עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Judas Iscariot,

נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?

2. Started by cb,

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר 4 G ראם i5 של אינטל ו465GTX 1G RAM אני מריץ את המשחק על ULTRA המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'... לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר... ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק! מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kirma,

זה ממש מרגיז שכל פעם שאני חושב לקנות משחק אני בסוף קונה אותו מאמאזון או בסטים בגלל שהחנות הדפוקה הזאת מכריחה אותנו לשלם ביורו הבעיה היא שקנייה ב ORIGIN מקנה הטבות שאני מעוניין בהם לכן אני לא יכול לפנות לאמאזון או לסטים (שהמשחק בכלל לא זמין דרכם) יש איזה שהיא דרך לקנות משם בדולרים מבלי להשתמש ב VPN אמריקאי ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by TheFly,

אני מנסה להתקין ולשחק בDOTA 2, אבל זה נותן לי רק לצפות במשחקים (spectator mode).. זה מה שעשיתי: התקנתי steam, נכנסתי לדף של dota 2 ובחרתי להתקין. זה הוריד 4 גיגה בערך והתקין את המשחק. כשאני מפעיל אותו, מופיעה הודעה שאני יכול רק לצפות במשחקים ואם אני רוצה לשחק יש שתי אפשרויות: לקנות הזמנה מוקדמת ולשחק או לשלוח בקשה להזמנה. כשאני בוחר לקנות הזמנה נפתח הדף של dota 2 בsteam ומראה שכבר קניתי את המשחק (למרות שלא קניתי). מישהו יודע מה לכל הרוחות קורה כאן? ואיך אני יכול לשחק ולא רק לצפות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by MotherShip,

אני אוהב את הטריקים השיווקיים של EA =] http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מתכנן לשדרג ל-HD7970 ואני יודע שכרטיסי המסך של AMD לא משתמשים ב-physx, ורציתי לדעת אם יש הערכה האם המשחקים האלה משתמשים ב-physx? Hitman Absolution Far Cry 3 Tomb Rider GTA V תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. Started by orila,

בוקר טוב לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2) אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

חפשתי הרבה זמן משחק מהסוג הזה,המשחקיות נהדרת לא חסר אקשן לרגע ואני די מופתע שלא שמעו עליו. http://www.ign.com/articles/2012/02/21/binary-domain-review http://www.gamespot.com/binary-domain/videos/binary-domain-video-review-6365052/ אומנם לא מדובר ב-UNCHARTED או ב-GOW לדורותיו,אין הרבה משחקים שכאלו ל-PC ,לדעתי לא מגיע לו לקבל 7.5,אולי 8.5.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Spacecowboy,

כמובן שאלה שמועות ושום דבר לא רשמי אבל סתם מעניין – Lasgana: BF4 Lasgana: Coming October 23rd, 2013 Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr [Nirolak's Note: Since this is the one likely to elicit the most "this is fake" notes, I feel I should elaborate. Given some later points (like already have an internal demo), this seems to refer to EA's normal two year development cycle of a one year pre-production cycle with ~30-40 people and then ballooning up to 150-300 people to make the game after most things are prototyped and planned out. Visceral, BioWare, and a fair number of publishers outside EA also operate this way since it allows you to have mul…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oneday,

איפה הכי זול לקנות Starcraft 2? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן ! בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה. האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל. וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי... הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב. אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל. האם גם אתם במצב שלי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Eyal-Style,

בואו נדבר קצת על המשחק הזה איך הוא עובד איזו חומרה הוא דורש (בפועל איזו חומרה מתאימה ואיזו לא ) איך המולטיפלייר ביחס לגרסאות הקודמות ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !

15. יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orila,

שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by אSף,

אני לא ילד(ואפילו לא נער...למעשה אני די זקן ) אבל אני אוהב משחקים שמכניסים אותך למתח... יש המלצה למשהו כזה מהזמן האחרון(נניח, השנה האחרונה)?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by orila,

שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bneli,

איך אני מגדיר את המשחק שיהיה ידני? התקנתי הת המשחק בציפיה אליו שיהיה כמו ה NFS RUN שהיה ממש טוב לדעתי אבל בנתיים ממש התאזבתי מזה שלא הצלחתי להגדיר גיר ידני ואחרי 5 דקות יצאתי העצבים מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה? או שככה המשחק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by djgur,

האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  21. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by UltraTouch,

הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by KingYes,

יצא המשחק ראיתי.. וקצת שיחקתי בו. האם רק אצלי ההיגוי מאוד קשה ולא בסגנון (הארקדי) של The Run?

• 126 תגובות
    • 17.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים