עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יום אחרון של דילים עבור משחקי מסתורין ואימה - וגם אחרים - בפלטפורמה הגדולה ביותר בתחום לכתבה

2. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. גם החנות של פלטפורמת ה-Origin מבית EA Games פוצחת במבצעים מעניינים משלה שכדאי לכם לבדוק לכתבה

4. Started by TZuKi,

שמעתי על המשחק הזה, פשוט. סגנון WORMS, למשחק און ליין. קשה להשגה. אם מישהו יודע.....!!! בבקשה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lmlm,

שלום יש לי התלבטות הקשה באיזו קונסולה לבחור כדי לחסוך לסכום המתאים והנה השאלה: 1. אני יודע שלXBOX יש את ה XBOX LIVE השאלה היא האם זה עולה כסף לשחק נגד אחרים (ברשת LIVE)? 2. כנ"ל לגבי ה PS 3? 3. כנ"ל לגבי ה WII תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by fim,

יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by destinyy,

סופסוף סיימתי את הסרט, אחרי חודש וחצי של עבודה.. אני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה אבל נסתפק בזה. :-)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Delux,

רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה

11. Started by EasyPooper,

אהלן חברה אני שוקל לקנות את המשחק ולחזור לשדות הקרב חלקכם אולי זוכרים אותי עוד משדות הקרב המושלגים של BC2 ^^ רציתי לדעת האם המצב של המשחק בימינו עושה קנייה שלו כדאית כלומר, האם יש שרתים ישראליים בשפע? אם לא, אז איך הפינגים לחו"ל (חיבור 10 מגה של בזק+בזב"ל) והאם כדאי להשקיע עוד 10 פאונדים בBACK TO KARKAND הזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mischa_barton,

שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-evolve-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by or,

איפה אני יכול לקנות את המשחק (ירושלים או אינטרנט)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בעולם הגיימינג העכשווי חינם היא ממש לא מילה רעה, והכותרים שבכתבה הזו יוכיחו לכם כי לעיתים הם יכולים להיות טובים אף יותר מאלו שתידרשו לשלם עבורם ממיטב כספכם אם רק לפני עשור מבחר המשחקים החינמיים שהיו שווים בערכם למשחקים בתשלום היה יחסית מוגבל, אז כיום, בעיקר תודות למודל ה-Free2Play, זה די פשוט למצוא משחקים חינמיים איכותיים שחלקם יכולים אפילו לגרום לכם לשרוף עליהם פי כמה יותר שעות מאשר על משחקים רגילים. אז ללא הקדמות מיותרות, היום נסקור עשרה משחקים שלא דורשים תשלום שבהחלט כדאי לכם לבדוק. Team Fortress 2 נתחיל מאחד המשחקים החינמיים המפורסמים ביותר, ששומר על הפופולאריות שלו כבר כתשע שנים, אבל אני הולכת להזכיר אותו בכל זאת רק כדי להוריד את העניין מהשולחן. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by The Terminator,

מאוד התרשמתי מן התמונות שנמצאות כאן מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כי לנצח בני אנוש בשחמט זה כבר לא מאתגר במיוחד לכתבה

18. Started by liav12,

אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OREN_P,

אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?

21. אהלן.. בקרוב אני קונה מחשב, אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל הFLIGHT.. מה באמת הדרישות מערכת שכדאי בשביל שהמשחק ירוץ חלק (או לפחות בצורה טובה מאד על הגדרות טובות..) ( כעיקרון התקציב הוא 8000 למחשב + מסך (ללא OC) אבל התקציב יתגמש בשביל המשחק תלוי מה כדאי איזה סדר גודל של מחשב..) תודה :yelclap:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by STRENGTH,

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים