משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הי חברה ! אני מטורף על Counter Strike אבל אין לי קוד ואני מת לשחק בבקשה תעזרו לי ! בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין לדעת אם יצא משחק -gta חדש? אני לא מדבר על ויס סיטי אלא על משהו חדש יותר? אם לא אז יכול להיות שהולך לצאת או משהו כזה? אההה עוד שאלה..? האם יש אתר טוב לקודים למשחקים...אני לא מדבר על קראקים. אני מתכוון קודים שעוזרים לך במשחק.. אני יודע שיש אתר בן זונה לקודים אבל לא יודע איך אני מגיע אליו. כל טוב.... ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מההארד דיסק!!! מה הקטע? יש איזה פאטץ או משהו?
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. שאני מנסה להתקין את: max payne 2 אז המחשב מגיע כמעט לסוף ההתקנה ואז מבקש קובץ בשם data4.cab שנימצא בדיסק מספר אפס ויש רק דיסק מספר אחד ושתיים, ושאני מנסה להתקין במחשב של חבר עם win xp המחשב מתקין טוב ואפשר לשחק(יש לי win98) 2. התקנתי את המשחק doom3 ב win xp ושאני מנסה לשחק המחשב מביא את ההודעה הזאת: DOOM 0.02 win-x86 Jul 23 2002 ...detecting CPU, found Intel Pentium III ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Documents and Settings\àøéä\Desktop/base ---------------------- idPacketServer::Kill: server thread not active idRenderer::Shutdown() Shutting down OpenGL subsystem ...shutting down QGL ==== Game Shutdown ==== ==== Map Shutdown ==== Clearing targets -------…
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני כבר פרסמתי פה פעם בעיה שהייתה לי בבטלפילד 1942, ועדיין יש לי, ונראה לי שהחמירה.. אני אספר הכל מהתחלה: יש לי את בטלפילד 1942 המקורי, והתקנתי אותו על המחשב (בלי שום פאטץ', עדיין לא הייתה לי רשת בבית אז). כשהייתי עוד חדש למשחק (כי רק לפני איזה חודשיים קניתי מחשב חדש), הייתה משנה כל מיני אפשרויות. פעם אחת, שיניתי אפשרויות של התצוגה כשהייתי באמצע המשחק, ובדיוק בשנייה שבה נגמר המשחק - המחשב הפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי, וניסיתי, וגיליתי, שזה אכן בגלל ששיניתי אפשרויות תצוגה, זה קרה לי רק כשהייתי עושה את זה. התקנתי את הפאטץ' הכי חדש, 1.6, וחשבתי שהכל הסתדר. שיחקתי ב-Singal Player בבטלפילד 1942, בדרך של Campaign (למי שמכיר), ותמיד, כשהיה נגמר שם המשחק, אפילו לא הייתי משנה אפשרוי…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את המשחק הזה ב50 ש"ח בערך היו לי חברים שקנו במחיר הזה ... עם מישהו מכיר מקום אז בבקשה תביאו פרטים ועם אני קונה את"בלו שיפט" וי שמה סיריאל אז הוא יעבוד גם כן על CS? תודה
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג? 2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה? 3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS? 4-העם יש בוטים לSTEAM.? ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מתי יצאו מישחקים המבוססים על המנוע אנריל 3?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש קראק למשחק דיאבלו 2 כי אני לא מוצא תדיסק של המשחק.... ואני לא מוצא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי בשנים עברו את המשחקים סטארקרפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו2 , וורמס ארמגדון כל אחד במחיר מלא של 180-220 שקל למשחקים האלו הדיסקים נהרסו \ נאבדו בגלל שחיקה טבעית ואולי קצת חוסר אחריות מצידי תהיתי אם החברות המפיצות את המשחקים האלה נותנות דיסקים חלופיים ללקוחות במחיר סימלי או מה אפשר לעשות חשוב לי במיוחד הדיסקים של סטארקרפט תודה.
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-