משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?
-
תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לצורך קידום קהילת משחקי ה MOBA בפורום אני פותח דיום מרוכז לכל המשחקים שיכלול רשימת שחקנים לכל משחק אני אשתדל לעדכן את הרשימה בשביל שלא יהיה צורך לחפש כינויים בהודעות. אני אוסיף ואוריד משחקים מהרשימה בהתאם להתעניינות במשחק ומספר השחקנים. Dota 2: *המשתמשים במשחק הם משתמשי STEAM משתמש בפורום: HuGeMouTh , משתמש במשחק: HuGeMouTh משתמש בפורום: Kak , משתמש במשחק: Hubris משתמש בפורום: IlanF , משתמש במשחק: BujBuj משתמש בפורום: Dima67 , משתמש במשחק: Dima משתמש בפורום: TheReaper , משתמש במשחק: TheReaper משתמש בפורום: rngkay , משתמש במשחק: NidNik משתמש בפורום: TomL94 , משתמש במשחק: TomL --------------------------------------…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו לברך את המנהל החדש שלנו בקהילה Sarm1x ברק ברק הצטרף אלינו לצוות כתפקיד Registrar המון בהצלחה חבר עריכה: הוא הועבר תפקיד Gather Manager
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אהתקנתי והכל..כש אני מנסה להתחבר לשרת,ניסיתי הרבה מאוד שרתים... זה כותב:"could not connect to all players" מה זה ואיך אני פותר את זה? :'( דרך אגב למה אי אפשר לשים את ה TEXTURES על HIGH?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
UT2003 Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2615 MHz with 2046MB RAM Video: NVIDIA GeForce 8500 GT (6218) Negative delta time! History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop ואל תגידו לי לקנות את UT2004... אני רוצה לדעת איך לפתור את הבעיה...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאני לוחץ על 3 זה עושה מצב איטי כזה ואני יכול לפוצץ את כולם .. אז שאני יורה זה יוצא ממש מגעיל כזה מטונף ייריות מטונופות הרבה .. .. זה הורס לי את כל ההנאה .. מה זה יכול להיות ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא ה- test version החדש רק למשחק אני ממליץ משחק נחמד גרפיקה יפה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך סיראיל ל HALF LIFE אני רוצה לשחק ב ESF ואני חייב סידי קי טוב בשביל לשחק תודה לעוזרים! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היורש של Wildlands מגיע בחודש הבא, וידרוש חומרה מאסיבית בכדי שתוכלו לראות אותו במיטבו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הייתי בטוח אם לפרסם בפורום משחקים או לא, כי אם אני לא טועה שאני מפרסם בפורום Windows לגבי בעיות במשחקים מעבירים את זה לכאן (אני פשוט לא בטוח שזה ככה אם אני טועה אני מבקש סליחה חשבתי שזה מתאים לפה אם לא לפורום Windows). הבעיה היא כזאת, התקנתי את המשחק The Suffering, ניסתי להריץ אותו הכול עולה כמו שצריך חוץ מבעיה אחת, גם בתפריט של המשחק וגם במשחק עצמו העכבר זז עם "תקיעות" מהכוונה של הוא זז אבל לא בתנועה חלקה אלא עם תקיעות, מהכוונה של בתפריט פשוט העכבר זז עם תקיעות קטנות, ובמשחק עצמו שאני מנסה להזיז את הדמות הראשית היא פשוט זזה בתקיעות בגלל הסיבה של העכבר (אם אני מזיז אם המקלדת היא זזה כמו שצריך) העכבר לא עושה שום בעיות בWindows, הוא זז חלק כמו שצריך, וכמו כן בכול משחק אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש את הדמו או את המלא ? רציתי לדעת אם כשהשחקן שלי מת אז הלך לי כל המשחק ? אי אפשר להחזיר אותו ? צריך להתחיל הכל מהתחלה ?!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני בבית חולים עם הדם וכל אלה ונתקעתי בקומה 33 איפה שהמיטות מה עושים?? יש לי כולה דף כזה עם דם עליו
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי בעיה בסימס 2 שהתקנתי את המשחק במשתמש אדמין של המחשב ושמתי לו קראק מסוייים שפועל על Mini backup. כשאני מנסה להפעיל את המשחק במשתמש אחר במחשב אז הוא מראה לי הודעה: Unspecified Error משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? והבעיה ב-Unreal: אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ). לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים. האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק? מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק בClive Barkers Undying ? ממליצים ? והאם יש קשר למשחק Clive Barker's Jericho ?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שחקנים יקרים! קהילת Counter-Strike: Global Offensive עומדת בפתח. אנחנו, הצוות החדש, נשמח לעמוד לשירותכם לכל בקשה. אנו שואפים להקים קהילת CS:GO תחרותית שתכלול שרתי מיקסים זמינים 24/7 ותחרויות באופן שוטף. השרתים יהיו באיכות גבוהה (128TICKRATE, פינג נמוך, ומוד מיקסים איכותי ובלעדי לנו ללא באגים). בנוסף לכך בבעלותינו שרת טימספיק וכתובתו היא: 212.199.164.135:9990 נשמח לעמוד לשירותכם, בפורום או בטימספיק. נעדכן את כתובות השרתים בהקדם, שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין. עדכון: בימים הקרובים שרתינו יעלו לאוויר! נעדכן באשכול חדש את כל כתובות הIP של השרתים שלנו. וכמובן, גם תחרויות פסח מגיעות, אז השיארו מעודכנים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://money.cnn.com/2005/05/12/commentary/game_over/column_gaming/ מה באמת יהיה משחק ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-