משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
שלום,אני משחק במשחק הזה מכה ימים ויש לי את כל חבילות ההרחבה שלו. רציתי לדעת אם עדיף להתקין על המקור את ההרחבות לפני שסיימתי את המשחק הרגיל? או פשוט לסיים אותו כרגיל ולאחר מכן להתקין את ההרחבות? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק למחשב ניקרא TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES באיזה אתר אני יכול להוריד תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורמט לי המחשב ושיחקתי בGTA SAN ANDREAS והכל השמירות שלי נמחקן!! והייתי ככה במפה השנייה ...לא ממש משנה לי באיזה משימה יש מצב שמישהו שולח לי שמירה שלו או דרך לעבור לשלב השני אשמח לעזרה אלדר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הסרטון הוצג בביתן של ATi הורץ כנראה על x1900xt CrossFire(אפשר לשמוע מילמולים ברקע והמילה CrossFire דיי בולטת), אבל יש סיכוי(לפחות אני מקווה ככה ) שזה על XTX יחיד. http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_Folder/Crysis_Trailer_wmv_640x360.zip
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחלה שצריך ללחוץ על E בשביל להרים דברים אמורים לראות את החפץ באוויר או אמורים לראות ידים מרימות אותו? כי אצלי רואים רק את החפץ באוויר ונראה לי שזה באג..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שם השרת: EmpireMS תאריך פתיחת השרת: 15/11/2019 צ'אנלים: 15 גרסת השרת: v83 מאוחסן: כן ריפאק: HMS ערוך ומתוקן. אתר השרת: http://empirems.ddns.net/ (עוד מעט מחליפים DOMAIN) אתר הדיסקורד: https://discord.gg/VHNtFVr דרך ההרשמה: דרך האתר בלבד הורדת השרת: באתר נתונים: הכפלת Exp: 2 הכפלת Drop: 2 הכפלת Meso: 2 כל ה PQ's עובדים ללא יוצא מן הכלל, אין HP WASH בשרת (ניתן להשיג HP עם הסקרולים), אין GACHA מ CASH SHOP (על מנת שלא היה VOTE2WIN), הגאצ'אפונס יוצא מפלצות (אחוזים ממש נמוכים), Jesters לא קיים בשרת על מנת שאנשים יתמקדו יותר ב PQ's כמו בגרסאות הנמוכות יותר של השרת, VIP / Donators מקבלים רק גישות לתספורות חדשות וחפצי NX חדשים בשרת (אין P2Wׂ), רוב הקהיל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחרפן, לא מצליח לשחק באטלפילד אחרי 19:00. הפינג תמיד על 80 ומשהו, לא יורד מזה. הסרגל ירוק מה שאמור להגיד שהקשר בסדר, אבל ברגע שאחרי 19:00-20:00 בום, לא מצליח לשחק בכלל, למרות שהפינג נשאר אותו הדבר. לפני 19:00 אפשר לשחק בכיף גם על שרתים מארה"ב אפילו. אני ב012 בבקשה תמליצו לי על ספק אחר שלא מנתב אותך מחדש בשעות העומס כדי שאני אוכל לשחק! במילים אחרות, מי כאן משחק באטלפילד 1 בשעות הערב בלי בעיה, מה הפינג שלו ומי הספק שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/31351.html קצת על המשחק: Left 4 Dead is an upcoming multiplayer co-operative survival horror game by Turtle Rock Studios which is... part of Valve Corporation. The game has been built using Valve's Source engine and will be available on PC and Xbox 360 Left 4 Dead pits four human playable or AI controlled survivors of an apocalyptic pandemic against hordes of Infected zombies. Regular Infected are controlled by the game AI, while human players can control up to four mutated Infected with special abilities. The goal of Left 4 Dead for the Survivors is to help each other make it through a level to safety. Infec…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר.... נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו. עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם. לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי... הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו. יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני וחבר שלי פותחים יחידת קומנדו ל-Battlefield 3. היחידה בנויה משתי חוליות של ארבעה חיילים, כלומר היחידה בנויה משמונה חיילים. אלו החוליות עם התפקידים של כל חוליה: חוליה ראשונה: Alpha 1. מפקד - חייב להיות Recon הוא יכול כל רובה (רובה צלפים, תתי מקלע,Shotguns), כל אקדח ומזל"ט MAV חובה. 2. צלף - רובה צלפים חובה (חצי אוטומטי או Bolt action), אקדח עם משתיק חובה ומסמן טנקים SOFLAM חובה. 3. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ומוקש נגד טנקים. 4. Assault - כל רובה, כל אקדח, כל תוספת שהוא רוצה. חוליה שנייה: Bravo 1. Assault - כל רובה, כל אקדח, Medic Kit חובה. 2. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ורובוט EOD Bot. 3. Support - מכונת ירייה על …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את המוד של דה וורס והוא אכן מרשים אבל הוא עשה לי בעיית תצוגה. כשאני מסתכל קדימה הכל מטושטש אלא אם אני מתקרב לאותו מקום ואז הוא מתחדד ואז החלק הרחוק שוב מטושטש...כשאני מרים את העכבר למעלה הטישטוש נעלם אבל ברגיל זה נשאר..זה מקשה על העיניים וגם כשרוצים להילחם באנשים ופתאום הם מיטשטשים..מישו יכול לעזור לי? (זה לא קשור להגדרת הבלור במשחק)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי בשלבים הראשונים ודי התאכזבתי, עוד משחק שמהווה חיקוי עלוב למכת משחקי ה WW II שפוקדים אותנו בשלוש שנים האחרונות. לא רק שהוא עוד חיקוי, הוא גם די נחות מבחינת A.I, גרפיקה, סאונד... :-\
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-