משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
בדרישות מערכת כתוב שהמשחק תומך מ GEFORCE 6660 אבל NVIDIA GeForce 7300 is not supported.... מישהו יודע למה ? או אם ייצא איזה פאצ' או משהו ?!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ענקית התוכנה והמשחקים Epic Games מכריזה על השלב הבא שלה בעולם הגרפיקה הממוחשבת - הכירו את מנוע ה-Unreal Engine 5.0 לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני מחפש מקום לקנות גירסא דיגיטלית של המשחק. ניסיתי גם באתר הרשמי וגם דרך Origin ולא ניתן מישראל. מישהו מכיר אתר אחר (ובטוח)? או חנות בארץ דרכה אפשר לקנות את המשחק במחיר שפוי?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתה לי בעיה בוייס סיטי שקראה לי פעם אחת ומאז כבר לא חזרה על עצמה. הבעיה היתה כשנכנתי למשימה והיה סרט אז לא ראו את אחת הדמויות ובחלק השני של הסרט לא ראו דמות אחרת אחרי שהפעלתי את המשחק מחדש זה הסתדר ומאז לא קרה יותר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והוא אף פעם לא עושה לי בעיות (GeForce fx 5500) האם זה באג חד פעמי במשחק? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, קניתי את GTA IV מקורי, אחרי שהתקנתי, אני לא מצליח לשנות את ההגדרות... זה ממש מתנגד! אני מנסה לגרור את הרזולוציה מ 800x600 למשהו יותר גבוה אבל זה פשוט קופץ ישר בחזרה לרזולוציה ההתחלתית. ככה זה בכמעט הכל ההגדרות! גם כשאני מתחיל לשחק האיכות על הפנים! אני רואה את המפה חצי שקופה כיאילו משהו דפוק במנוע הגרפי של המשחק. קורה גם שבהתחלה, כשיש את הדמויות האלה שרצות על המסך, זה פשוט ניתקע עליהם ולא ממישך למשחק. מישהו יודע מה לעשות בבקשה? בגדול אני מישתמש ב ווינדוס 7 64 הום פרימיום כ. מסך NVIDIA® GeForce® 310M. זה המחשב שלי למפרט מלא (אם זה יעזור) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://money.cnn.com/2004/02/02/commentary/game_over/column_gaming/ אביב 2005 למישהו כבר איכפת?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Fable 2 שוחרר לXBOX360 ואני שואל; מה עם המחשב?? :< יצאו כבר בהצהרות שיצא פורט או גרסה מקבילה או קרקר?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב ואתרי ביקורת, שאנשים מציינים FPS ממוצע with fraps, and without fraps. הם לא מציינים איך הם בודקים את זה ללא התוכנה. כיצד עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שחקני קהילת באטלפילד! אנו צוות מנהלי קהילת באטלפילד החלטנו לארגן משחק קהילתי. מטרת המשחק הוא לגבש את הקהילה ולנסות להפגיש בין שחקנים חדשים. המשחק ייערך בצורה הבאה: - המשחק ישוחק במפות של AIR MAPS במוד CONQUEST. - כל קבוצה תחולק ל2 סקוואדים. - כמות הכרטיסים למשחק תהיה 500. - אם לכל השחקנים יש פרימיום, ויש הסכמה על מפה, המשחק ישוחק במפה של פרימיום. המשחק ישוחק בשרת הקלאב שלנו 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו, היום לו כולנו חיכנו בקוצר רוח, בהחלט אבן דרך בעולם המחשבים והמשחקים בפרט, דום 3 ישוחרר בעוד כשבועיים ב14 ביוני! מקור: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18191 עכשיוו רק נותר האלף לייף 2.... ד"א המשחק יהיה יקר מהרגיל, 60$ , אני מעריך שיעלה כ300-350 שקל בישראל.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...
-
[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש. התקנתי אליו את המשחק GTA 4, בדקתי באתר Can U Run It, והוא עומד בדרישות המקסימליות ואף יותר! שאני נוסע, המשחק קצץ נתקע ולפעמים התמונה שאני רואה זזה לי. כלומר, ה"מצלמה" דרכה אני מתסכל זזה ימינה ושמאלה במקום לעמוד במקום. שניתי את הדרישות מהכי גבוהות למשהו באמצע ואף פחות, אך עדין זה לא עזר. אשמח לדעת מה הבעיה, אולי גרסת המשחק שהורדתי לא טובה? התמונה מאתר Can U Run It: http://up351.s iz.co.il/up1/dgnhomdxydkf.png להוריד את הרווח מS, פשוט זה מצנזר לי... תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתה יושב מול המחשב ומחייך... זהו, סיימת את המשחק. ומה עכשיו תעשה? לפי מה תבחר את המשחק הבא שלך? גרפיקה או עלילה? עם חברים ברשת או יחיד? לכם התשובה.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמי שבשנים האחרונות אין לו זמן למשחקים (גוזל משאבים אדירים = זמן) וכמי שהתמכר למשחק הנ"ל הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שיוציאו המשך למשחק? מבלי להגזים, המשחק הזה גזל ממני יומיים שלמים רצופים של משחק!! אזהרה חמורה!!! מי שיצחק או ילגלג דמו בראשו! :2gunsfiring_v1: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666095,00.html הם ממש מתוסכלים לדעתי. אני לא מצפה למשהו מיוחד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחי הקטן משגע אותי עם זה ... חיפשתי קצת ולא מצאתי מוד גדול שמחליף את כל המכוניות וכו' רק סקינים ומודים קטנים שדורשים 10 דקות מינימום כל אחד להתקנה עם הרבה כאב ראש , אני זוכר שפעם היה מוד ענק של GTA3 ולVC שנקרא REALMOD האם קיים אחד כזה או דומה לו לSA ? מה השם המדויק שלו ומאיכן אפשר להוריד אותו ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הHALF LIFE COMPLETE PACK שמגיעה עם HALF LIFE HALF LIFE 2 HALF LIFE 2:DEATHMATCH HALF LIFE 2:EPISODE ONE HALF LIFE 2:EPISODE TWO HALF LIFE:BLUE SHIFT HALF LIFE: OPPOSING FORCE TEAM FORTRESS CLASSIC במה לשחק קודם? מה הסדר של המשחק לפי העלילה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עושה punkbuster? שמתי לב שAC3 דורש אותו על מה הוא משפיע? אני מקבל שגיאה כלומר המשחק לא מצליח להתקין אותו בלי זה המשחק יכול לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שאני שומר משחק באמצע משימה הוא נותן לי לעשות שמירה ללא שום בעייה אבם אחר כך שאני מסה לטעון את המשימה ששמרתי הוא לא מראה לי את הקבצים ששמרתי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-