משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שיחקנו בסבבה שלנו PU, הבאתי שחקנים למשחק שיחקנו כולנו עם חברים, אפילו עשינו שידור בכדי שהקהילה הישראלית תראה שיש משחקים ואנשים משחקים והכל פורח לאט לאט. סיימנו את המשחק והכל היה טוב ישבנו בטים ספיק ועשינו סיכום כזה מה היה וקטעים מהמשחק, היה כיף. אמרנו טוב, נעשה עוד אחד, בא אדון מנהל cortex, ילד שאני לא כל כך אוהב, שמתי עין על זה, לא דיברתי אליו והוא לא דיבר אלי. שיחקנו בWARMPUP טיפה, הרגתי אותו, זרקתי לו מילה בצחוק : "איזה אימר אתה cortex" והוא זורק לי, קוויזה, אתה לא שחקן אתה, אתה לא זה ואתה לא זה, מתחיל לגדף אותי עם הקול המוזר שלו. לא נשארתי שקט והתחלתי לחקות אותו, התחיל לקלל אותי והמשיך והמשיך, פתאום היה שקט, שמתי לב שהוא העביר אותי לסאב רום ונתן לי קיק מהשרת. אני לא …
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי קנה תמשחק ואני רוצה להתקין אני מכניס תדיסק לוחץ Install זה עושה משהו ואז כותב לי: 1607:unable to install installShield scripting runtime וזהו אין מצב שהדרישות שלי לא מתאימות כי המחשב שלי הוא תותח על וחוץ מזה לאח שלי יש אותו מחשב בדיוק ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק ואצלו זה עובד ולא עשה לו ERROR מה הבעיה הזאת אואיך אני פותר אותה? לא מצאתי טלפון של תמיכה טכנית...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואני לא רואה את סמן העכבר יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט למישהו יש מושג מה יכול להיות? זה די מעצבן כי אי אפשר לשחק בכלל ככה זה די דחוף תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לכל המעוניינים https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני משחק בהמון משחקי רשת. אבל רק באחד מהם (סליחה, 2) אף פעם לא הבנתי למה אני מפסיד כללל כך המון נגד שחקנים אחרים. למה אני מתחיל לירות במישהו שהוא עם הגב אלי, ו80% מהסיכוי שהוא יספיק להסתובב ולהרוג אותי, כשאני מוציא עליו מחסנית שלמה. ואז, כששידרגתי את הכרטיס מסך במחשב שלי, פתאום הכדורים שלי התחילו לפגוע בשחקנים אחרים. פתאום אני מנצח לרוב בהיתקלויות עם שחקנים מהקבוצה השניה. מישהו יכול להסביר לי למה מנוע המשחק הזה כל כך שונה ממשחקי רשת אחרים? אני משחק במשחקי רשת כבר קרוב לעשרים שנה. אבל אף פעם לא הרגשתי שעל מנת לנצח, סליחה, שיהיה לי איזשהו סיכוי מול היריבים שלי במולטיפלייר, אני צריך להשקיע אלפי שקלים על כרטיס מסך, מדי שנה.
-
היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
עברו הרבה מאוד שנים מאז שראינו משחק כמו Rainbow Six (הישנים והטובים יותר) או Ghost Recon, ניסיונות של מפתחים להציע משחקים כאלה למפיצות נכשלו אבל בזכות kickstarter יכול להיות שעתיד הקרוב נראה OLD SCHOOL TACTICAL SHOOTER חדש. Christian Allen עבד בעשור האחרון במספר מפתחות גדולות כגון UBISOFT, Bungie, Red Storm ו Monolith ובין היתר הוא עבד על HALO REACH ומספר משחקים מסדרת Ghost Recon (וגם על Rainbow Six). לא מזמן הוא עזב את החברות הגדולות אחרי שכל הניסיונות שלו להציע משחק מהסגנון שהוא אוהב למפיצות הגדולות כשלו. הינה דף הפרוייקט שלו ב kickstarter, תתמכו בפרוייקט ותעבירו את המסר http://kotaku.com/5893236/christian-allen-wants-your-money-to-make-a-great-old+school-shooter-t…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים, הכותרת אומרת הכל. מי שרוצה מוזמן לתת את ה-battletag שלו. שלי זה - HolyDiver#1664 כרגע ויזארד דרגה 25, לוקח קצת הפסקה. שיחקתי מספיק
-
- 12 תגובות
- 20.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
משחק חביב ומהנה. לא משהו שלא ימאס אחרי יום יומיים. אבל עד אז בהחלט מבדר. בעיקרון המשחק מכיל מודולים מהם יוצרים רכבים, רחפות, מטוסים, בסיסים. יש משאבים מהם תוכלו ליצור חלקים, אך חלקם אפשר יהיה רק לקנות או לשדוד מרכבים/בסיסים אחרים שנוצרים בעולם. אפשר גם לקנות את אותם הרכיבים, אבל רק אחרי שהשגתם אותם מאחרים או ייצרתם אותם ממשאבים במפעל שלכם. מדי פעם תצטרכו להגן על הבסיס מאוייבים, או מפלישות מיוחדות של רכב ענק ומפחיד שיופיע אחרי הזהרה עם טיימר. ומה שיפה זה שבכל מלחמה כזאת יש פוטנציאל להגדיל את כמות וסוגי המודולים שאיתם תוכלו לשדרג/להגדיל את הרכבים/בסיסים שלכם. את כל הרכיבים תוכלו להעמיס על הרכבים ולקחת איתכם(אם יש לכם תמיכה מבנית וגלגלים לתמוך במשקל). הכל דינאמי ומו…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק בשביל ידע כללי, אני מריץ את המשחק עם Radeon 9000 PRO עם ViewSonic P220F גודל 21 אינץ'. התחלתי את המשחק, והוא כולו חשוך כמו לא יודע מה.... כל הזמן אני עם הפנס וגם זה בקושי עוזר... נכסתי להגדרות, שיחקתי עם הGamma ("כתוב שצריך להזיז את המד עד שרואים את ה3 שורות של הטקסט, שמתי על הכי בהיר ועדיין לא רואים כלום) ניסיתי גם לשחק עם ההגדרות של המסך, לא עוזר... אגב, ראיתי שהכי בהיר לעשות זה שהgamma תיהיה על 1.6, אז בטח יש פקודה בקונסול שאפשר לקבוע איתה בהירות יותר גבוהה, או שאני טועה? תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב: מה הפקודה שאיתה קובעים את הMax FPS? tnx ahead.....
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
age Of Mythology Gold ו age Of Mythology titan זה אותו משחק?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים יפים (FPS או כ-ל אקשן אחר) שיחקתי ב cod 4 crysis stranglehold moh:a assasins creed יש עוד המלצה? כל דבר שיש בו אקשן... מפרט 4200x2 8800gt 512 2 gb זיכרון
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ראיתי שלאנשים בבחירת סרבר יש את TURKEY, ENGLEND, GERMANY ועוד אחד. למה לי יש רק את TURKEY? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סרטון משחקיות חדש בן 10 דקות מתוך שלב האלפא למשחק החדש של EA ו-DICE זוכה לתגובות מעורבות ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמם-או-משעמם-סרטון-משחקיות-חדש-ל-star-wars-battlefront/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיצא הספר על המשחק העתידי של בליזרד האם המשחק כבר בתכנון? באיזה שלב הוא? מתי יצא? מה המצב? מה נסגר? אני מצפה לו 100 שנה כבר..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשרי לשחק משחקים של ps2/3 על המחשב? כי יש הבדלים בין אותו משחק בPC ובמחשב.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בכללי על המשחק: משחק רביעי במספר מתאפיין בגרפיקה מרהיבה ונופים עוצרי נשימה, במשחק אתם לוקחים עליכם את התפקיד של חייל שנוחת בטעות על כוכב שכולו מיושב ביצורים אשר שלטו בעולם לפני 65 מיליון שנה, הדינוזאורים! ביקורת על המשחק לקונסוליות: **קרדיט לגיימר** במשחק הפעולה החדש Turok תמצאו את עצמכם נלחמים בדינוזאורים קטלניים. זהו לא משחק חדשני או פורץ דרך אך בכל זאת נהנינו מכל רגע Turok, משחק הפעולה החדש של חברת Propaganda Games , אומנם לא מגיע עם מספר בסוף שמו אך למעשה מדובר בכותר הרביעי בסדרה בת קצת יותר מעשור. שני המשחקים הראשונים בסדרה היו טובים למדי. הם לא חידשו דבר, אך בהחלט סיפקו חווית משחק מהנה, במיוחד בגרסאות ה-Nintendo 64 (הקונסולה שבה הסדרה החלה את דרכה). החבר'ה …
-
- 63 תגובות
- 4.5k צפיות
-