עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bobby323,

השאלה שלי היא איך EA יודעים שה CD KEY הוא חוקי, אני יכול ליצור CD KEY דרך גנרטור זה בדיוק כמו הקי שהם מייצרים זה משתמש בואתה נוסחה, ואז EA אומר לי שזה לא חוקי אם אני אקנה קי חוקי אז לא תהיה לי את הבעיה למה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

3. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Gnome,

הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DivineS,

מהיום 12.2.2013 ESL לא יאפשרו למי שמשתמש ב FOV CHANGER אחר משלהם לשחק ב ESL, זאת אומרת שמי שמשחק עם משהו אחר מקבל באן. http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/233518/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eladbu,

על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by urib,

מפתחי המשחק Dying Light יצרו בתוך המשחק קיר גרפיטי לזכרו של David Acott, גיימר בן 17 שנפטר מסרטן, הוא אהב במיוחד את המשחק DL. http://www.bbc.co.uk/programmes/p02sw6kh יהי זכרו ברוך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב לרכוש משחקים מSTEAM, אבל לא כ"כ מבין כיצד זה פועל והאם ישנן מגבלות (למשל, אם המשחק נמחק לי מהמחשב, האם אני יכול להוריד שוב ?). האם תוכלו להסביר בקצרה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בטל הרשמה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי. זה מיועד לאח קטן, זה יכול להיות אופנועים, משאיות , you name it. אני לא בקיא אז חיפשתי בת'רד ומה שמצאתי זה Flatout\Test Drive. אם זה משנה, המחשב שיריץ הוא GF 9600, E8400... תודה מראש.

12. Started by tomerm55,

שלום בסינגל פלייר הרגיל כבר פעמיים התחלתי מחדש את המשחק , כל פעם שאני מגיע לשלב מסוים ויוצא מהמשחק , אז כשאני נכנס שוב לאחר כמה ימים הוא לא מראה שיש אפשרות להמשיך אלא רק להתחיל מחדש... כאילו שלא שמר את ההתקדמות. כמובן שהוא שומר "אוטומטית" חלק מההתקדמות , כשאני יוצא זה דרך "save & quit" וכו' כך שאין סיבה לכאורה לכך שלא שומר. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rikus,

אני מניח שכולם כאן שמעו על התעשיה הזאת, שלא ברור אם היא משגשגת או מדשדשת, אבל מה שבטוח שכמה אנשים בעולם הצליחו למתג את עצמם מספיק כמו יוצרי זומה או שאר משחקי ה CASUAL. בעידן של היום יש מספיק בוני משחקים ומיני תוכנות עריכה למשחקים חינמיים שמאפשרים לכל אחד ליצור משחק, אם יש לו מספיק סבלנות וזמן. זה די דומה לתופעת כמות הלהקות שקיימת בMYSPACE בארץ הקטנה שלנו, אני לא יודע מספרים אבל זה הרבה. מה רציתי? סתם, לדעת אם יש כאן מישהו מספיק עם אידיאל ותחת באמת לשבת ולעשות דבר כזה בארץ ואם הוא הגיע לשלבים מתקדמים בפיתוח. יכול להיות שאני מדבר לעצמי, אבל בחו"ל התופעה היא ממש ענקית. הנה סתם כתבה של מפתחי משחקי הRPG האינדי בחו"ל ומה שהם חושבים על כל הרעיון: http://rampantgames.com/blog/20…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by papkin,

מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מוכר את החשבון שלי **צונזר** תתקשרו לפרטים נוספים ** אני לא מצליח לפתוח הודעת מכירה בלוח יד שנייה אז אני פותח פה יפתח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ExploiT,

לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המפיצה האמריקאית הגדולה מחליטה לסיים את הבלעדיות של יצירותיה לפלטפורמת ה-Origin האישית שלה, ואפילו לא פוסלת שיתופי פעולה עם חנות ה-Epic Store בהמשך לכתבה

19. http://game-oldies.com/ רק עכשיו גיליתי אתר שכולל המון משחקי קונסולות ישנות שניתן לשחק בהם online. כרגע זה האתר הכי טוב שמצאתי למשחקי קונסולות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נראה פשוט משחק מעולה עם ה SLOW MOTION וכל זה אם אני לא טועה זה היה אמור להשתחרר כבר לא? http://www.youtube.com/watch?v=bM0Z_haPj4s

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מי אשם בהשקה הנוראית של Batman: Arkham Knight למחשבים האישיים? כולם מאשימים את כולם, כך נראה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%99%d7%93%d7%a2%d7%95-%d7%a9-arkham-knight-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-pc-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-2-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-directx-11-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.