU, disk space, and memory usage to optimize your PC for gaming performance. EZ Game Booster provides disk defragmentation as optimizes it by intelligently streamlining your files based on using frequency. Over 50 helpful tweaks for your network, cores unparked, system speed, and system stability. Most gamers gain 10-30% performance increase in all games or programs. System Requirements: Microsoft Windows 10, 8/8.1, 7 with Service Pack 1, XP with Service Pack 3, Vista with Service Pack 2 (…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ???????????? בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצאבדילמה אם יש באפשרותכם לעזור לי אז בבקשה תנו לי לינק של אתר יחסית זול וטוב שמוכר הגהים ודוושות למחשב אני מאד ישמח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שם הקבוצה : mousetrap חברי הקבוצה : spartan , breakout , Sidious , located , ludacent steam ID : spartan : STEAM_0:0:25831416 breakout : STEAM_0:1:19420027 Sidious : STEAM_0:0:11004636 located : STEAM_0:0:13727810 ludacent : STEAM_0:1:8483152 איש קשר : spartan - איתי פלאפון : 0542103224 איימיל(לא משתמש בו כל כך עדיף להתקשר) - spartantw@walla.com ערוץ הקבוצה במירק : #mousetrap אנחנו באים 100 אחוז! *עשיתי עריכה כי zex בחוץ וsidious בפנים. קישור לכל ה 5 steamID s i z . co . i l / m y / m v d m z i f l d 5 j l . b m p תוריד רווחים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהורדתי את המשחק ואפילו הספקתי למחוק ולאבד שמירות (באסה אבל הורדתי שמירה 100 אחוז אז אני משלים ככה את המשחק) יש לי בעיה כשאני מסובב את השחקן עם העכבר זה לא מסובב לכיוונים הנכונים וזה פשוט עושה מלא סיבובים , אפשר לשחק נורמלי רק כשמרביצים עם המקשים הרגילים או נוסעים.. אי אפשר לשחק ככה ניסיתי לשחק בהגדרות של המצלמה במשחק אבל שום דבר לא פותר ב100 אחוז , ממש אי אפשר לשחק ככה, לירות .... הגרסה שלי היא 1.3 ולא של SKIDEWO אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...סך הכל מעביר שיעמום במשחק הזה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מהמשחקים והדגש העיקרי הוא על המולטיפלייר. איזה מהם עדיף? מבחינה של הנאה, שרתים וישראלים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה. אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי. האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך). אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא אכפת לי שישלב בתוכו גם קצת שטח בנוי אבל בבקשה נא לא להציע כאלו שמבוססים על מלחמת העולם 1/2 וגם רצוי שיהיה ריאליסטי מבחינת נשקים , אוייבים וזהו פחות או יותר .... תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה, רון
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חזק ( GTX 1080Ti) ומסך 4k
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך EA יודעים שה CD KEY הוא חוקי, אני יכול ליצור CD KEY דרך גנרטור זה בדיוק כמו הקי שהם מייצרים זה משתמש בואתה נוסחה, ואז EA אומר לי שזה לא חוקי אם אני אקנה קי חוקי אז לא תהיה לי את הבעיה למה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שחלק מהעובדים הלכו הביתה לפני כמה חודשים החברה נסגרת סופית. http://kotaku.com/5335903/grin-is-officially-dead-spawns-outbreak
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-