עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היום ראיתי סירטון מישחקיות של Blue Dragon http://stage6.divx.com/members/199018/videos/1024120 (צריך DIVX ליצפות) אם אפשר ליקרוא לזה מישחקיות מה שראיתי זה הרבה סירטונים ודיבורים וקצת מישחקיות זה ניראה כאילו לקחו RPG יפני גנרי דחפו לו גרפיקה חלקה+הרבה סירטונים ודיבוב ומפרסמים אותו כאילו זה הדבר הבא ואני אומר את זה כי מיקרוסופט דיברו הרבה על Blue Dragon אבל איך שזה ניראה כרגע לפחות לפי הסירטון זה RPG בינוני שלא מיתקרב לגרנדיה\פינל פנטזי\מאריו RPG \לונר\ וכו (אני לא מדבר רק על מישחקים של נינטנדו אלה גם מישחקים שיצאו לקונסולות אחרות ) בקיצור זה התשובה של מיקרוסופט ZELDA TP ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

3. Started by watch out,

האם אתם כמוני חורשים בבת אחת את המשחק עד לסיום ? מה שיכול לקחת בין מספר שעות לימים או שאתם מפנים מספר שעות כל פרק זמן מסוים למשחקים ? היום כידוע יש משחקים שלוקח זמן רב יחסית לסיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by RDvd,

עוד מישהו ראה את הגיימפליי של זה? איך הדבר המטורף הזה אפשרי בכלל? גיימפליי: קצת הסברים על המשחק: אוסף טריילרים מהמשחק: ואנחנו חשבנו שהמפה של סאן אנדראס הייתה גדולה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by DarkShock,

היי, אני הייתי מעוניין לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי את שני הקבצים של השפה הרוסית מהתיקיות של המשחק. אבא שלי מעוניין גם לשחק (אני אומנם לא אתן לו להרוס לי את הסטטיסטיקה, אז רק SP חח). והוא מעדיף את המשחק ברוסית, מכיוון וקניתי אירופאית אין לי איך לשנות לרוסית.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by חן מ,

האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tombcatz,

כל הזמן משבחים ומהללים אותו... איפה אפשר לקנות אותו?למרות שהוא ישן,זה אולי שווה קנייה ומשחק,לא? [אילא אם הגראפיקה כבר ממש זוועתית,ואז עדיף לוותר]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני ראיתי באתר שיש Need For Speed Underground 2 אבל לא ניראה לי שזה יצא רישמי מתי זה יוצא רישמי שאפשר לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by שניצל,

http://armorgames.com/play/2963/dodge תהנו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חבר פיתח אתר נהדר שמאפשר לעקוב אחרי נתונים וסטטיסטיקות על משחקים מספריית ה Steam שלכם - כמה זמן שיחקתם, מהו זמן המשחק החזוי שנותר עבור המשחקים שקיימים בספריה וכן הלאה. לדעתי בהחלט "פינוק" נחמד עבור גיימרים שמעוניינים לבדוק עד כמה בדיוק חסרי חיים הם. ממליץ לבדוק (הכול כמובן חינמי לחלוטין): http://www.howlongtobeatsteam.com

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618 אני לקחתי שניים ביום הראשון. חיכיתי לזה מהמשחק הרביעי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shlomiaz,

שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. אין לי מחשב מי יודע מה חדש ומקצועני אבל בכל זאת אני אשמח אם תוכלו להציע לי משחקים בשבילו המחשב הוא מחשב פנטיום 4 (פרטים נוספים למטה- אם זה כ"כ קריטי) אני בקטע של משחקים כמו FARCRY HITMAN GHOSTRECON GTA MAFIA אם מישהו יכול בבקשה להציע משחק שלא כלול ברשימה שלעיל אני מאוד אשמח תודה מראש Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1700MHz Speed : 1.70GHz Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous, Write-Thru, 4-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Intel Corporation D850GB Bus(es) : X-Bus AGP…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by The Terminator,

אני נכנס למשחק, למולטיפלייר, מחפש שרת שיש בו מקום (מספיק מקום), בודק שהשרת מעודכן, לוחץ להתחבר... רשום לי שהוא מתחבר ולמטה רשום לי INVALID_CD KEY , אני מחכה 5 דקות ועדיין לא מתחבר, וככה בשרתים אחרים, למה זה???? נ.ב : יש לי מודם 56

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pringles,

חחחחח מצחיק קצת אבל איפה אפשר להוריד טמאגוצ'י איכותי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by YKaflalo,

אז קניתי את GTA V לsocial club, מישהו יודע אם יש דרך להפעיל את המשחק גם בסטים?

18. Started by YoShow,

באופן חד פעמי החלטתי לקנות משחק ולא להוריד. החלטתי שblack and white 2 שווה את זה. אבל מתי זה יוצא בישראל? לפי מה שהבנתי זה יצא באירופה לפני שבוע... אבל זה לא עוזר... דרך אגב אם מישהו מכיר חנות שכבר מתחילה למכור שימסור לי את שמה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חרשתם את רשימת הכותרים שהבאנו לכם לפני חודשים ואתם צמאים לעוד קצת אקשן שלא מחייב אתכם לשלוף את הארנק? הכתבה הזאת היא בשבילכם אם רק לפני עשור למצוא משחק חינמי באיכות הפקה גבוהה הייתה משימה די קשה, אז כיום זה דווקא פשוט למצוא משחקים חינמיים שאם לא הייתם יודעים אחרת, בחיים לא הייתם מנחשים שהם לא עולים לכם אגורה. בכתבה הקודמת של 'עשרה משחקים חינמיים' סקרתי עבורכם עשרה משחקים כאלו ששווה לכם לבדוק, והפעם אתם הולכים לגלות עוד עשרה משחקים נהדרים שהם חינם אין כסף. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by daniel89,

אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RayZ,

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Trol,

אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

http://www.commandandconquer.com/ אחרי כלכך הרבה שנים והרבה מודים מצוינים...2013 זה רחוק מדי!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב קודם כל אני לא מכור של RTS ובכלל מעדיף משחקי אסטרטגיה בתורות כמו פינל פנטזי טקטיק אדוונס וורז וכו שיש בקונסולות אבל עדיין אני אוהב מידי כמה זמן לטבול באיזה RTS קטן ושנימאס לי אני מוריד איזה טרינר ומחסל תאויבים כאילו היו נמלים קטנות > > > בכל מיקרה עברתי תמשימה הראשונה בCOH (בלי טרינר בינתים) והמשחק בהחלט טוב אבל לא ראיתי חידוש רציני מRTSים אחרים נכון הגרפיקה יפה גם בגרוטה שלי נכון איך שהמבנים נהרסים זה מגניב והסרטוני מעבר במקום אבל לי זה ניראה שיפור של דברים קימים ולא המצאה של הגלגל מיחדש אז למה לעזזל היה כל היפ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.