משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מפש משחק, לא משנה הז'אנר שהוא נחשב בגדר "חובה". פעם אחרונה ששיחקתי במשחק כלשהו היה לפני 5-6 שנים ובא לי איזה משחק לאחרונה. אהבתי את GTA 4, MAFIA 2 ומשחקי לחימה כמו SNIPER ELITE, COD, BF
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משחק על 1024X768 ויש קרטועים מידי פעם. <---מפרט
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מישהו פה ממליץ על HALO 1,2,3???...כי לפי הטרילרים שלהם הסיפור בן זונה....וראיתי גם גיימ פליי וניראה חזק...מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי התקנתי את המשחק והתחלתי לשחק עם ההגדרות המומלצות ע"י המשחק לכרטיס שלי x1650 pro. הפרק הראשון עובר חלק (החלק הלימודי), בחלק השני יש סצנה בשטח פתוח והמחשב שלי פשוט לא מעכל (ראה מפרט). מישהו עם כרטיס דומה יכול להמליץ לי על הגדרות טובות יותר? ??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, זה הזמן לקבוע יום או ימים מועדפים ל ODC ותחרויות למיניהם. היום/ימים יוכלו להשתנות.. אנחנו נכנסים לתקופה של חופש גדול אז תחשבו טוב באיזה יום תרצו להשקיע כמה שעות רצופות של משחק. כל ימי השבוע למעט שישי שבת ניתנים לבחירה. (לכל אחד אפשרות לבחור כמה ימים במקביל) Weekly cups ועוד סוגי תחרויות והעדפות לגביהם יפורסמו בהמשך. דעתכם היא שתקבע. בהצלחה לכל הימים ! ODC = One Day Cup תחרות שמתפרסת על גבי יום שלם לרוב של 8 קבוצות ולפעמים מכילה יותר 16 32 ... התחרות מתקיימת לפי שיטת גביע, מנצח עולה שלב מפסיד יוצא מהתחרות. Weekly Cup תחרות כמו ODC שמתפרסת על גבי שבוע שלם, כאשר כל יום משחק בית או שלב מתחרות. יתרונות וחסרונות: ODC שעות קבועות מראש, מחייב את הקבוצה להיות זמינה למ…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש ואני מחפש איזה משחק טוב (רצוי חדש) בסגנון פעולה (First Person Shooter)\ אסטרטגיה בכדי לאתגר קצת את ה Radeon 9800p החדש. כל המלצה תתקבל בברכה, חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני נמצא בעיר השנייה..ובהתחלה היה לי מקום אחד שהייתי מקבל משימות לבצע (הוא סומן במפה באות A)ושהתחלתי לעשות את המשימות אז פתאום אני רואה שנהיו לי עוד שתי מקומות שאני יכול לקבל משימות..אני צריך לעשות את כל המשימות שכל המקומות האלה נותנים לי (כלומר לציית ל 3 המקומות ולבצע את כל המשימות שכל אחד נותן) או שאני יכול להמשיך לקבל משימות ממקום אחד...ואני יבצע את כל המשימות שהוא יגיד לי אז אני יעבור עיר מבלי שביצעתי משימות בשני המקומות האחרים?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח יעניין פה כמה אנשים לשמוע שעוד משחק DX10 נדחה לקיץ. (CRYSYS) פשוט אין שום סיבה לקנות היום כרטיס DX10.. http://www.gamespot.com/news/6166593.html?tag=latestnews;title;3 עריכה: רגע, משהו מוזר פה. קודם CRYSYS, עכשיו BioShock. את Hellgate: London גם דחו לרבעון השלישי, אם אני זוכר נכון אז תמיד דיברו על השקה של Alan Wake בקיץ 2007... WTF קורה עם DX10?!? נראה לי חשוד מאוד הסיפור הזה - בטוח יש משהו שלא מספרים לנו. אולי בעיות עם הSDK, אולי המתנה לכרטיסים תומכים בDX10.1 - לא יודע מה אבל זה מוזר מאוד. עריכה 2: אוקי, גם R600 נדחה לקיץ. עכשיו רשמית משהו פה מסריח. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228771.msg2132665#msg2132665
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://faqs.ign.com/articles/455/455951p1.html יש כאן הוראות מפורטות על איך לעבור כל שלב ושלב במשחק [באנגלית] אם מישהו לא מבין משם אז עדיף שתשאלו כאן מאשר לפתוח כל פעם תראד חדש.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רואה שהתקופה הזאת מאוד מאוד מאוד יבשה,וכלום לא יוצא אז מעניין אותי לדעת מה הולך לצאת בתקופה הקרובה בז'אנר משחקי הפעולה.תקופה קרובה אני מדבר על אוגוסט-אוקטובר. תודה
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מתקין ת'משחק וצריך להכניס דיסק להמשך ההתקנה אז הוא מבקש ממני תמיד להכניס את הדיסק הבא לאותו כונן.... זאת אומרת שאם התחלתי להתקין ת'משחק דרך כונן f (כונן דיסקים) אז אני חייב להמשיך להתקין רק דרכו.....איך אני עושה ככה שאני ימשיך את ההתקנה דרך כונן אחר? הוספתי תמונה כדי שתראו למה אני מתכוון.....זה ממש דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה שחקנים טובים משחקים בDPI נמוך כמו 400 בעכברים שיכולים הרבה יותר. היתרון היחיד שאני מכיר זה שקל יותר לבחור ברגישות שרוצים בעכבר דרך ההגדרות של המשחק, לעומת זאת בDPI גבוה קשה מאוד לדייק דרך זה ומתעסקים דרך הקובץ CFG של המשחק. אבל מדובר על משהו שמבזבזים עליו סך הכל כמה דקות, ולא נראה לי סביר להקריב את הדיוק בשביל זה לתמיד. מדובר על משחקים כמו BF3, CS:GO , שאין בעיה לקבל כל רגישות שרוצים מהקובץ הגדרות. ניסיתי לרדת מ1800 ל450 ולשמור על אותו מרחק תנועה בעכבר לסיבוב שלם במשחק, ממש הרגשתי איך העכבר זז בקפיצות קטנות ולא חלק לגמרי. יש משהו שאני לא יודע, או שהמון שחקנים טובים פוגעים לעצמם בדיוק מחוסר הבנה ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב route kanal על ההתחלה יש חדר עם סולם שמוביל לחדרון עם איש מת ולמטה יש דלת נעולה והרבה ארגזים וחביות שתיים נפיצות אני לא יודע איך להיתקדם מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה פיספסתי????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני יודע שקיימים 2 משחקים דומים לכדורגל וכדורסל שהם בעצם באותו סגנון. זה משחק של כביכול ילדים בשכונה, ובעצם מרכיבים קבוצה מהשחקנים בשכונה. המשחק משוחק במגרש קט רגל או סל בשכונה. חובבני כזה וממש מגניב. אז, לא זוכר איך קוראים לזה. מישהו מכיר את שם המשחקים?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-