משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. כוונתי היא למשחקי רשת ביתית, כלומר אני מתכוון לשחק בהם עם אחי וחברים, יש לי שלושה מחשבים בבית לכן חשבתי לנצל קצת את המצב בזמני הפנוי CS - Quake 3 - Star Wars - Battle Field - Black Hawk down ועוד כמה דומים מחוץ לתחום, פשוט נמאס כבר... לא ממש משנה איזה סוג משחק רשת זה יהיה - 3d shooter, strategy, RPG, Else... העיקר שיהיו מעניינים וכיפיים! ישנה עדיפות למשחקים חינמיים, אך גם משחקים לא חינמיים אשר הדמו שלהם גם כן מספק יתקבלו בברכה. אשמח לקבל את המלצותיכם למשחקי הרשת האהובים עליכם. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתר להוריד את האמולטור של ה"מגה סון" האגדי ואיתו את כל רשימת המשחקים. היה לי בעבר את האמולטור רק שאז הבאתי מחבר,ועכשיו סתם יש לי חשק לשחק קצת "stree fighter" וכו.... אז בקיצור ,מי שמכיר קישור כזה או אחר להורדה שביקשתי זה יהיה מצוין! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחקנים יקרים! שרתינו חזרו לפעולה בשעה טובה ומוצלחת. אנחנו חוזרים לפעילות מלאה, כולל מיקסים והפעולה שהיתה לפני ההפסקה. אנו מזמינים את כולכם לשוב לשרתינו. שרת אוטומיקס IP: 108.61.112.197:27015 או להתחברות לחצו כאן שרת מיקס IP: 108.61.112.212:27025 או להתחברות לחצו כאן שרת טיאס 212.199.164.135:9990 או להתחברות לחצו כאן תזכורת לכל השחקנים: על כל שחקן המבקש להשתתף במיקסים לקרוא ולשמור על כל החוקים המצוינים בדיון זה. אנו נשמח לעמוד לשירותכם בכל רגע, בסטים בטיאס ובפורום. שיהיה לנו משחק תחרותי ומהנה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאיזור שבתמונה, אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה. מה יכולה להיות הבעיה? אם לא רואים את התמונה: http://aycu30.webshots.com/image/37509/2003926467129340488_rs.jpg אשמח אם מישהו יוכל להעלות שמירה של המשחק אחרי שעוברים את האיזור הזה (אני בפרק השני, לקראת סוף המרדף של הANT LION הגדולה). עריכה: הנה הקובץ שמירה שלי http://www.sendspace.com/file/ubt60m. אשמח אם מישהו יוכל להמשיך משם ולהעלות את השמירה מחדש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי GTA 3 לא רואים טוב ולא רואים כתוביות עשיתי חיפוש מצאתי תשובות אבל לא הבנתי. אם אתם יכולים לתת לי לינק של קובץ שאני צריך להוריד (זה מה שהבנתי אבל לא מצאתי את הקובץ) אז בבקשה ממכם. תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי אמר לי שאם למשל יש לי X1950 pro 512mb לצורך העניין (הוא לא תומך DX10) אז אני לא יוכל להפעיל משחקים שצריך DX10 בשבילם? מה שאני שואל זה אם אין לי כרטיס מסך DX 10 אני לא אוכל לשחק במשחקים שדורשים אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
יש שלושה פאצ'ים עד כמה שידוע לי : 1. 1.9 2. DirectX 11 ultra settings 3. High textures שני העדכונים האחרונים הם אופציונלים כמובן. השאלה שלי היא מה סדר ההתקנה של הפאצ'ים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שם המשחק המדוייק ע"פ התמונה הבאה? ואם אפשר לציין את דרישות המינימום של המשחק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני דיי חדש בקטע של כל הסימים ורציתי לדעת איך מרוויחים במשחק כסף כי כל מה שלי יוצא זה להפסיד כסף והרבה :-\.... אז עם יש לכם רעיונות תשובות ושיטות תחלקו אותם איתי... בבקשה!!! :saint: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים. חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536 מי שמעוניין אי סי קיו 224606
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב,מכיוון ואף אחד לא דיבר פה על המשחק,חשבתי לפתוח דיון ראשי על המשחק למי שידע או לא ידע,המשחק יצא וניתן להשגה... קצת מידע על המשחק: המשחק פותח ע"י Monolith [היוצרת של F.E.A.R]. בדומה לאחיו הגדול,FEAR,גם Condemned הוא משחק אימה מגוף ראשון המשחק מבוסס על המנוע הגראפי של FEAR עם שיפורים מאסיביים ויצא לפני כמה חודשים לXBOX360,ועכשיו,לאחר המתנה ארוכה-הוא גם יצא בגירסאת המחשב. במשחק אנחנו מגלמים סוכן בשם אית'ן אשר עובד במחלק הרצח של הFBI,ובזמן התחקותנו אחר רוצח סדרתי בשם THE MATCH MAKER משהו משתבש כהוגן,ומשם העלילה רק הולכת ומסתבכת בהתאם למסורת משחקי האימה המדב"יים. בניגוד לF.E.A.R,המשחק הזה מתבסס יותר על סביבות יותר אורבניות,אימה יותר כבדה,ומשחקיות סטייל CSI במקרים מסוימים. ב…
-
- 90 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש AMD64 3200+ עם כ.מ 6600GT ו- FAR CRY משום מה רץ טוב רק על 800X600 וברמת גרפיקה של LOW. הדרייברים מעודכנים ובנוסף התקנתי גם את ה- patch 1.3 שלו. מה יש לי עוד לעשות? להתקין בנוסף את ה- patch 1.1? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a7-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הפילוסופי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180185.0 שזה להרבה תגובות, רציתי לדעת, האם אתם אי פעם מסיימים משחקים ? אם כן, כמה אחוז מהמשחקים שאתם משחקים אתם מסיימים ? אם לא, מה זה אומר על האופי של הבן אדם? האם אם אתם כל משחק, אחרי 5 דקות מוחקים אותו?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי שהגודל של KANE EDITION הוא בערך 7.5 ג'יגה, אבל הרגיל הרבה יותר קטן ממנו. אז מה הגודל של הרגיל? יותר מ-2 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עזרה בבקשה. האם יש אפשרות לפתוח את כל הצ'פטרים (שלבים) שנכנסים למשחק ? גמרתי את המשחק והסרתי אותו מהמחשב,שמרתי את תיקיית השלבים אבל זה מאפשר לי רק להיכנס לשלבים ששמרתי ולא לכולם. חיפשתי צ'יט כזה בכל מיני אתרים אבל לא מצאתי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-