עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TheHacker,

שלום שרת חדש עלה לאוויר קוראים לו STI Israeli Clan Server All Welcome נשמח עם תיכנסו. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המשחק הולך לצאת ברבעון השלישי או האחרון השנה (תלוי באיזה אתר בודקים) הג'אנר- Historic Tactical Shooter פיתוח- Replay Studios הפצה- Gamecock Media Group אתר הבית- www.replaystudios.de/velvetassassin השחקן יגלם סוכנת בריטית חשאית שתבצע משימות בעורף האויב הנאצי. טריילרים: Behind the Scenes Trailer http://www.gametrailers.com/player/31416.html Morphine Walkthrough http://www.gametrailers.com/player/31795.html Lights Walkthrough http://www.gametrailers.com/player/31861.html Sascha Jungnickel http://www.gametrailers.com/player/31869.html

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, המשחק המדהים Max Payne 2: The Fall of Max Payne יצא היום ואתמול! זה משחקים מדהים וכבר יש לי אותו על המחשב אז תהנו כולכם וזה משחק ששווא ה**** מהאינטרנט!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CDK,

לאחר תקופת החגים יפתח אתר שאליו זקוקים למנהלי תוכן באתר בעלי ידע בגיימינג ובאביזרי גיימינג, מחשבים וכל הנוגע לעיניים. האתר פונה לקהל הגיימרים ובעתיד תיפתח חנות אינטרנטית ובה ימכרו משחקי מחשב, אקס בוקס, סוני פלייסטיישן, אביזרי גיימינג, מחשבים המיועדים לגיימרים ועוד.. אין כל הגבלת גיל או מקום מגורים להנהלת האתר. הידע, הנסיון ואהבת הגיימינג הם החשובים לנו. לכל המעוניינים יש ליצור קשר דרך סקייפ, פייסבוק, אימייל או בפורומים בהם פורסמה ההודעה. אתר דוגמה - CDK

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10532 כניראה שהוא יהיה איתנו עוד הרבה זמן

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by fano,

Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by X_Dror,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4698072.stm בהחלט מהלך מלוכלך של מיקרוסופט, אבל מה איכפת לנו הישראלים? אנחנו בכל מקרה לא קונים את ה- Windows שלנו ולפחות עכשיו אנחנו יודעים שכן מתוכנן Halo 2 למחשב

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by L1ron,

שלום , יש לי מחשב חדש שמסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. בבקשה תנו לי שמות של המשחקים הכי חדשים שיש לי את הגרפיקה הכי טובה? ז'אנר פתוח להכל , רק לא משחקי ספורט ומכוניות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by פריק,

**לינק צונזר**

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, פרצו לחשבון האוריג'ין שלי. בהתחלה קיבלתי הודעה על שינוי האימייל שמשוייך לחשבון, עם אפשרות ללחוץ על קישור כדי לבטל. אך כשלחצתי על הקישור, הוא הפנה אותי לעמוד של אוריג'ין שכותב שאין אפשרות לסיים את הפעולה. יצויין שפעם ראשונה שלחצתי על הקישור היה רק יומיים לאחר שנשלח אלי המייל. אח"כ גם שינו את הסיסמא לחשבון, וכעת אין לי גישה כלל לחשבון, וגם אני לא מצליח לשלוח איזה מייל או להתקשר עם EA. יש למישהו ניסיון עם זה, או רעיון לפתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DXter,

אני מחפש קוד שיביא לי כסף או נגיד את כל המכוניות שאני אמכור את כולן כל פעם מחדש להשיג כסף חחח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DivineS,

טוב עוד מדריך ה- UAC היא תוכנת ה-ANTI CHEAT שמשתמשים בקוד 4 כרגע. לינק להורדה.http://uac.ac תלחצו על הכפתור הענקייי הכתום שרשום עליו DOWNLOAD. הדרך היחידה להירשם היא בתוך התוכנה אז חייבים להוריד קודם. אחרי שנרשמתם תכנסו לתוכנה ותעשו LOGIN. אחרי שעשיתם LOGIN אתם תראו את הMENU של ה UAC, תלחצו על PLAY אחרי זה זה יעבור למסך הזה: ויבקש ממכם לחכות 14 שניות אחרי זה תלחצו על OK בצד שמאל למטה. זה יעביר אותכם לפה: תיכנסו לרשימה של המשחקים ותבחרו CALL OF DUTY 4. אחרי זה תכניסו את ה MATCH ID מעליו.(ה MATCH ID זה ה"קוד" שקובע את ה"חדר" נקרא לזה שבו כל האנשים צריכים להיכנס וככה בסוף המשחק אפשר לראות מי העלה תמונות למי היה משהו חשוד בסריקה או משהו כזה. אחרי שבחרתם בקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן.. בקרוב אני קונה מחשב, אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל הFLIGHT.. מה באמת הדרישות מערכת שכדאי בשביל שהמשחק ירוץ חלק (או לפחות בצורה טובה מאד על הגדרות טובות..) ( כעיקרון התקציב הוא 8000 למחשב + מסך (ללא OC) אבל התקציב יתגמש בשביל המשחק תלוי מה כדאי איזה סדר גודל של מחשב..) תודה :yelclap:

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by idobh2,

שלום לכולם! מישהו יוכל להמליץ לי על משחקים שיתאימו לילד בן שלוש? לא משהו כבד מדי... דברים קלילים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by CoSmoC,

אהלן.. לאחרונה קניתי מחשב חדש מבוסס SB עם 4 ג'יגה ראם וHD6950... לאחרונה קניתי את GTA IV כדי לגלות שהוא עובד עם מלא מלא מלא באגים בגרפיקה זו תקלה מוכרת?? יש דרך לפתור את הבעיה??? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.