משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
באפשרויות הגרפיקה אני לא מצליח לקבוע רזולוציה מעל 1024*768 הוא אומר לי הREFRESH RATE גבוהה מדי לרזולוציה מה אפשר לעשות.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך אני מנצח את המפלצת הגדולה הכוונה לרובוט הזה בגובה של בניין אני לקראת סיום המשחק ואני הרגתי איזה 5 כאלה והם לא מפסיקים לבוא ואני לא יודע מה לעשות כל פעם אני יורה עליהם מלא RPG דרך צ'יטים כי לא הייתה לי ברירה אז מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-07-from-software-having-a-tough-time-porting-dark-souls-to-pc-frame-rate-issues-remain From Software לא יודעים מה הם עושים...
-
- 20 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני אישית מאוד מצפה למוד הזה ועוקב אחריו מקרוב...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי היום בבוקר את Dark Messiah of Might and Magic, שיחקתי קצת ואז יצאתי מהמשחק. עכשיו אני בא להכנס ופתאום הוא לא נכנס... הוא מראה מסך שחור לשניה ואז יוצא. שום דבר לא מופיע :s05: איך פותרים את זה? עריכה.. לא חשוב.. פתרתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ושמעתי שאפשר להוסיף אליו כל מיני דברים... כמו למשל מטוסים של אל-על, את השדות בתעופה בישראל ועוד... מישהו יכול להביא לי אתר ובו יש לינקים לדברים כאלה? ואיך מוסיפים אותם למשחק? חוץ מישראל, אם מישהו מכיר עוד תוספות מגניבות, אני אשמח. או סתם אתרים שיש בהם אוסף של תוספות כאלו. תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
האם הוא דומה לקודמו Lost Planet: Extreme Condition מבחינת ה-Single Player עם קצת שיפורים או לחלוטין משחק חדש?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את sims 3 deluxe. זה sims 3 עם כל מיני הרחבות. אני רוצה למחוק את הטשטוש כאשר הם מתקלחים וכאלה. יש מצב לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/user-movie/pes2010-e3-trailer/319637
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם אני בן 24, מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב, אבל כשהייתי קטן יותר הייתי מכור. לדוגמא : הגעתי למקום רביעי כמה פעמים בטורנירים החודשיים של WESTWOOD ברד אלרט 1 , עוד כשהיה לי חיבור DIALUP לאינטרנט. (עדיין יש לי את RA1 המקורי..) אהבתי מאוד גם את warcraft2 ומאוד מאוד את starcraft & broodwar - אני רוצה להכנס עכשיו לעולם של דיאבלו (את 1 גמרתי במשחק יחיד, הייתי משחק עם חברים, כל פעם מישהו אחר, בגיל 16-17 זה היה אדיר..) כן, אז דיאבלו 2 עכשיו, כי מכרתי את הפנטיום 3 שלי וקניתי מחשב נורמלי (אני יודע שהוא יחסית ישן, 2001 וכל זה, אבל אני מת לשחק בו, וראיתי שהוא אלמותי ואפילו יצא עדכון לא מזמן, כבוד ! RA1 מת ואין עדכונים המון זמן... חיפשתי בנרות) כמה שאלות, תסלחו לי מר…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה מדנמרק שהביאה לנו את המתנקש המפורסם עם הברקוד בעורף עומדת למכירה, ועתידו של המותג הופך להיות מוטל בספק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-