עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by play_boy,

http://video.walla.co.il/?w=//1221006

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/good-old-games-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95/

3. Started by Born2Kill,

יש במקרה איזו תוכנה שמזהה את כל המשחקים שמותקנים על המחשב ולפי הגירסא היא אומרת לך איזה פאטצ' להוריד והיא מורידה? אם אין, זה יכול להיות פיתרון ממש טוב למשחקים שהם מפוצצים בפאטצ'ים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן, לאחרונה (בערך בחודש האחרון) יש לי בעיה בחיבור למולטיפלייר של משחקים, לדוגמא ב bf3 כל פעם שאני מתחבר לשרת דרך הבאטלוג הוא טוען את המשחק כמה שניות ואז קורס וקופצת לי הודעה השגיאה הבאה: ERROR Game disconnected: could not join server. וב MOH warfigter אותו סיפור בערך מהבאטלוג, והפינג שמופיע בדפדפן שרתים בתוך המשחק הוא מספר גבוה בלי קשר למציאות (משהו כמו 27000). דיברתי עם תמיכה טכנית של EA ושלחתי להם trace לשרת שלהם, (הספק שלי זה רימון) והם אמרו שיש בעיה של unkown host משהו. צירפתי פה למטה את התוצאה. פתרונות מישהו? (החלפתי כל ציוד אפשרי). Host Name IP Address Hop Ping Time Ping Avg % Loss Pkts r/s Ping best/…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו } אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה http://www.ubisoftgroup.com/ הנה ההתחלה UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007 Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worl…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  6. מהו הנשק האהוב עליכם ביותר ? לא משנה מאיזה משחק... האם זה הרדימר מ UT2003 ? המסור החשמלי מסיריוס סאם ? מטול הרימונים מ SOF II ? ואם יש לכם אפשרות להעלות תמונה, מה טוב !! המועדף עלי ? הרדימר האימתני מאנריל 2003 !! (יאללה, שתפו פעולה :-* )

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by Elad87,

היי מישהו יודע אם יש אפשרות לעדכן את ההרכבים והקבוצות ב PES2011 ? ואם כן איך אני מבצע עדכון ב PS3 ? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by -R-E-L-,

יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by shlomi4i,

רצוי עד 2 לינקים !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Da-Funk,

שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בטח אין הרבה שזוכרים את המשחק, אבל זה היה אחד המשחקים הכי טובים לזוג ששיחקתי, מצאתי ברשת גרסא שנקראת ARCHON EVOLUTION שזה שיחזור לא רע בכלל (יצא ב-2007) אבל הוא ל-2 שחקנים באותו המחשב, אני מחפש שיעבוד באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  14. שירות Battlefield Premium מאפשר גישה לכל חבילות ה DLC של המשחק, נותן לכם את האפשרות לשחק שבועיים לפני כולם (לפני כל אלו שקונים את ה DLC בנפרד), בנוסף מציע UNLOCKS מיוחדים (TAGS ו CAMOS לנשקים) כל DLC כולל 4 מפות חדשות, מוד חדש למולטי, רכבים, נשקים ועוד. The service will come with: 20 Maps 20 New Weapons 10+ New Vehicles 4+ New Game Modes 30+ Assignments 20+ Dog Tags Also includes “Premium Benefits” which are made up of skins, camos and most importantly early access to all DLC. עריכה, הסבר על ה DLCs והתוכן שלהם: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium http://www.vg247.com/2012/05/28/rumour-battle…

• 463 תגובות
    • 53.3k צפיות
  15. Started by postup,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את המשחק. קניתי כבל DVI למסך LCD שלי וחיברתי אותו במקום הVGA הישן ומאז המשחק לא עולה- אני מפעיל את המשחק והוא ישר מעלה את החלון המוכר הזה שיש בעיה והוא שואל אותך SEND\DON'T SEND. חוץ מהמשחק הזה כל שאר המשחקים עובדים בסדר גמור, זה המשחק היחיד שמשום מה לא עובד מאז שחיברתי את הDVI. יש לכם אולי מושג מה הבעיה? ???

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Evil Activities,

שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ITSIK86,

יש לי את המשחק החדש של ספידרמן בקיצור אני במשימה הזאת יחסית בהתחלה,שאני הולך לרכבת התחתית ורודף שם אחרי איזה איש מעופף כל פעם המשחק קורס לי שם לוינדוס,מה הבעיה פה? יש איזה תיקון או פאץ למשחק?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. התקציב שנשאר לי הוא בסביבות ה1 מיליון דולר אני רוצה שוער טוב שיסכים לבוא אלי (אניימה כבר חתום בקבוצה אחרת)

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by exXxTreAm,

אז ככה, נתקעתי במשחק ואני כבר ימים מנסה להבין מה עושים שם, ולא עוזר כלום, פשוט לא יודע מה לעשות. אז ככה, אחרי שהגעתי ליפן, והגעתי למוזיאון של waticorp אז הלכתי לדבר עם האיש הזה שמאחורי הדלת הנעולה (נו אתם יודעים, זה שדיבר איתי שם על המכשירים המוזרים האלה שחולמים איתם) אחרי שדיברתי איתו וכל זה הוא אמר לי ללכת למטה לקומה הכי אחרונה, הלכתי, עכשיו המקום הזה זה מסדרון אחד עגול ויש במקום הזה מעבדות וspider אחד שהולך במסדרון, מה אני אמור לעשות בקטע הזה? כי אני לא יכול להיכנס לשום מעבדה וכלום. תודה למי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  21. סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו בין טקס בחירת משחקי השנה בלוס אנג'לס לאירוע ה-PlayStation Experience של סוני בסאן פרנסיסקו, השבוע וחצי האחרונים היו עמוסים בחשיפות, עדכונים וחדשות עבור עולם משחקי הוידאו – אז כדי שלא תסתבכו או תתבלבלו, אספנו עבורכם את המידע החשוב והמעניין ביותר במקום אחד. שאקיל חוזר לחלטר אי שם באמצע שנות התשעים, כששאקיל אוניל היה אחד השחקנים הצעירים והמבטיחים ביותר בספורט האמריקאי, הושק לו משחק המכות-קרבות Shaq-Fu בכיכובו, אשר זכה לביקורות קרירות אך למרות הכל הצליח לצבור קהילת מעריצים קטנה ואדוקה. עשרים שנים וקמפיין מימון המונים של כמעט חצי מיליון דולר מאוחר יותר – ואנחנו מקבלים ט…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by lmlm,

Minimum Specs: * CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0); * RAM: 768MB/1GB on Windows Vista; * HDD: 6GB; * Internet: 256k+; * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 9.0c with Windows XP. Recommended Specs: * CPU: Dual-core processor (Athlon X2/Pentium D/Core 2 Duo); * GPU: NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X1800XT (SM3.0) or DirectX10 equivalent; * RAM: 1.5GB; * HDD: 6GB; * Internet: 512k+ (128k+ upstream); * Optical Drive: DVD; * Software: DirectX 10 with Windows Vista http://www.bit-tech.net/news/2006/07/24/crysis_minimum_specs_released/ וואו איזו קפיצת מדרגה.. יאללה להתחיל להשדרג

• 122 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. Started by RoyShefy,

לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by 888,

דיון הרשמי למשחק GTA:sa כל השאלות , הערות , הארות לדון פה

• 189 תגובות
    • 17.3k צפיות
  25. Started by blackthought,

איזה דברים אפשר לעשות בקוביה חוץ ממה שקיין סיפר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.