משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, ומסתבר שזו לא בעיה רק אצלי. הכביש נראה מפוקסל בטירוף וזה לא תמיד היה ככה מישו יודע על פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך אני מפעיל את המשחק על וינוד XP כי הוא כול הזמן אומר לי את הבעיה שמצוגת בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 9600XT 512 זיכרון יעבוד על HIGH חלק? כי 2 עבד על 1280 HIGH ולא ראיתי שהיה בעיה.
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה... אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה? אבל יש שאלה שמאד מציקה לי.. RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד? במשחק הבא לא יהיה אותו? כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף יש מידע על משחק גמור ראשון שמשתמש במנוע!!! ואני שואל: מתי יוצא אינריל 3? אגב, אם יש שאלות בנוסך "מה הדרישות" ו"מזה" באופן כללי, תקראו את הכתבות הנוספות שיש אליהן קישור בצד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068733,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא ה-MP דמו למשחק PARIAH, משחק מבית היוצר של אנריל המקורי אמור להיות משהו טוב לינקים לדמו: http://www.fileplanet.com/152344/download/Pariah-Demo-%5BMultiplayer%5D http://www.gamershell.com/download_8886.shtml http://files.filefront.com/Pariah_MP_Demo/;3845957;;/fileinfo.htm 316MB
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכבוד הסקר החדש באתר, אני חושב שצריך לשאול שאלה מתאימה. מתי אמורים לצאת משחקים בגרסאות של 64ביט? מתי כבר נוכל להינות גם ממשחקים מפורטים יותר? ואילו כותרים ראשוניים אמורים לצאת בגרסאות הללו? ועוד משהו טיפה שונה... אם אני עובד עם מע' הפעלה שהיא לא 64ביט, אבל המעבד כן, האם אני יכול להשתמש בתוכנות/משחקים שיהיו ב64ביט?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פה תכלו לפרסם כל מיני תמונות שלכם ממשחקים חדשים שאתם משחקים!
-
http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הראשון במקום כזה שהולכים אליו ישר אחרי הGRAVITY GUN ואני נוגע בגדר ומתחשמל אז אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה .... סגרתי כבר את כל הברזים האפשריים... תעזרו לי זה דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי התחלתי סוף סוף להנות מרזולוציות גבוהות, אבל משהו באיך שהמשחק זז לא נראה לי שככה זה צריך להיות. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס - יש איזו סיבה, זה לא נחשב הרי משחק "כבד" לא ? - -- - -- - - עריכה: אני חושב שמשהו לא בסדר (ואני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס מסך) חזרתי עכשיו מFARCRY על הגדרות הכי גבוהות והיו כלי מידי תקיעות/קפיצות בסאונד :s05: וגם אחרי 5-10 דק' משחק פתאום הכל התחיל להשתגע - הצל ניהיה כחול, העצים היו באוויר . (ניסיתי להקתין את הPACTH לגירסה 1.3 אבח זה גם לא עזר) בבקשה תעזרו לי, המחשב חדש לגמרי - אוף . :-[ איזה נאחס יש לי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התחלתי לשחק קונדישן זירו אני רוצה לנסות לשחק ב 1.6 קונטר סטרייק אז יש לי שם להתחיל משחק ואני כאילו משחק לבד וכאני לוחק על הכפתור ~ קונסול או משהו אז יש לי שם מספר של סרבר אם אני נותן את המספר למישהו או יכול להתחבר ואני כאילו יכול לשחק איתו ?.. ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכול להשיג סרברים תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את המשחק Battlefield 2 והייתי משחק בו כמה שבועות לפני שנמחק לי בכל מקרה פעם הייתי משחק בלי אוברקלוק והיה לי כרטיס חם מאוד אז היה לי תקיעות ושיחקתי על הגדרות עלובות, עכשיו עם אוברקלוק אני יכול להריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רק על רזולוציה 800X600,בקיצור אם אני שם הכל על HIGH ומשחק יש לי תקיעות אבל לא FPS DROP,רק תקיעות. הכרטיס במאמץ עם OC (בדקתי עם NVTEMPLOGGER בזמן משחק) והרצתי ARTIFACT TESTER של ATITOOL,בשתיהם הטמפ' לא עוקפת את 52 במאמץ. אז אני חושד שהתקיעות באות בגלל שיש לי 128מגה זכרון בכרטיס.אה, גם שאני שם את הTEXTURE על MEDIUM עובד חלק רק פעמים נדירות תקיעה קטנה. *בקיצור השאלה העיקרית היא אם בשביל להריץ הכל על HIGH חייב שלכרטיס מסך יהיה 256MB זכרון…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לחזור לשחק בCSS,התקנתי את המשחק דרך הדיסקים,הורדתי את העדכון(נים),עכשיו שאני נכנס למשחק ומנסה לשחק באינטרנט הוא נתקע על Sending client information משהו כזה ושאני מנסה נגד הבוטים הוא נתקע על Initializing game data ,שאני מנסה להכנס לאפשרויות הוא מצפצף ונתקע. מישהו יודע מהי הבעיה? עריכה-הבעייה הייתה בכרטיס קול,עידכנתי דרייברים והרבה יותר דברים עובדים עכשיו ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-