עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למי שעוד לא יצא להכיר, Nexuiz פותח במקור בתור משחק חינמי למשתמשי לינוקס. הוא כלל לא מעט אלמנטים וצורת משחק אשר מזכירה רבות את unreal tournament 2004 האגדי. אקשן מהיר חסר מעצורים בזירות מתקדמות ובנשקים עתידניים עכשיו, Nexuiz עושה צעד (גדול) קדימה ובאמצעות מנוע ה-CryEngine 3 החדש משיקה משחק חדש בעל אופן הדומה מאוד ל-UT2004. כרגע עוד אין הרבה פרטים אך הם יתחילו לדלוף בקרוב. הטריילר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by motizkn,

איך מדווחים על שחקן שמשתמש ב Hack? שיחקתי אם הבחור הזה jkdhtrye וכל כמה שניות מישהו מת ממנו. מבט חטוף בדף שלו ורואים דברים שלא מסתדרים לי. 2.62 הריגות לדקה אם סכין? הבן אדם מרמה. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/jkdhtrye/weapons/375989807/pc/

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. בואו נעשה משחק מידי פעם (: אני מנהל שרתים ישראלים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. ממש בסוף של המשחק, מי יורה במאקארוב (MAKAROV)? הרי השותף שאיתי (יורי אם אני לא טועה) מת... אז מה ירה במאקארוב?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by menahem2009,

הורדתי את batman arkham city והוא לא מעלה לי אותו נסיתי 2 קראקים וגם לא עובד מישהו יכול להביא מדריך עם קראק בדוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by o07,

ואני חשבתי שהמוד הזה ילך לעזאזל אבל מסתבר שכנראה העתיד מזהיר. קבלו מה מודרים יכולים לעשות (זה רק מראה שבטסדה וחברות אחרות מעוניינות רק בכסף): http://n4g.com/news/898494/morrowind-2011-version-2-0-preview-footage

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by LL@SS,

טוב, אז אחרי יומיים ,שלושה עם הסנייפר החלטתי לצלם כמה מהלכים וצליפות נחמדים שהצלחתי לתפוס, היו גם ממש טובים שפספסתי, הסרטון הוא לא משהו מיוחד שלא ראיתם, תתחשבו בעובדה שאני שחקן BF חדש ובמיוחד חדש בסנייפר :-*

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gman_il,

אז כן , אני אחד כזה. שאני משחק במפות הקטנות , אני מרגיש בבית ויוצא אפילו עם תוצאות סבירות. אבל שיוצאים למפות הגדולות שכוללות רכבים , מסוקים וכו' , אני לא מוצא את עצמי. אשמח לקבל לינקים למדריכים + טיפים כללים איך להסתדר. חשבתי לנכון שיהיה טוב לרכז עמוד כזה עם כל הטיפים... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by arik100,

הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

הSTEAM מתעקש להוריד לי משהו שקשר לSkyrim והוא שוקל 4.2GB... מה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by liram21,

קיים דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by rroonnii,

חשבתי שטוב לרכז סירטונים רשימיים וכן אישיים למקום מסודר. חדש: Wake Island Gameplay Trailer

• 65 תגובות
    • 21.3k צפיות
  16. Started by moking,

lANIMLAS : moking <Iraqi> - STEAM_0:1:37231058 xanapox - STEAM_0:0:35599343 awkward - STEAM_0:1:40141841 inuse - STEAM_0:0:35140860 funsk - STEAM_0:1:44654361 xnzsahar@gmail.com 052-875-1188 - סהר. [עדיף בפלאפון] אני moking <iraqi> מאשר הגעתי ללאן ! http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=188532

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום וברכה, קיבלתי סידיקי והצבתי אותו, היה רשום לי שהסידיקי הזה מאושר, אך אני רוצה לבדוק שוב פעם אם הסידיקי הזה אכן מאשר לי כניסה ל-B2K... איך אני בודק זאת?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by A.J,

שלום, אני מחפש שחקנים כדי להרכיב קבוצה או להצתרף לאחת בשביל משחקי ranked teams. בשרת nordic&east יש לי הרבה ניסיון במשחק. משחק כבר מעל שנה וחצי התחלתי בשרת האמרקאי ועברתי לשרת האירופי. הכיוני שלי בשרת האירופאי:onehunter , מעל 400 ניצחונות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קיבלתי KEY מקורי, לא משומש למשחק לסטים, אבל אני לא מתחבר לסגנון של המשחק. לכן, אני מוכר אותו ב15 דולר בלבד! (בסטים הוא עולה $50). אפשר לדבר על המחיר, מישהו מעוניין???

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Spacecowboy,

,Hi all We will release an update to the PC version of BF3 on Dec 6th -- that is, Tuesday morning around 8AM GMT next week. This coincides with an upgrade of many of our central systems which will be down for some hours starting around that time. It will be both a client update -- approximately 2GB in size -- and a server update. The client/server combination will be incompatible with older clients/servers. All players will be prompted to download the update once it has been released. All RSP companies will begin upgrading their servers at the same time. The client update is large because it contains most of the content for Back to Karkand. This is not ideal, so we aim…

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by natan805,

כי ב64bit win7 הוא לא עובד לי אבל ב xp הוא עובד לי,וחבל לי אם המשחק תומך בdx10 או 11 לשחק בו ב win xp ולכן אם הוא תומך בdx10 ומעלה אני אתקין את win7 32bit .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לאחר חודש שלא יכלתי להריץ את המשחק על המחשב שלי, למרות כל העידכונים שעשיתי, לדרייברים ועם מפרט מחשב מעולה וסוף סוף חשבתי שצריך לשדרג את המחשב שלי כי הוא לא יריץ את המשחקים בכלל. אז גיליתי שהבעיה היתה טמונה בכרטיס קול, בזמנו היה לי כרטיס קול מובנה של לוח אם, שעשיתי שידרוג לכרטיס קול כדי לשמוע בסאונד יותר איכותי עם הרמקולים שלי, קניתי את כרטיס קול Platinum X-Fi, והמשחק רץ ממש חלק ובלי בעיות! עם המפרט: Intel E8200 Gigabyte DS3-P35 G.skills 4GB 4-4-4-12 800Mhz Nvidia 9800GTX אז מי שסובל משגיאות, ותקיעות בזמן המשחק המלצה שלי, לעדכן כמה דברים: דרייברים של המחשב, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. לעדכן דרייברים של כרטיס קול במידה זה עדיין עושה בעיות - לקנות כרטיס קול חיצוני כמו X-Fi…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

אין לי כח להתחיל לחפור בכל הדיון של BF3 לראות האם אנשים מרוצים וכו'. אז אמרו לי - האם אתם מרוצים? האם אין באגים/בעיות חיבור מעצבנות שגורמות לכם להתחרט על היום שקניתם את המשחק? האם הוא זורם וכיפי? למדתי מ COD BO לקח לא לקפוץ על משחק במכירה קבוצתית ולכן לא השתתפתי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by danesc,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים