משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לפי דעתכם, מה הם 10 המשחקים הטובים ביותר שיצאו בשנתיים האחרונות?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי ואפילו הורדתי את ההתקנה אבל אני לא מצליח להתקין אז או שלא הורדתי טוב או שזה בעיה בהתקנה יש לי מחשב לנובו דגם G560
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחקים מומלצים שווים לבנתיים: (אין חשיבות לסדר) 1.fruit ninja 2. angry birds/fragger 3. cut the rope 4. tiny wings 5. moonies 6.worms 7. infinity blade 8. mega jump ----------------------------------- כמובן-ANGRY BIRDS FRUIT NINJA אבל יש גם את CUT THE ROPE, QWOP ,MEGA JUMP. SAMURAI-חביב לא יותר. TALKING TOM שהוא משעשע לכמה דקות אבל לפחות ייחודי. מחפש דברים מיוחדים ממש,מקורי מבחינת חשיבה או שפשוט כיפים בצורה ממכרת.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה שבוע טוב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא יודע על מה מדובר (כמוני עד לפני יומיים שלושה), אז זה סוג של MMO מלחמות טנקים עם אלמנטים ריאליסטים. אנחנו פה משחקים את זה בקלאן שלנו כבר כמה ימים ולא עוזבים את זה, זה ממש כיף, אני חושב שכולם יכולים להוריד ולנסות למרות שזו בטא "סגורה", רק צריך להירשם אצלהם ולהוריד. החיסרון היחיד הוא שהבטא ברוסית כרגע וזה ממש מעצבן אבל אפשר להסתדר, מי שרוצה לחכות קצת מוזמן, הבנתי שתצא גם בטא ארופאית... קיצר שווה לבדוק! http://www.worldoftanks.com/ ^^^^^^ טעות שלי, זה האתר הארופאי. האתר הנכון הוא http://game.worldoftanks.ru/update, כרום ממולץ בחום!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אחרי שמידע הקשור למשחק דלף בימים האחרונים UBISOFT יצאו במצעד מניעה והודיעו על המשחק רישמית + הוציאו סרטון של 6 וחצי דקות התחלה מאוד מוזרה, לא מה שציפיתי מ Rainbow 6 סרטון מאוד מוזר, לא ברור בדיוק מה הולך שם תזכרו שזה לא GAMEPLAY, זה רק סרטון שמראה את המטרות שלהם והכיוון שלהם. המשחק צפוי לצאת ב 2013 ומפותח על ידי ubisoft montreal.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כמה מחשבים, ושימושו העקרי של אחד מהם הוא משחקים. (אני זו שמשחקת אצלינו בבית ואשמח לחוות דעת מחברים מנוסים). אני חסידה של מע"הפ X32 ועליהם אני מעדיפה להתקין משחקים. במהלך הזמן האחרון שמתי לב שמשחקים חדשים ממליצים על יותר מ2GB של RAM וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לעבור למע"הפ X64. - זכור לי מהעבר הלא רחוק (4-3-5 שנים) שתמיד היו משחקים שהראו בעיות עם מע"הפ מבוססות X64. זו אחת הסיבות בגללן מעולם לא התקנתי על המחשב הנ"ל מע"הפ X64. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש מבוסס I5K. הכותר האחרון ששיחקתי בו היה BF3, שבמהלכו חוויתי המון בעיות (קריסות, גימגומים, תקיעות). אני יודעת שמשתמשים בכל רחבי הגלובוס חוו את אותו הדבר אם בגלל הדרייברים או אם בגלל חומרה ממומהרת או כל סיבה אחר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המשחק מ http://www.offgamers.com, סידיקיי רוסי. אין שם את ההרחבה. ראיתי בhttp://intkeys.com/ שההרחבה עולה 18.90$ - יש יותר זול? ועוד שאלה, איך זה עובד עם ההרחבה, אני מכניס סידיקיי נוסף לORIGIN? כמו ששמתי כשקניתי את הסידיקיי למשחק עצמו? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שם הקבוצה:efd-team חברי הקבוצה: asshole awkward xanapox inuse zazoo http://imageshack.us/f/210/2011121400001.jpg/ אימייל:amiel_55@walla.com פלאפון: בפרטי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שם הקבוצה : mousetrap חברי הקבוצה : spartan , breakout , Sidious , located , ludacent steam ID : spartan : STEAM_0:0:25831416 breakout : STEAM_0:1:19420027 Sidious : STEAM_0:0:11004636 located : STEAM_0:0:13727810 ludacent : STEAM_0:1:8483152 איש קשר : spartan - איתי פלאפון : 0542103224 איימיל(לא משתמש בו כל כך עדיף להתקשר) - spartantw@walla.com ערוץ הקבוצה במירק : #mousetrap אנחנו באים 100 אחוז! *עשיתי עריכה כי zex בחוץ וsidious בפנים. קישור לכל ה 5 steamID s i z . co . i l / m y / m v d m z i f l d 5 j l . b m p תוריד רווחים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מוצא את עצמי מבלה הכי הרבה ב- Operation Firestorm Kharg Island Noshahr Canals Sharqi Peninsula ב Team DM המפה הכי טובה זה Noshahr Canals . http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-