משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אחרי הפרומואים בהתחלה המשחק נתקע על מסך שחור ולא ממשיף עד שווינדוס עוצר אותו. לפי מה שראיתי הבעייה נפוצה באינטרנט רק לא מצאתי פיתרון תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המשחק זז מהר מדי למרות שהפריים לימיטר פועל, מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
החברה היפנית נהנית מתקופת פריחה מחודשת ומאמינה כי קונסולת ה-Switch תוכל לחלוף על פני כלל המכירות של הדור הקודם שלה בתוך פחות משנה מאז השקתה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהוכרז הכותר COD5 או בשמו הנכון יותר Call of Duty -World at War שיחזיר את הסידרה למלחמת העולם השניה הגיע תורו של הכותר האמיתי יותר או ככה אני מאמין בכל אופן במשחק שאחראית על הפיתוח שלו Infinity Ward המשחק כך פורסם ישוחרר בשנה הבאה - 2009 עדיין לא פורסם על התקופה בה המשחק יהיה אך למי שזוכר Infinity Ward הודיעה בעבר שהיא עובדת על פיתוח של משחק sci-fi אז יכול להיות שמעולם מודרני הסידרה תיקח אותנו לעולם עתידני בהחלט . אם תשאלו אותי, הייתי רוצה לראות את הכותר הבא בויאטנם,צ'צניה או אפריקה. הכותר האחרון בסידרה- cod4 נחשב להצלחה הגדולה ביותר בתולדות הסידרה שמכר כ 10 מיליון עותקים בכל העולם. די בצדק. ההכרזה
-
- 65 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המשחק השני בכיכובו של הקמע לבית סגה מראה פוטנציאל, אבל לא ממש מצליח להביא אותו לידי ביטוי מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הוא הופך לכחול אחרי שהוא שואב מהשלט חשמל לפני זה הוא היה בעל חשמל צהוב והיה קל להביס אותו אחרי שהוא נהיה כחול הוא כבר בלתי ניתס לנצחוןן
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תהנו!!! http://rapidshare.com/files/50626580/Far_Cry_2.rar תודה לכל המורידים!!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום נתקעתי בPrince of Persia T2T בקטע של The Arena שזה הבוס הראשון היא תמונה מהמשחק: http://www.gamesover.com/PoP_3/pop_4_5_2.jpg מה לעזעאל אני צריך לעשות?! אני מטפס מיליון פעם על השני מקומות עושה E לפעמים הוא מעיף אותי לפעמים אני מצליח להכניס בו את החרב אבל זה רק בכתף הרשע שבתוכי אומר בעיניים אבל איך אני מגיע לעיניים?! תודה מראש לעוזרים. במדריך כאן כתוב http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm שאני צריך ללחוץ B3 אבל מה זה b3 ?!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו בחנות Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/f1-2015?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
5vs5 ODC #3 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו יודע איפה בתוך ה OPTIONS במשחק אני יכול לשנות רזולוציה? חיפשתי ב VIDEO SETTINGS ואין כלום. ניסיתי דרך לוח הבקרה של NVIDIA ומסובך שם לגמרי, עד שמצאתי משחקים, הוא לא זיהה תמשחק ( ), וגם אחרי שמצאתי אותו אין שם בכלל שליטה על רזולוציה ( ).....עזרה..... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחקים פשוטים כדוגמאת באבלז, שלא מחייבים קישור אינטרנט ורצוי גם כאלה שלא דורשים התקנה למערכת... ורצוי גם כאלה שלא דורשים הרבה חשיבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פיתוח: Codemasters Southam הפצה: Codemasters סגנון: מירוצים. מצבי משחק: Single & Multiplayer תאריך יציאה: 24/5/2011 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 אתר הבית: תאור: משחק מירוצי האקסטרים חוזר בפעם השלישית.הפעם הרבה יותר מהר והרבה יותר מלוכלך. הכותר הקודם בסדרה הכיר בפנינו משחק מירוצים מהיר וחסר רחמים עם שלבים מטורפים, מכוניות מהירות והרבה דברים נהרסים, אבל מה שגרם למשחק לתפוס היה השליטה הריאליסטית שלו, המכוניות התנהגו כמו מכוניות אמיתיות ולא מכוניות צעצוע, הייתם מתהפכים, יורדים מהכביש והופכים לגוש של מתכת מעוותת במידה והייתם עושים טעויות. במשחק ההמשך השליטה הפכה להרבה יותר נוחה אבל עדיין עם דגש על ריאליזם, השלבים עברו שיפורים וכעט לא תתחרו רק בדיונות חול אלא גם …
-
- 99 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
מבקשים ממני קוד סריאל שאני נרשם באתר של ea מאיפה לעזאזל אני מביא את הסריאל מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחר תוצאת 0-0-6 iJohny החליט להתקפמר בבביס על מנת לנסות להציל את כבודו האבוד. לאחר שלושה ראונדים כושלים, iJohnny לא הרג והיה בסיטואציה של אחד נגד שניים. בסיום ראונד מותח שבו נשארו עשרים שניות סנטיקס אסף את הבומב, וiJonnhy ניסה להורגו. לאחר ניסיונות ירי וקיר בנג מבזה סנטיקס סיים להטמין את הבומב, לאחר כל הנסיונות הכושלים iJohnny החליט לוותר על כבודו האבוד ולהתחבא בפינה, אך ספייק קלט את המזימה והגיע להרוג אותו מאחור. מוסר השכל: iJohnny אל תתפוס תחת BTW SerialNUmb אתה הבא בתור SerialBond INC
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-