משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM. איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת. http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום היום אני רוצה להכיר לכם או\ להזכיר לכם על "נארוטו מלחמת השינובים" משחק דפדפן הנוסטלגי, והתחרותי ביותר , חוזר בפעם האחרונה ולתמיד לקהילה הישראלית . המשחק עצמו מבוסס על הסדרה : Naruto Naruto-Shippuden הסדרה בין המצליחות כרגע בעולם האנימה. אז בואו אספר לכם קצת על המשחק הדפדפן הזה: בתחילת המשחק כולם בדרגת "תלמיד אקדמיה". כמו שאתה מתחיל אתה גם עולה בדרגות כגון : גנין [הדרגה הראשונה אחרי "תלמיד אקדמיה"] צ'ונין [לאחר עבודה קשה ומשימות רבות שהייתה "גנין"] ג'ונין [לאחר מאבק מטורף בעלית רמות ועשרות על גבי עשרות משימות שהייתה צ'ונין] אנבו [לאחר מאבק שלם מ"תלמיד אקדמיה" ועד סיומת "ג'ונין"] הלו הם 4 הדרגות שיש לנו במשחק , כמובן ש"תלמיד אקדמיה…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לא בטוח אם זה המקום הנכון, בכל מקרה כל הפורומים שמצאתי לא ממש קשורים (אין פורום ג'ויסטיקים ). ברשותי ג'ויסטיק טיסה עם חיבור COM, אני רוצה להפעיל אותו על מחשבי, שלא מצוי בו חיבור כזה. לכן אני מתקין כרטיס מולטימדיה שכולל כרטיס קול משלו שאני לא מעוניין בו, ובכרטיס זה יש את החיבור הנדון. יש דרייבר לכרטיס זה, התקנתי, ועכשיו השאלה איך אני מוסיף את ההתקן? כי בWIN XP היו דרייברים מוכנים לג'ויסטיק טיסה, איפה אני מוצא כאלה בWIN 7? בתודה רועי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ה-Humble Store, גם חנות ה-Green Man Gaming נכנסת להילוך גבוה עם מבצעים נאים לפי תחומים ונושאים אשר ישתנו מדי יום לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-קיץ-משתלמים-במיוחד-בחנות-של-green-man-gaming/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני , חברה שלי ועוד כמה שחקנים משחקים מדי פעם קומפטטיב לכיף אנחנו מחפשים חבר'ה מעל גיל 18 וראנק mg ומעלה שרוצים לשחק ביחד http://steamcommunity.com/id/PELEG/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יוצרים:Black Lion Studios מוציאים לאור:Viva Media תאריך:2/2/2011 קונסולות:מחשב/XBOX360 דרישות מערכת: Minimum System Requirements 7 OS: Windows XP, Vista or Windows * CPU: Intel 3.2 GHz or faster * RAM: 1 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * Recommended System Requirements OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ * RAM: 2 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c] Supported Graphics Cards NVIDIA GeForce 260 GTX, AMD ATI Radeon 4870 or similare] תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו עוד מתקשים להירגע מבואו של טלאי 1.07 הענק, ובמפתחת CD Project Red כבר מבטיחים לנו עוד עדכון עם שיפורים עסיסיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טלאי-1-08-עבור-the-witcher-3-בדרך-עם-הבטחה-לשיפורי-ביצ/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מת על משחק זה כבר מ2012 מחכה... דרישות מערכת כבר פורסומו כבר הזמנתי אותו... https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/super-deluxe-edition
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הגרסאות המחודשות ל-Command & Conquer ו-Red Alert זוכות לחיבור מהמעריצים הוותיקים ומהמבקרים כבר מהרגע הראשון להשקה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למכירות ציוד יש לוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד amd 3000+ לוח asus a8n-sli זיכון samsung 256X2 400mhz וכרטיס מסך 6600 gt של גיגהביט אם קירור אקטיבי והוא בoc של ליבה 570 וזיכרון 1230 עכשיו קיבלתי אם הכרטיס doom3 ושאני משחק איתו אני צריך להיות בmedium שיעבוד כלומר 640*480 כדי שלא יהיה תקועה כאשר אני מעלה ל800*600 ומעלה הוא מתחיל להאיט ולקרטע זה לא קשור לoc בגלל שגם בלי זה אותו דבר וגם הכרטיס מיצא ב3dmark05 תוצאה של 3400 כל שאין לי מושג למה זה. אה וזה כמובן זה בלי פיטלרים. איך אפשר לדעת מזה זה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנס Blizzcon 2019 - ההדלפות מתבררות כנכונות. בליזארד מכריזה על משחק דיאבלו חדש לחלוטין שמבטיח לחזור למקורות האפלים של המותג הקלאסי והממכר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-