עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

סוף סוף!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. על איזה רמה אתם בדרך כלל משחקים? אני על Hard בחלק או Easy. עכשיו התחלתי את CoD 2 ברמה Hardend(רמה אחת מעל ה Regular)

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. האם אני היחיד שנתקל בקשיי סנכרון אל מול שרתי Steam (עם הספקית 012-כבלים) הבאים לידי ביטוי בעדכון איטי בצורה בלתי נסבלת של ה Steam ו/או רכיבי התוכנה שלה, טעינה איטית להחריד של התוכנה (כתוצאה מקשיי הסנכרון). הקישוריות פשוט בלתי נסבלת ולא ניתן ממש להשתמש בקליינט הצולע הזה. האם משתמשים אחרים חווים את אותה תופעה (לאו דווקא עם 012)?...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MaLaWaH,

[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו פסים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?

8. אהלן, מדובר במשחק PC מלפני בערך 10 שנים או יותר (כששחקתי אותו זה היה על פנטיום 2 233 מה"צ, נראה לי). אני רק זוכר שזה שני רובוטים עצומים (מתוך מבחר של כמה רובוטים) שהיא מכים נמרצות אחד את השני.. אפשר או "אחד על אחד" או נגד המחשב. הרבה תודה לנוסטלגים שבנינו.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. המשחק עולה, אבל משום מה אני לא מצליח לשנות גרפיקה. ניסיתי את הטריק של המסמך טקסט בשם - "Commandline" ושמתי בתיקיה של המשחק, אבל משום מה זה לא עובד ואני משתגע איך לכולם זה כן עובד. המשחק הכי מנחוס בעולם! יש פתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Lirans,

היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by guy94,

איך שאני מפעיל את המשחק.. המשחק עובד כאילו על 16 צבעים.. רואים צבעים ורודים .. ולא את המשחק כמו שהוא אמור להיות שאני עושה יציאה מהמשחק הוא מראה לשנייה את הצבעים המקוריים ואז יוצא. מישהו יודע מה הבעייה ? ועוד משהו מאוד מוזר.. ניסיתי עכשיו לעשות Prt Scr בשביל להראות לכם את הבעייה וכשאני עושה Paste בצייר זה מראה לי את המשחק כמו שצריך....

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה משחק פוסר טקסס שמשחקים באינטרנט. הורדתי כמה שמצאתי בגוגל אבל הם לא היו משהו... הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by galCool,

מתי יוצא? מישהו יכול לספר לי קצת על המשחק WOW?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by NAZRAK,

בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני תקוע בשלב השני ב F.E.A.R קוראים לשלב Heavy Resistance הגעתי למקום שצריך לסובב את הגלגל שבצינורות הרגתי את כל האויבים, וזהו אני תקוע הלכתי אחורה עד לביוב שנפלתי אליו וחזרתי עברתי על כלה מקומות כמה פעמים ופשוט אני תקוע אני לא יודע מה לעשות. מישהו זוכר? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם בעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי. יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי) מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי. תודה לכולם ושבת שלום אביחי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מזה החרא הזה ? http://www.techpowerup.com/185884/all-frostbite-3-titles-will-be-optimized-for-amd-only-updated.html שילכו לעזאזל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yossi21,

חוץ מ- Street Fighter IV שלא אהבתי, האם יש DOA/Tekken/WWF/WWE למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by overload,

שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by EchoChannel,

Arma 2 - מדריכים וטיפיםזהו סרטון הסבר על המשחק Arma 2, בקרוב יעלו עוד הסברים יותר מפורטים וטיפים לאלה שמעוניינים לשחק במשחק אבל לא יודעים איך. הקלאן שלנו - ISR Arma, אתר הקלאן - http://www.isrclan.enjin.com מי שמעוניין להצטרף לקלאן מוזמן לפנות אלינו בפרטי. אנו מודעים לכך שהסרטון מסתיים בצורה אגרסבית טיפה, הייתה תקלה בעריכה, מבטיחים לשים לב לזה בפעם הבאה. אגב, אנחנו מודעים לכך שלא היינו פעילים זמן רב מאד בגלל סיבות אישיות. אך אנחנו חוזרים לפעולה, אבל בגדול. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by DarkMoh,

כרגע אני יכול רשמית להכריז שאני מכור ל-Steam. הורדתי המון מודים ואני מתרשם כל פעם מחדש מאיכות ההפקה שלהם. מי שלא הבין על מה אני מדבר, כל בעלי חשבון ב-Steam שיש בו משחק המיוצר מ-Valve בטכנולוגיית המנוע Source יכול להוריד מודים שמשתמשים שונים הכינו ולשחק בהם בחינם. מה שמעניין אותי זה באיזה מודים אתם משחקים, ואם יש לכם המלצות למודים שונים. אני אתחיל בפירסום כמה מהם: Insurgency מוד פנטסטי המתמקד על לחימה של צבא ארה"ב כנגד כוחות טרוריסטים. המוד מתמקד בTeam Tactics בניגוד למשחקים שונים שצצים לכם בראש [CS], וכאן כדי להצליח צריך לעבוד בקבוצה, לקחת מחסה ולהשתמש בשכל שלכם. פה, בניגוד לרוב המשחקים, אין מד חיים ורוב הזמן תמונות מירייה אחת או שתיים. תמונות: http://www.insmod.net/medi…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9/

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.