עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עבודה של מח"ט או משהו בסגנון...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ccc,

עברתי על כולו כל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה? להתלהב..? שחקו באינטרנט.. מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by KiDi,

האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

המפרט צד ימין ^^ <======== לא אוהב ספורט, RTS FPS קצת RPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SOR3X,

אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by sagi82,

מי יכול להמליץ לי על משחקים בSteam בחינם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by hagay21,

מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by Gosha,

התחלתי לשחק ב-MS Flight Simulator ומהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם בלי ג'ויסטיק בסיסי לפחות. בלי לחשוב פעמיים קפצתי לחנות מחשבים וראיתי שם כמה דגמים של Logitech ו-Saitek. בגלל שהתקציב שלי מוגבל ונע בין 200-250 ש"ח נאלצתי לוותר מהר על המערכת היוקרתית הזאת של Saitek וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי הג'ויסטיקים האלה: -Logitech® Attack 3 שעולה בחנות 200 ש"ח -Logitech® Extreme 3D Pro Twist Handle שעולה 250 ש"ח כמו כן נתקלתי בג'ויסטיק בסיסי ביותר של Saitek - SAITEK ST90 STICK שעולה 100 ש"ח אם אני לא טועה, אבל נראה לי בסיסי מדי (רק 5 כפתורים לתכנות ובלי ידית Throttle). שאלתי היא, מה הג'ויסטיק המתאים ביותר לטייס המתחיל? האם עלי לקפוץ על ה-Logitech® Extreme 3D או שאני יכול להסתפק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?

11. Started by blackthought,

מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dan9,

אני נהנה מהמשחק והגרפיקה באמת יפה אבל מה ההבדל מלבד העלילה בינו לבין 3? מה הם עשו? העתק הדבק?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by KOBRA CHOPER,

המשחק הענק CZ חוזר ובגדול ווובחינם כמובן ! ללא צורך בסידיקי , החלפת קבצים ושטויות ! יש כבר קהילה ישראלית של מאות שחקנים וסרברים בפינגים נמוכים של 20 +-... אז הכנסו לאתר: http://www.condition-zero.co.il/ תוריד את קובץ התקנת המשחק (לעצלנים הנה לינק פה אבל הכל במסך הראשי של האתר)... http://tinyurl.com/b6574 ואת העדכון: http://tinyurl.com/ott3s תתקינו את המשחק ואז את העדכון - *שימו לב שאתם מתקינים את העדכון לתיקיה שבא הותקן המשחק! כי היא לא מזהה בעצמה ! וזהו ! אתם מוכנים לשחק! * ללינק ליוצר הסידיקי באתר אל תתיחסו לא צריך אותו.... והנה השרתים הישראלים : (כולם תמיד מלאים ומיום ליום גודלים) 84.94.230.205:27015 62.90.168.65:27015 62.90.168.66:27015 80.179.149.115:27999 במשחק פש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום ! זקוק למשחקים שירוצו על הגרוטאה שלי (<---- מפרט מימין) , בסגנון של המשחקים שרשמתי בכותרת , כמו כן אשמח למשחקים אחרים שלדעתכם ממש טובים ושיוכלו לרוץ על המערכת שלי... תופתעו לדעת שיש משחקים שרצים סבבה על המערכת שלי למרות שהם לא מתאימים לה כביכול (כמו CS ,FARCRY ואחרים...) תודה על העזרה , גל נ.ב. לא לצחוק על הגרוטאה שלי... יום יבוא ויהיה לי מחשב חדש (כרגע עד תחילת הסמסטר אני לא זקוק לאחד...)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orlupo,

אני התחלתי לשחק ב-HITMAN חוזים. עכשיו אני במשימה הראשונה. הגעתי לקומה השלישית. איך אני יוצר החוצה? בתודה מראש orlupo

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by rroonnii,

*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/painkiller-resurrection/pc/painkiller-resurrection-demo-2/ *טריילר http://www.youtube.com/watch?v=SQAf31OtpDU&feature=player_embedded מינימום: Operating System: Windows XP / Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.4 GHz/Core Memory: 1.5 GB or more Hard Drive: 6 GB HD space Video Card (graphics): 256MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 6600GT or better) Sound Card: DirectX 9 compatible audio hardware DVD ROM מקסימום: Operating System: Windows XP, Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.6 GHz/Core Memory: 3 GB Video Card (graphics): 512MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 8800GT or better) Hard Drive: 6 GB HD s…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by prelly,

www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by timac,

מצאתי דיל טוב לפלייסטישן 3 הגירסא של ה20 ג'יגה + 6 משחקים + שלט כל זה בקצת פחות מ3800 שקל גירסת NTCS מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה אין לי הרבה זמן להחליט לדעתי מחיר ממש טוב.. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Domovoi,

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gta%20%2Biv%2Bgameplay/video/x56kbp_gta-iv-6em%20e-video-ingame_videogames

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Elad Flopsi,

אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.