משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפתחים של משחק הפעולה F.E.A.R החליטו לשחרר לרשת את הגרסה המושקעת לריבוי-משתתפים, לגמרי בחינם :yelclap: כתובת האתר שמשם להוריד את המישחק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24005
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חלקכם זוכרים אותי.. זה לא הדיון הראשון שלי על המשחק מכיוון שיש לי הרבה שאלות ואני רוצה להיות בטוח שאני מוצא בזבוז נכון לכספי. 1. יש לי פינגים יחסית גבוהים בדמו, איך אני מטפל בזה? 2. מה זה PUNKBUSTER [או איך שלא כותבים את זה] ומה זה עושה? כל פעם שמוציאים אותי מסרבר זה רושם לי.. 3. מדיי פעם המשחק פשוט יוצא, פשוט יוצא לגמריי לחלונות אפילו בלי הודעת השגיאה של קובץ הEXE ולעשות אל תשלח
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שאלה ששאלו פה, אז אני שואל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הרמה של הישראלים במשחק ולראות גם מי משחק מהפורום. הנה ה- Main שלי Level 61 Undead Mage - Fire Spec http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Hashzor והנה ה- Alt הראשי שלי Level 28 Blood Elf Priest - Holy Spec http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Jaeden
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, איך יכול להיות שלא עשו כזה דיון?! אחד ממשחקי הMMO הכי חדשים שיש עדיין בOPENBETA........ אז מי משחק? אני אמשחק כבר מתחילת הOB ונהנה מכל רגע כנראה גם אקנה. לידיעתכם יש גם שרת של אירופה וגם של ארצות הברית אבל מותר לנו לשחק בשניהם אני בארה"ב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תומך בDX 10. (בסטיקי בפורום הזה) אבל הבנתי שלא יצאו עדיין משחקים תומכי DX 10. והמשחק כבר יצא לא? אפשר הבהרה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל עבד פיקס אבל אז החליפו לי מעבד..כי הוא נישבר לאותו אחד ושמו לי קירור חדש על הכרטיס מסך והפיפא מראה לי את זה: אני לא בטוח שזה קשור לזה....אבל. תודה
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב SURF JAPAN? לי בין 50 - ו70 עם X1950 PRO וכמה FPS בDE_DUST2 ? עם 18 אנשים ואיזה כרטיס מסך ? לי יש 40 האם זה תקין? תודה ושעולה הפינג ה FPS יורד?
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אצל אח של חברה שלייש בעיה רק ב SAN ANDREAS שכאשר בתוך המשחק יש טעינת של סירטון כמו למשל כניסה בדלת (במיוחד שם זה קורה) מופיע מסך כחול. נסיון פירמוט/עדכון ביוס/עידכון דרייבר כ.מסך, לא עזרו. אני יודע שיצא איזה עידכון למשחק שפותר כמה בעיות אבל לא מצאתי אחד שמתאים לגירסה של HOOLDEM מישהו נתקל? מכיר? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זה יכול להיות? http://www.callofduty.com/ צד שמאל טיפה למטה קישור למשחק החדש שלהם -CALL OF DUTY 4 מה קורה פה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-