משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יאוו איזה מעצבן המשחק הזה אני כבר בסוף שלב 12 ואני נתקעתי באיזה מקום שהחיילים שלי לא רוצים לעקוב אחרי אני ישים תמונות כדי להכל אליכם! אהה ויש לי בעיה שכל פעם שאני נגיד מתחיל שלב ומשחק ונגיד מגיע לחצי או לא משנה איפה אחרי שאני שומר ונכנס למשחק אחרי כמה שעות רו הפעם הבאה שאני נכנס פשוט החיילים לא עוקבים אחרי וזה לא AI_DISABL הפ פשוט לא עוקבים אחרי ואז אני לא יכול להמשיך זה קרא לי כמה פעמים והפתרון היה להתחיל את כל השלב מהתחלה! ועכשיו אני די בסוף בשלב 12 וזה שלב ארוך משהו פחד אבל אם בכל זאת תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם והנה שתי תמונות: אם אתם צרכים עוד תמונות אני יעלה בכיף! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את ההמשך של קמפיין הבונוס לWC3 אבל אין לי מושג איפה הקישור אליו נמצא help תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8) בבקשה חברה אני חייב את הקובץ 24 של הטירה הנאצית מישהו יכול עזור לי ? בבקשה :AR15: ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במשחק אחד אתה משחק איזה צעיר כזה אם אני לא טועה בלונדיני ואז יש לך אפשרות כזה כמו להיפתח לאותו אדם רק שרירי כזה ועם חרב והאמת אני בקושי זוכר עוד פרטים כי זה היה ממש מזמן! אבל אם מישהו נזכר באיזה שם זה יוכל לעזור והמשחק השני אני רק זוכר את הסרטון פתיחה שלו שהוא היה יחסית לזמנו די יפה(בתלת מימד מלא) והוא התחיל בכזה בית שהראו כזה את האח בחדר מנגן על גיטרה בקול ממש חזק ואז איזה תינוק נכנס עם פצצה וזורק לו לחדר אם אני לא טועה ומראים את שאר המשפחה כזה גם... חחח אני יודע שזה נשמע ממש מעורפל אבל זה מה שאני זוכר זה היה לפני ניראה לי איזה 15-13 שנים(זה היה בתקופה עוד של הקווסטים של סיאררה הפאנטסמגוריה ואלה ) תודה למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אני מנסה להכינס למשחק הוא נכנס מראנ לי את המסכים הלבנים עם כל השטויות של הספונסרים, ואז קונאמי באדום נהייה מסך שחור ואז כלום נתקע. הצעות\רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי את HL2 NFSUG2 ו-THUG2, ומאז מאד משעמם לי על המחשב. בקרוב "אקנה" BFV CoD ו-MoH. חוץ מהם, על אילו משחקים תוכלו להמליץ לי בבקשה? (חוץ מדום3) בתודה מראש, אורן.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם כשאני בא לצאת מהמשחק אני לוחץ q ואז כשהוא שואל כן או לא אני לוחץ yes והמשחק פשוט נתקע עדיין שומעים את המוזיקה אבל החלון עצמו ניתקע ואין מה לעשות חייב לעשות ריסט יש איזשהו פיתרון לזה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש. אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד. את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה. יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי משחק לא זוכר את שמו של חיילים שאני יכול לתכנן את הפעולה שלהם ואז כאילו לתת להם לבצע את הפעולה תוך כדי שהאוייב מגיב בצורה של בינה מלאכותית במשחק היה אפשר לרכוש נשקים מחנות או להזמין נשקים מבסיס כזה של מנחת מטסים שנכבש על ייבתחילת השחק המטרה של המשחק היתה כמו כיבוש מקומות כאלה שנמצאים על המפה מה שכן זכור לי ששם המשחק היה מסתיים באקשיין2 תודה רבה רבה מראש עוזרים במציאת השם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את שניהם במבצע של סטים בסוף שבוע... לגבי הblack ops2 אני עם מסך 144hz, ולא ראיתי אפשרות בהגדרות לשנות קצב רענון.. הוא יכול לרוץ לי על הקצב רענון הזה? לגבי Advanced Warfare... אחד הדברים הכי טובים מבחינתי בghosts היה המצב של squads/ רק אז באמת נהנתי מהמולטי.. כנראה בגלל שאני משחק מול מחשב ולא מול שחקנים שכל היום משחקים שם והורגים אותך בשניה... המצב הזה קיים גם בAdvanced Warfare? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536397.0
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-