עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DOGMA,

Billy Dee Williams - לאנדו קאלריסיאן מStarWars הטרילוגיה המקורית Michael Ironside - שחקן מאוד מוכר שיחק בהמון סרטים וסדרות Josh Holloway - סוייר מLOST Tricia Helfer - הכוסית האולטמטיבית, כן כן זאת מBattlestar galactica Grace Park - גם מBSG מי שמשחקת את סגן ולרי AKA בומר. Joe Kucan - קיין האגדי enough said. אני מאוד מקווה שהם חוזרים לlive action cut sence's מקור:http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=68838

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, הזמנתי עכשיו Crysis 2 מ EA DOWNLOAD MANAGER וקיבלתי את crysis 1 מתנה למישהו יש מושג למה הוא מופיע לי 3 פעמיים ? ולגבי Crysis 2, הוא לא מופיע .. הוא יופיע ב 25 ? או שאני יקבל את ה CDKEY למייל או משהו ? תמונה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה להפסיד בקרבותיה נגד קבוצות הפריצה, ואנחנו עשויים להיות עדים לניצני מגמה חדשה של וויתור על שירותיה לכתבה

5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי. הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה? לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות. חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים? עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Art Tatum,

http://leviathyn.com/previews/2014/04/17/getting-hands-space-engineers-new-2014-space-odyssey/?preview=true נראה מעניין. הרבה פוטנציאל. בעיקרון המשחק נותן לכם לבנות כמו לגו, ולנהל קרבות חלל. יש בו מנועים, גנרטורים ,גירוסטופים, מיסבים, דחפורים, רובים, תותחים, טילים, וכל מיני כלים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by urib,

חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מזמן לא התעדכנתי במשחקים החדשים... ובא לי על איזה משחק אסטרטגיה בזמן אמת טוב.... תודה לכל מי שעונה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RGod,

יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by lmlm,

בזמן האחרון המון חברות שעשו משחקים למחשבים עוברות לקונסולות ,כנראה משיקולים כספיים. והמחשב נשאר לו בלי משחקים (פה ושם משחק טוב,אבל הרוב חרא) זהו, נגמר עידן המחשב? עוברים כולם לקונסולות? מעכשיו ניגלוש,נתכתב -הכל בקונסולות? פשוט מבאס שאין כלום למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות קונסולה למרות שאני נאמן למחשב. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי. כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב? מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה? מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם יש אנשים שמשחקים במשחק האסטרטגיה אימפריה אונליין? אני משחק בעולם 161. יש כאן הרבה ישראלים ואם אתם רוצים אנו יכולים להקים ברית של שחקנים מישראל. כתובת המשחק: כאן www.imperiaonline.org

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NiMo1771,

MW3 כבר התחיל לשעמם אותי ולעצבן אותי (לאגים, FMG..) והבנתי שהשניים הקודמים לו היו הרבה יותר מוצלחים השאלה שלי האם יש בכלל קהילה שעדיין משחקת בהם? והאם כדאי לקנות משחקים ישנים יחסית? וגם צריך לזכור שעוד כמה חודשים יוצא BO2.. דרך אגב, יש מקום יותר זול מסטים בשביל לקנות אותם? cod 4 עולה 20 דולר וMW2 שלושים דולר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by HumanFly,

שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by M_G_N_U_M,

היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה .... ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ... יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה) אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA .. ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by goma,

מתי יוצא ut2003 לא הדמו אני כבר מת לשחק בו

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הפלטפורמה שדואגת לתעד, לשקלל ולאגור כל ביקורת מרחבי הרשת מכריזה על מפיצות המשחקים המצטיינות והמאכזבות שליוו אותנו במהלך השנה האחרונה לכתבה

22. Started by fargoth,

אם אהבתם משחקים כמו fallout 1, 2 , baldure's gate, ו planescape torment - יש עוד סיכוי שיהיה עוד משחק כזה. אם אתם רוצים להשפיע על איך יראה המשחק, המפתחים הודיעו שהם יהיו קשובים להודעות ב http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewforum.php?f=3 ואני ממליץ למי שמתלהב מהרעיון, לתרום להם 50 ש"ח - אתם מקבלים בתמורה הורדה של המשחק בלי DRM (ככה שאפשר להתקין כמה פעמים שרוצים, על איזה מחשב שרוצים) ועם איזה תכונה מיוחדת (שלא תשפיע על האיזון של המשחק). אם הם יצברו עוד 300 אלף דולר גם obsidian תשתף איתם פעולה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הורדה מכאן: http://www.gamershell.com/download_22666.shtml פיתוח של Burut Software יפיצו- Akella אתר הבית של המשחק: http://en.akella.com/Game.aspx?id=14

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by X_Dror,

נלקח מ- hl2.net תמונה להמחשה -

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לכל מי שחיפש איזה killingTime לשעות הפנאי משחק חינמי ששוקל פחות מחצי גי'גה שוחרר באפריל השנה. מה שיעלה כסף זה שידרוגים של נשקים למי שיהיה מעונין. הגרפיקה נראית טוב מאוד אבל מכיוון שהמשחק נטול אקשן אז יכול לפרקים לשעמם לא נעים להרוג חיות בר אבל כשחושבים על זה אנחנו הורדים בני אדם במשחקי FPS אז זה נראה לי בסדר סירטוני גיימפליי: כדאי ללחוץ על HD הורדה מכאן: http://www.thehunter.com/pub/client.php

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.