עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by creedie,

Needlessly Large Clock: CreeDee Luclfer Shandi Zahi Hyplex Creedie Confirmed.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by CheeseBud,

שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Expired,

Pahitush purethief shaking entroduce Fondoy Siatex

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by plissje,

שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by thedarkron,

Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by vitalik49,

Pimp My Champ השחקנים: BombaXD folken Panel DrunkSumsum Selience THE STiVI -------------------------------------- BombaXD מאשר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dalilama,

Dalilama Iceped Wasabip Sevenlegend darxpain SupremeSplendor Standalonee Sasiski The Great Potato nefulous PushKushi

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by taurus007,

את האמת, זה אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי מישהו יודע האם יש משחק דומה לו שהוא יחסית חדש או משחק שיוצרים שהוא בערך כמו SPYCRAFT ועתיד לצאת ?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by plissje,

שלום חברה, בשיטוט ברחבי קהילות LOL הבנתי שיש המון שחקנים אשר עדין לא התאגדו לקבוצה וכמובן שהמון שחקנים אשר רוצים להשתתף ולא יכולים, ומכאן הנושא הזה. כל שחקן אשר מעוניין לשחק בטורניר אך אין לו קבוצה (או כל סיבה אחרת) מוזמן למלא את הטופס הבא ואני יוסיף אותו לרשימה. עפ"י כמות השחקנים נבנה קבוצות אשר ישתתפו בקאפ המתקיים ביום שבת הקרוב! למעוניינים, יש להגיבה בפורמט הבא: - שם: - כינוי במשחק: - סוג שחקן: (AD, AP, Jungle, Support, Tanks) תהנו

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by TheGuy123,

רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by --Shadow--,

http://bf3blog.com/2012/02/weird-battlefield-3-glitch-features-giant-recon-soldier/

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Synrex,

Synrex totzov bfjumanji mztikz brokenshard

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by San Sanych,

Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1moran1,

MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by avisrOr,

avisrOr XtraShadow PawNz KnowsTheWay Kopatch

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TomQuE,

TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמתי לב שברוב הפעמים יוצא לי לירות על שחקנים בטווחים בינוניים עד ארוכים, בדר"כ תוך כדי תנועה ותמיד ללא שימוש ברגליות (אני לא עורב לעוברים ושבים, אני מבחין במישהו ואין זמן לפרוס את הדבר הזה). מה לדעתכם הנשקים שהכי יעילים בכל מקצוע לסוג ירי הזה (אם לקחת בחשבון רטע, נזק, קצב אש, גודל מחסנית, טווח)? לדעתי: Assault: F2000/FAMAS Eng: SCAR-H Support: MG36 Recon: ???

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. אני יכול לקחת את הלפטופ שלי (הוא דיי חזק) ולחבר למסך של הטלוויזיה, להתקין עליו משחק בסגנון של גיטר הירו, ולחבר למחשב דרך בלוטוס: גיטרה, מיקרופון, תופים ובאס?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Galit17,

לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE. המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by amiel18,

הי אנשים מה שלומכם? ממש עכשיו מתחיל ה- CHECKIN והאפשרות להרשמה מאוחרת! אתם מוזמנים לעשות CHECK-IN בעמוד הטורניר: http://www.z33k.com/z/hl3 כמו כן לשידור החי שמתחיל עכשיו - 20:00: www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. נראה לי יהיה נוח לרכז את כל הכינויים של כולם (ובאיזה שרת הם) בדף אחד במקום על פני 8 דפים (נא לא להתבלבל בין השם משתמש לשם של השחקן) nick:firefox03 server: north east level:30

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים