עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ac-Boy,

אני צריך עזרה בנוגע לסורס, יש לי בעית לאגים שאיני יודע איך לפתור אותה.. אני הורדתי את הריזולוציה ל600X800... מה זה הקווים האלו האדומים? ושמהבהב במפה באדום? ושיש טבעות שיוצאות משחקן, על מה זה מסמל? איך אני משחק בסרברים ישראלים? האם יש דאסט 2007? והאם קיים שם סופר הירו, אם כן, כיצד אני יודע באיזה סרבר יש את המוד הזה?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by bagetrek,

משחק עתיק , למי שמכיר אין לי כוח לפרט .. אני מחפש בנרות - שנים רבות ;D איפה אני משיג אותו ,יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Art Tatum,

http://leviathyn.com/previews/2014/04/17/getting-hands-space-engineers-new-2014-space-odyssey/?preview=true נראה מעניין. הרבה פוטנציאל. בעיקרון המשחק נותן לכם לבנות כמו לגו, ולנהל קרבות חלל. יש בו מנועים, גנרטורים ,גירוסטופים, מיסבים, דחפורים, רובים, תותחים, טילים, וכל מיני כלים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KF,

מישהו אולי זוכר את המשחק היפה הזה ? אני מדבר על המשחק ה-6.... אם מישהו שיחק בו פעם... אני אשמח לדבר איתו על זה.. כי פשוט אז אכלתי את עצמי איך לעלות לקומה השנייה במשחק... ולא הצלחתי והייתי תקוע... מישהו שיחק פעם ?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by RGod,

שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. קודם כל, למי שאהב את star control או למי שסתם אוהב לטוס בין גלקסיות ולנחות על כל כוכב, להילחם בחלליות אחרות, לסחור בשביל כסף ועוד הרבה.... גרפיקה טובה, ממשק נוח, ארוך וקשה (סוטה). משחק מהנה במיוחד. מומלץ ולמי שכבר מכיר, אני יוצא מכל קרב בעין ושן....כיצד אפשר להרוויח כסף טוב ומהר?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

סוג של TOWER DEFENSE בספין מעניין ומוצלח. טייס ספינת חלל מוביל סחורות. המטרה לשרוד את המסלול עם הסחורה, תוך כדי מרוץ נגד הזמן. בכל משימה מקבלים ספינה בגודל וצורה שונה, כמו גם סחורות שונות להעמיס על הספינה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Galit17,

שוחרר המשחק Space Siege משחק RPG מבית היוצרים של dungeon Siege . http://www.spacesiege.com/spacesiege/index.php יש בעיה כשהדמות הראשית הולכת עם 40 FPS למשל, אז היא כזו מקרטעת לפעמים,מישהו יודע אם זה באג?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 7278608,

שלום לכל מי ששיחק במשחק אחרי שסיימתי שלב 5 והוא היה צריך להעלות לי את השלב הבא הוא נתקע ב loading ולא ממשיך יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by ~BaRaK~,

- המשחק אמור לצאת ב - 26 ליוני. - מפותח ע"י Yager Development ומופץ ע''י 2K Games. - יפעל על מנוע Unreal Engine 3. - יהיה מולטי למשחק המשחק שיהיה בגוף שלישי, יעקוב אחר סיפורו של קפטן Martin Walker אותו גם נשחק, שנשלח לדובאי עם כח Delta Force כדי לחלץ קולונל אמריקאי בשם John Konrad. דובאי הותפקה ע" סופת חול הרסנית, והקולונל סירב להתפנות מהעיר ונשאר עם היחידה שלו כדי להגן על האזרחים שעוד לא הספיקו לברוח. הקפטן ביחד עם היחידה שלו, יצטרכו לשרוד את סופות החול ולנטל כוחות שינסו למנוע מהם להשלים את משימתם. Spec Ops The Line Gameplay [HD] "Just Gameplay Footage"

• 36 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by mahno586,

הינה מונטאז' קצר שהכנתי ליכבוד הספיישל 200 סאבים של הערוץ. עם למישהו יש ביקורת בונה לגבי המונטאז' אז מוזמן ליכתוב (: http://www.youtube.com/watch?v=95nfPP0EbX4

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. המשחק מזכיר במשחקיות את Gears of War רק עם נשקים אמיתיים ובגרפיקה קצת את Borderlands בגלל הסגנון הקומיקסי. המשחק עצמו נראה לא רע ומגיב טוב יחסית, מה גם שאין הרבה משחקים טובים בסגנון הזה למחשב. המשחק עולה 15$ בסטים, לינק - http://store.steampowered.com/app/217860/ הנה סקירה קצרה של המשחק - ועוד הדגמת משחקיות - ביקורות ראשונות טובות: http://thecontrolleronline.com/2013/02/special-forces-team-x-review/ http://masonicgamer.com/reviews/special-forces-team-x-xbox-360/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  14. שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות?? (יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון) בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אי…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אני משחק ב -spellforce 2 למי שמכיר משחק לא חדש במיוחד.... שיחקתי במשחק והכול עבד רגיל...עד שלפתע הוא החליט שהוא לא עובד יותר... כשאני לוחץ על המשחק אין שום תגובה ואין שום פירוט למה זה לא עובד פשוט כלום לא קורה.. עשיתי install מחדש וגם זה לא עזר... אני לא מבין מה קרה פתאום שהמשחק לא עובד...לא עשיתי שום דבר... מחכה לעצות תודה !!! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2011 בשעה 09:40:11 יכול להיות שהבעייה הוא באחד מקבצי ה-DLL ואם זאת הבעייה אז איך אני מתקן את זה?יש תוכנה שמטפלת בזה???

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  16. Started by ot,

אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BlackTalon,

היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by KingYes,

לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by shimon23,

בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?

21. האם הכרטיס מאוד חלש? מפרט בצד.. הכל על LOW בלי פילטרים ובלי כלום וממש המשחק זז לאט הוא מאוד כבד?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  22. אני מפעיל והוא נותן הודעת שגיאה.... המחשב שלי לפי דעתי מתאים לדריש Intel Pentium 4 650, 3400 MHz 1024 MB DDR2-533 DDR2 Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GS 256 MB מישהו יודע אולי למה זה לא עובד לי?! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Some Thing...,

שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by gscorpion,

splinter cell יש למישהו מושג למה באמצע המשחק המחשב עושה restart יש לי geforce mx 440 p4 2ghz מבקש את עזרתכם זה נראה משחק טוב .................................. :'( :saint:

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by rank,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הגירסה הכי חדשה של המשחק ? Chaos Theory או הסוכן כפול ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.