משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
נכון לעכשיו מיציתי את דיאבלו מבחינת הPVE אני אחזור לשחק ברגע שיצא האפדייט של הPVP , אני מחכה בקוצר רוח לGuild wars 2 אבל בינתיים אני מחפש משחק טוב (וחדש , אין טעם להציע לי דברים ישנים שיחקתי כבר בהכל) או אפילו בטא בשביל להעביר את הזמן , יש למישהו הצעות אולי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק אחרי 100 שעות בערך, ואלה התובנות שלי לגביו: 1)אם יוצרי the wicher הלכו על משחק תפקידים עם קריצה למשחק פעולה אז פה זה בדיוק הפוך. משחק פעולה עם קריצה למשחק תפקידים 2)לא יודע למה, המנוע של משחקי ,assassin's creedכמעט תמיד אכזב אותי. (על pc) המשחק הזה כבד מאוד, לא מלוטש מספיק, ותריך מערכת חזקה מאוד להריץ אותו חלק וחבל. 3)שיחקתי בכל משחקי הסדרה. הכותר שהרגשתי בו הכי "מתנקש" שאפשר, היה unity. היה לו המון כשלים כשלעצמו אבל הכיוון היה טוב, כך שsyndicate מבחינתי היה מצויין! במשחק הזה, להתנקש משמעו להרוג מישהו כמו כל אחד אחר.. שום תכנון, שום סינימטיות.. כל המערכת הימית ב black flag הייתה מצויינת, וציפיתי למשהו לא פחות עמוק במשחק הזה. בפוע…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את שניהם במבצע של סטים בסוף שבוע... לגבי הblack ops2 אני עם מסך 144hz, ולא ראיתי אפשרות בהגדרות לשנות קצב רענון.. הוא יכול לרוץ לי על הקצב רענון הזה? לגבי Advanced Warfare... אחד הדברים הכי טובים מבחינתי בghosts היה המצב של squads/ רק אז באמת נהנתי מהמולטי.. כנראה בגלל שאני משחק מול מחשב ולא מול שחקנים שכל היום משחקים שם והורגים אותך בשניה... המצב הזה קיים גם בAdvanced Warfare? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סרטון משחקיות ראשון ל-Mad Max נחשף, והוא נראה נהדר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c-mad-max-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97723 אני לא שיחקתי בSystem Shock אף פעם אבל אם השלישי מיוצר על ידי יוצרי הסנדק צריך ליכתוב אזהרה על העטיפה ביכלל מישחק של EA לא נישמע טוב אני מרחם על המעריצים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שיחקתי עכשיו במשחק הנל והוא נראה נחמד מאוד למרות שבחרתי בשחקן יחיד הגרפיקה נראית מאוד נחמדה אבל המשחקיות לא ממש עשתה לי את זה חשוב לציין ששיחקתי משהו כמו 10 דק......מישהו ניסה ומוכן להביע דעה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש. אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד. את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה. יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני שאני מתחיל אני יודע שיש פה הרבה שכבר מכירים את האתר אבל לא ראיתי שמישהו עשה עליו מדריך הכרתי לא מזמן אתר ממש טוב שאפשר להתחמם בו לפני משחקים או סתם לשחק בו לשפר את ה-AIM מה שממש אהבתי זה שהפינגים מאוד נמוכים בהשוואה לשרתי Arena אחרים (30-60) הנה מדריך קצר על האתר הכנסו הרשמו לאתר כאן לאחר מכן זה ישאל אותכם ל-Aerna של איזה Arena תרmו להכנס מן הסתם תבחרו Counter-Strike: Global Offensive עכשיו זה יראה לכם את ההודעה הזאת: כאן בחרו ב-Europe אחרי זה זה האתר יבקש ממכם להתחבר עם ה-Steam שלכם פשוט לחצו על והתחברו עכשיו כל מה שנשאר לעשות בשביל להתחיל לשחק זה ללחוץ על Play now תוך כמה שניות זה אמור למצוא לכם יריב לשחק נגדו כשזה מצא זה יראה את היריב שנ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק מראה לי הודעת שגיאה ויוצא לחלונות פעמיים בשעה.. וגם יוצא באמצע מירוצים.. המשחק הזה ידוע כלא יציב? עשיתי לו תיקון קבצים פעמיים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף GTA 5 קיבל תאריך ועוד כמה עדכונים, לכתבה המלאה: http://www.pcgamer.com/2014/09/12/gta-5-pc-release-date-announced-new-features-revealed/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני , חברה שלי ועוד כמה שחקנים משחקים מדי פעם קומפטטיב לכיף אנחנו מחפשים חבר'ה מעל גיל 18 וראנק mg ומעלה שרוצים לשחק ביחד http://steamcommunity.com/id/PELEG/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את המשחק לזכר הימים הטובים וכשהפעלתי אותו הוא נפתח בצורה איטית מאוד עם גרפיקה ירודה מאוד בתפריטים... במשחק עצמו הוא עובד בסדר אבל זה מעצבן שלוקח הרבה זמן כל דבר.. המפרט שלי כמובן לא יכול להיות הבעיה אז למה זה קורה? במחשב הישן שלי זה עבד מהר יותר.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טכנולוגיית ה-Asynchronous Spacewarp הופכת לחלק מובנה בתוך תוכנת משקפי המציאות המדומה, ותאפשר להפעיל אותם גם עם מחשבים הרבה יותר צנועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את המשחק ושאני לוחץ על הסמל ונכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור כאילו זה מריץ את המשחק ואז זה יוצא לי מה אני עושה כדיי לפתור את הבעיה הזאת (זה לא המחשב וזה לא הדיסק כי זה קרה לי ב2 מחשבים ובדיסקים שונים)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Wargame: European Escalation מישהו שיחק כבר? יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(המשחק מקורי...) כשלוחצים play מופיעה ההודעה הבאה: an assertion failed in ChDimm.cpp at line number 599 Programmer says: Unable to Open BIF:\data\Hd0GMosc.bif מה עושים? הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר... תודה, חציל
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-