עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AmitDanan,

התקנתי את Hitman Absolution החדש כאשר אני לוחץ על האייקון של ההפעלה המחשב חושב כאילו המשחק עולה ואז לא קורה שום דבר, בדקתי את זה במנהל משימות אני רואה שהתהליך מתחיל אבל קורס. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אולי חסר לי זיכרון אני עם ניצול של 31% מתוך 3.5GB ללא השימוש במשחק, מישהו מכיר את הבעיה הזאת ממה היא יכולה לקרות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orila,

בוקר טוב לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2) אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yakir4u,

קנית את המשחק דרך הסטים עשיתי לו שיתקין הוא מריץ לי את העלייה הראשונה לפני הפעלה הוא מבקש להתקין פיזיקס של נוידיה כשהכרטיס מסך שלי הוא HD7850 פעם אחת לא נתתי לו להתקין המשחק לא עובד אמרתי מה יש להפסדי אני יתן לו להתקין ועדיין זה לא עובד יש איזה בעיה עם המשחק הזה שהוא לא תומך בכרטיסים של AMD ()

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. היי ראיתי שאפילו שיש לי כרטיס מסך עוצמתי 7950OC יש לפעמים קטעים במשחק שיש ירידה של כ35 FPS כאשר רוב הזמן הFPS עומד על 60,אפילו שאני מוריד הגדרות למדיום יש ירידה, האם זה ביגלל המעבד שלי Q9500 ? או שמשהו לא בסדר עם כרטיס המסך שלי, מבקש את עזרתכם . רוני

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by round one,

לדעתי מה שהופך גיימר לקשוח זה פשוט לא להתייאש, ולא להשתמש בSAVE לדוגמה הצלחתי לסיים את TORCHLIGHT הראשון בדרגה הכי קשה, ובMODE של מוות מחזיר אותך להתחלה. מישהו הצליח זאת דרך אגב? עם איזו דמות? אין ספק שזה הדיר שינה מעיניי, אבל זה משתלם, כאשר אתה מצלם את תמונת המסך עם הצגת הסוף ואז הולך לעבודה עם מבט של "אל תתעסקו איתי, אני לוחם אמבר מהולל" יש לי הוכחה דרך אגב, ויהיה נחמד אם כל אחד יעלה תמונה שמוכיחה קשיחות מסוימת במשחקים ששיחק... למישהו יש דוגמה נוספת לקשיחות גיימרית? ואני לא מקבל את נינג'ה גיידן

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by noodle,

שלום לכם: המשחק Batman Arkham City נמכר ב- 5 דולר בקישור הבא: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/batman-arkham-city-game-year/ באתר רשום 7.49$ אבל עם הקוד: WINTR-SRVEY-42012 אפשר לקבל ב- 4.78, אחרת עם הקוד: GMG25-CZPYL-D5MQ6 ב- 5.62$. תהנו!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Kak,

Intel i5 2400 Radeon HD 7950 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz DELL U2312HM win 7 64 הורדתי את המשחק דרך הסטים, המסך הראשון עלה וראיתי שאני ב600X800 אז נכנסתי להגדרות בשביל להעלות את הבצועים. בהגדרות ה-כ-ל על הכי נמוך ורשום לי באדום שהמערכת שלי מתקשה להריץ את המשחק ליד הכיתוב 229 מגה בשימוש מתוך 3000 של הכרטיס מסך שגם צבוע באדום. הייתה לי בעיה עם metro 2033 וזכרתי ששם הייתי צריך להכנס לתיקיה של המשחק ולהתקין את כל מה שנמצא בתוך תיקיה ששמה Installers אז נכנסתי לשם ויש 7 קבצים, מתוכם כשניסיתי להריץ את הקבצים הבאים: wmpappcompat , wmfdist11 , umdf קופצת לי הודעת מערכת שאין לי מספיק מקום איחסון (יש לי עוד 200GB פנויים) יש למישהו רעיון? {אני אפרט פה מפרט מלא אם צריך …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by קלוקיי,

שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by adis50,

שלום.... התקני תמשחק עם קארק והכל כשניסתי להכניס למשחק לא הצלחתי ואחר כמה פעמיים הוא עולה ונתן לי לשחק והכל טוב אבל פעם אחרת רציתי להכנס עוד פעם וזה שוב לא נתן זה אפילו לא פותח תהליך/יישום במנהל משימות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by k22,

שלום אני משחק עם אחי ב Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East וכל פעם המישחק ניגמר בניצחון מוחלט לאחד מאתינו שתינו משחקים באותה רמה פשוט ממלכה אחד יותר חזקה מהשנייה באופן מוחלט איפה אוכל לקבל מידע על הממלכות מי יותר חזק ולמה עשו את זה ככה שאין שיויוון ?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-07-from-software-having-a-tough-time-porting-dark-souls-to-pc-frame-rate-issues-remain From Software לא יודעים מה הם עושים...

• 20 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. שלום, איך אני יכול להחליף את הכונן של סטים שיוריד את המשחקים לכונן אחר? חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by Morfium,

שלום, רכשתי את ה BO2 (בעיקר בכלל ה MP .. ), לא חשוב. קיצור יש לי מחשב חדש שהכל עובד חלק (מן הסתם), I7 3770 + GTX 570 (אמור להספיק בכל המשחקים הקיימים היום בשוק). אך מה שכן, שלא משנה איזו הגדרות גראפיות אני בוחר, אם זה המקסימום או הבינוני המשחק לא עובד את ה 25 FPS ... יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? * יש לציין ש MW3 עובד חלק חלק ...

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by peacebringer7,

סטים עושה לו לאנצ' ואחרי שמסך הלאנצ' נגמר זה הופך להיות לאסט פלייד טודאיי בלי להכנס למשחק בכלל.(אני כבר באמצע הסינגל כלומר הוא עבד סבבה כמה פעמים) מישהו נתקל בזה? יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. שלום חברים (: ברשותי כרטיס מסך חדש ומפלצתי (: ברצוני לשחק במשחק מירוצי מכוניות בעל הגרפיקה האיכותית והחזקה ביותר. באיזה משחק עליי לשחק? כמו כן, משחקים מז'אנר אחר כך בעלי גרפיקה חזקה יתקבלו בברכה גם הם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  20. לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  21. היי חבר׳ה, עכשיו יש לי את המחשב שלי שהוא למשחקים והוא כבר ישן ואני רוצה להחליף אותו ולקנות חדש...עכשיו הסטים שיש לי עכשיו במחשב שאני כותב ממנו הישן , איך אני פשוט מעביר את כולו את הסטים למחשב החדש? זאת אומרת כשאני אקנה מחשב חדש אני אתקין שם ווינדוס גם מקורי כמו פה ואיך אני יכול להתקין שם את הסטים בלי שיחשבו שאני עושה ריבוי משתתפים? הבנתם אותי?

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by yigi,

שלום, אני מחפש שם של משחק ישן (תחילת שנות ה-90) שבו הדמות הראשית היא קוף. אני לא זוכר הרבה פרטים מלבד שהיה צריך לאסוף יהלומים וללכת\לקפץ על גגות של בתים. זהו משחק פלטפורמה SIDE-SCROLLING, והיה רץ במערכת הפעלה DOS. ניסיתי למצוא בפורומים ייעודיים אך ללא הצלחה, אם למישהו זה מצלצל אני אודה מאוד... תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by DuDsAn,

יש לי MW3 ויש לי MW2 , BLACK OPS עכשיו יצא החדש... BLACK OPS 2 איפה כולם משחקים? איפה יש הכי הרבה טורנירים/ליגות ? איפה הקהילה הישראלית הכי גדולה? האם היא בכלל גדולה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים