עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DiSc@MaN,

תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו.. לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SuperStyle,

??? בין המשחקים הכי יפים שיצאו...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by segevgabay,

התחלתי לשחק במחשק The Elder Scrolls IV Oblivion לפני כמה ימים עכשיו אין לי מושג מה עושים בו חח על מה מדובר המחשק בכלל? מי הדמות? ועכשיו ממש בשלב הראשון אחרי שיצאתי מהמערה עם האבירים אני יוצא ובפעם הראשונה אני רואה את "הנוף" לאן אני הולך עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by simonsix,

יכול להיות שזה זה ? http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934485.asp

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני בא להתקין את פיפא 2007 ותוך כדי ההתקנה של הDIRECTX או משהו כזה זה אומר לי שאי אפשר להתקין כי אני חייב DIRECT9 או יותר טוב ויש לי בוודאות DIRECTX9C זה לא פעם ראשונה שזה קורה - שאני בא להתקין משחק וזה אומר לי שאין לי DIRECTX9 מה אני עושה? התקנתי עכשיו כבר פעמיים DIRECTX9 וזה לא עזר עזרה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by deathil93,

שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מאז הבאנדל יצא ששחקתי לא מעט אמרתי נקליט כמה משחקים במשחק יש זומבים וצמחים ולכל קבוצה ארבעה דמויות ראשיות שאפשר לשחק אבל בתוך כל דמות יש עוד תתי דמויות וריאציות למשל לדוגמא זומבי קלאס חייל שהמהירות ירי שלו מכפילה את עצמה במידה ואתה משאיר את הקרוסייר על האויב לאורך הירי ודמות אחרת בתוך הקלאס של הזומבי החייל הוא מישהו עם נשק יותר בכיוון של הסנייפר שעושה יותר נזק אבל יש לו רילוד איטי יותר ופחות טוב לקרבות פנים מול פנים ככה שיוצא שבסך הכל יש 4 תפקידים ראשיים אבל בתוך כל אחד עוד חמישה עד עשרה וריאציות עשו עבודה טובה במשחק האמת עוד לא הספקתי לשחק בכל הדמויות כי יש לי רק מספר קטן שלהם את הדמויות פותחים על ידי קנייה של חפיסות קלפים בתוך המשחק עם המטבעות שמקבלים אחרי כל סיבוב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mironm,

שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אין לי יותר מה להוסיף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה...יש לי את הדמו של המשחק... כל ההגדרות על high ורואים ממש זוועה... (רזולוציה 1024*768) אם מישהו יוכל להביא לי הגדרות מומלצות לכרטיס כדי שיראו את המשחק כמו שצריך אני אשמח... ועוד משהו... למה הצללים מפוקסלים? הכרטיס שלי מופיע במפרט והוא עם אוברקלוק...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by stone cold,

כמו TOR לפני שנותן עד רמה 15 עכשיו WOW חינמי עד רמה 20 אני אף פעם לא שיחקתי בWOW אז זה יזדמנות לא בדקתי עם זה תקף לישראל אבל זה בלינק הזה למי שמעונין https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/;jsessionid=7D9F5D0EF3C7B375EED6907E0377CC23.blade34_04_bnet-mgmt

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by איתי682,

מה קורה חברים? האם כדאי לקנות את Dark souls 3 במחיר הזה? אני יודע שבסטים זה עולה הרבה יותר אבל השאלה אם המשחק באמת כיף או שיש סתם הייפ סביבו? והאם הוא שווה את המחיר הזה? תודה.

22. Started by noiZE,

יש לי בעיה שאני תמיד נכנס למשחק ומופיע מסך שחור 10 שניות וזה רושם לי המשחק הפסיק לפעול ויוצא לי. מישהו יכול לעזור לי???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-borderlands-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, טרם עשו על כך כתבה, משער שהיא תגיע אחרי הפוסט בקיצור יש באנדל יפה של באנדל-סטארס , וניתן לבחור 3 ב10, מה שנקרא... יש משחקים, יש הרחבות, מבחר נאה ושווה בהשוואה למחירי השוק [של המשחקים עצמם בכל אופן!] LEGO Jurassic World LEGO Marvel Super Heroes LEGO Harry Potter: Years 1-4 LEGO Harry Potter: Years 5-7 The LEGO Movie - Videogame LEGO Batman …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים