עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by galh_5,

אני יודע שהוא שווה אבל אם הייתם יכולים תנו לו ציון מ-1 עד 10 ואיזה זאנ'ר זה מלחמה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by R.E.L,

מי לדעתכם הגיבור הכי חזק בוורקראפט 3?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by marlboro,

נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BarVaZ,

לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Tanya,

אני מחפשת משחק רשת חדש לשחק בו. שיהיה מושקע ושיתעדכן...[איוונטים וכ'ו...]... משהו בסיגנון Lineage, אבל בחינם...[לא מוכנה עדיין לשלם על משחקי רשת]. שהדמויות ייראו כמו אנשים אמיתיים ולא דמויות חמודות מידי. שיהיו הרבה אופציות לשחק בהן, פשוט אחד שיהיה שווה לשחק בו...[אגב, מה אתם אומרים על Knight Online?]. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by צפיד,

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי מה זה?? ככה נגמר המשחק?? שהילדה מתפסת על המסוק? כאילו זהו? למה?? משחק כל כך טוב סיום כזה מאכזב!!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מפתחת המשחק חושפת פרטים אודות מצב ה-New Game Plus, שיאפשר לכם להתחיל סיבוב חדש בעולם משחק מאתגר הרבה יותר, ועם כל היכולות והכוחות שכבר צברתם בפעם הראשונה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השלמתם-את-the-witcher-3-בקרוב-תהיה-לכם-סיבה-להתחי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by doron_93,

שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Impreza,

מחר הוא אמור לצאת??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Googleness,

ב12 ליוני, לפי המתכונת של SWTOR עם Cash Store. מי שקונה את המשחק ואת ההרחבה מקבל כמה בונוסים אבל יותר מזה אין משהו מיוחד והכל פתוח. עמוד הF2P: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php עמוד FAQ: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php?utm_campaign=f2p_announce_may13&utm_medium=email&utm_source=email&utm_content=f2p_faq_text#faq חנות שאפשר לקנות סי די קיס של המשחק וההרחבה בזול http://www.offgamers.com/rift-planes-of-telara/rift-planes-of-telara-global/rift-planes-of-telara-global-cd-key-c-7402-7428-7429.ogm אני אישית אנסה את גרסת הF2P ואם אני אוהב את המשחק אקנה את הסי די קיס בשביל הסונוס אם הוא יהיה חשוב ברמה שהמשחק שבור בלעדיו.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום. אני משחק משחק רשת טוב שאפשר לשחק איתו למשל כמו וולפשטין אנמי טרטורי או בסיגנון של UNREAL טורמנט עם נשקים רובים העיקר לא משהו משעמם יש לי מחשב של 1.6ghz 256mb ddr geforce 2 אז נא לא לתת לינק לאיזה משחק ברמה של DOOM3 פשוט משהו נחמד שאני אוכל לשחק בו ככה מה אתם ממליצים למישהו עם טרנטה כמו שלי ? (אני אוהב בעיקר אסטרטגיה,מלחמה,משחקים תפקדים כמו דיאבלו) תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by b11y,

שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DOGMA,

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x. עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה. http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הדיווח הפיננסי של היצרנית היפנית חושף רף חדש ועגול אליו הגיעה הקונסולה העדכנית שלה, כאשר במקביל גם לנינטנדו יש סיבות טובות לחייך לכתבה

25. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

לקנות משחקי וידאו חדשים מבלי לקרוע את הארנק? זה אפשרי בהחלט, ואנחנו כאן כדי להסביר לכם על כל הדרכים לשם לכתבה: http://hwzone.co.il/המדריך-השלם-לקניית-משחקים-באינטרנט/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.