משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אחרי שנעדרה במשך יותר משנה לראשונה בעשור האחרון, בסתיו הקרוב נראה את סדרת Need for Speed חוזרת - ונראה שזה יקרה בגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-need-for-speed/
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע סיימתי את דום 3 ואני לא יודע האם כדאי לי לשחק קודם בהרחבה של דום 3 או בהאלף לייף 2 קודם. (שמעתי שיש בהרחבה של דום חיקוי לרובה הגראביטציה). מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL I5 ואייסי טואר גרסה 1.5 מקרטע אני לא מבין למה אני חולה על המשחק הזה ניסיתי משחקים אחרים כמו סטארקרפט 2 ודיוק ניוקאם פוראבר והם עבדו טוב למה איסי טואר מקרטע וגרסאה 1.4 לא עובדת בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תמונות חדשות מהבטא של Cs : Source, קאונטר סטרייק העושה שימוש במנוע הגרפי החדש של Valve, בקרוב יהיה זמין להורדה ב STEAM, לכל אלה שרכשו את Condition Zero ובעלי הקופונים השונים.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה .... ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ... יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה) אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA .. ?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני היחיד שנתקל בקשיי סנכרון אל מול שרתי Steam (עם הספקית 012-כבלים) הבאים לידי ביטוי בעדכון איטי בצורה בלתי נסבלת של ה Steam ו/או רכיבי התוכנה שלה, טעינה איטית להחריד של התוכנה (כתוצאה מקשיי הסנכרון). הקישוריות פשוט בלתי נסבלת ולא ניתן ממש להשתמש בקליינט הצולע הזה. האם משתמשים אחרים חווים את אותה תופעה (לאו דווקא עם 012)?...
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע למה נזכרתי בפראג מובי הזה וחשבתי על זה ש99% פה כמעט בטוח לא ראו את זה אז חשבתי לפרסם. מי שרואה FRAG MOVIES הרבה כמוני אז זה אולי יהיה פחות MINDBLOWING מאשר שזה היה ב2010 אבל זה פשוט מטורף.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת כיצד סוניק נוצר ולמה הוא מהיר? צפו בסרטון ותגלו D:
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב-15 יום הקרובים תהיה פה תחרות חידות! החל מהיום יפורסמו 3 תמונות, וכל שלושה ימים יפורסמו עוד 3 תמונות עד לסה"כ של 15 תמונות. בכל תמונה מתחבא שם של שחקן סטארקראפט ישראלי. אתם צריכים לנחש איזה שחקן מופיע בכל תמונה ולשלוח לי תשובות בהודעה פרטית פה בפורום! תשובות יש לשלוח עד תום ה-3 ימים ולא יתקבלו תשובות על תמונות ישנות. כלומר כל 3 ימים צריך לשלוח הודעה פרטית עם התשובות של ה-3 תמונות העדכניות. נא לא להגיב עם תשובות פה בדיון!!! בסוף כל שלושה ימים התשובות ירוכזו ונקודות יחולקו (0-3) לכל מי שצדק. בסוף ה-15 יום למי שיהיה הכי הרבה נקודות יזכה בפאד חדש QCK HEAVY של STEELSERIES!! (ובמידה ויהיה תיקו על מקום ראשון יוגרל מנצח) מומלץ לנחש גם אם אתם לא בטוחים ב-100%. לא יורדות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום, האם למשהוא הייתה את אותה בעיה והצליח לתקן? זה מה שניסיתי לעשות: repair game התקנה מחדש של המשחק מחיקת הplugin והתקנתו מחדש סימון ה- battlelog game launcher דרך ה-about:plugins (ב-url) מחיקת והתקנת origin עדכון pb עדכון directx ריסטרט... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק נראה טוב מקודמיו, גריפקה מצוינת (לא כמו oblivion ), אבל מאוד טובה הקטע שכל כמה שניות הוא עוצר את המשחק, המשחק זז חלק על 7800gt אבל כל כמה שניות יש עצירה כנראה כפול ליבה, מישהו שמע משהו על זה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע אם אני קונה את המשחק call of duty modern warfare 2 דרך store.activision ישירות ולא דרך STEAM אם אני יוכל לשחק עם השרתים של STEAM וחברות אחרות בmultiplayer סליחה על הבורות פשוט לא הבנתי אם אני מעלה את מצב הmultiplayer דרך המשחק עצמו ולא דרך פלטפורמה של STEAM לצורך הענין האם אני עדין חשוף לאפשרות לשחק עם המון שחקנים כמו דרך STEAM ? השיקול הוא שדרך האתר של היצרן זה הרבה יותר זול כרגע תודה! לינק לאתר http://store.activision.com/store/atvi/en_US/home?resid=T3vc7goHAtUAAGOWfAgAAAAe&rests=1333517549877
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לצוות האדמינים, האדמין SQUIRREL הביא לי באן מקהילת ה - CSGO ע"י כך שהוא לקח את החוק לידיים. אני דיברתי הרבה במשחק ודי חפרתי ואז הוא בא, מקלל את הוריי ומביא לי באן. לאחר מכן הוא אמר ואני מצוטט "הקהילה הזאת על הזין שלי". אדמין כזה לדעתי לא צריך להיות. תעשו מה שבאלכם עם זה. באתי למשחק עם אדמין שלא מגיע לו להיות בתפקיד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה משחק פוסר טקסס שמשחקים באינטרנט. הורדתי כמה שמצאתי בגוגל אבל הם לא היו משהו... הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת שלי כזאת: intel e6300 1.86ghz 1GB DDR2 667MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB השאלה שלי העם המשחק ירוץ לי חלק חלק על הדברים הכי גבוהים?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא זוכר אם זה בראשון או השני, שאפשר לתקוע חתולים ברובה ציד ולירות אותם על אנשים, או לערוף למישהו את הראש ואז לבעוט אותו לכיוון של אנשים והם מתחילים להקיא.. או שאשפר פשוט להשתין עליהם וזה גם עובד.. פשוט משחק של פריקת עצבים מצוין, רק שהגרפיקה שלו מאוד מיושנת כבר.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.COLD FEAR 2.SECOND SIGHT יש לי את קולד פיר ואני בנתיים חושב שזה משחק טוב,אבל רוצה לשמוע את דעתכם.. את SECOND SIGHT אין לי.. שמעתי שזה משחק טוב,זה באמת משחק טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזמן לא התעדכנתי במשחקים החדשים... ובא לי על איזה משחק אסטרטגיה בזמן אמת טוב.... תודה לכל מי שעונה...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה? או שכבר מפתחים כזה משחק?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש משחק מכוניות/מרוצים ריאליסטי כמה שיותר, כדי לשחק על שלושת המסכים שברשותי. הבעיה הנוספת שיש לי אך לא כל כך קשורה לפה, זה איך אני הולך לשחק את זה? לשחק משחק מרוצים עם מקלדת זה מצחיק ומפגר.. אני גם לא רוצה להשקיע בהגה ודוושות. חשבתי אולי על שלט כמו של XBOX, מה אתם אומרים? עלה בי גם הרעיון, אולי יש אופציה להתחבר למחשב עם האייפון ולהשתמש איתו בתור הגה, הרי עם החיישן תנועה זה מעולה לא?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-