עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by דיאנה אפרת,

היי לכולם יש לי סימס 3 והרחבה על דיסקים מקוריים והם עבדו מצויין עד שהורדתי 4 חבילות הרחבה בorigin, עכשיו העכבר לא זז חלק והמשחק כל שניה נתקע. זו לא בעיית מקום בHD כי יש עוד 43 GB פנוי בכונן C ו300 GB פנוי בכונן D וכרטיס RAM של 8 GB. אחרי שהתאמתי את רזולוציית המסך במשחק העכבר לפחות התחיל לזוז אבל עדיין בצורה לא חלקה. יש לי גם סימס 4 מותקן מדיסק והוא לא נתקע.. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. למישהו אולי יש הצעה לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by X_Dror,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hattricking,

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Rumikdan,

יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by CDK,

לאחר תקופת החגים יפתח אתר שאליו זקוקים למנהלי תוכן באתר בעלי ידע בגיימינג ובאביזרי גיימינג, מחשבים וכל הנוגע לעיניים. האתר פונה לקהל הגיימרים ובעתיד תיפתח חנות אינטרנטית ובה ימכרו משחקי מחשב, אקס בוקס, סוני פלייסטיישן, אביזרי גיימינג, מחשבים המיועדים לגיימרים ועוד.. אין כל הגבלת גיל או מקום מגורים להנהלת האתר. הידע, הנסיון ואהבת הגיימינג הם החשובים לנו. לכל המעוניינים יש ליצור קשר דרך סקייפ, פייסבוק, אימייל או בפורומים בהם פורסמה ההודעה. אתר דוגמה - CDK

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Gimel,

http://www.commandandconquer.com/classic?sourceid=eag1321 חברת EA משחררת להורדה חינמית את שני המשחקים האלו. אתם מוזמנים להוריד ולהתנסות

14. אהלן.. בקרוב אני קונה מחשב, אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל הFLIGHT.. מה באמת הדרישות מערכת שכדאי בשביל שהמשחק ירוץ חלק (או לפחות בצורה טובה מאד על הגדרות טובות..) ( כעיקרון התקציב הוא 8000 למחשב + מסך (ללא OC) אבל התקציב יתגמש בשביל המשחק תלוי מה כדאי איזה סדר גודל של מחשב..) תודה :yelclap:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בעולם הגיימינג העכשווי חינם היא ממש לא מילה רעה, והכותרים שבכתבה הזו יוכיחו לכם כי לעיתים הם יכולים להיות טובים אף יותר מאלו שתידרשו לשלם עבורם ממיטב כספכם אם רק לפני עשור מבחר המשחקים החינמיים שהיו שווים בערכם למשחקים בתשלום היה יחסית מוגבל, אז כיום, בעיקר תודות למודל ה-Free2Play, זה די פשוט למצוא משחקים חינמיים איכותיים שחלקם יכולים אפילו לגרום לכם לשרוף עליהם פי כמה יותר שעות מאשר על משחקים רגילים. אז ללא הקדמות מיותרות, היום נסקור עשרה משחקים שלא דורשים תשלום שבהחלט כדאי לכם לבדוק. Team Fortress 2 נתחיל מאחד המשחקים החינמיים המפורסמים ביותר, ששומר על הפופולאריות שלו כבר כתשע שנים, אבל אני הולכת להזכיר אותו בכל זאת רק כדי להוריד את העניין מהשולחן. …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הם בכלל לא משתמשים במחשב וזו לא סביבה טבעית עבורם, כך אני צריכה משחקים עם משחקיות קלה ופשוטה - בלי שימוש ביותר מידי מקשים, או שילוב של מקלדת ועכבר. יש רעיונות כלשהם? המשחקים היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם ההענתירות (פקמן, דיגר, טטריס וכו'). תודה! ליז

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DXter,

אני מחפש קוד שיביא לי כסף או נגיד את כל המכוניות שאני אמכור את כולן כל פעם מחדש להשיג כסף חחח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DivineS,

טוב עוד מדריך ה- UAC היא תוכנת ה-ANTI CHEAT שמשתמשים בקוד 4 כרגע. לינק להורדה.http://uac.ac תלחצו על הכפתור הענקייי הכתום שרשום עליו DOWNLOAD. הדרך היחידה להירשם היא בתוך התוכנה אז חייבים להוריד קודם. אחרי שנרשמתם תכנסו לתוכנה ותעשו LOGIN. אחרי שעשיתם LOGIN אתם תראו את הMENU של ה UAC, תלחצו על PLAY אחרי זה זה יעבור למסך הזה: ויבקש ממכם לחכות 14 שניות אחרי זה תלחצו על OK בצד שמאל למטה. זה יעביר אותכם לפה: תיכנסו לרשימה של המשחקים ותבחרו CALL OF DUTY 4. אחרי זה תכניסו את ה MATCH ID מעליו.(ה MATCH ID זה ה"קוד" שקובע את ה"חדר" נקרא לזה שבו כל האנשים צריכים להיכנס וככה בסוף המשחק אפשר לראות מי העלה תמונות למי היה משהו חשוד בסריקה או משהו כזה. אחרי שבחרתם בקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה, רון

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך חזק ( GTX 1080Ti) ומסך 4k

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%91%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%9c-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה

25. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם EA החליטו לפנק ולתת את סימס 2 וכל ההרחבות בחינם כל מה שאתם צריכים לעשות זה זה: (תמונות של התהליך מצורפות) 1. להכנס לאוריגין 2.להפעיל קוד מוצר 3.להכניס את הקוד הבא (אני ישים אותו בצורה שתוכלו פשוט להעתיק): I-LOVE-THE-SIMS 4.להוריד ולהנות 5.להעביר לחברים מצטער שכל התמונות נלקחו ממק ולא ממחשב שמריץ וינדוס בגלל שבזמן הכנת ה׳׳מדריך׳׳ הזה המחשב שהיה ברשותי הוא מק אך התהליך תקף גם על מחשבי וינדוס ואפשר לשחק במשחק רק במחשבי וינדוס [ATTACH=CONFIG]6401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6404[/ATTACH] תהנו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.