עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=12&id=861 לא מאמין. פשוט לא מאמין כוסעמק המחשב שלי כמעט במינימום!אלה הן דרישות מינימום מה הולך במנוע של המשחק הזה מי תיכנת אותו?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אם היה לכם את האימצעים, היכולות, הידע והמימון איזה משחק מחשב הייתם בונים?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

יש פה אנשים נחמדים מהקריות עם MCO ..??? או שה56K שלי יתחיל להוריד 400M מהאינטרט... :'(

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yoel12,

יש לי קודים שלBM AK, ושלTW3 לGOG, השאלה היא האם לשמור אותם? או להחליף לקודים לסטים ע"י מכירה? ואם למכור אז איך ואיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nim901,

היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by superginiman,

http://www.vr-zone.com/?i=1181&s=1 O YEAH סוף סוף הבנצ'מרקים הראשונים ונראה כאילו צמוד אבל בסוף ATI! אני חושב שעכשיו כדאי לחשוב מחדש על מה לקנות... אם איכפת לכם מHL2 (זה BETA זה לא משקף את המנוע ה"מושלם")

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by gman_il,

מזל טוב. http://attackofthefanboy.com/news/modern-warfare-3-wins-shooter-of-the-year/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שולם לכולם אתם אולי מכירים את השרת שלי אבל רציתי להגיד לגם שהפכתי את השרת שלנו ל 32 אנשים אז יאלה מקווה לראות אותכם בטוח כנסו ותיתמכו נ.ב : אנחנו עושים טסטים לקלאן למי שרוצה טסט להיכנס לשרת הטיימספיק 84.95.240.200:9904 הזה או להוסיף אותי בסקייף Lidor_Hasan

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gal555,

כותרת ^^ תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by doodiedo,

שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dids22,

הורדתי את הדמו של המשחק ושמתי על ההגדרות הכי גבוהות (נראה לי) הקיצר התחלתי לשחק אבל עבד לי די לאט עם תקיעות כל כמה שניות ואחרי כמה זמן זה יצא לי לגמרי מהמשחק משהו יודע למה זה קורה או שהמערכת שלי לא מספיקה להגדרות הגבוהות? ד"א המערכת שלי היא amd 3000 64b 512mb 6600gt

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yakir4u,

לא קניתי את המשחק ואיכשהו הוא מופיע לי בסטים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by enzo,

הגעתי לשלב 16 סיימתי אותו ורשום שהשלמתי רק 59 אחוז ואין לי עוד שלבים. בסוף השלב הופיעו לי קרדיטים כמו בסיום של סרט. אז סיימתי את המשחק?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by s.m,

תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

שלום.. הורדתי מהאתר gamershell את המשחק המלא הנסיך הפרסי חולות הזמן.. ההורדה חוקית. עכשיו שאני בא להתקין הוא רושם לי password..מאיפה אני מביא לו סיסמה עכשיו?! (בuser name רשום admin( תודה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה

22. Started by שניצל,

מחר (1.10.13) אמור לצאת עדכון משמעותי ל-Terraria - העדכון הכי גדול מאז 1.1, שיצא לפני כשנתיים. העדכון יכיל כמות אדירה של אויבים, חפצים, כלי נשק, דמויות, אזורים ובכלל פיצ'רים חדשים. למי שלא מכיר את המשחק, מדובר במשחק שמזכיר קצת את Minecraft בדו-מימד, אבל עם יותר דגש על לחימה. המשחק בעולם פתוח, והמטרה בו היא לחקור את העולם, לחפור באדמה, למצוא מחצבים שונים, להשתמש בהם כדי לבנות מבנים וליצור חפצים, ולהשתמש באלו כדי להילחם במפלצות ולחקור את העולם עוד יותר. המשחק עולה כרגע 10$ בסטים, אבל עדיף לחכות למחר, אולי יהיה מבצע לקראת העדכון החדש (כמו שהיה כשיצא עדכון 1.1). http://store.steampowered.com/app/105600/ יש לו גם גרסה לקונסולות ולאנדרואיד/iOS.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי באתר הזה את פאר קריי4, ולתדהמתי אני מגלה שהקודים שלו אזלו מהמלאי. כמובן שלא הייתה שום אינדיקציה לכך באתר, לפני ששילמתי(בטח רשום איפשהו באותיות קטנות ב"חוזה", שמותר להם לעשות את זה). רשום שהמלאי מתחדש בדרך כלל כעבור 12 שעות. עברו כבר 5 ימים ואין כלום. פתחתי TICKET אצלם בנושא- אין תגובה. אני יודע שהאתר הזה מומלץ ונחשב לרציני. יש למישהו ניסיון עם זה? האם הם בסופו של דבר מטפלים בבעיה, או שאני אקבל את המשחק הזה כשכבר פאר קריי 5 ייצא? :-)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.