עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/ כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC. החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

3. חבר'ה ה- Check-IN התחיל של טורניר מספר 19! לכו לעשות CHECK-IN! http://www.z33k.com/z/hd5

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by BreezeNET,

על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, לאחר שהורדתי את גרסת המשחק הפרוצה ונהנתי מאוד מהסינגל פיילר אני מעוניין לרכוש את המשחק בגרסתו האחרונה. ברשותי היום גרסת Battlefield.3-RELOADED ותיקון Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 שמבטל את ה DRM. האם עלי לרכוש גרסא מלאה להורדה או שמספיק לרכוש CD-KEY? חשוב לומר שאני מעוניין בגרסא המלאה כולל ההרחבה. אני לא מעוניין לקנות סידי בשפה הרוסית. תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by YARONGT,

שלום לכולם התקנתי את המשחק באטלפילד 3 הכל טוב ויפה. אני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות רק משהו שם על 2X במקום 4 משהו כזה אני מקבל בין 35-65/62 והממוצע הוא 53 עם HD5870 עכשיו המשחק יוצא לי כל 5 דקות אני לא מבין מה הבעיה דרג אגב המעבד של הוא E5400 2.7@3.5 שבת שלום לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קניתי את המשחק ב250 שקל. ואני חושב שעשיתי טעות, האנגלית שלי לא ראה אבל קשה לי להבין את המשחק. באמת יש המון אפשרויות ואני רואה כאן אנשים מדברים על נשמות דרקון איך ללכוד איך ללמוד וכו' וכו' יש באמת המון דברים שאין לי מושג ואני גם לא יודע איך להבין אותם. לא שחקתי במשחקים הקודמים ככה שהבסיס של העלילה מבחינתי זה המשחק הזה אז אין לי מושג יש איזה אתר שמדריך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aGGy,

מי מכם שעדיין לא ראה, עלתה כתבה שמסקרת את ההיסטוריה והפעילות של קלאן PwR בדף הראשי של האתר. תראו תמיכה והרבה תגובות, וכמובן לייק בדף הפייסבוק שלהם! לינק

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by CheeseBud,

היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  10. Started by michaelr,

גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום. בשלב הנ"ל אני תקוע, דיברתי עם המפלצת ים ונתתי לי את eel, אחרי זה דיברתי עם אליזבת' והיא שטה למקום אחר. כל המשימות בוי חוץ מהמשימה להגן על הטירה הראשית ואני לא יודע מה לעשות. נא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. ערב טוב! קניתי היום את המשחק לי ולאחי, מההתלהבות והאי תאימות של האגו שלי עם המסך הקטן של אחי הרגתי חבר לקבוצה בסיבוב הראשון שלי עכשיו אני מתקין את המשחק אצלי (ומה זה פאקינג פאטצ' של 4GB? מה קרה לימים שבהם היית קונה דיסק, מתקין ומשחק?) ולפני שאני נכנס ברצינות למשחק רציתי לדעת קצת על כללי התנהגות מקובלים כדי לא לצאת טרול. אני חדש לגמרי בסידרת הBATTLEFIELD לכן לא לבנות על נסיון קודם.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by CheeseBud,

שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by gman_il,

האם זה בכלל שאף אחד לא משחק או שפשוט אף אחד לא מגיב / אין לו / לה להגיד על המשחק? אני אישית הייתי שמח אם היינו משתפים קצת Class-ים , טיפים וכו'.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by ליאור 20,

ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Release Date: 5/17/2011 Publisher: Atari Developer: CD Projekt RED Gamesite: Click here Genres: Role-Playing סקירה: משחק ההמשך לכותר עטור השבחים והפרסים שמסתמן כסדרה מוצלחת במיוחד בז'אנר משחקי התפקידים. צייד המפלצות בעל השיער הלבן חוזר במשחק המשך, אנחנו נמשיך להרוג יצורים משונים, לעזור לאנשים ולהטריד בחורות ברחבי הממלכה הקסומה של ריבייה. במשחק הקודם הצלחנו למנוע מלחמה אכזרית אבל כשהכול נראה שמח מישהו מנסה להתנקש בחייו של המלך, למזלו גארלט, הויצ'ר מצליח למנוע את הרצח, אנחנו מגלים שמלכים רבים ברחבי העולם מאבדים את ראשם בניסיונות התנקשות מסתוריים, אבל למה? המשחק יחזור לאלמנטים הקלאסים של משחק תפקידים, אתם תסתובבו עם גארלט, תדברו עם אנשים, תבצעו משימות ותנסו לקדם …

• 410 תגובות
    • 51.5k צפיות
  19. למנהלים : לא מצאתי על זה דיון ראשי והדיון הגדול על דיאבלו הוא בכלל על דיאבלו 3 אז היה ניראה לי שהכי הגיוני לפתוח ת'רד חדש. אתמול חזרתי לשחק בדיאבלו 2, אחרי שראיתי סירטונים של 3 חזר לי החשק... נתקלתי היום בשני בעיות דיי מרגיזות.. הראשונה היא שיש רק מקש אחד לקסם (המקש הימיני של העכבר) ואם יש לי שני קסמים אני אצטרך לוותר על אחד, זה נכון ? הבעיה השנייה הא שהכנסתי כמה מגילות לתוך ספר ועכשיו אני לא מצליח להוציא אותם ממנו, ואני לא רוצה להיסתובב עם כל הספר עליי כי אם אני אמות הכול הולך ויש שם איזה 5 מגילות... אז מה עושים ???..

• 351 תגובות
    • 52.6k צפיות
  20. Started by --Shadow--,

פיתוח: Codemasters Southam הפצה: Codemasters סגנון: מירוצים. מצבי משחק: Single & Multiplayer תאריך יציאה: 24/5/2011 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 אתר הבית: תאור: משחק מירוצי האקסטרים חוזר בפעם השלישית.הפעם הרבה יותר מהר והרבה יותר מלוכלך. הכותר הקודם בסדרה הכיר בפנינו משחק מירוצים מהיר וחסר רחמים עם שלבים מטורפים, מכוניות מהירות והרבה דברים נהרסים, אבל מה שגרם למשחק לתפוס היה השליטה הריאליסטית שלו, המכוניות התנהגו כמו מכוניות אמיתיות ולא מכוניות צעצוע, הייתם מתהפכים, יורדים מהכביש והופכים לגוש של מתכת מעוותת במידה והייתם עושים טעויות. במשחק ההמשך השליטה הפכה להרבה יותר נוחה אבל עדיין עם דגש על ריאליזם, השלבים עברו שיפורים וכעט לא תתחרו רק בדיונות חול אלא גם …

• 99 תגובות
    • 13.7k צפיות
  21. Started by nat64x,

היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, בחודשים ינואר\פברואר יתקיימו שני טורנירים לליגות Bronze/Silver/Gold/Platinum. הטורניר בחודש ינואר יהיה טורניר אחד גדול שאליו יוכלו להרשם עד 128 איש. במידה והפורמט לא ירוץ חלק, נשקול פיצול טורנירים בחודש פברואר. הטורניר לחודש ינואר יתקיים ביום חמישי, ה-19/1 ויתחיל בשעה 19:00. שימו לב שהשעה השתנתה וגודל הטורניר השתנה! סיבוב צומצם ובהתאם השעה נדחתה כדי שיותר אנשים יוכלו להירשם, אז יאללה להירשם! התנהלות הטורניר – הטורניר ינוהל באתר z33k. לרובכם אמור להיות שם משתמש כבר, אך במידה ולא, אנא גשו וצרו אחד בהקדם - http://www.z33k.com/users/sign_up. מהסיבוב הראשון (Round of 64) ועד הסיבוב השלישי (Round of 16), הפורמט יהיה Bo1. בחצי הגמר והגמר – Bo3. שימו לב כי יש …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Forester33,

שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Nahum2,

מי משחק? באיזה שרת? (משחק אדיר!)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים