עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למה תמיד כש יש הרבה שחקנים בשרת ה FPS יורד משמעותית?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/underworld-ascendant-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/

3. Started by orenoren1911,

assassin's creed unity heads will roll משימת קו אופ לבד tailored musketeer coat לא מבין מה צריך לעשות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  5. http://www.gamershell.com/hellzone_Sim-Tycoon_The_Sims_2.shtml

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הורדתי לפיפא 2005 שדרן ספרדי ... אתם גם יכולים למצוא את ההורדה פה http://www.socceraccess.net/ עכשיו חליצתי את הקבצים אבל ניסיתי להבין ממה שהוא אומר .. בקובץ הסבר Comentarios en Espaסol para FIFA 2005 (Manolo Lama y Paco Gonzבles) ------------------------------------------------------------------- Autor: Mundo FIFA Sitio web: http://mundofifa.fifala.com INSTALACION ----------- 1. Descomprime el contenido del archivo en la carpeta data/audio de FIFA 2005. 2. A la hora de jugar selecciona el idioma espaסol, y listo! 3. En caso de que no tengas el idioma espaסol disponible, o no escuches los comentarios dentro del juego, intenta cambiandole el nombre a los archivos: pbp_spa…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

כש Hi-Rez Studios הודיעו שהם יחיו את סדרת TRIBES כמשחק F2P הרבה מחובבי המשחקים הקודמים בסדרה חששו שיהיה מדובר בעוד משחק חינמי שלא שווה בדיקה, הם טעו. Hi-Rez עשו עבודה מדהימה ובחודשים האחרונים עבדו בצורה קשה והוציאו עדכונים רבים לקראת יציאת המשחק המלא (עד לא מזמן היה ב BETA). המפתחים עשו עבודה מדהימה בהקשבה לשחקנים ב BETA וסדרו את רוב הבעיות במשחק וזה מורגש, המשחק עובד בצורה מצויינת, המשחקיות מעולה, המפות מצויינות וגדולות והגרפיקה גם היא דיי מרשימה (יחסית למשחק חינמי). עוד דבר שמאוד מורגש זה העמידות של קוד הרשת בפינגים גבוהים יחסית, בזמן שרוב משחקי ה FPS היום מתחילים לעשות בעיות ב 80MS ובקושי שחיקים ב 100-120MS ב TRIBES לא תרגישו בעיות קשות בחיבור. מאז שהתחלתי לשחק ב BETA…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אני רואה מין גלים על המסך והגראפיקה על הפנים... אולי בגלל שלא התקנתי DX9 ? אבל גם ככה הכרטיס שלי (ושל 90% ממכם לא תומך בזה, זה משנה ?) כאן זה נראה פחות או יותר בסדר, אבל במשחק הכל ענקי כאילו זה ב-640*480... גם את העכבר אני לא רואה בתפריט, חוץ מבפינה השמאלית למעלה שאם אני מזיז אותו קצת משם הוא נעלם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoel12,

שלום, רכשתי את סקיירים לאחרונה, התקנתי את נקסוס מוד מנג'ר, והפעלתי את המשחק לראשונה, ואז קרתה התופעה הבאה: הרצתי תיקון, והופיעה הודעה שחסר לי קובץ, הרצתי כמה פעמים ודבר לא קרה, התקנתי מחדש, הסרתי את נקסוס מוד מנג'ר והבעיה לא נפתרה.

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום לכולם, יש משחק כזה של כדורגל אבל שלא משחקים ממש כדורגל אלא מנהלים את הקבוצה, קונים ומוכרים שחקנים וכו' שכחתי איך קוראים לו. מישהו יכול להזכיר לי? דרך אגב יש כמה גרסאות למשחק הזה? (1, 2 וכו')? מה הכי עדכני?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by noambaum,

יש לי כבר הרבה זמן את וייס סיטי ותמיד שיחקתי בו בהנאה עם GF4 TI4200 והכול הלך מצויין עד ששדרגתי לכרטיס FX5600 ומאז הגרפיקה נמרחת לי בצורה שאי אפשר לשחק רציתי רק להוסיף שכל המחשב שלי מעודכן מכל בחינה של תוכנה כגון xp-sp1 דריברים לכרטיס וכו וכו אשמח לקבל פיתרון או מענה בתודה נועם

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by kapyuval,

למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם...אני רוצה לשאול מתי יגיעי לחניות המשחק spellforce 2 החדש שיצא כי לפי מה שראיתי באינטרנט הוא הגיע לארץ ב15 ביוני אבל הייתי כבר כמעט ברוב חנויות המחשב שהן אופיס דיפו ובאג ולא היה להם בכלל...עכשיו אני גר בחדרה ולא אכפת לי לנסוע כיאלו אני מת כבר לקנות תמשחק אני לא רוצה להוריד זה כבר החלטתי שאני רוצה לקנות אז באמת אם מישו יודע איפה אני יכול לקנות בבקשה שיגיד לי איפה. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by pixilated,

שמעתי שאמור לצאת מתישהו בקרוב או לא בקרוב משחק חדש של gta זה נכון?

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by sheff2k1,

msn sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by CrackPot,

אתמול שיחקתי בדמו, של המרובה-משתתפים ושל השחקן יחיד. התרשמתי לטובה מהגראפיקה, שרצה לא רע גם על מחשבים ישנים מאוד (P3 ו- ATi Rage). גם הסאונד והפס-קול של המשחק יפים מאוד, מנגינות מצוינות שלא יביישו גם שיר בפני עצמו, פיצוצים ויריות שנשמעות מציאותיים (הכל יחסי), ומה לא. מה דעתכם על המשחק?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. היי, פשוט לא מזמן סיימתי את השני עוד פעם מהתחלה, ונהנתי מכל רגע. אז חשבתי אם יש באופק אולי קומנדוס 5 ... מישהו יודע משהו ? אגב סדרה מאוד מוזרה קומנדוס הראשון היה מעולה ההרחבה הייתי מיותרת לגמרי קומנדוס 2 היה הכי טוב, ולפי דעתי 1 מהמשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם. קומנדוס 3 היה אכזבה כזאת גדולה אחרי ה-2, במקום לשפר או לפחות להשאיר מה שהיה פשוט הרסו שם הכל. קומנדוס 4... מה יש להגיד? ערמה של חרא צרובה על דיסק. CrapShooter אז בתקווה שיעשו אחד אחרון כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by alexc32,

הכי מוזר זה שפה בפורום אף אחד לא כותב עליו ולא מעלה אף סיקרה על המשחק , דווקא אחד אבל אחד משחקי המירוצים הטובים והמלהיבים שיצא לי לשחק ... סרטון :

• 34 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by The Dom,

משחק שאתה צריך לדבר בו עם אנשים כדי להשיג מידע ואז ללכת למקומות אחרים- להשתמש בחפצים. כמו monkey island

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by simonsix,

משחק מבטיח בעיניי שמפותח ע"י Pandemic Studios (שר הטבעות האחרון ו Mercenaries2 ) ההפצה היא של EA ואין עדיין תאריך. זהו משחק פעולה/יריות/התגנבות מגוף שלישי שייקח אותנו לפריז 1940 תקופת מלחמת העולם השניה בעולם פתוח (כך מבטיחים המפתחים) אתם תשחקו את ג'ון דוולין, נהג מירוצים שהיה לו הכל עד שהגיעו הנאצים לפריז... טריילר מעניין בו ג'ף פרנץ' (מעצב ראשי) שופך קצת אור על המשחק: http://www.gametrailers.com/player/49081.html מאפיינים עיקריים 1st Ever Open-World Paris Fight, climb, and prowl through the dark alleys, rooftops, burlesque houses, and seedy streets of the City of Lightsthe ultimate playground for The Saboteur. * The Art of Sabotage Being The Saboteur is al…

• 100 תגובות
    • 16.9k צפיות
  22. מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by BURTON,

לחבר שלי יש את המשחק באטלפילד 2 וכשהוא מפעיל את זה יש לו מסך שחור ישר חוזר לוינדווז יש לו פרסקוט 3 גיגה 6600 הרגיל הוא חושב שהבעיה נמצאת פה: אבל ממש אין לי מושג מישהו יודע למה זה לא עובד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rednit,

לאחרונה המשחק השתגע קורה שאני מפעיל אותו והמשחק רץ מהר מידי (הזמן האנשים והמכוניות = הכל בספיד) ולעיתים המשחק פועל בצורה רגילה יש ניחושים מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by Twister,

משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.