משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את המשחק ושאני לוחץ על הסמל ונכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור כאילו זה מריץ את המשחק ואז זה יוצא לי מה אני עושה כדיי לפתור את הבעיה הזאת (זה לא המחשב וזה לא הדיסק כי זה קרה לי ב2 מחשבים ובדיסקים שונים)
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]! זה נכון ? ??? אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?! תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי..תהיתי האם המשחק אמור לצאת מתישהו למחשב???? ומספר 3 בסידרה גם אמור לצאת אולי?או שזה רק בלעדיי לאקסבוקס 360? תודה......
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים סיימתי את HL2 ואת episode one ואף פעם לא שיחקתי ב HL1 ראיתי שיש הרבה סוגים שונים של המשחק ורציתי לדעת מה זה כל אחד ובאיזה הגרפיקה הכי טובה, ואם אתם יכולים אז תביאו לי תמונה מהמשחק הנה סוגי הHL1 שרציתי לדעת עליהם: Half-Life 1 Source Addon Half-Life: Opposing Force half-Life: Blue Shift
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חברים מי שמכיר אותי יודע שאני מכור ל באטלפילד 4 ו3 אז החלטתי להרים את הכפפה ולבנות משהו גדול וייחודי לשחקנים פה שאוהבים את המשחק באטלפילד 4,3,1 לשם כך בפתחתי סרבר חדש בדיסקורד ואתם יותר מוזמנים להיכנס ולדבר עם כולם בסרבר יהיו חדרים לכל המשחקים 4,3,1 שרת: https://discord.gg/QrRRahE ערוץ היוטיוב שלי : https://www.youtube.com/channel/UCcJ..._as=subscriber השם שלי במשחק/אוריגין תוסיפו גם: d65t46f54g עם זאת אני הולך לעשות לייב/סטרים מדי יום + פרסים בעתיד+הגרלות מומזנים להירשם ולעקוב אני מאמין בזה ואני רוצה לבנות משהו ייחודי למשחק ולמותג שאנחנו אוהבים ! אני בשרת הדיסקורד מחכה לכם חברים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק אחרי 100 שעות בערך, ואלה התובנות שלי לגביו: 1)אם יוצרי the wicher הלכו על משחק תפקידים עם קריצה למשחק פעולה אז פה זה בדיוק הפוך. משחק פעולה עם קריצה למשחק תפקידים 2)לא יודע למה, המנוע של משחקי ,assassin's creedכמעט תמיד אכזב אותי. (על pc) המשחק הזה כבד מאוד, לא מלוטש מספיק, ותריך מערכת חזקה מאוד להריץ אותו חלק וחבל. 3)שיחקתי בכל משחקי הסדרה. הכותר שהרגשתי בו הכי "מתנקש" שאפשר, היה unity. היה לו המון כשלים כשלעצמו אבל הכיוון היה טוב, כך שsyndicate מבחינתי היה מצויין! במשחק הזה, להתנקש משמעו להרוג מישהו כמו כל אחד אחר.. שום תכנון, שום סינימטיות.. כל המערכת הימית ב black flag הייתה מצויינת, וציפיתי למשהו לא פחות עמוק במשחק הזה. בפוע…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום נכנסתי למשחק ובטעות נכנסתי לסרבר של האקרים! הם פתחו לי את כל הרובים העלו אותי ללבל 70 פתחו שיפורים לכל הרובים נתנו לי את כל ה-Titles ואת כל הEmblems את הקילסטרייק! איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר! אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסגרת ההשלמות שלי למשחקים שלא עבדו על המחשב הישן אני התקנתי לאחרונה את The Witcher 2. המשחק ממש ממש ממש מאכזב, כרגע הגעתי לעיר הראשונה אחרי שבורחים מהכלא ואני חייב לציין שממש פישלו כאן. כמה נקודות עיקריות: 1. הממשק עצמו מוזר, התנועה של גראלט כאילו הוא שיכור או משהו מעצבנת. בזמן הקרב קרה לי לא פעם שבמקום להכות עם החרב הוא מכבה לפיד או פותח דלת בלי שום קשר למציאות. גם סיבוב במקום כדי להסתכל אחורה ודברים כאלה ממש קיצוני. 2. מערכת הקרב מחורבשת לחלוטין ברגע ששינו את כל השיטה מהמשחק הקודם היא פשוט מעצבנת! אין התאמה של Stances כמו שהיו וכמעט כל קרב אתה מוקף אויבים וחייב להשתמש ב'סימנים' כדי לבודד אחד ולהכות בו כל פעם אחרת אין סיכוי. 3. למה אני צריך להיכנס למדיטציה בשביל לשתות …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-