משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ ולאיזה גילאים מינימום ברמה הקלה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה?? ככה נגמר המשחק?? שהילדה מתפסת על המסוק? כאילו זהו? למה?? משחק כל כך טוב סיום כזה מאכזב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף אחד לא משחק ב RPG הזה? המשחק מקבל ממוצע ביקורות של 86, לא רע בכלל: http://www.metacritic.com/game/pc/kingdoms-of-amalur-reckoning
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני משחק משחק רשת טוב שאפשר לשחק איתו למשל כמו וולפשטין אנמי טרטורי או בסיגנון של UNREAL טורמנט עם נשקים רובים העיקר לא משהו משעמם יש לי מחשב של 1.6ghz 256mb ddr geforce 2 אז נא לא לתת לינק לאיזה משחק ברמה של DOOM3 פשוט משהו נחמד שאני אוכל לשחק בו ככה מה אתם ממליצים למישהו עם טרנטה כמו שלי ? (אני אוהב בעיקר אסטרטגיה,מלחמה,משחקים תפקדים כמו דיאבלו) תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם...הצפייה באחריותכם בלבד http://www.videogamebible.com/Videos/insane.mpeg מומלץ לשמור קודם להארד .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ז'אנר: PUZZEL מפתחת:CAPCOM פלטפורמות:PC תאריך השקה: 7/04/2009 במשחק אתם משחקים בתור חללית חייזרים שצריכה להוביל חיות משק (פרות,כבשים,חזירים וכו')לתוך החללית שלכם מנקודות מסויימות על המפה. בכל שלב שאתם עוברים תצטרכו לעביר סוג שונה וכמות שונה של חיות. יש לחללית שלכם שלושה מצבים:לדחוף,להפחיד ומשיכה. דחיפה היא המצב הרגיל שבו תדחפו את החיות לחללית שלכם,הפחדה היא בשביל חיות איטיות כדי שילכו מהר יותר לדוגמא:פרות,ועם משיכה אתם מזיזים מכשולים בדרך או מרימים חפצים מסויימים. אתם לא יכולים להרים את החיות פשוט ככה אלא תצטרכו להעביר אותם על המפה בעזרת החללית שלכם. המשחק לא כבד מבחינה גראפית כך שתוכלו להפעיל אותו כמעט על כל מחשב. יש למשחק גם מולטיפלייר אבל אי אפשר להפעי אותו בד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו חברות מפגרים, אין דבר כזה קונפיג פה, תביאו תמונות של הGRAPHICS והCONTROLS שלכם וזה הקונפיג. כל פקודה שאתם משנים בcfg לא עושה שום דבר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra, והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להוריד את המשחק Bumpy. לא משנה בסוף מצאתי את המשחק, אבל הוא לא פועל על XP, זה רושם לי לבחור EVGA או VGA , לחצתי VGA ואחרכך נפתח עוד חלון.... HELP! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יוביסופט חשפה את דרישות המערכת לגירסת ה-PC של משחק הפעולה ולשמחתנו אלו קרובות יותר לדרישות משחק המירוצים החדש של החברה, ופחות לאלו של משחק ההתנקשות וההתגנבות החדש שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%a8/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ידוע אם יצא מישחק המשך ל MAFIA? אם כן אפשר כתבה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה התטריל למשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 המשחק אמור לצאת לXBOX360 לPC ולPS3 הPC אמור לצאת בסוף מרץ 2007[] והגירסה לXBOX ב9 למרץ יש פה עוד מידע uתמונות אני אישית מאוד מאוד מחכה למשחק! הGRAW היה משחק מעולה אבל היה בו הרבה מה לשפר!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8) בבקשה חברה אני חייב את הקובץ 24 של הטירה הנאצית מישהו יכול עזור לי ? בבקשה :AR15: ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-