עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The-Devil,

המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שולם לכולם אתם אולי מכירים את השרת שלי אבל רציתי להגיד לגם שהפכתי את השרת שלנו ל 32 אנשים אז יאלה מקווה לראות אותכם בטוח כנסו ותיתמכו נ.ב : אנחנו עושים טסטים לקלאן למי שרוצה טסט להיכנס לשרת הטיימספיק 84.95.240.200:9904 הזה או להוסיף אותי בסקייף Lidor_Hasan

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by s.m,

תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

שלום.. הורדתי מהאתר gamershell את המשחק המלא הנסיך הפרסי חולות הזמן.. ההורדה חוקית. עכשיו שאני בא להתקין הוא רושם לי password..מאיפה אני מביא לו סיסמה עכשיו?! (בuser name רשום admin( תודה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12179 :screwy: :screwy:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.gamespot.com/news/6163059.html פשוט אין לי מילים. אולי טיפשות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GMTK,

שלום לכולם הורדתי את המשחק BF3 הפריצה של רילודאד והוא לא פועל לי. מה עושים? וזה רושם לי. תיראו בתמונה. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עדכון 1: כל מי שמצפים למשחק יאלצו להיאזר בעוד קצת סבלנות – תאריך ההשקה של Catalyst נדחה בשבועיים, ל-7 ביוני בצפון אמריקה ול-9 ביוני ברחבי אירופה. עדכון 2: במקביל להכרזה על הדחייה הקלה, החלה להם מבדקי הבטא הסגורה של הכותר שיימשכו בכל סוף השבוע הנוכחי. באופן בלתי נמנע, סרטוני משחקיות ראשונים שתועדו על ידי המתנסים של הבטא המדוברת החלו להגיע לרשת, ואתם מוזמנים להתרשם מהביצועים, מאיכות התצוגה ומהמשחקיות של Catalyst עבור המחשבים האישיים, בהגדרות מירביות ובגירסה שככל הנראה די קרובה לזו הסופית, בסרטון הבא. הכתבה המקורית: משחק הפארקור והפעולה החדש מבית EA מתקרב להשקה, וחושף לאיזו חומרה תזדקקו בכדי להפיק ממנו את המיטב בעוד קצת יותר מחוד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by אריק פרלס,

יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tal,

איפה אני משיג את כל הסודות של כל הריבועים הנסתרים שנותנים לי מתנות ???? ובכלל המלצות למשחק....... תצילו אותי !!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by superginiman,

שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המותג החדש הראשון שיצרה בליזארד מזה עשור וחצי אל מול גירסת ה-MOBA למשחקי Borderlands: שני כותרי פעולה מקוונים מעניינים מאוד נכנסים לשלבי בדיקה סגורים, ואתם מוזמנים להיכנס ולצפות לכתבה: http://hwzone.co.il/ראש-בראש-מבחני-בטא-לשני-משחקי-פעולה-מוב/

17. המשחק החדש של בליזארד יפגיש בין מיטב הגיבורים מכל עולמות התוכן הנרחבים שלה בזירה אחת - ובחינם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/warcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-starcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-diablo-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%9e%d7%92%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Kenny,

טוב, כל כיפור אנחנו נפגשים אצל חבר עם כל המחשבים.... אנחנו 5-6 אנשים, מחפשים כל משחק מומלץ לרשת.. Generals / age of empires 3 / unreal כבר יש לנו.. מחפשים המלצות לעוד משחקים טובים... זה יכול להיות shooter או אסטרטגיה... אחד נגד השני, או ביחד.. לא משנה. לא חייב להיות משחק מהתקופה האחרונה.. מעבר לזה, יש לנו גם PS3 עם 4 שלטים... כרגע יש לנו את האבקות \ UFS \ PRO ומורטל קומבט... המלצות לעוד משחקים? משהו נוסף, הבנתי שיש מוד שניתן לשחק את אחד ממשחקי ה GTA ביחד... היתי רוצה לקבל עוד מידע על זה אם מישהו יודע... על איזה מה GTA מדובר? זה עובד גם ברשת או רק באינטרנט? איך בדיוק עושים את זה? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם יש מה לעשות בנוגע לבעיית ה"VAC connection timed out" בinsurgency הגורמת לניתוק פתאומי אחרי חמש דקות של משחק http://prntscr.com/82y4em אחרי חיפוש מתמשך בגוגל לא מצאתי FIX שעזר הFIX הנפוץ ביותר היה להעביר את המשחק לכונן :C אך זה לא עבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by דניאל52,

אני משחק על הכל HIGH רק בלי SHADOWS וכש אני בפטח פתוח ההרים ומה שלפני הוא מרוח כזה... בלי פרטים הכל מרוח מרחוק למה זה ככה? אה וגם הורדתי את ה PATCH הכי חדש וזה אומר שזה אמרו לקחת 20 דקות לעדכן ככה זה אמור להיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kibub,

היי היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה. כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר: בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי חברים, עוד לא התנסיתי במשחק עצמו אך כבר בתפריט הראשי אני שם לב שבשום מקום לא ניתן לשנות את הרזולוצייה ! מה שמרגיז במיוחד מכיוון שהריצוד "תקוע" על 75 הרץ. עצות הארות והערות יתקבלו בברכה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים