משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
המשחק זמין להורדה בחינם עד שישי (1/1/2021) ב-14:00. פרטים בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק ההתגנבות שעבר למודל חודשי ינסה לצבור תאוצה עם מעבר לאיטליה, לאחר השקה לא ממש חלקה בחודש שעבר קיבלנו קאמבק לאחת מסדרות המשחקים הפופולריות ביותר של Eidos לשעבר, ו-Square Enix Europe כיום – Hitman, שאותחלה מהפן העלילתי וגם הפכה ממשחק יחיד לסדרה של פרקים קצרים שאמורים להגיע אל השחקנים על בסיס חודשי. למרות שהיו הרבה כוונות טובות מאחורי כל העניין, ההשקה של פרק הבכורה לא הייתה מרשימה במיוחד עם מגוון רחב של בעיות טכניות ובעיות ביצועים אשר הכעיסו מאוד את הגיימרים (המשחק עומד גם עתה על 53 אחוזים של ציונים חיוביים בלבד בפלטפורמת ה-Steam), וגם המבקרים לא כל כך התרשמו מהתחושה שהם מקבלים רק חתיכה קטנה מהמשחק הכולל, עם המתנה בלתי מבוטלת עד שהפאזל יושלם וניתן …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת שלי כזאת: intel e6300 1.86ghz 1GB DDR2 667MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB השאלה שלי העם המשחק ירוץ לי חלק חלק על הדברים הכי גבוהים?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אף אחד לא משחק ב RPG הזה? המשחק מקבל ממוצע ביקורות של 86, לא רע בכלל: http://www.metacritic.com/game/pc/kingdoms-of-amalur-reckoning
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק המצופה CMR החדש (2005) והוא לא פועל. כל פעם שאני מפעיל אותו זה נותן לי הודעת שגיאה של הווינדוס. מישהו הצליח לשחק בדמו? ד"א הוקדתי מהשרתים של GAMESPOT (לקח לי איזה 3.5 שעות בשביל 250 מגה!)
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש הגבלה של חפצים שאני יכול להרים ,וכאשר אני מרים יותר חפצים מהמותר אז הגיבור לא יכול לנוע יותר!!! איך אינ נפתר מהחפתים המיותרים? וכמו שהבנתם אני רק התחלתי לשחק במשחק הזה, אז טיפים יתקבלו בברכה כמו כן כל סוג של עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://stage6.divx.com/user/sjiske/video/1121228/Crysis-Gameplay-Gamespot-HD-2 לדעתי זה מוכיח תטענה שלי שCrysis לא יציג גרפיקה חזקה כמו בתמונות שפורסמו אלה יהיה לו גרפיקה מאוד טובה אבל לא באמת מהפכנית כמו שהרבה חשבו
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו חברות מפגרים, אין דבר כזה קונפיג פה, תביאו תמונות של הGRAPHICS והCONTROLS שלכם וזה הקונפיג. כל פקודה שאתם משנים בcfg לא עושה שום דבר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אני מנסה להכינס למשחק הוא נכנס מראנ לי את המסכים הלבנים עם כל השטויות של הספונסרים, ואז קונאמי באדום נהייה מסך שחור ואז כלום נתקע. הצעות\רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לבחר שלי יש מחשב ישן והא מת לשחק במשחק .. 850 מגה הרץ RIVA TNT2 256 RAM קיצר הואמת לשחק בו וצועק עליי כבר שאני יפעיל לו אותו .. תגידו לי מה לעשות ? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעצמת ההייטק ישראל איך זה שאי פעם לא התטבענו את חותימנו בתחום תעשיית משחקי המחשב? זכור לי שהיה משהו אבל כנראה לא זוכר. אני יכול להבין לפני עשור, היום יש מנועים שאפשר להתבסס עליהם כגון unigine או unity שמקלים על התהליך בהרבה. אשמח לשמוע דעותיכם בנושא, לי אין את הידע הטכני אחרת כבר הייתי עושה. אתם יכולים לדמיין? משחק FPS Single Player Campaign סתם זורק רעיון על חייל שבורח משבי מלבנון...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוריד את ההמשך של קמפיין הבונוס לWC3 אבל אין לי מושג איפה הקישור אליו נמצא help תודה
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פורמט לי המחשב ושיחקתי בGTA SAN ANDREAS והכל השמירות שלי נמחקן!! והייתי ככה במפה השנייה ...לא ממש משנה לי באיזה משימה יש מצב שמישהו שולח לי שמירה שלו או דרך לעבור לשלב השני אשמח לעזרה אלדר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-