עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש תאריך יציאה למישחק Republic?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by mc_elad,

למה כאשר אני משחק נגד המחשב ומגיע למצב שנשאר למחשב רק מלך...ישר המחשב מודיע לי על תיקו??? (זה משחק מובנה בויסטה**) **מצטער אם זו שאלה טיפשית-אני רק מתחיל בכל הנושא של השח-מט**

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אני מאמין שאמרתי את כל מה שיש להגיד בוידאו עצמו, אז שבו בנחת, לחצו פליי ותהנו!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by FatallChill,

אני לא מצליח להפעיל את הקונסול במשחק וגם לא את הצ'טים יש למישהו מושג מה צריך לעשות? זה עבד מצויין ב 1.1 (כתבתי את הדברים שצריך בקובץ ה INI)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

בלה בלה בלה אנחנו הומוהים אוהבים בתחת

• 372 תגובות
    • 31k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Edimax,

שלום יש לי כמה שאלות על הסוני 3 שאמור לצאת בנובמבר הבכן: האם שווה לחכות ליצאתה של הקונסולה של סוני או ללכת ולקנות בחנות XBOX 360 (אגב ראיתי שמשווקים בארץ.) שכבר יצא בישראלאם כן למה? כאשר יצא הסוני 3 בארץ למה לדעתכם יהיה יותר ביקוש לסוני 3 או לXBOX 360 של מיקרוסופט? האם המשחקים לסוני 3 יעלו יותר מהמשחקים של סוני 2 או XBOX 360 (למרות שגם המשחקים של סוני 2 לא זולים!)? ולבסוף האם המשחקים שיצאו לסוני 2 היו יותר טובים משל הXBOX הרגיל או ההיפך (משחקים שיצאו השנה)? וגם קשה לענות על השאלה כי מיקרוסופט ישראל לא שיווקה רישמית את האקס בוקס הרגיל בארץ בזמנו ביגלל אי הביקוש למוצר בארץ!. תודה@@@ ;D אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום הבאתי את המשחק לחבר שלי . בשביל שישחק קצת עד שהוא יקנה דיסק משלו והכלבים שלו אכלו את הקוספא ביחד אם הדיסק וכל הדיסק שבור עכשיו חבר שלי אמר כשהוא יביא לי את הכסף על המשחק . כמובן שאני לא יקח ממנו גם כי אני לא לוקח כסף מחברים וגם כי הוא רוצה את המשחק כבר המון זמן וההורים שלו לא יביאו לו שוב כסף כי הם רק קנו לו מחשב חדש עכשיו השאלה שלי זה אם אני חייב לקנות דיסק חדש או שאני יכול לקנות משומש ולהשתמש במשתמש שלי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  16. אני לא יודע על איזה משחק סטים כדאי לי להשקיע את כספי כרגע חשבתי על כמה אפשרויות: don't starve together the culling lost ark rocket leauge life is fadual הצעות? אגב מישהו ניסה אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by GODFATHER4,

כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלומות, מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות. :-X :-X :-X

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  19. יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orila,

בוקר טוב לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2) אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MasterDK,

אהלן! אני אשמח לקבל רשימה לא גדולה (3-4משחקים) של משחקי FPS שירוצו על geforce 6600 (שער המערכת היא P4 3.0 עם גיגה זכרון). הכיוון הוא far cry, half-life1-2, doom3. תודה רבה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by KKK,

שלום התקנתי את MOH ואני לא מוצא את ההגדרות של הפילטרים וכל זה...אפשר לשנות רק את הרזולוציה ואת הטקסטורות...מישהו יודע איפה שאר ההגדרות? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה. אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי. האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך). אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Impact,

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-crysis-2/50065?type=mov הולי שיט!@~!@ נראה מדהיםם אני רוצה אותווווווווו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.