עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cb,

ראיתי שיש דיון רק על הדמו של המשחק אז החלטתי לפתוח אחד על המשחק המלא. מקווה שאנשים ישתפו כאן אחד את השני במחשבות שלהם על המשחק,דרכים לשפר אותו...ובעיקר פאצ'ים טובים וקלים להתקנה שמומלצים ברשת. אני אתחיל בבקשה להמלצות על פאצ'ים טובים ויציבים שמשפרים את המשחק,כי פשוט חייב פאצ'ים למשחק הזה,כמו כל שנה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום, כפי שרשמתי אני מעוניין לייצור משחק 2 נגד 2 במולטיפלייר הכוונה היא שאני וחבר שגר בדירה אחרת נוכל לשחק ביחד באותה קבוצה נגד 2 שחקנים אחרים ראיתי שיש כזה דבר חדר של 4 אבל איך יוצרים אותו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by יובל זך-אורון,

הבן שלי קיבל מתנה פלייסטיישן 3 עם משחק כדורגל. אחרי שהוא עושה גול יש הילוך חוזר והוא לא מצליח לצאת מההילוך החוזר וחייב להתחיל משחק מחדש. איך יוצאים מהילוך חוזר וחוזרים להמשך המשחק ? תודה.

4. Started by psybrain,

מה דעתכם על הדמו השני ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by אבירן,

מישהו יודע מתי יוצא pes 2014 ל- פי אס פי????????? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אבירן,

שלום לכולם אחרי שכבר הבנתי שיצא פרואבולושין 2014 לפי אס פי אני צריך המלצה על המשחק,שווה לקנות אותו? יש שינויים לטובה מהמשחק של לפני שנה ושנתיים? אולי בכלל עדיף כבר פיפ"א?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yair1717,

System data Unable to save זו ההודעה שאני מקבל בכל פעם שאני פותח את המשחק. מה שאומר שאני לא יכול לשמור כלום לא שינויים, לא תוצאות, לא הגדרות שפה או מקשים. חרשתי את האינטרנט לא מצאתי פתרון חשוב להגיד שהמשחק קנוי דרך steam לא פרוץ או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by vourt,

הי, מישהו הצליח להתחבר ב Pro Evolution 2018 לשחק ברשת (אונליין)? קניתי את המשחק וממש אכזבה, זמן עלייה ארוך מאד בPC (במחשב מאד חזק) והאונליין שונה מהגרסאות הקודמות ולא עובד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mkn,

שמעתי שיצא כבר הדמו אז אפשר בבקשה קישור? תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

השאלה בכותרת, תודה אני משחק על הדיפולט, נראה לי קוראים לזה Regular, בכל אופן אני רוצה להתקדם ברמה בכדי שיהיה יותר מאתגר.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by avi1990,

לאחר שהמשחק יצא היום מישהו כבר שיחק? יש שיפור כלשהו מהדמו? תמונות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by rafip77,

שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tidan,

היי! אני מתחיל לשחק במשחק והוא זז חלק ולאחר זמן מה הוא מתחיל לזוז לאט מה הבעיה.... :-[

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by TermiNal,

יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר למשחק.. א. אחרי ה"סרט" פתיחה שרואים שנכנסים לכל משחק (יאני שרואים צלמים מצלמים תשחקים וכו') ממש לפני שמתחיל המשחק יש לי מסך שחור לאיזה דקה ואפילו יותר ורק אז אני יכול למסור ולהתחיל לשחק.. למה? ב. משום מה יש דיליי בין הסאונד למה שאני רואה, סתומרת אני מבקיע גול ו-5 שניות אחרי זה הקהל נזכר להריע. למה? ג. שאני לוחץ על Match אז אני יכול לבחור רק נבחרות, אי אפשר לעשות משחק ידידות של קבוצות? אגב המשחק ע-נ-ק! ותודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by composite,

טוב, אני מחפש לקנות את אחד משני המשחקים. יש לי כמה שאלות: 1. האם שניהם באים בגרסאות למחשב האישי ול- PS2? 2. כשמדברים על כל משחק בנפרד, לאיזה פלטפורמה הגרסא היותר מוצלחת? (לדוגמה - האם PES4 יותר טוב על מחשב, או על PS2?) 3. אנו נוטה לכוון משחק מחשב, ולא לפס2, איזה משחק אני צריך לקנות? 4. אם 90% מהמשחק יהיה מולטיפלייר, איזה משחק לקנות? 5. ........ מי יותר טוב? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tidan,

היי! יש לי את המשחק pes5 אני נכנס למשחק ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור וכלום לא מגיב מה הסיבה? ???

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by esaly,

שלום! מישהו יודע למה כשמעדכנים את רשימת השחקנים בOPTION FILE זה לא חל על המשחק באונליין... במשחק הרגיל העידכון שחקנים מופיע וכשאני מנסה לשחק אונליין ההרכבים מלפני שנה בערך... אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

נשמע הזוי, נשמע מוזר על סף לא הגיוני, אבל PES6 ו FIFA07 יהיו בלעדיים ל360 ולא ישתחררו לשום פלטפורמה אחרת. http://www.360-scene.org/index.php

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by בלוסטון,

המפרט בצד...\ והעיקר שיעבוד חלק.. תודה

20. Started by avi2014,

ראיתי פרסומות בכמה משחקים השבת בליגה האנגלית של המשחק...(בד"כ שיש פרסומי המשחק יוצא..) מישהו יודע אם הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Crown,

האם אפשרי לשחק חבר נגד חבר בלי להתחבר לשרתים המעצבנים של ה PES6? אני זוכר ב PES4 היה אפשר להוריד תוכנה ... ולשחק... אחד מול השני ... האם אותו הדבר אפשרי גם ב PES6? תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by rxelik,

כל מי שמעוניין להירשם שימלא את הקריטריונים הבאים: שם בסטים: רמה לפי דעתך: סקייפ: טים ספיק כן/לא: שם במציאות: יודע ESL כן/לא:

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

מדובר בחצי משחק חצי תוכנה... חבל להסביר במילים: פשוט ענק. הורדה: http://www.acc.umu.se/~emilk/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Trumpeldor,

החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by EAD,

אז אני יודע שמשחקים כמו UNREAL 3 וכמו Mass Effect ועוד תומכים בפיסיקה. מישהו התנסה עם זה? לקח משחק כמו Mass Effect יחד עם כרטיס סטייל 260 או 280GTX או משהו כזה, ובדק איך זה נראה ואיך הביצועים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.