משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני לא מצליח לשחק בכלל ברשת punkbuster זורק אותי מכל הסרברים ורק CO-OP עובד תקין. הסרתי את המשחק ואת כל התוכנות המצורפות והתקנתי מחדש את המשחק עם כל העדכונים והבעיה עדיין קיימת. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
-
את אחת מהשימות ב-ASSIGNMENTSלא הבנתי. המשימה היא השנייה שבה משיגים את ה- QBU-88, צריך להשיג חמש דברים... משהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות עם החיבור לסרברים הבעיה קוראת לסירוגין. לפעמים שאני מחפש סרבר פשוט כל הרשימה מופיעה לי על אפס כאילו אין חיבור בכלל דוגמא: (וזה קורה לי הרבה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אז סליחה מראש. רציתי לבקש רשימה של המשחקים הכי חדשים (והטובים) שיצאו לאחרונה. לא רשימה ארוכה, רק איזה.. חמשת המשחקים הכי חדשים וטובים. שיחקתי כבר ב: Skyrim MW 3 תודה שהזכרתם לי, שיחקתי גם ב: Portal 1/2 Crysis 1/2 Dragon age 1/2 ואשמח למשחקים חדשים באותו סגנון, או אפילו סגנון שונה. תודה רבה לעוזרים. (אין צורך לדאוג לכרטיס מסך חזק מספיק.) הילה~
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אין לי בחירה בהגדרות לרזולוציה 1680x1050 (רזולוציה טבעית של המסך שלי) ניסיתי לקבוע את הרזולוציה בקובץ game.cfg, אבל ברגע שאני נכנס למשחק ההגדרות מתאפסות ל רזולוציה של 1024x768 מה אני יכול לעשות כדי לשחק ברזולוציה הזאת? *זה מסך חיצוני שמתחבר למחשב הנייד שלי, משום מה גם לדסקטופ לא היה לי בחירה לרזולוציה הזאת והוספתי אותה ב nvidia control panel
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להריץ חיפוש לראות אם למישהו הייתה בעיה דומה אבל לא מצאתי אז יש לי את המשחק RAGE הוצאה של SKIDROW והוא כל הזמן מתרסק ראיתי בהרבה פורומים באנגלית שלאנשים יש בעיה דומה אני משתמש בXP SP3 ויש לי RADEON 6700 SERIES ניסיתי כל פיתרון אפשרי החל ממספר עידכונים לדרייבר שביניהם אמור להיות גם אחד שבדיוק אמור להתאים לRAGE עד למחיקה של תיקיית הVIDEO כי חלק אמרו שזה עוזר ושום דבר לא עזר לי, באיזשהו שלב אמרו שאולי כדאי לבטל את ה AI בקטליסט אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה ואם כדאי להתעסק עם זה..בספק אם זה בכלל יעזור מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש איזה מבצע חדש בHON על רכישת GOLD. ולא הבנתי מה הולך שם. אשמח לעזרה. http://heroesofnewerth.com/100_hero.php
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מההתקדמות שאנו עושים פתחנו ערוץ מירק לקבוצה (mIRC) בכתובת : PwR-Gaming# ב - quakenet שם נוכל ליצור קשר עם כל מי שמעוניין, נתראה שם יובל.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק תפקידים פעולה בסגנון של The Witcher 2 Assassins of Kings משחקים נחמדים עם משימות חשוב הרבה אקשן ושליטה נוחה בעיה שסמתי עליה במשחק הזה שיש לו בעיה במצלמה שהיא מאבדת פוקוס ומשתגעת זה מאוד הקשה עלי עד כמעת שרציתי לפרוש מהמשחק ועוד משהוא השליטה במתקפות פשוט זוועה לטעמי לוקח שעות להתרגל קיוצר אני מחפש משחקי תפקידים פעולה עם מפלצות עם בוסים עם השגת ציוד ונשקים וכישופים אבל שלא היעם עולם פותח לחלוטין כי זה מסבך אותי תודה מראש מתן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני יודע שהמערכת שלי מאוד חלשה יחסית לBF3 אבל עד לא מזמן הצלחתי להריץ אותו בובה על המחשב שלי, בהגדרות נמוכות. רץ יופי, שיחקתי בפאנן אבל עכשיו יש בעיה. בעת הטעינה של המפות, שאני נכנס לתפריט במשחק הכל רץ לאט, מגיב מאוד איטי. שאני כבר נכנס למשחק אז אין לי בכלל נשק, אבל יש לי את הכוונת והוא גם יורה כדורים. פרמטתי את המחשב, התקנתי מחדש, רץ מעולה. לאחר כמה ימים שוב, אותה תקלה. ניסיתי לעשות באורגין "Repair Install" ועדין אותה תקלה. עכשיו אני חושב שזה אולי קשור ל Windows Activation, כי זה קפץ לי בזמן יחסית צמוד אחד לשני, אז אני לא בטוח. או שזה אולי קשור לOC שעשיתי, ניסיתי להחזיר את הOC הישן שהיה לי, 4.40MHZ אבל זה קרס אז שחזרתי הכל להגדרות סטוק. ניסיתי לעדכן דריבר…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במשחק אחד אתה משחק איזה צעיר כזה אם אני לא טועה בלונדיני ואז יש לך אפשרות כזה כמו להיפתח לאותו אדם רק שרירי כזה ועם חרב והאמת אני בקושי זוכר עוד פרטים כי זה היה ממש מזמן! אבל אם מישהו נזכר באיזה שם זה יוכל לעזור והמשחק השני אני רק זוכר את הסרטון פתיחה שלו שהוא היה יחסית לזמנו די יפה(בתלת מימד מלא) והוא התחיל בכזה בית שהראו כזה את האח בחדר מנגן על גיטרה בקול ממש חזק ואז איזה תינוק נכנס עם פצצה וזורק לו לחדר אם אני לא טועה ומראים את שאר המשפחה כזה גם... חחח אני יודע שזה נשמע ממש מעורפל אבל זה מה שאני זוכר זה היה לפני ניראה לי איזה 15-13 שנים(זה היה בתקופה עוד של הקווסטים של סיאררה הפאנטסמגוריה ואלה ) תודה למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז העידכון של 4 ג'יגה יש לי בעיה לפעמים בין משחק למשחק, פעם יותר פעם פחות. במעבר מפות הוא נתקע על LOADIN כל המסך שחור ואני שומע גם שכל המחשב מפסיק את המאמץ כאילו יצאתי מהמשחק. אבל בפועל הוא לא אומר שנתקעתי או משהו כזה לפי TM. ברגע שאני לוחץ לסגור את החלון של המשחק אז פתאום מופיע עוד למעלה את ה- SAVING ויוצא. למישהו עוד קורה דבר כזה ויודע לפתור? GTX470 עם דרייברים בטא החדשים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קרה לי קטע מוזר שאני חייב לוודא שזה לא קורה רק אצלי, אחרת אנשים יתחילו לדווח שאני צ'יטר למרות שאני לא. נכנסתי לשרת הארדקור ואחרי איזה 5 דקות שאני בעיקר יורה ולא משתמש ברימון, פתאום כתוב לי 4 הריגות עם רימון, ואז באותו הסיבוב היה כתוב עוד 3 הריגות עם רימון ששוב, לא זרקתי. אני אציין שבסיבוב, כמובן, היה צ'יטר אמיתי - זה יכול להשפיע? עברתי לשרת הארדקור אחר, ושוב זה קרה פעם אחת נוספת. בשרתים שהם לא הארדקור זה לא קורה לי. אז, מי יכול להגיד שזה קרה לו גם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף EA נזכרו לעשות מבצעים שזמינים לכל העולם וגם עשו את זה כמו שצריך. 50% הנחה + SPECACT Kit & Dog Tag Bundle בחינם לזמן מוגבל במחיר כזה שווה לקנות גם למי שאין מחשב שיכול להריץ את המשחק ופחות מחצי שנה אחרי שהוא, עד היום רק VALVE היו עושים מבצעים כאלה למשחקים טובים http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/ עכשיו אתם יכולים לאהוב את יום האהבה גם אם אתם לבד
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אלן קרץ, אחד האחראיים לפיתוח המשחק, העביר לאתר symthic.com מידע אודות השינויים שיבוצעו בנוגע לנזק, דיוק, וטווח של הנשקים השונים ב-BF3. כמו כן, על-מנת לאמת את המידע, צייץ אלן בחשבון הטוויטר שלו וציין: להלן השינויים (הרשימה עדיין בתהליך עדכון). דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם? היום בשעה 12 שעון ישראל תשחק נבחרת ישראל מול נבחרת פורטוגל בשלב שמינית הגמר של משחקי ClanBase NantionCup! המשחק ישוחק בבסגנון הטוב משלוש מפות כך שישראל יכולה להפסיד מפה אחת בלבד. כמו כן יהיו שידורים ישירים ב: http://www.twitch.tv/IGAIsrael בואו לעודד אנשים זה חשוב! עקבו אחרינו גם בפייסבוק: www.facebook.com/igaorgil
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Wargame: European Escalation מישהו שיחק כבר? יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד שיחקתי עם SMG אבל בא לי קצת לגוון ולנסות לשחק עם סנייפר כעקרון אני אוהב לרוץ הרבה אז אני מניח שאני צריך סנייפר שגם טוב לquick scope ראיתי סרטונים ביוטיוב שמסבירים איזה סנייפר הכי כדאי אבל בכל סרטון ממליצים על נשק אחר אז כבר התבלבלתי.. בקשר לperks, לפי מה שראיתי השילוב הכי טוב זה sleight of hand + quick draw + marksman, למישהו יש רעיון יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-