עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, קוראים לי נוריאל ויש לי את הבטא של DOTA2 כרגע אני משחק לבד אבל אני יותר מאשמח לשחק עם ישראלים אז לכל אלה שיש להם את הבטא אתם מוזמנים להוסיף אותי לסטים!!! aiman19933 ניק: THEBEARJEW

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by naoriko,

אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naoriko,

אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by ISR Soldier,

יצא למרקט *כרגע בבטא סגורה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Matan22494,

שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני לא יודע עד כמה זה יהיה פופולארי אבל אני מציע לפתוח פורום Combat Arms EU בסה"כ משחק נהדר ופשוט שועבד גם על מחשבים ממש חלשים..

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  9. ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc

10. Started by HaVoC_850,

מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by A.J,

מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Art Tatum,

15. חבר'ה ה- Check-IN התחיל של טורניר מספר 19! לכו לעשות CHECK-IN! http://www.z33k.com/z/hd5

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by GbeTech,

בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/ כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC. החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד) בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'( יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by T0xicPie,

חיפשתי כאן את ההודעה הרשמית, mishax? יאללה מתי כולם מתאספים לקצת :2gunsfiring:

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Galit17,

שאלה 1: אני לא מצליחה לבחור ב2 לוחמים שיש לי פעם יכולתי לשחק בהם עכשיו אי אפשר למה? תראו בתמונה. שאלה 2: איך אני מאפסת את הסקילים שעשיתי? יש איזה ציט או משהו? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aGGy,

מי מכם שעדיין לא ראה, עלתה כתבה שמסקרת את ההיסטוריה והפעילות של קלאן PwR בדף הראשי של האתר. תראו תמיכה והרבה תגובות, וכמובן לייק בדף הפייסבוק שלהם! לינק

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. קניתי את המשחק ב250 שקל. ואני חושב שעשיתי טעות, האנגלית שלי לא ראה אבל קשה לי להבין את המשחק. באמת יש המון אפשרויות ואני רואה כאן אנשים מדברים על נשמות דרקון איך ללכוד איך ללמוד וכו' וכו' יש באמת המון דברים שאין לי מושג ואני גם לא יודע איך להבין אותם. לא שחקתי במשחקים הקודמים ככה שהבסיס של העלילה מבחינתי זה המשחק הזה אז אין לי מושג יש איזה אתר שמדריך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CheeseBud,

היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  24. הפורום בקושי מתעדכן יחסית לפעם פורום פעולה בקושי מתעדכן שמתם לב לשינוי הזה? או שיש אפשרות שהגימרים הותיקים לא נמצאים כבר

25. Started by BreezeNET,

על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים