עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים סיימתי את HL2 ואת episode one ואף פעם לא שיחקתי ב HL1 ראיתי שיש הרבה סוגים שונים של המשחק ורציתי לדעת מה זה כל אחד ובאיזה הגרפיקה הכי טובה, ואם אתם יכולים אז תביאו לי תמונה מהמשחק הנה סוגי הHL1 שרציתי לדעת עליהם: Half-Life 1 Source Addon Half-Life: Opposing Force half-Life: Blue Shift

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by PorSchE,

8) בבקשה חברה אני חייב את הקובץ 24 של הטירה הנאצית מישהו יכול עזור לי ? בבקשה :AR15: ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by night-fire,

ראיתי את המשחק הזה והוא נראה מאוד מעניין .. אבל הבנתי שהוא עולה הרבה כסף . לפי מה שהבנתי צריך לקנות כרטיס משחק שעולה לבד לחודש\שלושה חודשים וחייבים לקנות גם את דיסק המשחק הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4187&perur=1&t=15 יש אפשרות להוריד את המשחק מהרשת\לקחת את המשחק מחבר ,להתקין ורק לשלם על הכרטיס החודשי ? ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הקישור הראשון שנתתי לזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727201 תודה רבה !

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה קורה חברים.. כך קניתי.. התקנתי.. אני בא להפעיל ובוםם זאת ההודעה מה לעזאזל קורה פה? ניסתי כמה דריברים ועדיין אותה בעיה.. הינה תמונה.. תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ~BaRaK~,

ז'אנר: PUZZEL מפתחת:CAPCOM פלטפורמות:PC תאריך השקה: 7/04/2009 במשחק אתם משחקים בתור חללית חייזרים שצריכה להוביל חיות משק (פרות,כבשים,חזירים וכו')לתוך החללית שלכם מנקודות מסויימות על המפה. בכל שלב שאתם עוברים תצטרכו לעביר סוג שונה וכמות שונה של חיות. יש לחללית שלכם שלושה מצבים:לדחוף,להפחיד ומשיכה. דחיפה היא המצב הרגיל שבו תדחפו את החיות לחללית שלכם,הפחדה היא בשביל חיות איטיות כדי שילכו מהר יותר לדוגמא:פרות,ועם משיכה אתם מזיזים מכשולים בדרך או מרימים חפצים מסויימים. אתם לא יכולים להרים את החיות פשוט ככה אלא תצטרכו להעביר אותם על המפה בעזרת החללית שלכם. המשחק לא כבד מבחינה גראפית כך שתוכלו להפעיל אותו כמעט על כל מחשב. יש למשחק גם מולטיפלייר אבל אי אפשר להפעי אותו בד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tomllic,

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dana_rafi,

שלום לכולם. אני תקוע בפני 2 משימות ב SA: 1.המשימה עם הרכבת.שאני רוכב עם עוד מישהו על אופנוע ושנינו יורים על 4 אנשים שעומדים על גג רכבת נוסעת.אנחנו רוכבים בצמוד לרכבת אבל לא מצליחים להרוד את האנשים.כשהרכבת מגיעה לסוף מסלולה(גשר שאני לא יכול לעבור בו) המשימה נגמרת בכישלון. איך אפשר לעבור את המשימה? איך אפשר להרוג אותם? 2.המשימה עם הדי.ג'יי. אני נוסע לחוף הים ועליי לדבר שם עם הדי.ג'יי.(בחורה) שעושה מסיבה. היא שואלת אותי שאלות ועליי להשיב כן או לא. לא מצליח לעבור את המשימה.מה עושים? איך עוברים את המשימה? אשמח לטיפים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Googleness,

שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר.... נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו. עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם. לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי... הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו. יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשח…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, אני מחפש להוריד את המשחק Bumpy. לא משנה בסוף מצאתי את המשחק, אבל הוא לא פועל על XP, זה רושם לי לבחור EVGA או VGA , לחצתי VGA ואחרכך נפתח עוד חלון.... HELP! תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. תמליצו לי על משהו...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחפש משחק בסגנון C&C..... עדיפות למודרני (לא עתידי ) וגם היסטורי אין לי בעיה... תודה מראש איתן

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Hexen, אחד מהמשחקים הראשונים שיצאו מהשיתוף בין ID SOFTWARE ו RAVEN, זוכה לחידוש. המשחק המחודש יצא כמוד ל DOOM3 וקיבל שדרוג גרפי רציני. http://kotaku.com/5689995/this-shooter-doesnt-use-guns הורדה http://hexenmod.com/ כל מה שצריך זה DOOM 3 בגירסה 1.3.1, כמו כן לבעלי כרטיסי מסך של ATI מומלץ לכבות את Catalyst A.I.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by H.I.V,

שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלו מישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ac1240,

אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח לשמוע את דעתכם, האם אתם מרוצים מקנייה בסטים? האם ישנן תקלות? שנית, צריך ויזה בינלאומי או אפשר ויזה רגיל?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by רון88,

http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ ולאיזה גילאים מינימום ברמה הקלה?

18. כבר תקופה ארוכה טענתי שblizzard עומדים לספר לנו על SC2 ברבעון הראשון של 2007 (הם פיזרו המון רמזים על זה) והנה זה קורה. וכמובן שDIABLO לא נשכח (הוא נמצא בפיתוח כבר זמן רב, אבל הם לא מודים בזה) http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=71828 עוד כיסוי לידיעה, שמציין את השם של הבכיר - שימו לב - נראה לי שזה הישראלי שעובד שם http://www.pro-g.co.uk/news/15-01-2007-4502-1.html *Happy Dance* :jump: עריכה: כן, זה הישראלי שעובד שם. http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=631235

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by saoron,

כמו שאתם יודעים המשחק AION בתשלום ולכן אי אפשר לשחק במשחק המצויין הזה וחבל.... מה גם שהשרתים הפרטיים שלו הם רובם ברוסית\קוריאנית ולכן לא הרבה אנשים מכירים את המשחק בתכלס הוא יחסית חדש... קיצר אני מביא לכם פה שרת ישראלי אחד המושקעים רק שאין בו שחקנים וזה חבל מאוד!! השרת בפיתוח כל הזמן והוא רק משתפר!! 1. הרשמה *צונזר* 2. הורדת המשחק *צונזר* זהו לאנצ'ר של החברה NCSOFT בעזרתו תוכלו להוריד את הגרסא העדכנית ביותר שימו לב! הגרסא הנוכחית הנתמכת היא לא בהכרח הגרסא האחרונה הודעה לגבי הגרסא הנתמכת תפורסם בדף הראשי של האתר. למי שהוריד את הגרסא האחרונה וצריך לשנמך יש להוריד את תיקיית הBIN32 שלנו *צונזר* (מתעדכן מתי שצריך). 3. התקנת HEBREW PACK - חבילת העברית הבלעדית של A…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yuval1101,

היי ,אני מחפש משחק צבא חדש, מעדיף שהמשחק יהיה בזמן ההווה, שיש הרבה אויבים אבל שלא צריך יותר מדי מאמץ בשביל להרוג כל אדם אחד, לא משהוא מסובך מדי שבו אתה לוקח פיקוד על פלוגה וצריך כל צעד לומר להם מה לעשות ( כמו ב-SWAT ), אלא פשוט ללכת ולהרוג את חיילי האויב. אני רוצה משחק שאם אתה מת אז נכשלתה במשימה ( לא כמו BATTLEFIELD, יש לי כבר את המשחק ), בשלבים שבהם יש מפות גדולות שצריך להיתקדם ולהרוג. המשחק צריך להיות דומה למשחק הישן BLACK HAWK DOWN, או משהוא כמו COD רק בזמן ההווה. כמובן אני רוצה שלמשחק תהיה גרפיקה טובה מאוד תודה רבה וחג שמח

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/31351.html קצת על המשחק: Left 4 Dead is an upcoming multiplayer co-operative survival horror game by Turtle Rock Studios which is... part of Valve Corporation. The game has been built using Valve's Source engine and will be available on PC and Xbox 360 Left 4 Dead pits four human playable or AI controlled survivors of an apocalyptic pandemic against hordes of Infected zombies. Regular Infected are controlled by the game AI, while human players can control up to four mutated Infected with special abilities. The goal of Left 4 Dead for the Survivors is to help each other make it through a level to safety. Infec…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ISR Soldier,

יצא למרקט *כרגע בבטא סגורה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ההשקה שלו תתרחש רק בעוד שלושה חודשים, אבל חברת Bethesda לא מבזבזת זמן וחושפת לנו את מערכת המחשב לה נזדקק על מנת להפעיל באופן מכובד את הפרוייקט הגדול הבא שלה לכתבה

25. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.