עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by marlboro,

התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by רון88,

http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ ולאיזה גילאים מינימום ברמה הקלה?

4. Started by GameGems,

בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by vligra,

הדיון הרשמי-למשחק עכשיו כאן CComand&qonor . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Grokster AND KaZaA,

כל משחק אחר יתקבל בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by lazy-bones,

כולנו מכירים את המשחק המדהים (אני לא סובל אותו) טוב, אחותי רוצה אותו על המחשב שלה, ויש לה וינ' 98,ניסיתי להעביר לה אותו מהוינ אקס פי שלי, אבלללל המשחק לא עובד בוינ' 98 מישהו מכיר גירסה של המשחק הזה שאפשר להפעיל בוינ 98??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תמליצו לי על משהו...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ccc,

שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית.. עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה? ודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. נכנסתי לת'רד המלצות משחקים וההמלצות שם לא מכוונות למה שאני מחפש והסיבה היא, שאני מחפש משחקים עם עלילה שחקתי במשחקים הבאים: Starcraft 2 Heart Of The Swarm Tomb Raider The Elder Scrolls V: Skyrim Hitman 3 Mass Effect 3 (עלילה גדולה) Far Cry 3 Crysis 3 (עלילה מצוינת) Dead Space 3 Max Payne 3 ועוד... אני מחפש משחקים עם גרפיקה טובה, אפשרי גם שנתיים עד 4 שנים אחורה הכי חשוב עם הלילה מעניינת כמו Crysis 3 או Mass Effect 3 גם SC2 ענק תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 10ziv,

שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by plissje,

בוקר טוב לכולם, אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי . למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא. היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ. אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו. למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא ק…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Zeev86,

550000 חשבונות Battlefield Heroes שנפרצו היום, חלקם (או כולם, איני זוכר) מקושרים לחשבון EA ראשי. זה שמוביל לחנות Origin. מי ששם את ידיו על חשבון Origin, יכול לראות בתיאור כל משחק בחשבון שנפרץ את הCD KEYS של כל רשימת המשחקים היום פרצו לי לחשבון, ובעזרת אחת מהמפתחות הצלחתי לשחזר עם התמיכה הטכנית של EA את המשתמש. הכל טוב ויפה, אבל עכשיו נשאלת השאלה. מה מונע מפורץ לקחת את אותם פרטי החשבון (CD KEYS) ולבקש "שישחזרו" גם לו את החשבון (שלי)? כל הכבוד EA!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shay_pel,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra, והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by elad76,

המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ghoul,

ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stone cold,

התחלתי לשחק קצת בONIMUSHA 3 ואני ממליץ אליו לחובבי מישחקי מכות רחוב זה מיסוג המישחקים שאתה הולך הורג מיפלצות וממשיך ללכת ומידי פעם יש בוס בהתחלה חשבתי שיהיה משעמם אבל המישחק די נחמד דרך אגב יש לי ידית מישחק טובה ואני לא ממליץ לשחק במקלדת כי זה מיסוג המישחקים שצריכים ידית

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ההשקה שלו תתרחש רק בעוד שלושה חודשים, אבל חברת Bethesda לא מבזבזת זמן וחושפת לנו את מערכת המחשב לה נזדקק על מנת להפעיל באופן מכובד את הפרוייקט הגדול הבא שלה לכתבה

20. Started by naoriko,

מתיי יצא המשחק GTA Liberty City Stories מבית היוצר Rockstar Games למחשב??? אם הוא ייצא....??

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by esaly,

הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. CELERON 700MHZ 256MB SDRAM RADEON 9250 128MB בלי שטויות פשוט תענו לי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תוספת מעולה למשחק... יוביסופט אוכלים את הכובע עם משחקיות חוזרת על עצמה

25. Started by הדוד משה,

אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים