עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=316553 אם זה יהיה ברמה של הבנצ'מרק שלהם - אני בעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי מחשב חדש dual core e6750 עם 2 ג'יגה זכרון ו geforce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל להוריד משחקים מעניינים... אפשר בבקשה המלצות למשחקי SHOOTER? (סטייל דום חחח...) מה דעתכם על Far Cry..? או Medal of honor: Airborne? תודה! 8)

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by yuval1101,

קניתי גיימפאד חדש, חזק ברמות שמתאים גם לסוני וגם לPS. לכן אני רוצה לחזור לבערך חודש לסוני אחד שקבור אי-שם אצלי בבית ואני רוצה להשיג משחקים חמודים "חדשים". אני רואה מלא משחקים ל PSP ותתקנו אותי אם אני טועה אבל זה ה-PS הנייד, עכשיו באה השאלה: האים המשחקים של ה-PSP יעבדו גם ב-PS1? תודה מראש אחים שלי, ועוד משהו שאני חייב לעשות.... אני חייב לתת לכם את התמונה של הגיימפאד השולט שקניתי: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by skullfacer,

אני משחק בBF4 בסוני 4 ורציתי לדעת אם יש עוד ישראלים פעילים פה ובנוסף האם שרת ישראלי לסוני 4 זה בגדר חלום ?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by makakit,

יש לי איזו בעיה באימונים ואני מחפשת מישהו שיסביר לי כמה דברים... אם מישהו משחק ויודע על מה אני מדברת אני אשמח אם הוא ישאיר לי איזה הודעה פרטית

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-evolve-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yadin,

זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build‏ 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS‏ Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎2.00 GB …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Aternus,

שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Symbore,

אז כך החלטתי סוף סוף לעבור את משחקי דום הראשונים (יש לי BFG) 1) באיזו רמה כדאי לי לשחק? אני לא שחקן טוב, צלחתי בקלות על מדיום את דום 3 אבל קצת התקשתי ב-the lost mission. באיזה רמה כדאי לי לשחק שאני לא ארק דם? 2) מה הקטע של המבוכים? כל שלב בנוי ממבוך אחד גדול. האם זה כך גם בפרקים מאוחרים? 3) בעקרון כל שלב אני מנסה להגיע לסוף מבלי להסתבך בדרך ולגלות סודות, שמתי לב שעברתי שלבים שלמים מבלי למצוא מפתחות (למרות שהם קיימים) האם אני מפספס נתח חשוב מהמשחק? 4) שמתי לב שקיים ברשת maximum doom, עם כמה אלפי שלבים. האם כדאי לשחק בזה? או שרמת המשחק שם ירודה מאוד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אין לי כוח לשרתים אני סתם משחק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Itamaro,

הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by navk2,

למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by doodiedo,

שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אחד המשחקים הכי חמים החורף יצא, ויש לנו שני עותקים לחלק לעונים נכונה על זוג השאלות Just Cause 3 מספר את סיפורה של הרפובליקה הים תיכונית מדיצ'י שסובלת תחת שלטונו האכזרי של הגנרל די רוואלו, דיקטטור המחפש להגדיל את כוחו. לתמונה נכנס ריקו רודריגז, שמשימתו היא להפיל את הגנרל בכל האמצעים האפשריים. לרשותכם שטח של מעל 400 קילומטרים רבועים מהשמיים ועד קו המים לצד ארסנל עצום של נשקים, גאדג'טים ורכבים, היכונו לזרוע הרס בדרך היצירתית והנפיצה ביותר שתוכלו לדמיין. הפרסים בין העונים נכונה יוגרלו שני עותקים של המשחק Just Cause 3 - עותק אחד למחשב האישי, ועותק אחד לקונסולת XBOX ONE. איך משתתפים? עליכם לענות על שתי שאלות בחידון הזה בפורום. אם שיחקתם במשחקים הקו…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by yuval1101,

היי, אני יודע שה-trackmania זה חינמי, לפחות גרסאות מסוימות הן כן, ויש לי אחת אבל די משעממת, אני רוצה לסוע במכוניות שטח כאלה ובחול, איזה גרסה תתאים לי ( אם יש חינמית כזאת בכלל )? תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by אבינר,

היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טריילרים http://www.gametrailers.com/game/4640.html דמו להורדה http://www.gamershell.com/download_23017.shtml

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by ag43,

VGAMES החליטו לפתוח את הכספת (שירות ההורדות בתשלום) שלהם למשך כל ימי החג כלומר לשבוע הקרוב. הורדה מהנה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Googleness,

ב12 ליוני, לפי המתכונת של SWTOR עם Cash Store. מי שקונה את המשחק ואת ההרחבה מקבל כמה בונוסים אבל יותר מזה אין משהו מיוחד והכל פתוח. עמוד הF2P: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php עמוד FAQ: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php?utm_campaign=f2p_announce_may13&utm_medium=email&utm_source=email&utm_content=f2p_faq_text#faq חנות שאפשר לקנות סי די קיס של המשחק וההרחבה בזול http://www.offgamers.com/rift-planes-of-telara/rift-planes-of-telara-global/rift-planes-of-telara-global-cd-key-c-7402-7428-7429.ogm אני אישית אנסה את גרסת הF2P ואם אני אוהב את המשחק אקנה את הסי די קיס בשביל הסונוס אם הוא יהיה חשוב ברמה שהמשחק שבור בלעדיו.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by asafyy,

זה קורה כשאני משחק בלי VSYNC המשחק מקרטע כל כמה שניות יש עצירה. אני מקבל כעקרון 120FPS כדי שזה ירוץ חלק יותר ובלי הבעיות אני מחוייב להפעיל את VSYNC ואז אני מקבל 50 FPS ואז כשיש הרבה מפלצות זה יורד פתאום ל 30 FPS נעצר למאית שניה ושוב ממשיך. יש לי את הדרייבר החדש ביותר של הכרטיס 7850HD והסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר סוואפר. זה המחשב שלי: windows 7 ultimate 64bit Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Zalman 7000C AL Socket 775 MSI P67A-GD65 B3 P67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz X2 AMD Radeon HD 7850 sapphire enermax 500w liberty hard disk western digital sata 3 500gb bug in diablo 3

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לפניכם דוגמה נוספת לכך שעירוב בין גיימינג ופוליטיקה הוא לא צעד חכם, ברוב המקרים לכתבה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.