עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blackthought,

מישהו מכיר משחקי מכות בסגנון מורטל קומבט לPC ? נראה שלא יוצאים יותר משחקים כאלה יותר...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. יש אנשים המשחקים בשרתים הרישמיים של L2? אם כן, אנא ציינו ניק ושרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by coorva,

אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by xyo,

מלפני יומיים חיחי והנה הרבה מידע ממליץ לכם להציץ http://www.crysis-online.com/forum/index.php/topic,4579.msg76046.html#msg76046

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בשביל ששני שחקנים ישחקו בפרו אבולושן, אפשר לחבר עוד מקלדת דרך USB במקום הג'ויסטיק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Pease Brother,

http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Snake_Eater,

השבוע צפויים לצאת Destiny, הפרוייקט החדש של יוצרי Halo ו-Call of Duty, ופרק נוסף של סדרת משחקי המכות המבוססת על מותג האנימה נארוטו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-destiny-%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mMmSaK,

אני שם שמירה מהאינטרנט טוען ואז המשחק יוצא שאני מפעיל שמירה שאני שמרתי זה עובד עולה טוען והכל טוב סורי שאני נדוש עם המשחק אבל זה לא המחשב שלי וזה מה שיש פה חחח

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by RGod,

יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הורדה מכאן: http://www.gamershell.com/download_22666.shtml פיתוח של Burut Software יפיצו- Akella אתר הבית של המשחק: http://en.akella.com/Game.aspx?id=14

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Crown,

אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה במשחק אני מתחבר אבל אני לא מצליח להירשם ולפתוח חשבון חדש... ותגידו מאיפה אפשר להוריד את המשחק מו שמעתי הוא דומה לדיאבלו ושמעתי שהוא חינם

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by nice-1,

האם שווה לקנות בחו"ל ולהסתכן באובדן אחריות (וגם יש בעיה עם האיזורים) או לקנות בארץ ולשלם מחיר מופרז?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by urib,

חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Daniel Smadja,

יש לי GTA V פרוץ של nostem וגם פרצתי לפני אני צריך עזרה דוחוף אני לא מבין מה הבעייה של הGTAV כל הזמן שאני הולך או זז לא שהוא נתק רק זז לבד בלי שאני אפילו בבקשה תודה אני יודע להם מאוד כי אני משתגע מזה כל היום אני חושב על המשחק הזה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, האם יש משחק מרוצים למחשב המקביל ל-Forza Motorsport 4 / GT5 מבחינת המבחר של המכוניות, הפיסיקה והגרפיקה? בנתיים: Dirt 3 - נראה טוב, רק חבל שהוא כולל מרוצי ראלי. F1 2011 - טרם ניסיתי, אך תכף אתנסה בו. SHIFT 1 - משחק טוב לדעתי, גרפיקה טובה ומשחקיות מהנה. חבל שהמבחר של המכוניות כל כך קטן (בהשוואה ל-600 של מוטורספורט) SHIFT 2 - היה יכול להיות משחק טוב אם לא פשוט היו מעתיקים מהגרסה שהוציאו לXBOX והיו משפרים את הגרפיקה באופן ניכר. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המשחק עולה, אבל משום מה אני לא מצליח לשנות גרפיקה. ניסיתי את הטריק של המסמך טקסט בשם - "Commandline" ושמתי בתיקיה של המשחק, אבל משום מה זה לא עובד ואני משתגע איך לכולם זה כן עובד. המשחק הכי מנחוס בעולם! יש פתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yossi21,

אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by malcolmx9,

קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים