משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ככה זה לפחות נראה תאריך ההפצה הרשמי לארה"ב הוא ב-20,כלומר-היום...אם זאת-אף אחת מחנויות המשחקים לא התחילה לשלוח עותקים למי שהזמין,וכמו כן אף אחד לא הצליח להשיג עותק של המשחק עד עכשיו...למרות שהוא כבר אמור להיות בחנויות. תאריך ההפצה הרשמי באירופה הוא ב-23,ככה שיכול להיות שבט'דה החליטו לדחות ביום-יומיים את ההפצה בארה"ב מבלי להודיע על כך. מרגיז?מאוד,אני מת כבר להשיג ת'משחק.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך NETWORK ACCESS DISC ל PS2 איך אני משיג את זה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות שמירה באמצע שלב? תודה
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ? מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה היה משחק שהיה המון במכונות של השקלים (היו זמנים..) זה משחק מכות, שיכלו לבחור שלושה בחורים!, אחד עם תלבושת אדומה, אחד עם צהובה והשלישי עם כחולה! אין לי מושג איך קוראים למשחק הזה, אבל זה כל מה שאני זוכר ממנו...חיפשתי בנרות את השם שלו בכל מיני אתרים, ועדיין לא מצאתי אותו. כמובן שזה משחק בסגנון סטריט אוף רייג', ועם בוסים!... אני אפילו זוכר בוס אחד שהיה מגיע עם בול עץ, והיה כל הזמן מרביץ איתו בסיבובים... איזה זכרונות, יש למישהו אותו?!..מישהו מכיר?פליז!! :s05: :-\ :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אחים שלי, הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק. בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM. אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY. תודה למי שמביא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי לפני כמה ימים ואני רוצה להתקין את WOW מחדש. אבל איבדתי את הדיסקים להתקנת ה- Client. שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שאין שום דרך להשיג את הדיסקים מהם. מישהו כאן גר באזור כפר סבא ויכול להשאיל לי את הדיסקים (או שאני יבוא עם המחשב אליו) כדי להתקין ? בתודה רבה תום
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מחר יוצג הסרטון הראשון מהמשחק החדש! http://www.telltalegames.com/sam_and_max :jump:
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הפאטצ' ל1.1,לפני זה הכל עבד בסדר,עכשיו כשנכנסתי להיטמן אחרי העדכון נמחק לי הפרופיל הרגיל שלי[RoD]והופיע Hitman,שהוא ריק לגמרי.. מישהו יכול להביא לי שמירה עד לFLATLINE,זה השלב שבו אתם במרכז מטופלים הזה וצריך למצוא את AGENT SMITH אם אני לא טועה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.hamachi.cc/ מישהו ניסה את זה במשחקים ? אצלי זה לא עובד
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בן אדם שלא מתרגש משום דבר ואני רציני. לצערי זה אותו הדבר במשחקי מחשב, אני לא מצליח למצוא משחק שאני ישחק בו יותר מכמה ימים. ניסיתי FEAR אבל נרדמתי עד שמצאתי אוייב. TOTAL WAR משעמם, כל הזמן אותם קרבות. HEROES 5 בהתחלה נחמד, אחר כך מבנים שרוב המשחק זה להעביר תורות בלי סוף. קשה לי למצאו משחק שאני פשוט יהנה ממנו. אהבתי בזמנו את PAINKILLER, אקשן טהור, למרות שעשה לי כאב ראש. כבר לא יוצאים משחקים כמו PROJECT IGI..... יש לכם אולי איזה משהו טוב שיצא בשנה האחרונה להמליץ לי? אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחי יש השבוע יומהולדת ולכן אני רוצה להפתיע אותו עם Playstation2 עכשיו אני מעוניין במכשיר עם צ'יפ טוב אבל לא במחיר מטורף...ראיתי כמה חנויות עם מיליארד סוגים של צ'יפים ואני כבר לא יודע מה לעשות... ככה שהתקציב שלי הוא 1200-1300 כולל צ'יפ טוב.תודה!
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
לפני מס' ימים התחלתי לדמיין לי כמה נחמד היה אם היו עושים גרסאת FPS חדשה של המשחק Another World... היום חיפשתי את המשחק ככה בשביל הזכרונות היפים ונתקלתי בגרסא מחודשת ל-XP עם רזולוציות לבחירה, סאונד ב-OGG והכי חשוב -> אותו המשחק בדיוק (הגרסא יצאה השנה - 2006) למי שלא מכיר ( ) מדובר במשחק קלאסי אשר יצא ב-1991 למע' הפעלה DOS. לאחר מכן עבר פורט לכל קונסולה אפשרית. המשחק פותח במשך שנתיים (מאז 1989) ע"י אדם בודד בשם Eric Chahi המשחק מדורג כמשחק מס' 1 שיצא אי פעם ל-DOS. אני אישית הייתי משחק בו בגיל 10 בערך (בשנה שיצא המשחק כמובן ) ועד היום אני מקבל צמרמורת כשאני רק שומע את שם המשחק. Another World הינו המשחק הראשון שהשתמש בפוליגונים ב-2D, והציג אנימציה "חלקה" ומש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עוברים את המשימה אם האופנוע שאני צריך לעלות על המטוס ? אני לא מצליח הוא תמיד בורח לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המשחק הענק CZ חוזר ובגדול ווובחינם כמובן ! ללא צורך בסידיקי , החלפת קבצים ושטויות ! יש כבר קהילה ישראלית של מאות שחקנים וסרברים בפינגים נמוכים של 20 +-... אז הכנסו לאתר: http://www.condition-zero.co.il/ תוריד את קובץ התקנת המשחק (לעצלנים הנה לינק פה אבל הכל במסך הראשי של האתר)... http://tinyurl.com/b6574 ואת העדכון: http://tinyurl.com/ott3s תתקינו את המשחק ואז את העדכון - *שימו לב שאתם מתקינים את העדכון לתיקיה שבא הותקן המשחק! כי היא לא מזהה בעצמה ! וזהו ! אתם מוכנים לשחק! * ללינק ליוצר הסידיקי באתר אל תתיחסו לא צריך אותו.... והנה השרתים הישראלים : (כולם תמיד מלאים ומיום ליום גודלים) 84.94.230.205:27015 62.90.168.65:27015 62.90.168.66:27015 80.179.149.115:27999 במשחק פש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
well as you see ı wrıte ın englısh and ıf you see she ıs not so good. ı'm ın turkey and tomorrow ı back at 3 O'clock ok untıl ı wrıte ın hebrew ı have some questıons 1. as you see the prıces ın ısrael for the 360 are gettıng low ın about 100 NIS. ıs ıt better to buy ıt here or at US or at UK? 2. ıf ı get the 360 ıt's better to buy the premıum edıtıon or the core edıtıo? 3.? ıf ı get the 360 ıt's better to buy the chıp ın VGS.CO.IL or waıt for normal chıp 4. sorry for the problems ın the language but you know ım not so good ın englısh thank's for the helpers!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-