משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בנדוד שלי הביא לי דיסק מקורי של COD 4 , אני מנסה להתקין ובאמצע ההתקנה מופיעות לי שגיאות כאלה: http://www.up2il.co.il/users/public/be61cod4error.jpg http://www.up2il.co.il/users/public/4f5aerror2.jpg פעם קודמת ניסיתי והופיעו שגיאות אחרות , מה לעשות ? אני מת לשחק במולטי..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנוידיה משיקה את Choose Your Path - הטבה המאפשרת קבלה של משחק מחשב חינם בקניה של אחד מכרטיסי המסך החזקים שלה, אך עם כמה מגבלות לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%91%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%95%d7%94%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ESL כבר פתחו דף הרשמה לקבוצות שמתכוונות להתפקד למשחק החדש, אז כל מי שיש לו כבר קבוצה שירשום אותה בקישור הבא. http://www.esl.eu/eu/codghosts/clanlist/ בנוסף הם גם פתחו הרשמה ל Release cup אבל כרגע זה עוד לא רלוונתי כל כך אפשר להירשם אבל קודם עדיף לחכות שהמשחק יצא ואז, בינתיים אני רואה שאף אחד עוד לא נירשם. http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/ אלללה עוד 10 ימים!!!! לא יכול לחכות כבר
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק ואני לא יודע איפה לקנות :-\ איפה יש מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אתם כמוני חורשים בבת אחת את המשחק עד לסיום ? מה שיכול לקחת בין מספר שעות לימים או שאתם מפנים מספר שעות כל פרק זמן מסוים למשחקים ? היום כידוע יש משחקים שלוקח זמן רב יחסית לסיים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף GTA 5 קיבל תאריך ועוד כמה עדכונים, לכתבה המלאה: http://www.pcgamer.com/2014/09/12/gta-5-pc-release-date-announced-new-features-revealed/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התבקשתי לשאול ולברר מדוע ב GTA3 אי אפשר לעשות RELOAD. המשחק נתקע פשוט. המחשב חדש לפי מה שהבנתי. ואין בעיות. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק מראה לי הודעת שגיאה ויוצא לחלונות פעמיים בשעה.. וגם יוצא באמצע מירוצים.. המשחק הזה ידוע כלא יציב? עשיתי לו תיקון קבצים פעמיים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם בעלי ה-PC יוכלו בקרוב להשלים פערים גדולים מהעבר בסיפורו של המאסטר צ׳יף? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי את המשחק מ1.9 ל2 אבל עכשיו כשאני מתחבר הוא מראה לי שכל האימונים שעשיתי כבר לא "עשויים" ואני צריך להתחיל הכל מההתחלה למרות שבאתר כתוב שעשיתי הכל ויש לי 22 הונור..... (כמו שבאמת אמור להיות) מה אפשר לעשות? נכנסתי לתיקייה של המשחק וראיתי שבשם שלי (Xtaza.txt) כל המספרים על 0 וזה לא אמור להיות ככה אם משלימים את האימונים.... וגם בusername.txt בהכל כתוב 0 איזה דבר מעצבן זה!!!!! עד שיצאה גרסה חדשה וכולם התלהבו (לא ממש כולם ;D ) אז כבר משהו לא עובד!!! מישהו יודע מה אפשר לעשות? שלחתי להם כבר הודעה מאתמול ולא ענו עדיין. [רק תגובות לעניין בבקשה] :
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה לא יודע אם אני מאחר בשנתיים אבל התחלתי לשחק בפיידי 2, ואחרי כמעט 300 שעות הגעתי לשלב שאני מנסה את האצ'יוומנטס היותר אזוטריים. אז אם יש היענות לחבר'ה שגם בציד אצ'יוומנטס או סתם רוצים לחזור למשחק אני אשמח אם נקים קבוצה קטנה לצורך העניין אני מחפש ל: i am the one who knocs unusual suspects breaking dead here comes the pain train private party השם שלי בסטים donkey brain עם ציור של קים ג'ונג קרטמן. מנהלים אם זה לא בתת פורום הזה אשמח אם תעבירו. happy gaming
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad core 8200 זכרון: 4gb ddr2 כר מסך: nvidia geforce 9800gtx 1gb מערכת הפעלה: win 7 64 bit יש לי בעיה במשחקיי מחשב כבר ב 3 משחקים לאחרונה- fifa12 , pro2010 , bf3 , וכל המשחקים נתקעים אצלי (אחר מספר שניות של משחק קופא לסמפר רגעים וחוזר וכך שוב ושוב). ב PES12 - ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ולהוריד את איכות הגרפיקה ל law ועדיין אותה בעיה, שדרגתי את הדריבר של nvidia לאחרון, עשיתי עדכון למחשק ל 1.0.2 - אך שום דבר לא עוזר. האם הכרטיס מסך שלי ממש ממש ישן ולא מחזיק את המשחקים האלו? או שלדעתכם זוהי בעיה אחרת? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וגם את הפיץ האחרון בכל זאת בעת ההפעלה אני מקבל שגיאה AppName: ffow.exe AppVer: 0.3.0.0 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-