משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משום מה נהייתה לי בעיה במשחק DYing light..שאני פותח דרך סטים.. הוא פשוט פותח לי אותו בחלון קטן ובהתחלה זה לא היה ככה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra, והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלו מישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההשקה שלו תתרחש רק בעוד שלושה חודשים, אבל חברת Bethesda לא מבזבזת זמן וחושפת לנו את מערכת המחשב לה נזדקק על מנת להפעיל באופן מכובד את הפרוייקט הגדול הבא שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את ההמשך של קמפיין הבונוס לWC3 אבל אין לי מושג איפה הקישור אליו נמצא help תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/31351.html קצת על המשחק: Left 4 Dead is an upcoming multiplayer co-operative survival horror game by Turtle Rock Studios which is... part of Valve Corporation. The game has been built using Valve's Source engine and will be available on PC and Xbox 360 Left 4 Dead pits four human playable or AI controlled survivors of an apocalyptic pandemic against hordes of Infected zombies. Regular Infected are controlled by the game AI, while human players can control up to four mutated Infected with special abilities. The goal of Left 4 Dead for the Survivors is to help each other make it through a level to safety. Infec…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לת'רד המלצות משחקים וההמלצות שם לא מכוונות למה שאני מחפש והסיבה היא, שאני מחפש משחקים עם עלילה שחקתי במשחקים הבאים: Starcraft 2 Heart Of The Swarm Tomb Raider The Elder Scrolls V: Skyrim Hitman 3 Mass Effect 3 (עלילה גדולה) Far Cry 3 Crysis 3 (עלילה מצוינת) Dead Space 3 Max Payne 3 ועוד... אני מחפש משחקים עם גרפיקה טובה, אפשרי גם שנתיים עד 4 שנים אחורה הכי חשוב עם הלילה מעניינת כמו Crysis 3 או Mass Effect 3 גם SC2 ענק תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולנו מכירים את המשחק המדהים (אני לא סובל אותו) טוב, אחותי רוצה אותו על המחשב שלה, ויש לה וינ' 98,ניסיתי להעביר לה אותו מהוינ אקס פי שלי, אבלללל המשחק לא עובד בוינ' 98 מישהו מכיר גירסה של המשחק הזה שאפשר להפעיל בוינ 98??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אישית שונא צ'יטים גם במשחקי Single Player וגם ברשת. ומה אתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כל פעם כשאני בא לצאת מהמשחק אני לוחץ q ואז כשהוא שואל כן או לא אני לוחץ yes והמשחק פשוט נתקע עדיין שומעים את המוזיקה אבל החלון עצמו ניתקע ואין מה לעשות חייב לעשות ריסט יש איזשהו פיתרון לזה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורמט לי המחשב ושיחקתי בGTA SAN ANDREAS והכל השמירות שלי נמחקן!! והייתי ככה במפה השנייה ...לא ממש משנה לי באיזה משימה יש מצב שמישהו שולח לי שמירה שלו או דרך לעבור לשלב השני אשמח לעזרה אלדר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סרטון המשחקיות הראשון למשחק השלישי בסדרה האהודה מציג סגנון מהיר באופן משמעותי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המשחקיות-של-dark-souls-3-נחשפת-והיא-מאתגרת-מאי-פע/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ,אני מחפש משחק צבא חדש, מעדיף שהמשחק יהיה בזמן ההווה, שיש הרבה אויבים אבל שלא צריך יותר מדי מאמץ בשביל להרוג כל אדם אחד, לא משהוא מסובך מדי שבו אתה לוקח פיקוד על פלוגה וצריך כל צעד לומר להם מה לעשות ( כמו ב-SWAT ), אלא פשוט ללכת ולהרוג את חיילי האויב. אני רוצה משחק שאם אתה מת אז נכשלתה במשימה ( לא כמו BATTLEFIELD, יש לי כבר את המשחק ), בשלבים שבהם יש מפות גדולות שצריך להיתקדם ולהרוג. המשחק צריך להיות דומה למשחק הישן BLACK HAWK DOWN, או משהוא כמו COD רק בזמן ההווה. כמובן אני רוצה שלמשחק תהיה גרפיקה טובה מאוד תודה רבה וחג שמח
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-