משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.
-
אני אישית שונא צ'יטים גם במשחקי Single Player וגם ברשת. ומה אתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני במשימה שביעית במשחק (נראה לי שזה לא תלוי איך משחקים ובכל דרך מגיעים למשימה הזאת...), אני מוגבל ל-30 איש ויש שני צבאות שכל הזמן מתקיפים משתי דרכים ורק בשביל להגן אני צריך מלא אנשים ואני לא יכול לתקוף בכלל! ואם כן, אז עם איזה 6 אנשים מקסימום וזה לא מספיק...(דההה...) מישהו יכול לתת טיפים או להגיד משהו? MINIMIZER, שיחקת בזה לא? אתה יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר, פתחתי ת'רד על בעיה של סאן אנדראס ועכבר. מישהו הציע להדליק את מצב התאימות לWIN 98. הכל עבד מצויין עד השבוע האחרון. פתאום כל פעם שאני מדליק את המשחק, הוא מחליט לקרוס עם הודעת שגיאה של דבאגר (בלי הVISUAL STUDIO והדבאגר שלו כנראה שהשגיאה תיהיה של השלח אל תשלח). אם אני מכבה את מצב התאימות, המשחק עולה מצויין, נדלק ואשפר לשחק, אבל שוב העכבר לא עובד. (רק לפעמים נזכר שצריך לעבוד ). אם לא כל כך הבנתם, אני אסכם ככה: מצב תאימות -> המשחק קורס בלי מצב תאימות -> עכבר לא עובד תודה למי שיוכל/ינסה לעזור ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אשמח לשמוע את דעתכם, האם אתם מרוצים מקנייה בסטים? האם ישנן תקלות? שנית, צריך ויזה בינלאומי או אפשר ויזה רגיל?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אולי למישהוא פיתרון? לא יצא לי לשחק במשחק... תודה.!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הסוני 3 שאמור לצאת בנובמבר הבכן: האם שווה לחכות ליצאתה של הקונסולה של סוני או ללכת ולקנות בחנות XBOX 360 (אגב ראיתי שמשווקים בארץ.) שכבר יצא בישראלאם כן למה? כאשר יצא הסוני 3 בארץ למה לדעתכם יהיה יותר ביקוש לסוני 3 או לXBOX 360 של מיקרוסופט? האם המשחקים לסוני 3 יעלו יותר מהמשחקים של סוני 2 או XBOX 360 (למרות שגם המשחקים של סוני 2 לא זולים!)? ולבסוף האם המשחקים שיצאו לסוני 2 היו יותר טובים משל הXBOX הרגיל או ההיפך (משחקים שיצאו השנה)? וגם קשה לענות על השאלה כי מיקרוסופט ישראל לא שיווקה רישמית את האקס בוקס הרגיל בארץ בזמנו ביגלל אי הביקוש למוצר בארץ!. תודה@@@ ;D אני מתכוון לקנות בכול מקרה את הסוני 3...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לשתף אתכם במשחק FARCRY ובמיוחד במוד הקטלני שלו PROJECTX תכנסו לפורום שלנו ותורידו את הסרטונים. לפורום: http://www.satla-zone.com/forums/showthread.php?t=46123 נלקח מהפורום: כמו שציינתי, כל ערב אנחנו מארגנים משחק ב-PROJECT X ומדי פעם אני מקליט את מהלך המשחק. אתמול היה משחק צחוקים לא נורמלים והשתגענו עם ה-ROCKETS חבל שאי אפשר להראות לכם את ההקלטה ברזולוציה המקסימלית לכן לא תוכלו לראות ברור את הטקסט שנכתב במהלך המשחק. כי אז באמת הייתם יכולים לחוש את החוויה המצחיקה הזו. אני אפרסם כל פעם סרטונים של קרבות ביננו, ראוי לציין שהקרבות לא נעשו כדי להוכיח מי יותר חזק אלא להדגיש את צד ה-FUN של המשחק, כי כאן ההנאה האמיתית. חלק א' http://rapidshare.com/files…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שהוא פה גם משתתף?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי שמירה ש SAN ANDREAS, עברתי דיי הרבה. היום מצאתי ברשת שמירה של 100% מהמשחק. שיחקתי בשמירה, ובטעות שמרתי אותה על השמירה שלי (מתוך ההרגל) :'( :'( :'( :'( :'( האם אפשר לשחזר איכשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חחח קבלו איך פיצצתי אותם ב 3 פצצות גרעיניות ב world in conflict. שיחקתי אצל חבר והמחשב שלו לא מספיק חזק כדיי להפעיל את זה על הכי גבוה וגם לצלם אבל לא נורא זה לא מפריע. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1853507
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סדרת Call of Duty חזרה לעניין אתכם אחרי Advanced Warfare המרענן? להלן הצצה לדרישות החומרה המינימליות והמאפיינים הייחודיים לגירסת ה-PC של הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/נחשפו-יכולות-ומאפייני-גירסת-ה-pc-של-call-of-duty-black-ops-3/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי . למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא. היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ. אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו. למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא ק…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2028
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://youtu.be/LR4EBYeh8BQ כמה סקרינשוטים מהמשחק:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם, אני מתן ואני משחק בWOW RETAIL היום שבוע בדיוק. אני משחק בREALM שנקרא RAGNAROS, השחקן שלי הוא Tauren Warrior שהוא גם Protection וגם Arms כרגע רמה 59 אני חולק את החשבון עם חבר שיש לו פלאדין Retribution blood elf באותו REALM הכינוי של הTauren שלי הוא Ragok ואם יש כאן מישהו שהוא בסביבות הרמה ורוצה לעשות באטלגראונדס או דאנג'נים יחד אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-