משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
(המשחק מקורי...) כשלוחצים play מופיעה ההודעה הבאה: an assertion failed in ChDimm.cpp at line number 599 Programmer says: Unable to Open BIF:\data\Hd0GMosc.bif מה עושים? הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר... תודה, חציל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חדשות רעות בהחלט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3672103,00.html מעציב נורא מצב השוק של חברות משחקים השנה. ליביו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יצא לי לשחק במשחק איזה כמה שעות טובות ואני מוכרח לציין שהאווירה במשחק מטורפת , מפחידה, מלחיצה ויותר מזה.. הקטע של השמירות הידניות לדעתי גאוני למשחק שכזה מכיוון שאתה עדיין חשוף כמטרה גם בזמן שאתה מנסה לשמור את המשחק מה שגורם לך להילחץ לקוות שלא תיתפס על ידי החייזר חח , המשחק עצמו ממש מאתגר אבל לדעתי החייזר פשוט חכם מידי. וכמובן המנוע המטורף של המשחק שנראה חבל על הזמן, אז מה אתם אומרים למי שיצא לשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחק infernal העם זה משחק שווה להורדה? העם הגרפיקה יפה וריאליסטית? תספרו לי חוות דעת על המשחק בבקשה אני מוריד אותו.
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בבNFSU ניסיתי עם חברים להפעיל את הLAN אבל לא עבד כל מה שעשינו לא עבד (שבוע שעבר) אז התייאשנו ואמרנו שזה בגלל שזה משחק ישן אז כבר לא עובד היום שאנחנו מנסים אני או הוא יוצאים LAN SERVER אבל השני לא מוצא תסרבר בכלל (ולא אף סרבר אחרר) כאילו אין משחקי רשת כעת.מה ניתן לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בו אני יכול לבנות עיר/ממלכה ולנהל אותה, כמו כן לתקוף ולכבוש ערים אחרות. אין הגבלה של תקופה זה יכול להיות מודרני אם כי לא C&C וSIMCITY ויכול להיות מתקפות ימי הביניים עם יוונים/רומאים וכו' כמו כן לא אכפת לי אם מדובר במשחק שיצא אתמול או לפני שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקה אני מחפש משהו טוב חשבתי על COD:MW או BF:2142 מה עדיף? חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזה כי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''ל וגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Worth every MB (Total size - 90Mb). Coded in Bink video. Registration needed. http://www.schroet.com/demos.php?id=2724 HF!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאתם מפעילים משחק חדש והוא שואל על איזו רמת קושי לשחק, באיזו אתם בוחרים? אני בהכי קשה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברים, אני פשוט לא מצליח להסתדר עם התוכנה. אני מכוון אותה ל- 30 FPS ולחצי מסך וניסיתי להקליט 20 שניות של משחק (לא רשת) מ- COD MW2. זה יצר קובץ ענק של 800 מגה שלא נפתח בכלל ב- VLC וגם היה בלתי אפשרי לשחק בזמן שמקליטים , ה- FRAME RATE ירד משמעותית. עכשיו אני רואה שאנשים כל הזמן מעלים סרטים בעזרת FRAPS , מישהו יכול להדריך אותי קצת בנושא?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-