עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by X_Dror,

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofstarcraft/news.html?sid=6146918 הגרפיקה לא נראית משהו והוא מיעוד לסוף 2007, לא יודע, נראה לי מאכזב.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by plissje,

שלום לקהילת LoL, אני גאה להכריז על פתיחת טורניר ה-One Day Cup נושא הפרסים בשיתוף פעולה של HWzone ו-NOM-Gaming. מהלך הטורניר: - הטורניר הוא ל-8 קבוצות (כרגע, יגדל בהתאם לכמות הנרשמים) - הטורניר הוא בסגנון הגביע בהדחה יחידה (Single Elimination), כלומר קבוצה מפסידה יוצאת מהטורניר. - הגרלת המשחקים תהיה רנדומלית לגמרי ללא SEEDING מקדים. - משחק הגמר ישודר יועבר בשידור ישיר ובליווי קריינות (Streaming). - עץ הטורניר יפורסם שעה לפני תחילת הטורניר באתר binarybeast.com פרסים: המקום הראשון יזכה ב-100 ₪ מתנת NOM-Gaming ונותני החסות שלה. לו"ז: הטורניר יתקיים ביום שבת, ה-11.02.2011 …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  4. כותרת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bug2000,

כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".

7. יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by Xilver,

קראתי מן "כתבה" באינטרנט, אבל אני לא בטוח לגמרי שהיא נכונה. רציתי לדעת מה דעתכם עליה: תחילת כתבה: בקשר לWii : המכשיר מבחינת ביצועי גרפיקה מאוד חלש כל אחד משאר מכשירי הדור הבא חזק ממנו לפחות פי12 רק לצורך ההשואה יש למכשיר מעבד במהירות 700 הרץ שזה בדיוק מה שיש באקס בוקס 1. הגימיק האדיר שזה בעצם החידוש הגדול זה השליטה החדשנית שזה פשוט רעיון אדיר חבל על הזמן. המחיר כמובן בהתאם הקונסולה מאוד זולה המשחקים לא חזקים גרפית אבל מרטקים מבחינת משחקיות וכמובן שיש במכשיר את כל המוסקטים של נינטנדו בניהם זלדה = בקיצור שווה למי שלא יכול להרשות לעצמו מכשיר יוקרתי או למי שרוצה קנסולה נוספת בנוסף לPS3 או XB360 אני שוקל לקנות את הקונסולה. עכשיו לחברה הגדולים בקשר לXBOX360 : המכשיר הראשון …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by andarianlb,

היי לכולם, אני וחברים שלי החלטנו לארגן LAN PARTY בערך כל חודש חודשיים בגלל שפשוט אין מספיק כאלה בארץ! מדובר ב LANים קטנים עם שאיפה לגדול... www.purelan.net

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SiaTex,

טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור. טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים: משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!! אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות: קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק) אני לא יוד…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם בעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי. יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי) מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי. תודה לכולם ושבת שלום אביחי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Sman,

[glow=yellow,2,300]אז ככה, משחק ברמת קושי גבוהה יחסית, מבחינת גראפיקה, הייתי נותן 4.5 מתוך 5 , לא יצא לי לשחק בו הרבה אבל עושה רושם שהוא יהייה הצלחה לא קטנה, מזכיר את Half life במידה מסויימת, אבל עם יותר אקשן, ישנה אופציה לשחק ברשת, (רואים שזו הפעם הראשונה שאני מביע דעה על משחק ) ובקיצור, תקנו........אההה תורידו[/glow]

14. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה. המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום מחפש משחק למחשב PC אשר יקח תמונה של הילד המשחק ממצלמה שמחוברת למחשב וישלב את הדמות במשחק כולל התיחסות לתנועות של הדמות. משחק דומה קיים בPS2 אך הוא מחייב קנית PS2 ??? בתודה, יהודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LL@SS,

היי, איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ? אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by messi,

למישהו יש המלצה למשחק מכוניות טוב?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  19. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by spartan,

שם הקבוצה : mousetrap חברי הקבוצה : spartan , breakout , Sidious , located , ludacent steam ID : spartan : STEAM_0:0:25831416 breakout : STEAM_0:1:19420027 Sidious : STEAM_0:0:11004636 located : STEAM_0:0:13727810 ludacent : STEAM_0:1:8483152 איש קשר : spartan - איתי פלאפון : 0542103224 איימיל(לא משתמש בו כל כך עדיף להתקשר) - spartantw@walla.com ערוץ הקבוצה במירק : #mousetrap אנחנו באים 100 אחוז! *עשיתי עריכה כי zex בחוץ וsidious בפנים. קישור לכל ה 5 steamID s i z . co . i l / m y / m v d m z i f l d 5 j l . b m p תוריד רווחים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by amir85,

מפתחת:Obsidian Entertainment האתר הרשמי של המשחק למי שלא מכיר אותם הם החברה שאחראים על ההצלחה של Planescape Torment, KOTR 2,NWN 2 ומשחקי הFallout המקוריים וFO LAS VEGAS בקנה כך שבכל הקשור למשחקי תפקידים יש להם RECORD מוכח. על המשחק: זה יהיה משחק RPG בן זמננו שמבטיח לכם לכם לממש קלישאות הוליודיות מוכרות לגבי סוכנים חשאיים ומעלליהם, מין שילוב של המיומנות של גיסון בורן, ההומור של גינס בונד והגישה של גק באור ואחרים... (נראה) כמו רוב המפתחים בימינו גם הם מבטיחים לנו עלילה לא ליניארית פיתוח דמות ותוכן. טרילרים של המשחק: דרישות מערכת: תמונות מסך:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לכל המעוניינים https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/standard-edition

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.