עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by naoriko,

אז ככה כמו כל בנאדם שמבין קצת במשחקים גם אנ ימתגעגע לתקופת ההירוס 3 אני מת לחזור לשחק ברשת עם העולם ואין אני לא יודע איך יש איזושה דרך לשחק עם העולם ברשת בהירוס 3? , פעם הייתה לי איזושהי תוכנה.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amd@ati,

שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .

3. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Sierra החליטה לסגור את הסרברים של מספר משחקים ברשת (21 משחקים): 1. Alien vs Predator 2 2. Arcanum 3. Caesar IV 4. Dark Reign 2 5. Emperor: Rise of the Middle Kingdom 6. Empire Earth 7. Empire Earth 2 8. Empire Earth: Age of Conquest 9. Ground Control 10. Ground Control2 11. Homeworld 12. Homeworld: Cataclysm 13. Nolf2 14. Red Baron 15. Sanity 16. Star Trek: Armada 17. SWAT3: EE 18. SWAT3: GOTY 19. The Incredible Machine 20. Tribes2 21. Vampire http://forums.vgames.com/ann.jspa?annID=332 פתחו גם עצומה לא לסגור את הסרברים של AVP2 http://www.petitiononline.com/avpplay/petition-sign.html אודה לכם אם תחתמו על העצומה מאחר שאני עדיין משחק במשח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bumpd,

יש לי טישטוש מוזר במשחק אני לא חושב שזה צריך להיות ככה...הוספתי תמונה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by Impreza,

משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב

8. Started by aviv_ni,

שלום, התקנתי את המישחק וכשאני בא להיכנס למישחק זה רושם לי שגיאה כזאת מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה error seculauncher : failed to start application. [2000[ אבל באמצע ההתקנה של המישחק הייתה לי שגיאה כזאת גם.. microsoft visual c++ 2005 redistributable command line option syntax error. type command /? for help

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אדון פדידה היקר הביא לי ולמיכה באן מה ה-ts ל8 שנים אני רוצה מאדון פדידה שידוע מאד בספר החוקים שכתב בקהילה הזאת שיביא לי חוק אחד שאומר שמותר לו להביא לי באן ואם בכלל ל-8 שנים. חבל שנותנים לילדים מmw3 שאין להם מושג מהחיים שלהם לשלוט על כל הקהילה כולה ולתת לשחקנים שפי 10 יותר ותיקים ומשחקים יותר מהם ומכירים את הקהילה יותר מהם "Fadida": מה צריך חוקים? אנחנו דיקטטורה אני מקווה שתבינו מיהו ה"דיקטטור" ששולט בקהילה הזאת כי כנראה לא תראו אותי פה לפי אדון פדידה ל8 השנים הבאות תהנו. על תנעל אם אתה כזה גבר אדון פדידה היקר

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  10. Started by -AKEL-,

התקנתי איזה חפץ והמשחק יוצא לי כל הזמן בזמן ההתענה איך אני מגלה איזה חפץ זה? יש תוכנה שתמצא לי אותו או משהו?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by pp12,

gta liberty city stories יתמוך בדירקט 10?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. !!! יש סיכוי לשתף בתהליך ? יש הערכת זמן למתי השרתים יעבדו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?

• 8 תגובות
    • 11.7k צפיות
  15. אני זוחר שיש בתקיה של F.E.A.R קובץ שגורם לקול לפעול (במשחק F.E.A.R) אז מי שיש לו עדין תמשחק ויודע על מה אני מדבר שישלך לי בבקשה . אני צריך כי יש משחק שלא פועל לי הקול אז אולי זוות הבעיה אין לי כוח להתקין את F.E.A.R בשביל זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by stingeR-,

כל מי שיש לו שאלה , הערה או הארה על המשחק , תמונות , בעיות , שיפנה לכאן.

• 847 תגובות
    • 195.4k צפיות
  17. Started by Jeka90,

כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אבל שהם יהיו בלי תשלום חודשי אם אפשר, אלה רק את ה200-250 שקל הראשונים וזהו?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. http://srv1.jpg.co.il/7/53ca4d280259e.jpg' alt='53ca4d280259e.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Guyn,

אתר הבית של המשחק: www.elderscrolls.com מפיצה: Bethesda Softworks מפתחת: Bethesda Game Studios ז'אנר: משחק תפקידים בעולם פתוח (מבט מגוף ראשון או שלישי) תאריך שחרור: 11/11/11 מידע נרחב על המשחק ומדריך לקווסטים: www.uesp.net דרישות מערכת: עלילה (ללא ספוילרים): Skyrim איננו המשך עלילתי ישיר לOblivion, אלא פרק חדש בסדרת הElder Scrolls. מאורעות המשחק מתרחשות 200 שנה אחרי פתיחת השערים לאובליביון. בטריילר ההקדמה למשחק, למדנו שהאימפריה של סקיירים במצב קשה, לאחר שלא נצא יורש לכתר- שטחי הממלכה אבדו והחלו להישלט ע"י אומות הElves. לשומרי הממלכה הBlades לא היה על מי להגן ואלו בהדרגה נעלמו מהשטח כאשר חלקם נרצחו והאשר החליטו לנדוד ולהתבודד. …

• 584 תגובות
    • 64.7k צפיות
  21. Started by Monte,

שלום לכל השחקנים. הסבו את תשומת ליבי לעניין הטיקרייט בשרתינו. דיון זה נועד להסביר מהו טיקרייט, וכיצד הוא משפיע על חויית המשחק. מנוע הסורסמוד פועל לפי טיקים (Ticks). כל פעם שטיק אחד עובד, העולם במשחק עבר ריפרש אחד. כלומר, כדי לשמור על דינאמיות המשחק (משחק דינאמי, רץ כמו וידאו ולא מקוטע או סטטי) השרת מרענן את עולם המשחק. כלומר, כל רענון הדברים שהיו לפי פיסיקה אמורים להתקדם או להשנות באופן מסויים משתנים. במילים יותר פשוטות, הטיקים פועלים במקביל לFPS. כמו שבסרטון יש פריימים (Frames), וכל פריים התמונה משתנה מעט כדי לצור תמונה נעה, כך מנוע הסורסמוד (שעליו פועלים כמה משחקים כולל csgo) שומר על ה"עולם הנע" שלו. במילים אחרות, ככל שיש יותר טיקים בשניה כך העולם חלק יותר, היריות …

22. Started by אמיר יצחקי,

שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. חברת Epic מציגה טכנלוגיית החלקת קצוות מתקדמת במנוע שלה ומציגה יכולות גרפיקה מרהיבות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-unreal-engine-4-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by angelsole,

#Badap רועי - downer בראין - brayn יובל - AVG אופק - Phydonz

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TeaTime,

השנה קצת הקדמתי את הפוסט המסורתי של "משחקים מעולים שאתם לא משחקים בהם" (לשנים קודמות לחצו פה ופה). השנה תעשיית האינדי קיבלו אור זרקורים גדול מבד"כ עם braid לXBLA וWorld of goo למחשב ולWII, שני משחקים עצמאיים שיושבים בכבוד בין כל הכותרים עתירי התקציב. הפוסט הפעם מגיע בעיצומה של חלוקת הפרסים ולכן יש לכם זמן להתרשם מהמשחקים בזמן הכרזות הזוכים. לרוב המשחקים יש גירסאות טרייל שתוכלו לשחק בהם, וכרגיל המחיר הממוצע נע בין 15-20 דולר. תמורה טובה יותר לכסף לא תמצאו בכותרים הגדולים והיוצרים ראויים לתמיכתכם. בלי תוספות נוספות לכו לאתר http://www.gametunnel.com/ למידע נוסף ופרטים על הזוכים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.