משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
#RM8S Paranormal - STEAM_0:1:10085792 Oleganoff - STEAM_0:0:13965957 Shurik - STEAM_0:0:23829057 sashajke - STEAM_0:1:25440270 mxl - STEAM_0:0:8162389 Shurik מאשר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בערך ב66%, ספונסר רביעי, ואין לי שום תחרות על המפה! מה אני עושה הלאה? אגב, האיוו מגעילה! סתם ביזבזתי עליה איזה 90000. יש אפשרות למכור אותה ולקבל את הכסף חזרה לצורך שיפוצים של המיאטה הבלתי מנוצחת והTT שפשוט נראת טוב ואין עליה בפתיחות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק זמין להורדה בחינם עד שישי (1/1/2021) ב-14:00. פרטים בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הייתי רןצה לקבל המלצה על משחק-rpg אסטרסטגיה והתגנבות..תודה (3 משחקים שונים)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות! בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום... בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! תודה רבה! (צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להוריד את המשחק Bumpy. לא משנה בסוף מצאתי את המשחק, אבל הוא לא פועל על XP, זה רושם לי לבחור EVGA או VGA , לחצתי VGA ואחרכך נפתח עוד חלון.... HELP! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ,אני מחפש משחק צבא חדש, מעדיף שהמשחק יהיה בזמן ההווה, שיש הרבה אויבים אבל שלא צריך יותר מדי מאמץ בשביל להרוג כל אדם אחד, לא משהוא מסובך מדי שבו אתה לוקח פיקוד על פלוגה וצריך כל צעד לומר להם מה לעשות ( כמו ב-SWAT ), אלא פשוט ללכת ולהרוג את חיילי האויב. אני רוצה משחק שאם אתה מת אז נכשלתה במשימה ( לא כמו BATTLEFIELD, יש לי כבר את המשחק ), בשלבים שבהם יש מפות גדולות שצריך להיתקדם ולהרוג. המשחק צריך להיות דומה למשחק הישן BLACK HAWK DOWN, או משהוא כמו COD רק בזמן ההווה. כמובן אני רוצה שלמשחק תהיה גרפיקה טובה מאוד תודה רבה וחג שמח
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://stage6.divx.com/user/sjiske/video/1121228/Crysis-Gameplay-Gamespot-HD-2 לדעתי זה מוכיח תטענה שלי שCrysis לא יציג גרפיקה חזקה כמו בתמונות שפורסמו אלה יהיה לו גרפיקה מאוד טובה אבל לא באמת מהפכנית כמו שהרבה חשבו
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי 9800פרו חדש של 3DCLUB +קאטאליסט 4.12 העניין הוא כאשר אני מריץ HL2 בהגדרות בינוניות המשחק מקרטע לפעמים באותם הגדרות גם ה 8500 היה אותו דבר אפילו יותר טוב לעומת זאת NFSU2 בהגדרות הכי גבוהות פשוט לא מזיז לו אפילו טוחן במשחק בלי לראות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-