עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ~BaRaK~,

מדובר כרגע בדרישות המינימליות של המשחק: Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible בנוסף שוחרר טריילר עם קצת גיימפלי: https://youtu.be/58Pspqx0XGs

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Sarm1x,

טוב יצא לי לשחק במשחק איזה כמה שעות טובות ואני מוכרח לציין שהאווירה במשחק מטורפת , מפחידה, מלחיצה ויותר מזה.. הקטע של השמירות הידניות לדעתי גאוני למשחק שכזה מכיוון שאתה עדיין חשוף כמטרה גם בזמן שאתה מנסה לשמור את המשחק מה שגורם לך להילחץ לקוות שלא תיתפס על ידי החייזר חח , המשחק עצמו ממש מאתגר אבל לדעתי החייזר פשוט חכם מידי. וכמובן המנוע המטורף של המשחק שנראה חבל על הזמן, אז מה אתם אומרים למי שיצא לשחק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Guy950,

בתחילת ינואר, השנה, החשבון אוריג'ין שלי נפרץ ואיבדתי כל גישה אליו. כשניסיתי להשיג את החשבון חזרה, וללא הצלחה, התגלה לי שהייתה הדלפה ענקית של פרטי חשבון וEA רק ניסו לכסות את התחת של עצמם ולא הודיעו על כך שום דבר. באותה התקופה רדיט היה עמוס בגולשים שלפתע איבדו גישה לחשבון שלהם, בדיוק כמוני! אז קיצר, מכירים את זה שאתם רוצים לשנות חבילה בהוט\יס ומורחים אותכם שעות בטלפון עד שאתם מתייאשים, מנתקים את הטלפון והולכים לבכות בפינה עם דלי גלידה? אז בדיוק ככה עם EA. מסיבה לא ברורה EA מספקים שירות לחשבונות פרוצים רק דרך הטלפון, בעוד ששירותים אחרים זוכים לתמיכה מקוונת באמצעות אימייל או צ'אט, השירות לחשבונות פרוצים הוא רק באמצעות הטלפון. והנה העוקץ …

5. משחק הפעולה החדש זוכה לציונים שאותם לא ראה המותג הוותיק מאז תחילת העשור לכתבה

6. לרגל ליל כל הקדושים, בואו להכיר חמישה שלבים מצמררים ומלחיצים במיוחד במשחקים גדולים שנחתו עלינו ללא אזהרה מוקדמת לכתבה

7. בזמן שקיווינו לחשיפתו של יורש מתישהו בעתיד הלא רחוק, משחק הפעולה והאימה הפסיכולוגי מיוצרי Max Payne ייעלם בתוך יומיים מהחנויות ברשת בשל בעיות רישוי מוזיקה - וזמין עתה לרכישה במכירת חיסול אחרונה תמורת 3 דולר בלבד לכתבה

8. היי חבר'ה, בתור חובב משחקי אסטרטגיה ותיק כבר עבר המון זמן שלא נתקלתי במשחק אסטרטגיה איכותי בסגנות של RA\Generals. יש למישהו מושג מתי יצא המשחק האחרון בסגנון? רוב המשחקים הישנים לא עולים לי בכלל במחשב כיום בגלל תאימות של דרייברים או רזולוציה . נ.ב אני מחפש משחקים דיי ראליסטים כלומר בלי יתר מידי יחידות הזויות .... גם משחק מימי הביניים יכול אולי לעבוד תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. היי, אני ארצה בעתיד הקרוב להזמין את המשחק מחו"ל (עותק בקופסה ) עם מחיר של 300 ש"ח החנויות בארץ יכולות לשמור את העותקים אצלם. בינתיים הכי זול שמצאתי כולל משלוח זה מאמזון בריטניה יוצא משהו בסביבות ה235 ש"ח יש הצעות נוספות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Googleness,

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14-&sourceid=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14- בon the house של חנות origin

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני רוצה לשחק במולטיפלייר של כל מיני משחקים כולל של SHOOTERS, איזו חבילת אינטרנט כדי לי לקחת מבחינת מהירות העלאת נתונים והורדה ומאיזה ספק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matani122,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ] משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק. ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש. גם לא אהבתי את Skyrim. אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו.. ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-order חנות בראשון לציון מוכרת, השאלה אם לא תהיה חסימה כמו בסטים, היו מקרים שאנשים קנו ולא יכלו לשחק.. לא בא לי לשחק עכשיו עם הגדרות של windows ולשנות מדינה כדי לשחק... אפשר לקנות?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-wolfenstein-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%9e%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני יודע שהמשחק בוטל,אבל גרסת ה beta ראיתי כאלה שפרסמו שיש להורדה בחינם אך לא מצאתי לינק. האם זה נכון? והאם מישהו מכיר משחק שיצא לאחרונה (או שעתיד לצאת) שמזכיר את המשחק הזה?

• 12 תגובות
    • 12.7k צפיות
  16. Started by matani122,

1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול: אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל [ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ] 2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה. ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yoel12,

תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת האם במידה ואני קונה עותק של wolfenstein the old blood מG2A הוא יעבוד על חשבון הSTEAM שלי הרשום על ישראל?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by naki,

סיימתי את המשחק לפני שנה, והתקנתי שוב דרך סטים. המשחק עבד עם נפילות fps מזעזעות... בפעם השנייה שהפעלתי המשחק פשוט נתקע במסך פתיחה, בצורה שכל המחשב נתקע. אפילו ctrl alt del לא מגיב... ניסיתי למחוק ולהוריד שוב דרך סטים, לא עבד... מה זה יכול להיות?

20. Started by yoel12,

שלום, יש תופעה מוזרה שמתחוללת שבשמיים של TW3 שגורמת להם להיראות כבציור שמן http://prntscr.com/7scc5n יש למישהו FIX? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי וגם לא ממש ידעתי איך לנסח את זה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים! ​

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by simonsix,

http://store.steampowered.com/app/40140 דרישות מערכת מינימליות: * OS: Windows XP/Vista/Windows 7 * Processor: 3.0 GHz or better, AMD or Intel CPU * Memory: 1GB RAM (XP) 1.5GB RAM (Vista / Win 7) * Graphics: 256 MB VRAM with Pixel Shader 3.0 * DirectX®: DirectX 9.0 * Hard Drive: 4-5 GB for full install & DirectX * Sound: No accelerated sound hardware required * Other requirements: Internet Connection with Cable / Broadband דרישות מערכת מומלצות: * OS: Windows XP/Vista/Windows 7 * Processor: 2.6 GHz or better, Dual Core AMD or Intel CPU * Memory: 2GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista / Win 7) * Graphics: 256 MB VRAM DX9 compliant with Pixel Sh…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by jdl1,

*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש אפשרות לשחק MW:2 ועוד הרבה משחקים בתלת מימד ! אם יש לכם משקפים מאווטר או שקניתם בסופר לראות את "השרדות" יש אפשרות להוריד דריברים אשר יאפשרו לכם לשחק ב 3D . יש סרט ביוטיוב - למי שרוצה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XTbbwzUA_tI&feature=player_embedded יש לי את המשקפים ואני משחק MW:2 בתלת מימד וזה מגניב לאללה - חוויה אחרת למשחק! לדריברים קוראים IZ3D - חפשו בגוגל. אם יש לכם משקפים זה הזמן שם על העיניים. דרך אגב - צריך כרטיס מסך טוב - בגלל שהוא משדר ב 2 ערוצים (ערוץ לכל עין) ה FPS יורד בחצי. תהנו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.