עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omri_ro,

הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagi82,

כל מי שלא יודע יש חדרים של "משחקים כללי" בקהילה של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community. אז מי שרוצה לפתוח חדר של משחק אתם מוזמנים להיכנס לראות. וגם להכיר ילדים שמשחקים באותו משחק ,ואפשר לפתוח חדר של משחק שאתם רוצים. הסרבר של שרת הדיבור הוא 212.199.164.135:9910 אז כנסו ותנהו וחג שמח לכלום!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Sman,

??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

5. Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by shtrodel,

*** בכותרת...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ברשת, אני מת להשים את ידיי על אחד כזה

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. כן, HL2. יודע שזה משחק ישן. אז מה, כבר אי אפשר לשחק בו? גיליתי שעשיתי טעות לפני שעה וחצי או שעתיים של משחק. לא נורא, זו בדיוק הסיבה שהמציאו את ה- F6, פשוט מעלים שמונה או 12 שמירות אחורה ו... אין לי?! משום מה יש לי רק חמש שמירות כשהכי ישנה היא רק עשרים דקות אחורה (auto save). מה לעזאזל? זה אמור להיות ככה? יש דרך למצוא את השמירות האבודות? אפשר לפחות לקפוץ לתחילת השלב?

9. Started by ZomberGaming,

אז אחרי הרבה עיכובים של צבא עבודה ועוד דברים בדרך וסוף סוף זה יצא וזה העולה אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be אני ישמח לראות תגובות

10. קניתי עכשיו את הקרייסיס וואר האד דרך סטים ב30 דולר.. למרות שסיימתי אותו כבר קניתי אותו כי זה משחק טוב ואהבתי את הרשת שלו... השאלה שלי אם אתם יודעים על שרתים ישראלים או שרתים עם םינגים נמוכים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Titan7777,

המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 AORUS MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  13. לכל החובבים שחיכו הרבה זמן למשחק חדש בסידרה. סוג של ספין אופ , נראה מעניין ואפילו לא יקר בהזמנה מוקדמת. https://store.steampowered.com/app/882100/XCOM_Chimera_Squad/

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by TAsraf,

גיליתי שעובדים על מולטיפלייר למאפיה 1 המשחק הכי אהוב בכל הזמנים לפחות עלי! Mafia Multiplayer - Never play alone again זה שמו של המולטיפלייר או בקצרה MMP אני מפתח ציפיות כי סוף סוף נוכל להוציא עוד קצת מיץ מהמשחק שאף פעם לא נמאס ממנו!! ;D ;D קצת פרטים : הודיעו שבהמשך השנה כנראה הם ישחררו Beta פתוח,בנתיים כלום לא זז אבל אם נצביע להם בתחרות ונשלח להם אימיילים ותגובות שאנחנו תומכים בהם הם כנראה ירצו לשחרר!! :xyxthumbs: הבלוג הרישמי של המפתחים 2 סרטוני וידאו ביוטוב של המשחק רשת הצבעה למוד ב100 המודים של מאפיה (זה חשוב שתצביעו!) שימו את הקוד הבא בחתימות בבקשה זה חשוב : [url=http://moddb.com/scripts/topsite.php?action=out&id=4588] [img=http://moddb.com…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by evman007,

יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bug2000,

כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. זו ההודעת שגיה שאני מקבלת כשאני מנסה ללחוץ על הורדת המשחק. "Your system is currently not allowing access into our servers. Check your Firewall and/or security software settings and try again. Visit the help page or contact us at downloader@pandonetworks.com for further assistance. " [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by J0n1,

1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by YemeniteCamel,

אני כבר כמה שנים מקנא בבעלי הקונסולות שיש להם גיטאר הירו, וגם כשהודיעו על השלישי אז אפילו לא חשבתי לבדוק על גרסה למחשב. אבל פתאום אני רואה חדשה (יחיד של חדשות ) שמדברת על גיטאר הירו למחשב!! בקיצור, השגתי את המשחק הזה, אפילו על המקלדת זה משחק כל כך כיפי וזה אדיר לנגן חלק מהשירים האהובים עלי (Miss Murder, Welcome to the Jungle, Before I Forget). בקרוב אני גם אשיג את הגיטרה בשביל הכיף האולטימטיבי. אני ממליץ לכל אחד על המשחק הזה! נ.ב: סלאש המלך.

• 227 תגובות
    • 30.3k צפיות
  21. Started by mikitimsit,

שני סיראלים שמתי ואחרי שזה מתקין את המשחק אני מפעיל אותו ובתוך המשחק הוא אומר לי שהקוד ששמתי שגוי ושאני יקיש קוד אחר זה ממש מוזר שהוא נותן להתקין את המשחק עם קוד שגוי ואחרי זה שאני נכנס אליו הוא אומר לי להביא קוד אחר

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. מאיפה אני יוכל להוריד את הדמו של 2003 unrealtournament ?????? בקשה עיזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  23. הזמנה קבוצתית - The Elder Scrolls V: Skyrim - בלעדי לחברי HWzone בהמשך לניסיון הטוב שלנו מול חנות ארקדיה, גם הפעם הם מציעים מחיר אטרקטיבי. עבור משחק שמתומחר 60$ (כ-220 ש"ח) קיבלנו הנחה קבוצתית ומחיר עותק עומד על 175 ש"ח. המכירה כוללת השקת חצות ביום תאריך השחרור. לאלה שלא התנסו במכירות קודמות: בחצות הלילה של השחרור, בין חמישי לשישי (10-11/11/11) החנות תהיה פתוחה במיוחד עבור המכירה, כאשר יוגש כיבוד קל לנוכחים, יהיה ניתן לאסוף את העותק ולטוס הבייתה להתקין ולהלן תנאי המכירה: * המחיר עומד על 175 ש"חלעותק. * החנות מקצה לHWzone כמות של 50 עותקים מוזלים. * מדובר בגירסה הרגילה של המשחק. * הפצת עותקים ביום שחרור המשחק, ה11/1…

• 131 תגובות
    • 20.2k צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

לפני 5 דקות בדיוק סיימתי את המשחק של השנה MAFIA פשוט מדהים, עם עלילה שלא מביישת את הסנדק 2, גרפיקה מצוינת שמשתמשת ב VERTEX SHADER ומשחקיות פשוט מדהימות. יש כאלה שהשבו אותו ל GTA3 אבל הוא לא כזה הוא הרבה יותר טוב (לדעתי), נכון שאין בו את החופשיות של GTA3 אבל המשחק לא מסתמך על זה הוא מסתמך על עבודות ומסימות ועלילה יוצאת מן הכלל כולל אקשן ונשקים מדליקים. מומלץ בחום! אשמח לקבל תגובות.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by mrsph666,

תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.