משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את ההודעה על היותר מידי תרדים אבל לא היה תרד כזה בעיר השניה יש מעסיק שהמיקום שלו נמצא בשירותיים הציבוריים והמשימה הראשונה שלו או השניה זה ללכת למקום שבו מתקנים מכוניות (קרוב למקום הזה) וברגע שאתה מגיע לשם זה מראה לכך חלון פתוח... מה לעשות?.. לתוך החלון ניסית לזרוק רימון לתוך החלון לעשות כונת עם סניפר לתוך החלון שום דבר לא עבד משיהו?? :-\
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת ה-\"RoomAlive\", שאת גרסתה הקודמת הכרנו בתערוכת CES אשתקד בתור \"IllumiRoom\", תאפשר לכל שחקן להיטמע אל תוך העולם שנוצר בחדר הפרטי שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-roomalive-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין UT2K3 לבין מורווינד. המחיר זהה בפריק, מה כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביגלל שהקודם קיבל ביקורות טובות אז התחלתי לשחק בו לא מיזמן וסך הכל מישחק מאוד חביב אומנם קצר ונישאר לי לסים אותו רק עוד איזה שעה- שעתים של מישחק ואני לא מיתכוון לחרוש את בשלבים כדי לגלות את כל הדברים הקטנים אבל אני חיב להגיד שלמרות הילדותיות והפשטות סך הכל המישחק נחמד ואני מחכה ל2 שאמור ללכת לפי הטרילוגיה הישנה אתם גם חושבים ש2 יהיה מישחק חביב?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?) מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן) האם כדאי להמתין שתצא ההרחבה ורק אז לקנות את שניהם? מה קורה כשמגיעים לדרגה 60? הכל משעמם וצריך דמות חדשה בשביל האתגר? ושאלת המשך, כמה המשחק ITEM DEPENDENT? אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד. האם אפשר לשחק באירופה עם דיסקים שנקנו בארה"ב? ושאלה אחרונה, כמה מכם משחקים WOW? תודה, LazyBoy
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלהיט הגדול של EA בדרכו להפוך לרב מכר ויחד עם טריילר משכנע מגיעות גם דרישות המערכת הסופיות של המשחק לקראת השקתו הצפויה באוקטוברלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים.. ולא כל מצאנו משהו.. אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים.. עדיפות לא משחקי אסטרטגיה.. עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב.. אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי.. בתודה מראש, דור.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ס יש עוד כמה משחקים שיצאו בימים האחרונים 03/25/2002 Heroes of Might and Magic IV <---- הא!!!!! 03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 03/19/2002 Worms Blast <-- מאכזב לפי השמועות 03/18/2002 F.D.N.Y. FireFighter American Hero <---- בעקבות התאומים 03/12/2002 Virtua Tennis אבל אין שום דבר שמשתווה לזה 03/30/2002 Tony Hawk Pro Skater 3 PC ואולי כמה ימים לפני אפילו מי יודע?
-
משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגה דיי נחמד של לוג'יטק MOMO RACING, וסתם הוא יושב לי בצד ולא שיחקתי בו המון זמן..מחפש משחק סימולוטור אפשר להגיד, משהו מציאותי שמעביר חוויה מציאותית (אם ישנו משחק כזה)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ניסיתי לשחק במשחק הזה היום והוא עובד מהר מדי. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56. הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי: server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים. אמרו לי להוריד את העידכון. הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe 15.3 מגה הגודל. לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה: WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit. המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב. האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתק…
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c-pc-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
היי. יש לי פס3 ובדיוק התכוונתי לרכוש את MGS HD Collection (כ- 70₪ בחנות פלייסטישן הישראלית). אבל אז הבנתי שהחבילה כוללת רק את MGS 2-4 ושבכלל יש גם משחקי MG. ואני הרי רוצה להתקדם לפי קו העלילה. אם כן תעזרו לי בבקשה, מהו הסדר בו אני צריך לשחק. אבל יותר מכך, איחו משחקים הם חלק מקו העלילה המרכזי ואילו הם ספין אופים שאפשר לוותר עליהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-