משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
במהלך גאטר ABUU המוכר כהרב דוד עשה ראונד נחמד במפה RAID ואני העליתי את זה אם אתם רוצים אתם יכולים לראות את זה פה : http://www.youtube.com/watch?v=WBhNQDZHFLc וחברה אני לא עורך אלה סתם עשיתי טובה לחבר והעליתי את זה. אם משהו יכול לעזור לי עם עריכות וללמד אותי אני ישמח. דרך אגב משלא הבין אז אני זה דני.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדריך זה מיועד לאנשים בעלי FPS נמוך כתוצאה ממפרט מחשב חלש שלא יכול להריץ את BO2 בצורה טובה מאוד, לכן כמה שיותר FPS יכול לעזור לאנשים אלו, ומדריך זה אינו מיועד לאנשים שיש להם מחשב טוב מכל הבחינות ויש להם FPS נמוך, זאת כבר בעיה אחרת. אז מאותה סיבה שהכנתי תמדריך לגבי הסאונד, אנשים לפעמים לא מבינים למה יש להם FPS נמוך שצריך להיות להם גבוהה יותר... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומתחילים בלשונית Graphics תמונה של הלשונית Graphics - אז ככה מה שחשוב לגבי FPS מהתמונה זה: Screen Resolution - תשימו מה שנוח לכם, כמה שהמסך שלכם בכלל נותן לכם, ואני מאמין שכמה שפחות יותר FPS אבל אני לא בטוח, אצלי זה הכי גבוהה כי לי אין בעית FPS. Shadows - ממליץ שיהיה לפחות על LOW אבל אם …
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהטורנט,הורדתי קראק,והורדתי את התוכנה Origin,ובכל זאת כשאני מפעיל את המשחק נפתח לי הOrigin ורושם לי - To play BF3,you must first active it in your origin account.מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מי משחק ? החברה האלה מייצרים DLCים שכל אחד יותר טוב מאחר. DLC בסגנון D&D חחח....מצחיק איך הם עשו שאתה מרגיש דמות במשחק D&D. גם הייצורים חדשים מפות חדשות הכל חדש.... תענוג ! וקשה..... בצילום חבר "אידיוט" לבל 61 הצטרף אלי, אני לא קלטתי עד שנתקלתי בORC.... והוא 61 ואני 56....וזה ממש ממש לא כוחות.... העפתי את החבר מהמשחק לכל הרוחות....
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II. טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף. GO4BO2: טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר. 5on5 A-Series: לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבו…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב חבר'ה אז בוא נראה כמה קבוצות פעילות ורציניות יש לנו פה באמת בקהילה שכל אחד יכתוב את שם הקבוצה ואת השחקנים ואם הקבוצה פעילה. Reason-Gaming קבוצה פעילה GolanNz blwz Divine sEEdy Bullet eyalKrEmbo יאאלה חבר'ה להתחיל לרשום
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הסירטון BO2 הכי טוב לדעתי שיצא עד עכשיו שהכין Alpino שמציג את שחקני הטופ באירופה. http://www.youtube.com/watch?v=85l6iRjn19Q ועל הדרך נמליץ לכם על עוד סירטון שהוא עשה הכי יפה בעייני ב MW3 שהוא הכין גם : מקווה שתאהבו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון. אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה *אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו * מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש ) פרק א' - הבראשית היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ,חבר'ה. הרבה זמן שמנסה להכנס למרבית השרתים ( battlefield 3 ) אך מקבל זריקה . זאת הסיבה קיבלתי באן על ידי רמאות. אני יודע שזה לא המצב הנכון לגביי.. ואולי זה נבע משפרצו לי לחשבון (אגב סידרתי את זה) . אני צריך להראות להם שאיני רמאי (Cheater) ..ומוכר כאן בפורום כמשתמש פעיל ונקי. לכן הצביעו לסקר .ומי שיכול להגיב (באנגלית) להגנתי ..מה טוב. ובעיקר המנהלים . מודה לכם ,RROONNII. .
-
- 75 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה שפיתחתי טעם למשחקי roguelike. אז הנה עוד משחק roguelike קליל או כמו שהמפתח אוהב לקרוא לו: rogue lite(כי בין משחק למשחק יש שיפורים קבועים גדולים לדמויות). בעיקרון מדובר על משחק 2d platform. אתם משחקים אביר/ה שנכנס/ת לטירה מקוללת, שמשתנה בכל כניסה מחדש. אחרי כל פעם שאתם מתים יש לכם אפשרות לבחור צאצא מרשימה של 3 לרשת אתכם. הצאצאים מגיעים בווריאציות שונות, CLASSES(קוסם,לוחם, וכו....), ויש להם תכונות גנטיות שונות ומשונות, חלקם חיוביות חלקם שליליות, חלקם סתם מעצבנות ומגניבות. יש לכם אחוזה משלכם אותה תוכלו לשדרג, ובעזרתה לשפר את הצאצאים שלכם. תוכלו לפתוח אפשרויות כמו BLACKSMITH וMYSTIC שתוכלו למצוא בשבילם BLUEPRINTS בטירה, וליצור נשק/שריון/תוספות-קסומות. וARCHITECT …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה סתם סרטון שאני וחבר שלי העלנו הנה: אם בא לכם תעשו לייק תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עבור מחשב שהוא מכיל SLI של TITAN, וכמובן מעבד סופר מהיר ומומהר ו SSD וזכרון סופר מהיר (DDR3) ועוד ועוד קיצר "מחשב חלומות". אני רוצה משחקים הכי הכי דורשניים גרפית משהו שבאמת יהיה "וואו" שירוץ ברזולציה גבוהה עם הכל על ULTRA HIGH ועם פילטרים מלאים וכו'.
-
- 400 תגובות
- 36.9k צפיות
-
-
3Vs3 ODC #1 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר הראשון שלנו ביום חמישי הקרוב בשעה 20.00 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש,…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
EmpireMU™ Easy Season 1 Epdisode 3 אתר: http://empiremu.zapto.org/ או http://empiremu.sytes.net/ קליינט:http://www.upf.co.il/file/156105664.html פרטי השרת : ? אקספי: 9999X ? עונה: 1 פרק 3 ? פעילות: 24/7 ? אחוז נפילה: 100% ? אחוז שילוב יהלומים: 100% ? אחוז שילוב במכונת כאוס: 100% ? רמה לריסט: 400 ? מקסימום נקודות: 32767 ? חנויות: קלות, כל היהלומים בחנות ? ספוטים: בכל מקום ? נקודות לרמה: 20/25 , דיאל ואמגי 25 ? מצלמת תלת מימד: ? בלס באג: ? אופציה 28%: עדכונים : ? שונה האתר לאתר חדשני ונוח יותר + נוסף אתר בעברית מלאה גם ! ? נוסף שיגור לקאנדן (M) במפה : Kundun1 / Kundun2 / Kundun3 ? נוסף 3 קאנדנים בכל שרת רגיל - שרת מס' 1 ומס' 3 ? הקאנדן חוזק פי 5 מהרגיל ? נוסף נפילת כנפי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-