עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mj23,

היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tomz,

*צונזרה כל ההודעה - מספיק עם הווארז*

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eldar4455,

משום מה נהייתה לי בעיה במשחק DYing light..שאני פותח דרך סטים.. הוא פשוט פותח לי אותו בחלון קטן ובהתחלה זה לא היה ככה..

4. לבחר שלי יש מחשב ישן והא מת לשחק במשחק .. 850 מגה הרץ RIVA TNT2 256 RAM קיצר הואמת לשחק בו וצועק עליי כבר שאני יפעיל לו אותו .. תגידו לי מה לעשות ? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by watch out,

שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bigshock147,

שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SEangel,

שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Googleness,

שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר.... נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו. עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם. לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי... הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו. יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The Dom,

אני משחק בקאונטר סטרייק סורס כבר הרבה זמן.... במפות רגילות הFPS הוא 60 פחות או יותר בSURF הוא 40+- ובGG הוא מתחיל מ20 והוא יורד ל9? אם אני לא טועה זה FRAME PER SECOND? או FIRST PERSON SHOOTER? איך אני מעלה את ה FPS?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Bengo5,

התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RG HD,

הנה סרטון חדש שלי, הפעם על המקרה שקרה לי עם G2A. אשמח לפידבק על הסרטון ועם אהבתם אשמח גם לליק וסאב!סרטון

14. Started by e-r-a-n,

ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הפרק האחרון בסדרה - מבוסס על משחקים שקבלתי מכם ומהצופים ביוטיוב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by snaek212,

שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. שיחקתי בשלבים הראשונים ודי התאכזבתי, עוד משחק שמהווה חיקוי עלוב למכת משחקי ה WW II שפוקדים אותנו בשלוש שנים האחרונות. לא רק שהוא עוד חיקוי, הוא גם די נחות מבחינת A.I, גרפיקה, סאונד... :-\

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kobipk,

שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by e-d-a,

התקנתי את המשחק אני מנסה להכינס למשחק הוא נכנס מראנ לי את המסכים הלבנים עם כל השטויות של הספונסרים, ואז קונאמי באדום נהייה מסך שחור ואז כלום נתקע. הצעות\רעיונות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gania23,

כל פעם כשאני בא לצאת מהמשחק אני לוחץ q ואז כשהוא שואל כן או לא אני לוחץ yes והמשחק פשוט נתקע עדיין שומעים את המוזיקה אבל החלון עצמו ניתקע ואין מה לעשות חייב לעשות ריסט יש איזשהו פיתרון לזה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. משחק העולם הפתוח עם הכי הרבה C4 וירטואלי בסביבה מוצג לראשונה בתנועה, בדרך למסכינו לקראת סוף השנה הנוכחית, והוא נראה מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a0%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Haguy,

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.