עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הפלטפורמה שדואגת לתעד, לשקלל ולאגור כל ביקורת מרחבי הרשת מכריזה על מפיצות המשחקים המצטיינות והמאכזבות שליוו אותנו במהלך השנה האחרונה לכתבה

2. האם יש אנשים שמשחקים במשחק האסטרטגיה אימפריה אונליין? אני משחק בעולם 161. יש כאן הרבה ישראלים ואם אתם רוצים אנו יכולים להקים ברית של שחקנים מישראל. כתובת המשחק: כאן www.imperiaonline.org

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה להפסיד בקרבותיה נגד קבוצות הפריצה, ואנחנו עשויים להיות עדים לניצני מגמה חדשה של וויתור על שירותיה לכתבה

4. Started by ido147,

מהוא המועד האחרון להרשמה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Mike-,

ניראה ש THQ שחררה את FPW הראשון המלא להורדה בחינם מהרשת. הורדה: http://www.gamershell.com/news_61602.html

6. Started by R0ck,

תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הנה הסרטונים ששוחרו לאחרונה: http://www.youtube.com/watch?v=r7CFNbZ-Wy4 http://www.youtube.com/watch?v=xv7O6FjmbUo http://www.gamespot.com/pc/rpg/greed/index.html מדובר במשחק H&S חדש מהחברה CLOCKSTONE (הפצה ע"י HEADUP GAMES) שלפני שנתיים הפתיעה אותנו עם AVENCAST:RISE OF THE MAGE המוצלח למדי ששילב H&S לא רע עם קווסטים מעניינים ומשחקיות לא הכי שגרתית לז'אנר. אין הרבה פרטים על המשחק ברשת אבל ידוע שהוא הולך לצאת ב - 10.12.09. מדובר ב - H&S עתידני, בז'אנר שמלא במשחקי פנטזיה לא יצאו הרבה משחקים עתידניים וגם המעט שיצאו נכשלו (כמו SPACE SIEGE, HARBINGER, ETROM:THE ASTRAL ESSENCE, SPACE HACK ו - RESTRICTED AREA) ואני מקווה שהוא ייצא מוצלח.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by amit123,

חברה תראו...יש לי בעיה בהפעלת כמה משחקים(חשוב לציין שפעם הם עבדו לי...),כשאני נכנס למשחק הוא נתקע ממש בהתחלה(עוד לפני שהלוגואים של המפתחים והאלה אמורים להופיע..)ובטסק מנג'ר כתוב שהוא לא מגיב...ניסיתי לעדכן גרסאות...לבדוק ספייורים וכלום לא עוזר...זה ממש מוזר כי משחקים אחרים כן עובדים לי..(graw למשל...) בבקשה תעזרו!!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Sargon,

איזה משחקי לוח מגניבים אתם מכירים? לא במחשב, משחקי לוח אמיתיים. אנחנו בעקרון רוצים להקים קבוצת DND אבל לפני שאנחנו מקימים אותה אנחנו רוצים ליצור קבוצה מכמה חברים ובשביל לראות מי מעוניין ומי באמת בראש של זה אנחנו קודם רוצים לשחק ביחד משחק לוח. אז איזה משחק לוח יתאים? אם יש לו רקע של משחק פנטזיה\DND זה יכול יותר להתאים אבל לא חובה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Bagheera,

זקוק להמלצה למשחקים שיתאימו למסיבה קטנה של 10-12 מחשבים. מנסיון קודם CS:S תמיד מוצלח, UT2004, Quake3 Instagib ונעשה גם ניסיון לשחק CrashDay בלי הרבה הצלחה. אני אשמח לקבל המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by vitalis,

תנו תגובותעל המשחק counter strikt

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ModChiP,

כשאני עושה שיחזור סיסמה ואני מקליד את קוד האישור ובוחר סיסמה הוא מראה לי את המסך הזה. מה עושים? אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מזמן לא התעדכנתי במשחקים החדשים... ובא לי על איזה משחק אסטרטגיה בזמן אמת טוב.... תודה לכל מי שעונה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DOGMA,

Billy Dee Williams - לאנדו קאלריסיאן מStarWars הטרילוגיה המקורית Michael Ironside - שחקן מאוד מוכר שיחק בהמון סרטים וסדרות Josh Holloway - סוייר מLOST Tricia Helfer - הכוסית האולטמטיבית, כן כן זאת מBattlestar galactica Grace Park - גם מBSG מי שמשחקת את סגן ולרי AKA בומר. Joe Kucan - קיין האגדי enough said. אני מאוד מקווה שהם חוזרים לlive action cut sence's מקור:http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=68838

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לא הרבה אנשים יודעים שID יוצרים מנוע ובונים משחק שנבנה ספציפית ע"מ להדגים את היכולות שלו מתוך מטרה שאחרים יקנו את המנוע ויפתחו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיה שלהם. DOOM3 לדוגמא היה בעצם דמו ענקי למנוע החדש שלהם. בכנס Worldwide Developers Conference של חברת אפל, הchief technical officer של ID חשף לראשונה את המנוע שלהם לדור הבא והוא נראה מעולה! בלי להכביר מילים, הנה הסרטון: http://www.gamespot.com/video/939980/6172366/untitled-id-software-project-(working-title)-video-feature-1?tag=multimodule;picks;img;1 בחודש הבא הם יחשפו את המשחק שהם עושים ע"מ להדגים את המנוע. עוד חדשה מעניינת מהכנס היא שEA הודיעה שהיא תוציא ביולי 4 משחקים לMAC: ובנוסף הם הודיעו שמהיום הם (כמו בליזארד…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dragon-age-inquisition-%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Quickly,

שלום פורום יקר. כבר הרבה זמן אני מחכה למשחק הזה אני חובב גדול של הסדרה בכל מקרה השגתי את המשחק התקנתי אותו והכל אבל הוא לא פועל עכשיו פה באה השאלה מדוע מכיוון שיש לי X800XL והוא תומך ב Sm2 והמשחק דורש פיקסל שיידרס 3 זה אומר שאני לא יכול להריץ אותו בלי כרטיס שתומך בSM3 ?? גם ככה הכרטיס שלי דיי נדפק הקירור שלו נשרף והוא עושה קצת בעיות בכל מקרה רציתי להחליף אותו אולי ל 7900GT או משהו אבל אני רוצה ליהיות בטוח שזאת הסיבה כי יפריע לי מכיוון שאני חובב משחקים גדול ועכשיו התקופה של המשחקים הטובים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי. הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה? לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות. חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים? עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Ghoul,

ככה עד עכשיו לא ראיתי את המשחק הזה אצל אף אחד עובד כמו שצריך אצל חבר אחד עבד "קשה" באש (לא במים אבל) והשני לא הסכים לעלות את המשחק אצלו מרוב בושה שיש לו מחשב מעולה : p4 3.06 readon 9700 pro וכו

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by naki,

איך מוחקים את השמירה של הקמפיין ושאר הדברים במשחק? ניסיתי ואין שום אפשרות שם.. מחיקה והתקנה מחדש בסטים תעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by fargoth,

אם אהבתם משחקים כמו fallout 1, 2 , baldure's gate, ו planescape torment - יש עוד סיכוי שיהיה עוד משחק כזה. אם אתם רוצים להשפיע על איך יראה המשחק, המפתחים הודיעו שהם יהיו קשובים להודעות ב http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewforum.php?f=3 ואני ממליץ למי שמתלהב מהרעיון, לתרום להם 50 ש"ח - אתם מקבלים בתמורה הורדה של המשחק בלי DRM (ככה שאפשר להתקין כמה פעמים שרוצים, על איזה מחשב שרוצים) ועם איזה תכונה מיוחדת (שלא תשפיע על האיזון של המשחק). אם הם יצברו עוד 300 אלף דולר גם obsidian תשתף איתם פעולה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ravenclock,

שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by lmlm,

בזמן האחרון המון חברות שעשו משחקים למחשבים עוברות לקונסולות ,כנראה משיקולים כספיים. והמחשב נשאר לו בלי משחקים (פה ושם משחק טוב,אבל הרוב חרא) זהו, נגמר עידן המחשב? עוברים כולם לקונסולות? מעכשיו ניגלוש,נתכתב -הכל בקונסולות? פשוט מבאס שאין כלום למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות קונסולה למרות שאני נאמן למחשב. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.