עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by OferS16,

אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת " -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. " ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=12&id=861 לא מאמין. פשוט לא מאמין כוסעמק המחשב שלי כמעט במינימום!אלה הן דרישות מינימום מה הולך במנוע של המשחק הזה מי תיכנת אותו?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ashtarot,

שלום אם מישהו יכול להמליץ על משחקים לילדה בגיל 13 אני אודה לו יש לה מחשב לא רע אז משחקים חדשים ויפים יתקבלו בברכה תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. התחלתי לשחק עוד פעם GTA:SA ואני לא יודע איפה לשים שירים בתיקיה של המשחק.. (כדי לשמוע ברכב/אופנוע בתור רדיו..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Jexsu,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. '>http://www.rylisrael.com"] המשחק שכבש את כולם מגיע אלינו לישראל בחינם ! Risk Your Life Israel כנסו לאתר של המשחק בישראל Http://www.rylisrael.com שלום כולם, למי שמכיר ולמי שלא, ישנו משחק מצויין הנקרא RYL. המשחק הינו משחק שהיה בתשלום ואחרי זה הפך לחינמי וככה כמה פעמים עד שזה יצר בלאגן, ועכשיו הוא בחינם! משחק מצוין עם משחקיות נהדרת ! לא עוד ללכת עם העכבר "כמו דביל" וללחוץ על העכבר בלי לעצור וללא שליטה מלאה על השחקן. Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk Your Life הינו משחק שניתן לשחק בו גם בעזרת המקלדת [מומלץ ביותר !] וגם בעזרת העכבר בלבד. במשחק ניתן לקפוץ, להתחמק, להרוג, למכור, לקנות, להשתדרג ועוד.. משחק Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Clazimi,

מישהו משחק?

12. Started by doodiedo,

שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by NiMo1771,

אני די חדש בCOD ורציתי לדעת עם איזה נשקים אתם מעדיפים לשחק בקלאסים של אסולט וסאב מאשין בינתיים יש לי רק עדcm901 באסולט ועד pp90m1 בסאב, אז צריך להתחשב בזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory? ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי טבע להזכר מאוחר מידיי.... אני רוצה לקנות קונסולת משחקים (X-BOX או פלייסטיישן לא חשוב) אבל לדעתי עכשיו זה מאוחר מידיי כי יצא עכשיו XBOX 360 ופלייסטייש 3 למרות שזה לא הגיע עדיין לארץ רציתי לדעת אם שווה לחכות ולשלם תמורת קונסולה חדשה או שאפשר לקנות כבר היום קונסולה שתעלה כמעט בחצי מחיר אך תעשה את אותה העבודה.... תודה מראש, גל נחום.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Doron Rosenzweig,

לכל מי שאוהב שחמט... וגם למי שלא ! תכנסו לכאן. אפשר לשחק עם אנשים מכל העולם לצ'טט תוך כדי! דרך אגב - תראו באיזו שעה אני ער!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by harry,

אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gal555,

כותרת ^^ תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by psychuil,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה

21. יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים. קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה. ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו... מה עוד מומלץ? תודה

23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ את המשחק אז ככה המפרט שלי הוא:מעבד:intel i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך:invidia 9600 gt זיכרון:3gb ddr 3 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kalabokk,

טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים