עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guy94,

איך שאני מפעיל את המשחק.. המשחק עובד כאילו על 16 צבעים.. רואים צבעים ורודים .. ולא את המשחק כמו שהוא אמור להיות שאני עושה יציאה מהמשחק הוא מראה לשנייה את הצבעים המקוריים ואז יוצא. מישהו יודע מה הבעייה ? ועוד משהו מאוד מוזר.. ניסיתי עכשיו לעשות Prt Scr בשביל להראות לכם את הבעייה וכשאני עושה Paste בצייר זה מראה לי את המשחק כמו שצריך....

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני תקוע בשלב השני ב F.E.A.R קוראים לשלב Heavy Resistance הגעתי למקום שצריך לסובב את הגלגל שבצינורות הרגתי את כל האויבים, וזהו אני תקוע הלכתי אחורה עד לביוב שנפלתי אליו וחזרתי עברתי על כלה מקומות כמה פעמים ופשוט אני תקוע אני לא יודע מה לעשות. מישהו זוכר? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. משחקים לסוני פלייסטישן 2 מארה"ב משום מה לא פועלים על קונסולת משחקים בישראל. כנראה שהדבר נובע משיטות שידור שונות NTSC בארה"ב ו -PAL בישראל. האם למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש

4. המשחק קצת יקר אבל שווה http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B000065SQJ/qid=1027877340/br=2-4/ref=br_ts_th_4/103-8194081-2944653

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת - קיבלתי BF2142 מתנה. הבעיה היא שאותו בנאדם שהביא לי את זה לא זוכר את שם החשבון והסיסמא, הדבר היחידי שיש לי זה סידיקי. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by xyo,

מלפני יומיים חיחי והנה הרבה מידע ממליץ לכם להציץ http://www.crysis-online.com/forum/index.php/topic,4579.msg76046.html#msg76046

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by malcolmx9,

קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. על איזה רמה אתם בדרך כלל משחקים? אני על Hard בחלק או Easy. עכשיו התחלתי את CoD 2 ברמה Hardend(רמה אחת מעל ה Regular)

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Rbix,

יש למישהו במקרה שמץ של מושג מעין אני יכול להשיג את הקופסה המקורית של GTA 3? דקה 2:44 בסרטון הבא: תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mhnuemhnue,

אוקיי, זה כבר נמאס עליי, Steam! אכן, Steam עושה בעיות שאין כמוהם. זאת הבעיה - אני נכנס לתומי לסטים - הנה - http://img70.imageshack.us/img70/9235/firstpicdy3.jpg בעבר, הסטים היה פשוט נכנס עם - Connecting to ואז שם משתמש והכל עבד. אבל עכשיו הוא עושה לי רק Steam - Updating! הנה תמונה - http://img297.imageshack.us/img297/6799/secondpicet5.jpg לאחר כמה זמן שאני מחכה עם אותה תמונה בדיוק של Steam-Updating (בד"כ זה 10-15 דקות) יש ERROR http://www.zix.co.il/images/z-1300897136.JPG הארור אומר - Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll http://img185.imageshack.us/img185/2782/fourthpicgu2.jpg עכשיו אמרתי לעצמי, הא! מה הבעיה? ומיד קפצתי ל - http://www.dll-files.com…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by NAZRAK,

בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by IlanF,

העכבר הפסיק פתאום לעבוד בסאן אנדראס. בתפריט אני יכול להזיז אותו, אבל אני לא יכול ללחוץ. במשחק עצמו, כלום לא עובד. אני מזיז את העכבר, המצלמה לא זזה. אני לוחץ (לירות) והוא לא יורה. אני מסובב את הגלגלת והוא לא מעביר נשקים. ניסיתי לאפס הגדרות, ניסיתי למחוק את קובץ ההגדרות וכלום לא עובד. בSA-MP העכבר עובד, בסינגל הוא לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Moty_p,

לא רוצה לצאת?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by BlingBling,

כל אחד בפורום שירשום כאן מזל טוב לאלדור!! בואו ננסה להגיע לעד 120! מזל טוב אלדור עד 120! תמשיך להיות כזה מנהל נחמד וחרא בן-אדם! סתם אוהב אותך נשמה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yossi21,

אני חדש בדיאבלו ואני מתחיל מההתחלה. הורגים את הדמות שלי שם די מהר ואני לא מצליח להשיג שיקויי חיים וקסמים. זה די מתסכל, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Predator_ISR,

אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Qtec,

שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. לפי נתוני אתר "canurunit", המשחק אמור לרוץ אצלי חלק. המשחק אכן רץ די חלק, למעט מספר תקיעות פה ושם, אך הבעיה העיקרית היא קריסות שמתרחשות ללא כל סיבה, בשלבים שונים של המשחק. הכוונה היא, שבשלב כלשהו במשחק, המשחק פשוט נתקע, ואז הוא פשוט יוצא ממנו. מישהו יודע למה זה קורה? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. החלטתי לקנות איזה משחק מולטי לחופש, אז רציתי לדעת את דעתכם. וגם סתם מעניין אותי לדעת מה המשחק החביב על חברי הפורום. מכל המשחקים שהזכרתי שיחקתי ב COD,BF2,Q3 ו ET, משלושת אלה BF2 היה חייב להיות הכי טוב, אז זהי הבחירה שלי. אם לדעתכם צריך להוסיף משחק כלשהו אל תהססו להגיב.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by vale,

שלום, יש לי כרטיס מסוג GTX260 ומעבד E4500 2.2GHZ C2D והמשחק קרייסיס רץ חלק אבל כשהמשחק מתחיל להיות עמוס(כשהרבה דברים קורים מסביב-כמו למשל הסצינה שבא נוסעים עם הטנק) מתחילות הקטיעות. האם שיפור במעבד יביא לביצועים יותר גבוהים? ה-OC המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו(בגלל הלוח אם) הוא 2.45GHZ אבל זה במחיר של זכרון פנימי במהירות נמוכה יותר(מ-667MHZ ל-593MHZ) ולכן חזרתי להגדרות הרגילות וללא OC. עוד דבר, ההגדרות ב-V HIGH לא פתוחות בפני אלא רק הHIGH, האם זה בגלל שאין לי ויסטה וDX10?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.