משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי, אני דיי קצר בכסף שאני מקציב למשחקים ועוד לא קניתי פרימיום למשחק,יש המלצות לאתר זול ואמין עם דגש על אימנות ומהירות משלוח של סידיקי? הכי זול שמצאתי כרגע זה 47 דולר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/preview/article-852.html טריילר חדש - המשחק מזכיר לי את ENCLAVE (למי שזוכר אותו) שמאד אהבתי ושיצאה לו גרסת WII לאחרונה. ביקורת ראשונה - http://www.hookedgamers.com/pc/of_orcs_and_men/review/article-964.html
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני משתמש בלפטופ 13.3 אינץ ובא לי לשחק במשחקים כמו SIMSITY 4 הבעיה היא שאין אפשרות בהגדרות משחק לשים אותו על מסך מלא ודי מתסכל לשחק שרק במרכז המסך יש תוכן. יש איזושהי תוכנה או אופצייה למתוח את המשחק שיוצג על מסך מלא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכלס המשחק יחיד לא ממש מעניין אותי - אבל אני רוצה לשחק ברשת ולא רוצה להיות מוגבל במפות וכאלו... http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html האם הכל כלול ? אפשר לקנות ולהיות רגוע ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל המשחק הנ"ל יצא היום במבצע היומי של מבצעי הקיץ בסטים. המחיר ממש אטרקטיבי, אבל בלי ה CO-OP חלק גדול מחווית המשחק נופלת. אני אישית יכול לשחק רק בסופ"ש ומחפש מישהו שרוצה לשחק ב CO-OP של המשחק הנ"ל. יש מעוניינים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי בפורום כאן (מצאתי מישהו שדיבר על הבעיה אבל לא היתה תשובה שם) חיפשתי בגוגל... לא מצאתי שום פתרון.. זה מייאש אותי לגמרי ואני רגע לפני מכירת המשחק - אני משחק בעיקר בלילה\מוקדם בבוקר שהשרתים הישראלים ריקים וזה פשוט קריטי בשבילי לראות את הפינג לשרת. *אין לי אנטי וירוס\פיירוול - גם זה של הווינודס כבוי *הוספתי את ה V בהגדרות הראוטר תחת : Respond to ping on internet port *ניסיתי באקספלורר\כרום\פיירפוקס - הרצתי אותם גם ב 32ביט וגם על מצב אדימיניסטרטור. *הפעלה מחדש של המחשב\אוריגין - לא עוזר, הבעיה קיימת כבר חודשים עוד מהמחשב הקודם. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ואיך EA עדיין לא פתרו אותה ?! תודה.
-
כשאני מסתכל על הטירה מסקיירים היא ניראת... קצת מוזר :-[ מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם יש צורך להגדרות מיוחדות או שהיציאה מוגדרת דרך הגדרת היציאה של המחשב
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש אופציה לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יתפוס ? יש לי גם כרטיס מסך מובנה שאני לא יודע עם הוא יריץ אותו ..המעבד הוא Intel I2500K (כן כן ..זה מוזר שיש מעבד כזה חזק וכרטיס כזה מעפן..) והכרטיס המובנה שאני יכול להשתמש בו הוא Intel Grapich HD 3000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לארגן מתנה לחבר, הגה שמדמה שליטה במטוס, הבעיה זה שאין לי מושג בזה כלום... מישהו מכיר? יש לו? מבין בזה? כמה יעלה משהו ממוצע, ואיזה משחקים הולכים עם זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני לא מבין, יש המון PRE ORDER של משחקים, אז מה ההיתרון של הרכישה הזאת? הרי כמה שבועות אחרי שהמשחק מושק, יש הנחות פה ושמה.. זה כאילו שלא נותנים לי איזה הנחה לקניה מוקדמת, אלא אני משלם מחיר מלא (ואפילו יותר גבוה לעומת המשך החודש), וגם אני עדיין לא יכול לראות חוות דעת של גולשים-מבקרים, אלא לרכוש בעיניים עצומות. משהוא מוכן להסביר לי מה העניין של זה? (אני לא מדבר על יחידי סגולה שמביאים משחקים ישנים להם בתמורה לרכישה מוקדמת). תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מוכר את המשתמש פשוט חשבתי שהמשחק יותר ACTION ולא התחברתי אני מוכר אותו ב 140, אני מרעננה את התשלום נעשה במציאות ולא דרך המחשב, שאני אראה לך במחשב שלישלך את הקוד סיסמא ותשנה את הססמא והכל כולל המייל ותקבל גם את הסיריאל ואז תביא לי את ה 140 שקל. ככה זה הכי בטוח לשני הצדדים.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.vg247.com/2012/02/15/leaked-far-cry-3-cinematic-teaser-confirms-september-release/
-
- 28 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, פתחתי כאן כי זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום, בבקשה רק לנעול ולהפנות אותי למקום המתאים. קניתי את השלט הזה למחשב מ-ebay: http://www.ebay.com/itm/140738529133...84.m1439.l2649 חיברתי למחשב והתקנתי את הדרייבר שהגיע איתו (הייתה שם אפשרות ל-Single Gamepad driver ואפשרות ל-Double gamepad driver. התקנתי אחד והייתה את הבעיה, והתקנתי את השני במקום ואותה הבעיה). נכנסתי ל-fifa 13 demo ובחרתי את השלט עם המספרים, כי זה גם שלט עם מספרים. עכשיו הבעיה היא בשלט שקניתי, כל מקש הוא הפוך. כשצריך ללחוץ על 2, 3 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 3, 2 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 4, 1 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 1, 4 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ ע…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש. אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד. את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה. יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-