עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

1-איך עוברים את המפלצת הענקית בשלב 3 2-כמה שלבים יש במשחק (המשימות במספרים) דרך אגב אני חייב להגיד שהתחברתי למשחק לפני ששחקתי בו חשבתי שזה יהיה עוד סתם משחק פעולה גנרי אם עטיפת גרפיקה יפה אבל הרובוטים והחבל והנשקים השונים מאוד חברו אותי למשחק גם האויבים מגניבים מאוד בסגנון של מטרואיד פרים רק הרבה יותר מפורטים וגדולים

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by annex12,

יש לי שני שחקנים צעירים אחד RW והשני LW וזה המיקום היחידי שמופיעה להם. לאיזה עמדות הם מתאימים? מערך של 4-1-2-1-2 (diamond wide) במצב קרירה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by needacomp,

ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?

5. Started by shnozlid,

אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by overload,

שתי בעיות שממש הרסו לי את היום בגלל המשחק הנסיך הפרסי והGF4 MX שלי (עם אוברקלוק של 400-427 \ 270-285) קודם כל הFPS לא עולה מעל ה 10 גם כשהמשחק על 640X וכל האפשרויות של הגרפיקה על LOW (גם בכרטיס וגם במשחק)! דבר שני וממש מעצבן זאת הטקסטורה המפגרת (כמו בד של ווילון) שנמצאת על המסך במשך כל המשחק וגם בתפריטים שלו,שבגללה לא רואים את המשחק! (מזל שאני קונה את ה 9800SE בקרוב)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by vitali02,

הבעיה היא שכשאני משחק בערב(בצהריים אין לי את זה) יש לי לאגים במשחק הכל נתקע כאלו תקיעות קצרות כאלו השאלה מה לעשות? מה צריך לשפר? כדי שהלאגים יפסקו

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by cleric,

קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, אני תקוע בשלב השני ב F.E.A.R קוראים לשלב Heavy Resistance הגעתי למקום שצריך לסובב את הגלגל שבצינורות הרגתי את כל האויבים, וזהו אני תקוע הלכתי אחורה עד לביוב שנפלתי אליו וחזרתי עברתי על כלה מקומות כמה פעמים ופשוט אני תקוע אני לא יודע מה לעשות. מישהו זוכר? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

משחק הפעולה הטרי Titanfall 2 מצטרף אל Battlefield 1 וזוכה להצלחה מרשימה מאוד אצל המבקרים, אך האם זה יספיק בכדי למנוע ממנו מלהפוך לכשלון מסחרי? לכתבה

12. Started by Kobi Harosh,

שלום לכולם וחג שמח . אפתח בהסברה קצרה למה אני מתכוון , ואשמח לתגובות עיניינות בלבד מי שיש לו TRASH TALK שישמור לעצמו . Clan\Team Captian - הוא הלידר של הקלאן בכל טורניר/קאפ אחד המנהלים יפנה אליו והוא יחליט מה קורה . Clan\Team Captian יסומן באייקון ייחודי שהוא רק לו . המטרה היא לא שקלאנים יריבו עכשיו על מי לידר או קפטן , אלא יהיו בוגרים ויחליטו מי הקפטן שלהם . אשמח לתגובות ולשמוע מה דעתכם בנושא לפני שמוציאים לפועל את הדבר אם בכלל יש ביקוש לזה . תודה .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%a0%d7%98%d7%a7%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%94/

16. איך זה יכל להיות קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך אז יענו זה הכרטיס של המשחק

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. גיל 18+ ורמה 30 ומעלה חובה אני גיל 25 רמה 62

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by roma4k,

היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, יש לי גוטיק 3, ולא יודע למה הוא עושה לי תקיעות קטנות, מן קרטועים כאלה. אני מוריד את ההגדרות ל-LOW, וזה לא עוזר ( ולא האמנתי שזה יעזור ). הגרפיקה ב-LOW ממש ממש עלובה וזה עדין מקרטע, וגם על הגדרות גבוהות לא הכי התרשמתי. יש לי 7800GT, כך שאני בטוח שזה לא קשור בכרטיס מסך ( שוב, הגרפיקה לא מרשימה בכלל, ומשחקים הרבה יותר טאובים כמו FEAR ו-OBLIVION עבדו לי חלק על הגדרות גבוהות ), יש לי 1GB זכרון פנימי, ואם אני לא טועה מומלץ 1.5GB, אולם זה מוזר שזה יהיה הבעיה, כי שוב, גם על LOW זה לא עובד חלק, ומשמע איזה משחק זה ( לא יותר מ-FEAR ). אתם יודעים מה הבעיה? זה קשור במשחק אולי? שמעתם על פאץ' שיתקן את זה או משהו? תודה רבה, יובל

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by R0ck,

תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, האם יש משחק מרוצים למחשב המקביל ל-Forza Motorsport 4 / GT5 מבחינת המבחר של המכוניות, הפיסיקה והגרפיקה? בנתיים: Dirt 3 - נראה טוב, רק חבל שהוא כולל מרוצי ראלי. F1 2011 - טרם ניסיתי, אך תכף אתנסה בו. SHIFT 1 - משחק טוב לדעתי, גרפיקה טובה ומשחקיות מהנה. חבל שהמבחר של המכוניות כל כך קטן (בהשוואה ל-600 של מוטורספורט) SHIFT 2 - היה יכול להיות משחק טוב אם לא פשוט היו מעתיקים מהגרסה שהוציאו לXBOX והיו משפרים את הגרפיקה באופן ניכר. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים