עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כנס Blizzcon 2019 - ההדלפות מתבררות כנכונות. בליזארד מכריזה על משחק דיאבלו חדש לחלוטין שמבטיח לחזור למקורות האפלים של המותג הקלאסי והממכר לכתבה

2. Started by Googleness,

התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Hexen, אחד מהמשחקים הראשונים שיצאו מהשיתוף בין ID SOFTWARE ו RAVEN, זוכה לחידוש. המשחק המחודש יצא כמוד ל DOOM3 וקיבל שדרוג גרפי רציני. http://kotaku.com/5689995/this-shooter-doesnt-use-guns הורדה http://hexenmod.com/ כל מה שצריך זה DOOM 3 בגירסה 1.3.1, כמו כן לבעלי כרטיסי מסך של ATI מומלץ לכבות את Catalyst A.I.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by huber,

הי חברים. התקנתי את המשחק והמשחק פשוט לא זז. נראה כאילו הוא רץ ב 2-3 פריימים, מקרטע בטירוף. גם כשאני מוריד את כל ההגדרות למדיום הבעיה לא נפתרת ככה שאני לא חושב שזה בעיית ביצועים אלא באג או משהו אחר. מותקן אצלי הדרייבר האחרון שיצא שאמור לתת תמיכה במשחק ויש לי GTX 1080 ומעבד 6700K, ככה שאין מצב שהמשחק הזה לא אמור לרוץ אצלי על הגדרות לפחות גבוהות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ac1240,

אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eldar4455,

משום מה נהייתה לי בעיה במשחק DYing light..שאני פותח דרך סטים.. הוא פשוט פותח לי אותו בחלון קטן ובהתחלה זה לא היה ככה..

8. Started by zobi12,

בבקשה תנו לי קודים למשחק

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SEangel,

שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by נריה,

אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא

13. Started by mj23,

היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ofeky1,

איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ושמתי לב שאת רוב הדמויות במשחק אני רואה כפיקסלים ולא ניתן לראות בכלל את הפרצופים שלהם. נסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה ,פעם לעלות את הרמת ההגדרות ופעם להורידם למינימום וכל פעם אני נתקל באותה הבעיה. הקטע הוא שהגרפיקה הכללית של המשחק ,נוף בנינים אני רואה בסדר רק את הדמויות ולפעמים גם את הרכבים (כל מה שנע במשחק ) אני רואה על הפנים ,ממש גרוע. אומנם המחשב שברשותי דיי ישן P III 1000 עם 512MB אך כרטיס המסך שלי דיי טוב radeon 9800 pro ולא הייתה לי בעיה להריץ על המחשב משחקים כגון: doom 3 , farcry, half life 2 ועוד... הכרטיס תקין לחלוטין הדרייבר מעודכן לגירסה האחרונה גם ה DirectX . אודה לעזרתכם.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הרבה אנשים מתבעסים שהם לא רוצים VISTA וכל זה אז אני הצלחתי בקלות לפרוץ את זה שיהיה אפשר לשחק על DX10 עם VERY HIGH. ד"א אתם חייבים כרטיס שתומך DX10 כדיי שתראו הבדל בין HIGH לVERY HIGH! הוחכה: http://www.fileflyer.com/view/Z2bdyBP הוחכה נוספת: http://stage6.divx.com/user/Oritxupolitena/video/1742992/Crysis-1080p את הסרטון השני לא אני צילמתי,אלה מישהו עם 8800GTX שעשה בשכל כמוני ופרץ את העניין המגוחך הזה של " אתה חייב VISTA בשביל DX10!" כמו שאתם יכולים לראות גם יש קרניי שמש בידיוק כמו בDX10 וזה מוכיח שהDX10 פועל באמת. איך עושים את זה? פשוט מאוד. כנסו לתיקיה של הBETA ושם תראו קובץ system.cfg. תפתחו אותו עם Notepad ושם אתם תראו r_driver = "DX9" שנו את זה לDX10. לאחר מיכן,כנסו ל…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by subwoffer13,

ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by -ox-,

המידע הראשוני על המשחק החדש http://www.totalvideogames.com/news/Need_for_Speed:_Carbon_-_First_Info_10130_5971_0.htm כרגע אין לי כח לפרט למי שאוהב את הסדרה שיכנס ויקרא..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by fim,

הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by amityar,

שלום אשמח לקבל המלצות למשחקי fps טובים שאוכל להריץ על המחשב שלי מידע מערכת: inter core i3-4005cpu 1.70 ghz ram 4.00gb x64

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לידיעה - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=35729

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים