עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מתחרפן, לא מצליח לשחק באטלפילד אחרי 19:00. הפינג תמיד על 80 ומשהו, לא יורד מזה. הסרגל ירוק מה שאמור להגיד שהקשר בסדר, אבל ברגע שאחרי 19:00-20:00 בום, לא מצליח לשחק בכלל, למרות שהפינג נשאר אותו הדבר. לפני 19:00 אפשר לשחק בכיף גם על שרתים מארה"ב אפילו. אני ב012 בבקשה תמליצו לי על ספק אחר שלא מנתב אותך מחדש בשעות העומס כדי שאני אוכל לשחק! במילים אחרות, מי כאן משחק באטלפילד 1 בשעות הערב בלי בעיה, מה הפינג שלו ומי הספק שלו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. יש דרך לגבות את ה SAVES לפני שאני מעדכן כי הבנתי לפעמיים שהם נעלמים.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by theone89,

תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Haguy,

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. האם בעלי ה-PC יוכלו בקרוב להשלים פערים גדולים מהעבר בסיפורו של המאסטר צ׳יף? לכתבה

7. משחק העולם הפתוח עם הכי הרבה C4 וירטואלי בסביבה מוצג לראשונה בתנועה, בדרך למסכינו לקראת סוף השנה הנוכחית, והוא נראה מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Armageddon1,

לדעתי הכי טובה של 98 זאת פיפה הכי מציאותית והכי מעניינת רק צריך להחליף שם גרפיקה .....

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by saoron,

הקהילה שלנו כבר מגיעה ל50 איש הכניסות רק ממשיכות להגיע רוצה להצטרף למהפכה?..... lineage II l2-il.no-ip.info

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ofeky1,

איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by rani,

האם זה אפשרי לשחק את המשחק על מחשב אחד 2 שחקנים?ואם כן איך בדיוק תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by KingYes,

עכשיו Rockstar פרסמה שתאריך ליצאה למחשב יתפרסם בקרוב מאוד.. משהוא כבר שיחק בזה ב-PS3? איך המשחק? מאתגר? כייפי? אגב, על הדרך.. הם גם הודיעו שטריילר ראשוני למקס פיין 3 יתפרסם עוד יומיים.. מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by i.k,

האם מישהו יודע אם במשחק עובד על מחשב אם אימיולטורים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. https://forums.geforce.com/search/more/sitecommentsearch/Dzoni90%20Dailymotion/ http://www.dailymotion.com/visited/user/dzonihacker90/1 הבחור הזה בעצם אומר שהוא בדק את חמישים הדרייברים האחרונים וכולם היו גרועים יותר ויותר והוא כביכול הקליט את הGTS 450 עם דרייבר ישן יותר והוא הציג ביצועים מרשימים מאוד הוא מזדהה ביוטיוב בשם Optimisation King90 לא מעט פעמים משמיץ את הדרייברים של NVIDIA אשמח לשמוע את דעתכם

18. Started by subwoffer13,

ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by bennnn,

שלום שיחקתי עכשיו במשחק הנל והוא נראה נחמד מאוד למרות שבחרתי בשחקן יחיד הגרפיקה נראית מאוד נחמדה אבל המשחקיות לא ממש עשתה לי את זה חשוב לציין ששיחקתי משהו כמו 10 דק......מישהו ניסה ומוכן להביע דעה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alex15,

אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. נכון לעכשיו מיציתי את דיאבלו מבחינת הPVE אני אחזור לשחק ברגע שיצא האפדייט של הPVP , אני מחכה בקוצר רוח לGuild wars 2 אבל בינתיים אני מחפש משחק טוב (וחדש , אין טעם להציע לי דברים ישנים שיחקתי כבר בהכל) או אפילו בטא בשביל להעביר את הזמן , יש למישהו הצעות אולי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים