משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/47312.html?type= כל מה שיש לי להגיד שאני כבר לא יכול לחכות למשחק הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאמינו או לא...אבל הפעם גיימר הפגיזו. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100800&page=0
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשו לי טיים קייל בהליקופטר וצילמתי. אדמינים לפעולתכם תודה. http://img146.imageshack.us/g/84898696.png/
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת מטומטמת אבל ממש בא לי שיהיה לי במחשב את הפיפא. יש לי בפליי סטיישן ואני מכור אני רוצה להתקין אותו בלפטופ שילך איתי לכל מקום במיוחד בהפסקות בלימודים ובעבודה חיפשתי את הדיסק באופיס דיפו ולא מצאתי הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256MB נראה לי שזה יריץ לי את הפיפא בנייד בלי לקרטע (אני מתאר לעצמי....יכול להיות שאין מצב?) רק איפה קונים את הדיסק ומה המחיר בערך? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון? אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ? עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק דרגון בול זי + אימולטור הכל עובד אבל אני מחפש עוד מי שיודע מאיפה אפשר עוד יבורך בבקשה לינקים מקורות תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה בסגנון של GENERALS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט אם לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לוינדוס 7, לאחר התקנה מוצלחת ביותר על המחשב של אבי. אחד ההתלבטויות הגדולות שלי הן תמיכתן של משחקים עדכניים\ישנים במערכת החדשה הזו. המשחקים עליהם אני מתכוון הם: Red Faction: Guerrilla Far Cry 2 Supreme Commander: Forged Alliance Brothers in arms: hells highway תודה רבה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-