עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Jack_g,

תגידו איך המפרט הזה מתאים לאנריל2 הכוונה האם תהיה אפשרות לשחק ב 1024*768*32 בלי תקיעות. cpu:AXP 1600+ mobo:gigabyte7vtx kt266 ram:256ddr pc2100 vga: MSI GF4 MX 440 64mb ddr מה אתם אומרים ? העניין הוא שזה רק בקושי ב 800*600 ולפי דעתי המפרט הוא סביר למשחק.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מזכיר לכולם שהטורניר במודיעין מתקיים ביום ראשון ה-25 לדצמבר. בשעה 9:00 בבוקר. צירפתי קובץ שמתאר את הפורמט המדויק, לו"ז וחוקים של הטורניר. אני מנהל את הטורניר ולכן ניתן לפנות אלי עם שאלות/טענות וכו' בקצרה, הפורמט של הטורניר הוא כלהלן: 8 קבוצות של 5 שחקנים משחקים בינהם BO1. שני השחקנים הטובים מכל קבוצה, כלומר 16 שחקנים, ממשיכים הלאה ל-single elimination BO3 . סביר מאוד שהגמר יהיה BO5.אני מבקש מכל השחקנים שנרשמו ויודעים בוודאות שהם לא מגיעים להודיע לי: או בפרטי או דרך בבאטל-נט שהם לא מגיעים, כך שנוכל להכניס לטורניר שחקנים אחרים שכן יכולים להגיע. כל השחקנים שרשומים צריכים להביא איתם כבל Lan באורך ~ 2 מטר כדי להתחבר לאינטרנט באירוע. מומלץ לשחקנים להגיע כמה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zag78,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by TECH AMATEUR,

אני מת על משחק זה כבר מ2012 מחכה... דרישות מערכת כבר פורסומו כבר הזמנתי אותו... https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/super-deluxe-edition

7. Started by Satlan,

איך יכול להיות ?:ם ה-6600GT של החבר שלי עושה ככה... איך להעלות FPS לרמה גבוהה יותר? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by tania131,

רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה... בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 .... בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת ! וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS... אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05 http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe מומלץ להסיר דריבר קודם עם קל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mb7,

אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]! זה נכון ? ??? אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?! תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חושבים שהקרבות המאסיביים ורחבי ההיקף במשחקי סדרת Total War הם החלק המעניין והמהנה ביותר בהם? משחק חדש מבטיח להעניק לכם עוד הרבה ממה שאתם הכי אוהבים לכתבה

12. Started by theman miki,

Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by m3tr0x,

שלום פורום משחקים, התקנתי את המשחק TMNT2 ואני מחפש את האפשרות של שני השחקנים אך לא מוצא ראיתי בתמונות שבמשחק משחקים שני שחקנים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה אולי צריך לפתוח משהו מנעילה כדי שזה יהיה? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מצאתי כמה וכמה מדריכים, אבל הייתי מעדיף לשמוע ממשהו פה עם ניסיון בזה במקום לנסות 20 אלף דרכים שונות ומשונות. ניסיתי בינתיים משהו בסגנון של הדרך הראשונה שם, אבל כשהעלתי את DARKSIDERS המצלמה היתה תקועה כלפי מעלה וכמעט שום דבר לא ממש עבד.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by asafyy,

זה קורה כשאני משחק בלי VSYNC המשחק מקרטע כל כמה שניות יש עצירה. אני מקבל כעקרון 120FPS כדי שזה ירוץ חלק יותר ובלי הבעיות אני מחוייב להפעיל את VSYNC ואז אני מקבל 50 FPS ואז כשיש הרבה מפלצות זה יורד פתאום ל 30 FPS נעצר למאית שניה ושוב ממשיך. יש לי את הדרייבר החדש ביותר של הכרטיס 7850HD והסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר סוואפר. זה המחשב שלי: windows 7 ultimate 64bit Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Zalman 7000C AL Socket 775 MSI P67A-GD65 B3 P67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz X2 AMD Radeon HD 7850 sapphire enermax 500w liberty hard disk western digital sata 3 500gb bug in diablo 3

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by No-way,

תגיבו :

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מכיוון שהפעם התמונות קצת יותר קשות, כל תשובה נכונה תתן 2 נקודות במקום 1. 1) http://i.imgur.com/FhlWJ.jpg 2) http://i.imgur.com/Pcxzj.jpg 3) http://i.imgur.com/mw9hX.jpg תשובות + השם שלכם בבאטלנט יש לשלוח לי בהודעה פרטית או במייל עד ל-6/1/12 הזמן תם והפתרונות מופיעים למטה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by חן מ,

האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by itai_1813,

היי אנשים. אז ככה, לאחר שעות רבות של משחק במולטיפלייר של הדמו של BF : Bad Company (ועדיין לא נמאס) בא לי על משחק רשת למחשב (מלא כמובן). אני מחפש משחק FPS, שיהיה מהנה, שיעביר את הזמן ושיהיו בו מספיק משתמשים (אשמח לקבל גם המלצות על משחקי גוף שלישי העונים לדרישות הנ"ל). עכשיו בא החלק שקצת מגביל את האופציות - אני צריך שהוא יהיה חינמי, רק עכשיו קניתי 360 ו-LCD, אין לי כסף למשחקים . אז... למישהו יש רעיונות? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ahuvit,

שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by omri_ro,

קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by deso,

משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כשאני מתקין את המשחק מדיסק דיוידי אני מקבל ב69% הודעה שיש בעיה להעתיק את קובץ "!?smig.txt" מה אני צריך לעשות אני מחכה למשחק הזה כבר חודש... תודה מראש לכל עוזר!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הייצור של קונסולת ה-Wii U יופסק בקרוב, וכעת כל העיניים נשואות אל ה-Switch לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.