עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MaLaWaH,

שלום לכולם, אני MaLaWaH - כרגע מנהל גאטרים שאחראי בעיקר על MW3 . בתאריך 9.3 יצאתי לחופשה לשבוע .. כשחזרתי שמעתי שרץ רק גאטר אחד בודד בשבוע ולא נרשמו מספיק קבוצות לקאפ אז ביטלו גם תקאפים ב MW3 עד להודעה חדשה.. אני רוצה לנסות להחזיר את MW3 למפה , במיוחד תקאפים השבועיים. אשמח אם כל מי שבעד , יגיב פה וירשום פה תקבוצה שאיתו הוא יוכל להרשם לקאפ ב MW3 (אם יהיו מספיק קבוצות, יתקיים קאפ) . בנוסף לכך, אשמח אם עוד אנשים יבואו לגאטרים ב MW3 כדי להחזיר את פעילותו של משחק זה. תודה רבה ושבוע טוב. קבוצות רשומות (צריך 4 מינימום רצוי מעל 5) : Plug & Play TheMafia [ATTACH=CONFIG]5529[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rikus,

אני מניח שכולם כאן שמעו על התעשיה הזאת, שלא ברור אם היא משגשגת או מדשדשת, אבל מה שבטוח שכמה אנשים בעולם הצליחו למתג את עצמם מספיק כמו יוצרי זומה או שאר משחקי ה CASUAL. בעידן של היום יש מספיק בוני משחקים ומיני תוכנות עריכה למשחקים חינמיים שמאפשרים לכל אחד ליצור משחק, אם יש לו מספיק סבלנות וזמן. זה די דומה לתופעת כמות הלהקות שקיימת בMYSPACE בארץ הקטנה שלנו, אני לא יודע מספרים אבל זה הרבה. מה רציתי? סתם, לדעת אם יש כאן מישהו מספיק עם אידיאל ותחת באמת לשבת ולעשות דבר כזה בארץ ואם הוא הגיע לשלבים מתקדמים בפיתוח. יכול להיות שאני מדבר לעצמי, אבל בחו"ל התופעה היא ממש ענקית. הנה סתם כתבה של מפתחי משחקי הRPG האינדי בחו"ל ומה שהם חושבים על כל הרעיון: http://rampantgames.com/blog/20…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Red Siskin,

Reach max-performance while gaming by re-arranging computer resources and terminating unnecessary system and non-windows services. Real-time detection of CPU, disk space, and memory usage to optimize your PC for gaming performance. EZ Game Booster provides disk defragmentation as optimizes it by intelligently streamlining your files based on using frequency. Over 50 helpful tweaks for your network, cores unparked, system speed, and system stability. Most gamers gain 10-30% performance increase in all games or programs. System Requirements: Microsoft Windows 10, 8/8.1, 7 with Service Pack 1, XP with Service Pack 3, Vista with Service Pack 2 (…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. משחק מקורי כמובן. רשום לי שיש לי בעיה בחיבור,ברשת. 1 יש לי ראוטר - האם עלי לפתוח פורטים ? ואם כן אז איזה כי יש מלא שרתים ואני לא אפתח מלא מלא פורטים. 2 שמעתי שיש שרת ישראלי טוב,איזה הוא ואיזה פורט לפתוח (אם צריך כמובן) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המפיצה האמריקאית הגדולה מחליטה לסיים את הבלעדיות של יצירותיה לפלטפורמת ה-Origin האישית שלה, ואפילו לא פוסלת שיתופי פעולה עם חנות ה-Epic Store בהמשך לכתבה

10. אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! האם מישהו במקרה יודע כיצד אפשר להגדיר את המשחק למסך מלא, לבעלי מסך רחב? כי בהגדרות זה לא משנה את התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.gamefocus.ca/news/11341

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by X_Dror,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by זאק,

מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה

20. Started by liav12,

אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by AmitDanan,

אני צריך להתחיל מירוץ אבל לא יודע על מה ללחוץ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SilentBob,

Umbra הוא משחק חדש שמשלב את היכולות הגראפיות המרשימות של מנוע ה-CryEngine עם עולם ה-HackN\'Slash המוכר והממכר של דיאבלו ודומיו, והוא בדרך אליכם תודות לקמפיין קיקסטארטר מוצלח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%97%d7%95%d7%97-crysis/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rroonnii,

By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by יוסי111,

שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים תמשחק ולא יצא לי הכי לשחק בו... אבל נתקעתי בקטע ממש הראשון שאני צריך לצלם את קייט לחבר איזה משו כמו שמחולק ל- 3 חלקים ניסיתי לצלם תיד שלה שהיא לוקחת תכוס שתיייה במטוס עם אתם זוכרים... אבל לא לא מצליח לעשות כלום מה עושים שמה בבקשה זה מעצבן הקטע הזה?[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:21:12 מישהו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים