עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

זה סף סוף קורה http://www.gametrailers.com/side-mission/59424/games-for-windows-live-is-closing-shop-next-week השירות הנוראי ביותר ש MS עשו אי פעם נסגר סופית! לא יצאו עוד משחקים שיהרסו כתוצאה מהשימוש באסון הזה. היה ברור שזה מה שהולך לקנות (כל המשחקים האחרונים ש MS הביאו למחשב הופצו דרך STEAM) אבל נחמד לדעת שגם אם מפיצה כלשהי תרצה להשתמש ב GFWL זה לא יהיה אפשרי

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Vidati,

אני לא מבין איך אין דיון על המשחק הגדול הזה? המשחק מופץ עלידי CODEMASTERS הידועים במשחקים האיכותיים שלהם! יש למשחק אתר אינטרנט מאוד מושקע וזה בעצם משחקון קטן בשביל להדגים לנו את הזוועות של המשחק ועד כמה הוא מסובך ויפה, שווה הצצה: http://www.codemasters.com/jericho/EnglishUSA/indexmain.php (תבחרו ארה''ב) מה אתם אומרים נראה לי הולך להיות משחק משהו משהו...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מתחיל לעלות על העצבים אחרי כמה ימים שבהם השעון מראה שעה אחת אחורה. איך אני מסדר אותו לשעה קדימה בצורה תקינה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by Spiritus,

אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Dadude,

גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 888,

האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים... יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. סתם רציתי לשאול , האמת שלפעמים אני מוצא שה 1st person מעצבן אותי אז אני משלב בין השתיים (רק עכשיו קיבלתי את המשחק - ואני די חדש ל RPG 1st person אז אולי צריך להתרגל) מה איתכם?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by RX7,

כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by -ox-,

לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים (חבל שאין פורום דרייברים) אבל כרגע יש לי בעיה ב HL2 , המים פשוט צהובים! חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש לעוד אנשים את הבעיה המוזרה הזאת שמופיעה עם שילוב של GF6XXX והתקנת דרייברים חדשים (70.20-24 ) http://www.nvnews.net/vbulletin/archive/index.php/t-43176.html 67.03 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_6703.jpg 71.24 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_7124.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סיימתי לא מזמן את המשחק הזה ונורא התאהבתי בו כי הוא שלב את העלילה, הפעולה, והתפקידים בצורה מאוד טובה ומוצלחת. אני לא כל כך מת על משחקי תפקידים וזה תמיד עיצבן אותי כל הקטע הזה, של לעלות רמות וכו.. לכן אני מחפש משחק אשר דומה למשייח האפל בפעולה, חידות, קצת תפקידים (ממש על קצה המזלג) ועלילה טובה. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  13. האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ariel007,

שלום, יש לי דיסק התקנה של SIMCITY 3000 UNLIMITED מלפני שנים שעבד לי על וינדוס 98 וגם על XP. השאלה אם אפשר להפעיל אותו על וינדוס 10 ואם יש טעם להתעסק עם זה בכלל, כי חבל לי סתם לנסות אם זה אבוד מראש בוינדוס 10.

16. חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shloosh,

משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה. משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם... מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כ בקיצור מומלץ!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by wooper,

חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לא זכור לי אפילו לא משחק אחד שיורד בו גשם ! ישמצב שזה בגלל שחושבים שזה סתם יכביד ? ומישהו ראה סירטון/תמונה מקרייסיס שיורד שם גשם ?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by dvir_k,

אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מוצא את עצמי מבלה הכי הרבה ב- Operation Firestorm Kharg Island Noshahr Canals Sharqi Peninsula ב Team DM המפה הכי טובה זה Noshahr Canals . http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני רוצה לדעת כמה עולה הצ'יפ שנותן לי להפעיל משחקים צרובים ושמעתי שיש מלא סוגים של צ'יפים לגרסה הדקה אני מדגיש לא לרגילה אז מה הכי טוב ומה המחיר שלו אני מחפש משהו גם לא יקר ואיכותי אז תעזרו לי תודה !

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.