משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מקווה האם יהיה למחשב?ידוע כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טבע להזכר מאוחר מידיי.... אני רוצה לקנות קונסולת משחקים (X-BOX או פלייסטיישן לא חשוב) אבל לדעתי עכשיו זה מאוחר מידיי כי יצא עכשיו XBOX 360 ופלייסטייש 3 למרות שזה לא הגיע עדיין לארץ רציתי לדעת אם שווה לחכות ולשלם תמורת קונסולה חדשה או שאפשר לקנות כבר היום קונסולה שתעלה כמעט בחצי מחיר אך תעשה את אותה העבודה.... תודה מראש, גל נחום.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אומרים על הביבי שלי ? http://img472.imageshack.us/img472/5476/red2oz.jpg
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים. קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה. ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו... מה עוד מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק עוד פעם GTA:SA ואני לא יודע איפה לשים שירים בתיקיה של המשחק.. (כדי לשמוע ברכב/אופנוע בתור רדיו..) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בהתלבטות.... תהיתי לעצמי האם אנשים שמשחקים BF2 פה,מתכוונים לעבור ל-2142? המשחק יוצא בקרוב,אחרי הכל [תאריך יציאה-17 באוקטובר...בדיוק חודש מעכשיו]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם(( רכשתי מסך של אסוס,וקיבלתי קוד למימוש הטבה שבא מקבלים משחק בחינם. הבעיה היא שמאוד לא מובן איך ממשים את הטבה,ולאן בעצמם מזינים את הקוד על מנת לקבל את המשחק. אני מאוד אשמח לכל עזרה בנוגע לעניין הזה ותודה מראש((
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6184090.html?tag=latestnews;title;0
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות. חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ? ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים) 1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו על 1080p ותהנו ! אם אהבתם תנו בלייק
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה מגזינים , אם בכלל ,אנשים פה מנויים . אני מנוי ל Pcgamer מארה"ב . אחלה של עתון ....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory? ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-