משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/battlefield-hardline-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9/
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו פסים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שוחרר אתמול הטריילר לPC הטריילר מציג את המשחק על הגדרות medium. איכות הטקסטורה הגבוה דורשת כרטיס מסך עם 512MB בשביל AA+AF צריך SLi/CF. איכות הפיסיקה הגבוהה ביותר דורשת PPU של Ageia. בקיצור Doh! הטריילר למי שרוצה: ftp://ftp.ubi.com/emea/ghostrecon3/videos/GRAW_PC_trailer.zip
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חוץ מ- Street Fighter IV שלא אהבתי, האם יש DOA/Tekken/WWF/WWE למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקופת הנסיון מתחילה ביום שישי ה-23 [מחר] ב- 10:01 בבוקר בשעון ישראל ועד יום שני ה- 26 בשעה 09:59 בבוקר אני כותב קצת באיחור, אבל עדיין לא מאוחר מידי הרשמו עכשיו ב- https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ יוצא לי דווקא טוב מאוד כי בזמן האחרון אני חושב אם כדאי לי לקנות אותו, אז עכשיו אני יכול לנסות אותו ולראות אם שווה. מישהו פה משחק או מתכנן לשחק בסוף שבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי התצוגה העלובה בE3 ואכרזת מחיר מאוד גבוה לPS3 ואחרי שבזמן האחרון כל העולם יוצא נגד סוני ותומך בWII סוני עושה משהו אחד טוב... http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7566 תילחצו על הגדלה מממממ עושה חשק ליקנות מוצרים של סוני-חבל שלנינטנדו אין פירסומות כאלה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Arma 2 - מדריכים וטיפיםזהו סרטון הסבר על המשחק Arma 2, בקרוב יעלו עוד הסברים יותר מפורטים וטיפים לאלה שמעוניינים לשחק במשחק אבל לא יודעים איך. הקלאן שלנו - ISR Arma, אתר הקלאן - http://www.isrclan.enjin.com מי שמעוניין להצטרף לקלאן מוזמן לפנות אלינו בפרטי. אנו מודעים לכך שהסרטון מסתיים בצורה אגרסבית טיפה, הייתה תקלה בעריכה, מבטיחים לשים לב לזה בפעם הבאה. אגב, אנחנו מודעים לכך שלא היינו פעילים זמן רב מאד בגלל סיבות אישיות. אך אנחנו חוזרים לפעולה, אבל בגדול. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקן ישתמש במקלדת+עכבר והשני בפאד XBOX. לא חשוב איזה סוג המשחק, העיקר שיהיה כייפי. * לא משחקי ספורט (כמו פיפא, פרו, נ.ב.א ...) / worms למיניהם.. אגב לא חובה רק משחקים חדשים, אפשר גם קצת ישנים.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי שמעונין והוא כבר משחק אז שיצור איתי קשר במסנג'ר tal_omer40@hotmail.com
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי עכשיו Crysis 2 מ EA DOWNLOAD MANAGER וקיבלתי את crysis 1 מתנה למישהו יש מושג למה הוא מופיע לי 3 פעמיים ? ולגבי Crysis 2, הוא לא מופיע .. הוא יופיע ב 25 ? או שאני יקבל את ה CDKEY למייל או משהו ? תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בGTA עם הסאונד ושמעתי שאפשר לסדר את זה , אז חיפשתי בפורום ולא מצאתי..... אז אם קיים קזה דבר תשלחו לי לינק בבקשה יש לי גרסאת די.וי.די(קנוי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Cs 1.6??? כן שמעתי שעוד חודשיים יוצא 1.6 או 2 (מעניין מה יהיה שונה הפעם "עלק")
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על איזה רמה אתם בדרך כלל משחקים? אני על Hard בחלק או Easy. עכשיו התחלתי את CoD 2 ברמה Hardend(רמה אחת מעל ה Regular)
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צוות תוכן משחקים מחפש כתבים שייצטרפו אלינו וייעזרו לסקר, לבקר ולדווח על עולם הגיימינג, חושבים שיש לכם את זה? תמיד התגאתם בידע הנרחב שלכם? רציתם להפוך את התחביב שלכם לעבודה? זו ההזדמנות שלכם! דרישות התפקיד: - יכולת להתבטא ברמה גבוהה בעברית הן בכתב והן בעל פה. (אנגלית ברמה גבוהה - בונוס) - בקיאות וידע נרחב על עולם ותעשיית הגיימינג - התעדכנות שוטפת בחדשות ועדכונים מעולם הגיימינג חושבים שאתם מתאימים? אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית פה או להשאיר הודעה כאן בתר'ד ונסחו בכמה משפטים מדוע אתם חושבים שאתם תהיו כתבי גיימינג טובים. אנא צרפו את גילכם, שם פרטי + שם משפחה, יחד עם שם משתמש בסקייפ. שימו לב - לאחר התעניינות ראשונית וקבלת כתובת מייל ייעודית תדרשו לכתוב כתבת ניסיון במידה ואתם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://fpswin.com/call-of-duty/modern-warfare-3-shooter-2011/ הלם מוחלט
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-