עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Fadida,

אוקיי חבר'ה, זה הזמן לקבוע יום או ימים מועדפים ל ODC ותחרויות למיניהם. היום/ימים יוכלו להשתנות.. אנחנו נכנסים לתקופה של חופש גדול אז תחשבו טוב באיזה יום תרצו להשקיע כמה שעות רצופות של משחק. כל ימי השבוע למעט שישי שבת ניתנים לבחירה. (לכל אחד אפשרות לבחור כמה ימים במקביל) Weekly cups ועוד סוגי תחרויות והעדפות לגביהם יפורסמו בהמשך. דעתכם היא שתקבע. בהצלחה לכל הימים ! ODC = One Day Cup תחרות שמתפרסת על גבי יום שלם לרוב של 8 קבוצות ולפעמים מכילה יותר 16 32 ... התחרות מתקיימת לפי שיטת גביע, מנצח עולה שלב מפסיד יוצא מהתחרות. Weekly Cup תחרות כמו ODC שמתפרסת על גבי שבוע שלם, כאשר כל יום משחק בית או שלב מתחרות. יתרונות וחסרונות: ODC שעות קבועות מראש, מחייב את הקבוצה להיות זמינה למ…

2. Started by sirius grace,

מה קורה? אז הנה סתם סרטון שאני וחבר שלי העלנו הנה: אם בא לכם תעשו לייק תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Orong,

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sEEdy,

הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sEEdy,

טוב חבר'ה אז בוא נראה כמה קבוצות פעילות ורציניות יש לנו פה באמת בקהילה שכל אחד יכתוב את שם הקבוצה ואת השחקנים ואם הקבוצה פעילה. Reason-Gaming קבוצה פעילה GolanNz blwz Divine sEEdy Bullet eyalKrEmbo יאאלה חבר'ה להתחיל לרשום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sEEdy,

טוב אז מי שלא יודע ולא שמע על נבחרת ישראל אז ככה השחקן רפי Lafa למי שלא מכיר שהוא הקפטן של נבחרת ישראל בCoD החליט מי יהיו בנבחרת של ישראל, רשימת השחקנים: Lafa Lynch sEEdy cEntiX blwz GolanN Divine rhino fano הקבוצה ב ESL: http://www.esl.eu/eu/codbo2/country_championship/2013/groupstage/team/7760680/ אז קצת פרטים על הטורניר, כרגע שלב הבתים סוג של הסתיים חסרים משחקים בודדים באמת שהיו אמורים לשחק כבר מזמן לא של ישראל. בית D הוא הבית שישראל משחקת בו יש איתה את נבחרת טורקיה, נורבגיה ובריטניה. אבל ישראל כבר סיימה את שלושת המשחקים שלה בתוצאות הבאות. תיקו 24-24 עם טורקיה ניצחון 39-9 על נורבגיה וניצחון טכני על בריטניה מכיוון שהם לא הופיעו למשחק אז ישראל מסיימת את…

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Lynch,

אז ככה ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שאין להם סאונד טוב במשחק וכל מי שיצא לי לשמוע שאין לו סאונד טוב עזרתי לו ואם אני יפרסם מדריך הרבה יותר אנשים יוכלו לראות אז יאללה... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומשם ללשונית Sound תמונה של ההגדרות - ההגדרות עצמם: Voice Volume - 0 Music Volume - 0 SFX Volume - 1 Master Volume - 1 Codcaster Game Volume - 0 Codcaster Voice Volume - 0 Hearing Impaired - OFF (לא משנה מה תגידו על זה, מבדיקה שלי הסאונד חזק יותר כשזה לא מופעל). Sound Device - האוזניות שלכם. (אני מאמין שזה כבר מוגדר אצלכם על האוזניות שלכם אם אתם שומעים איתם במשחק אז לא צריך לגעת בזה). Presets - Supercrunch כן כן ההגדרות האלה יכולות להיות ממש חזקות אבל א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני עם המפרט שבצד ומשחק בPES עם 2 ג'ויסטיקים ואחרי שאני מכניס גול אני לא יכול לעשות START ולהמשיך לשחק {עם אחד כן ועם אחד לא וזאת לא בעיה של הג'ויסטיק אלא של המשחק כי שחקתי ככה ב-2 מחשבים והיתה בעיה...} יש איזה פתרון לבעיה!? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviramgo,

שלום שאני נכנס להתקנה של מייפל סטורי גרסה v80 מופיעה לי כזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=znjyz1mzkwdy.jpg אם תרצו את התמונה: תלחצו על הקישור ותראו את התמונה.. מה עושים? אפשר הסבר מלא בבקשה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by RAPIDFIRE,

מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by miki891,

יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by oren503,

אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by danield51,

הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by darking,

שלום לכם, יש לי את המשחק NBA 2K10 במחשב. כשנכנסתי למשחק העלתי את ההגדרות עד למקסימום ורזולוציה 1680X1050. עשיתי את הבאנצ'מרק והמשחק רץ על 20 FPS ועולה בהדרגה בתוך כ-2 דקות ל-30 ונעצר. כך גם במשחקים עצמם שאני עושה מול המחשב, זה עובד ממש לאט אבל ממש לאט. הורדתי את ההגדרות עד ל-LOW ועדיין עובד לאט (יותר מהר ממקודם אבל עדיין לא סביר...). יש לי כרטיס מסך 4870 ומעבד E8400. יש לי 4 ג'יגה זיכרון. נקצר ונאמר שלחבר שלי יש את אותו המחשב בדיוק ועובד לו המשחק על 60-70FPS חלק לגמרי. מה לא בסדר? חוסר מקום במחשב? מקלדת ועכבר אלחוטיים (ב2K9 זה היווה בעיה באמת...)? משהו אחר? תודה מראש, מצפה לעזרה.

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

http://uk.gamespot.com/news/6251457.html?tag=gallery_summary;title

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חבר'ה, יש לי מעבד E8400 וכ.מסך ZOTAC GTX260, זכרונות 4GB. המחשב טרף כל משחק שהבאתי לו עד היום(כולל COD 4'5'6) בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1920X1080. גם GTA עבד מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, אבל בחודש וחצי האחרון התחילו לי מעין "תקיעות" כאלה במהלך המשחק בGTA, כלומר פתאום יש ירידות FPS לאיזה 3-2 שניות, לפעמים קריטי ולפעמים פחות. קצת מציק לי שזה קורה. אגב, זה לא קורה במשחקים אחרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? נ.ב, המחשב נקי מאבק לחלוטין.

20. Started by EpoXi,

שלום אנשים. אולי תוכלו להמליץ לי על סימולטור נהיגה למחשב PC? רק לא LIVE FOR SPEED. הרעיון שלי בא לאחר ששיחקתי דיי הרבה בGran Turismo 4 ב PS2 ומאד מאד נהנתי - לדעתי סימולטור הנהיגה הטוב ביותר ויש בו גם אפשרות לרכוש מכונת יד שניה ולהתחרות איתה וכל מיני מצבי משחק מהנים, הבעיה שהוא רק לPS2 ואין גרסת PC. בקיצור אשמח להמלצות. תודה לעוזרים =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by נועם123,

חבר'ה יש לי בעיה ששמעתי שיש להרבה אנשים תקיעות ב-GTA IV כל שניה וזה ממש מציק אמרו לי להוריד פא'ץ הורדתי אותו ועדיין זה לא משנה אפילו ניסיתי להוריד את ההגדרות של הגרפיקה וזה לא מסתדר למרות שזה לא נראה לי הבבעיה כי יש לי מעבד i5760 כרטיס מסך ג'יפורס 250GT וזיכרון 4 ג'יגה. אולי תוכלו לעזור לי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  24. *צונזר*

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.