משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו. כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי!, כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט. לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס. לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל. אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו. השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו. התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מפות חדשות למשחק ?Age of Mythology - The Titans Expansion יש לי את המשחק הרבה שנים יש מפות חדשות שהם עידכנו שאני יכול להוריד אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני יודע שהוא שווה אבל אם הייתם יכולים תנו לו ציון מ-1 עד 10 ואיזה זאנ'ר זה מלחמה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב12 ליוני, לפי המתכונת של SWTOR עם Cash Store. מי שקונה את המשחק ואת ההרחבה מקבל כמה בונוסים אבל יותר מזה אין משהו מיוחד והכל פתוח. עמוד הF2P: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php עמוד FAQ: http://www.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php?utm_campaign=f2p_announce_may13&utm_medium=email&utm_source=email&utm_content=f2p_faq_text#faq חנות שאפשר לקנות סי די קיס של המשחק וההרחבה בזול http://www.offgamers.com/rift-planes-of-telara/rift-planes-of-telara-global/rift-planes-of-telara-global-cd-key-c-7402-7428-7429.ogm אני אישית אנסה את גרסת הF2P ואם אני אוהב את המשחק אקנה את הסי די קיס בשביל הסונוס אם הוא יהיה חשוב ברמה שהמשחק שבור בלעדיו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפשת משחק רשת חדש לשחק בו. שיהיה מושקע ושיתעדכן...[איוונטים וכ'ו...]... משהו בסיגנון Lineage, אבל בחינם...[לא מוכנה עדיין לשלם על משחקי רשת]. שהדמויות ייראו כמו אנשים אמיתיים ולא דמויות חמודות מידי. שיהיו הרבה אופציות לשחק בהן, פשוט אחד שיהיה שווה לשחק בו...[אגב, מה אתם אומרים על Knight Online?]. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למשחק "חזק" לבדיקב והתרשמות מיכולות הכרטיס הגראפי החדש שלי - PX8800GTS יש המלצות ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקיצור נתקעתי בשלב שאתה נוסע בחשמלית כזו ונופל לתוך מים. בקיצור עליתי לקומה השניה ומה עושים עכשיו? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/9763f52a62.JPG http://www.2send.us/uploads/4963f52a18.JPG
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 גירסאות של Medal Of Honor ואת שניהם אני לא מצליח להתקין עולה לי החלון של ההתקנה אני לוחץ אינסטל מופיע לי להכניס סיריאל אני מכניס סיריאל עושה נקסט ואז לא קורה כלום לא ממשיך לי להתקנה מה הבעיה? יש לי ווינדוס 7 5) Starting at Win7: Disables DEP. (Go to Start -> where the search, write cmd -> right click - Run as Administrator -> in the command prompt write bcdedit.exe / set nx AlwaysOff; - Reboot; Who gives an error EC: 5571, delete the file paul.dll!! 6) Play! זה הוראות כנראה מישהו יכול לעזור לי?לתרגם?ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לא ממש הבנתי אפשר פירוט?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי לקנות ג'וייסטיק בשביל המטוסים? והאם זה משפר את הנוחות והביצועים? אם כן ישמח לקבל המלצה מה לקנות איזה דגם.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדיווח הפיננסי של היצרנית היפנית חושף רף חדש ועגול אליו הגיעה הקונסולה העדכנית שלה, כאשר במקביל גם לנינטנדו יש סיבות טובות לחייך לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם הדרישות מערכת של המשחק כדי שאני אדע עם המחשב שלי יכול להריץ את המשחק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזיז את העכבר ואת התזוזה רואים רק אחרי כמה שניות מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי לשחק קצת בONIMUSHA 3 ואני ממליץ אליו לחובבי מישחקי מכות רחוב זה מיסוג המישחקים שאתה הולך הורג מיפלצות וממשיך ללכת ומידי פעם יש בוס בהתחלה חשבתי שיהיה משעמם אבל המישחק די נחמד דרך אגב יש לי ידית מישחק טובה ואני לא ממליץ לשחק במקלדת כי זה מיסוג המישחקים שצריכים ידית
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי . למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא. היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ. אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו. למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא ק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מופתע איך לייזי לא פתח שרשור לפני שעתיים על העניין אבל.. תתענגו: http://us.blizzard.com/diablo3/media/screenshots.xml
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-