עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by saoron,

למי שמכיר תמשחק ולמי שלא הנה לינק לשרת ישראלי בחינם http://l2-il.no-ip.info/index.php

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. יש אנשים המשחקים בשרתים הרישמיים של L2? אם כן, אנא ציינו ניק ושרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Demagh,

יש מישהו פה שמשחק ליינאג'? אם כן באיזה שרת?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  4. Started by Menuval,

היי, במידה ושכחתם את אחד המשחקים הטובים שהיו כאן אי פעם.. שרת ליינאיג' שמיועד אך ורק למזרח תיכון... יהיה מעניין לראות קלאן ישראלי נלחם בכל הבני דודים (-: ממה שאני יודע החבר'ה שמקימים את השרת רציניים מאוד. מדובר בשרת Low Rate X10 בלי קאסטומים ובלי דברים משוגעים, לשחקנים שאוהבים חווית משחק ארוכה ומהנה. הנה חלק מהמפרט באתר שלהם: L2OFF Interlude C6, Retail Like Rates - Experience (XP): x10 - Skill Points (SP): x10 - Drop (Adena): x10 - Drop (Items): x10 - Spoil Chance: x10 - Spoil Amount: x3 - Seal Stones: x10 - Drop (Raidboss): x1 Quests - Drop Chance (Quest Item): x10 - Quest Reward Amount: x3 Enchant Rates Enchant Max: +16 Enchant Safe: +3 Simple Enchant Rates: 70% B…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב! המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by noam_m,

הרבה זמן לא עשיתי את זה.. אבל נהיה לי חשק בזכות כמה אנשים טובים, והיה ריפליי ממש טוב.. אז הנה: אני קצת חלוד, ואשמח לביקורת בונה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

עוד אוסף משחקים בסגנון שלם-כמה-שתרצה! http://www.getgamesgo.com/little-big-bunch המשחקים: Explodemon Frozen Synapse Serious Sam Double D Munch's Odyssey New Star Soccer 5 ידיעה קצרה בנושא http://pc.ign.com/articles/121/1214752p1.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי שתי מערכות הפעלה ורכשתי (דרך סטים) BATMAN ARKHAM ASYLUM כמובן שכדי לשחק התחברתי למשתמש LIVE שלי ופתחתי SLOT כדי לשמור בו הכל טוב ויפה אבל שעברתי למערכת הפעלה השניה התחברתי וכו' אבל שהגעתי לבחירת SLOT של שמירה לא היה שם את השמירה שלי מהמערכת הפעלה השניה הערה חשובה - אני מדבר על אותם קבצים (נניח המשחק שמור ב D אז משתי מערכות ההפעלה פתחתי אותו מ D) האם זה אמור להיות כך? (חשבתי שכל הקטע שזה בענן ואז אני יכול להמשיך מכל מחשב..) אם כן אולי יש דרך בכל זאת להעביר את השמירה ממערכת הפעלה אחת לשניה? (אולי זה שמור באיזו תקיה איפה שהוא?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by dani,

היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  10. קניתי אותו דרך D2D, יצרתי פרופיל חדש בלייב (על מסכת הייסורים הזאת אני אפילו לא אפרט...) אבל אז, ברגע שאני נכנס לפרופיל, הוא נותן לי את ההודעה you are not signed into live.. וכמובן שאי אפשר לעשות סייבים מישהו יודע למה זה ככה? הקטע הכי מפגר, זה שכשאני מתחיל לשחק, ויוצא לתפריט הראשי, הוא מראה את היוזר לייב שלי, כאילו הכל בסדר! אבל כשאני יותצא וחוזר למשחק אני שוב מקבל את ההודעה שאני לא רשום בלייב וכל מה שאני אעשה ירד לטמיון...

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by IlanF,

Loadout הוא משחק Shooter מגוף שלישי חינמי שמתמקד בקסטומיזציה מטורפת של נשקים (בהמשך גם של השחקן עצמו), אפשר ליצור במשחק בערך כל נשק העולה על רוחכם. המשחק כרגע נמצא בביטא סגורה ומתוכנן ליהיות משוחרר בנובמבר השנה. הרשמו עכשיו לבטא ב http://www.loadout.com כמו כן, Alienware מחלקים 10,000 מפתחות לבטא הסגורה. כל מה שצריך לעשות הוא להרשם לאתר שלהם: http://www.alienwarearena.com/giveaway/loadout-closed-beta-key-giveaway מהרו לפני שיגמר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tomllic,

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 3emi,

קצת מצחיק אבל יצא שקניתי את שתי הקונטרולרים האלו במחשבה שזה דבר שיביא תועלת לאורך זמן בהתחשב שאני משחק במחשב לא מעט הכיוון היותר ספציפי זה לשחק עם המשפחה משחקים לשני שחקנים כמו VIRTUA TENNIS 4 לדוגמא ועוד משחק אחד של המשחקים האולמפים 2012 שעושה שימוש בקונטרולרים ו 2 שחקנים אבל מה שרציתי זה שתמליצו לי על איזה משחקים אני יכול בכלל לבחון את השלטים כדי לראות שהם בכלל עובדים כמו שצריך ניסיתי להריץ castlevania lords of shadow משום מה הייתי בטוח שתהיה תמיכה בשלט כי זה ה-משחק בשביל זה אבל גיליתי שאין שום אופציה כזאת בתפריטים ניסיתי סתם להריץ OctodadDadliestCatch ולא ממש הצלחתי להבין איך להגדיר את כל הכפתורים מסתבר שככה בדיפולט שני הגוייסטיקים הקטנים שולטים באותה יד של התמנו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 3emi,

חשבתי לקנות אחד אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום חיפשתי ובזאפ והוא מופיע בשתי חנויות ב 1700 שקל 1790 שקל ניסיתי לראות כמה יעלה דרך אתר BUY2USA בלינק שמעתיקים מאמזון והם עושים את כל השאר ויוצא באזור של 1650 שקל אפילו פחות מחנות בארץ קצת פוחד להזמין מחול אם תהיה בעיה אני נכנס לסיפור למישהו יש את ההגה? מומלץ? כמה קניתם אותו ואיפה אם היה בחנות קרובה ומרכזית כנראה הייתי מבצע קניה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by LazyBurger,

מישהו כבר שיחק בו ויודע אם שווה לקנות אותו? כי אני חייב איזה RPG טוב...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Sason22,

במהלך מיקס שנגמר לפני כמה דקות שהיה די מצחיק, שחקן מהקבוצה שלי החליט לעשות TK בצחוק (כי גם ככה הובלנו 14-1) אז שיניתי בצחוק את הניק שלי בצחוק לban him (או משהו כזה)האדמין squirrel שהיה מאוד עצבני היום (איים להביא באן לכל אחד בטימספיק שרק ידבר) החליט להביא לי על זה באן:smiley1: לשבועעעעע:smiley1::smiley1: אולי כדאי שתמנו מנהלים קצת פחות חמומי מוח, כי השרתים שלכם ממש טובים וחבל להרוס את הקהילה ככה squirrel אם אתה מפסיד 16-1 זאת לא סיבה להוציא את העצבים שלך עלי זה רק משחק

17. Started by smootskin,

הסבר קצר:בתמורה ל - 30$ נקבל פעם בחודש חבילה שקשורה לגיימינג בלי לדעת מה בקופסה.זה יכול להיות בובות, צעצועים, משחקים, מכשירי אלקטרוניקה (USB), ביגוד, מגנטים, פוסטרים, קומיקסים, סיכות, וכו'...בדרך כלל החפצים יהיו קשורים למשחקים עדכניים כמו Fallout 4 בחבילה של נובמבר 2015, או מלחמת הכוכבים בחבילה הנוכחית.ב - 06.01.2016 קיבלתי את החבילה של חודש דצמבר, הוידאו לפניכם:

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by smootskin,

מה קורה חברים, אחרי המתנה של כמה שבועות קיבלתי את החבילה מ - Lootcrate,את האמת היא נראית הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי, שטויות.העליתי סרטון של Unboxing, אני מדבר די בשקט כי כולן ישנות, אז תסלחו לי. חודש הבא כנראה אקבל את החבילה של דצמבר ואעלה עוד אחד. https://www.youtube.com/watch?v=IrJT6o6N578

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by smootskin,

שלום לכולם,קיבלתי את החבילה של ינואר 2016, העליתי סרטון Unboxing נוסף.הסבר קצר:ב-LOOTCRATE מקבלים חבילה "סודית" פעם בחודש, לא ידוע מה יש בחבילה עד שמקבלים אותה.יכול להיות שתקבלו דברים שונים ממה שאחרים קיבלו (אם זו אותה סידרה אבל דמות אחרת למשל). Paypal חסמו לי את החשבון, לכן החודש וחודש הבא לא ארכוש את החבילה. הזמנתי כרטיס Payoneer שבעזרתו אוכל להמשיך לרכוש,כנראה שהסרטון Unboxing הבא יהיה לפחות עוד חודשיים...אהבתם, תנו בלייק, רוצים להתעדכן בסרטונים נוספים - Subscribe.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by assaf990,

אני משחק את המשחק the lord of the rings (THE RETURN OF THE KING ואחרי שאני מסיים את המסך הראשון, את ההקדמה למשחק, בו אני יורה בשלושת בליסטראות האש, אז כאילו הכל מתפוצץ, נהיה לבן, וכאילו סיימתי את המשימה. לאחר מכן רואים אותי (השחקן, הזקן בלבן) עם המקל ואיזה זרם מן השמים מגיע למקל, ואז אני נתקע,. רשום לי ללחוץ על המקש E אבל אני לוחץ ולא קורה כלום. אני מנסה ללכת, בין שיברי ההריסות של הקרב של המסך הקודם - אז אני מוגבל מאוד ואם אני הולך אז אני (השחקן) נעלם ונתקע. מה עושים? איך ממשיכים?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by jungle-man,

ניתן להוריד בחינם מSTEAM (לא יודע אם אני מחדש למישהו), ניתן לשחק ללא דמי מנוי חודשי, בכל אופן נראה כמו חיקוי עלוב לWOW מכל אספקט. התאכזבתי - לא מומלץ.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  22. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, איך יכול להיות שלא עשו כזה דיון?! אחד ממשחקי הMMO הכי חדשים שיש עדיין בOPENBETA........ אז מי משחק? אני אמשחק כבר מתחילת הOB ונהנה מכל רגע כנראה גם אקנה. לידיעתכם יש גם שרת של אירופה וגם של ארצות הברית אבל מותר לנו לשחק בשניהם אני בארה"ב.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by DarkMoh,

עכשיו שמתי לב שקיבלתי את ה-KEY שלי לבטא.. שנרשמתי אליה לפני כמה חודשים טובים P: עוד מישהו משחק? אני כרגע מוריד. שוקל 3GB. מי שלא שמע: http://lotro.turbine.com/ משחק MMORPG שאמור "להחליף" את World Of Warcraft. מבית היוצרים של LOTR כמובן. יוצא לשוק ב-4 לאפריל, כרגע בבטא. וכמובן, איך אפשר בלי כמה SS? http://lotro.turbine.com/index.php?page_id=62&siid=7 ^ דף המלא של SS נראה משחק ענק. יש מצב אני אפילו אשלם עליו OO" [מה שבחיים לא עשיתי, רק במשחק אחד - Face Of Mankind] יאללה, מי בא לשחק איתי?

• 61 תגובות
    • 7.1k צפיות
  25. Started by approx,

מישהו מכיר את המישחק הזה ? לאיזה סוג של מישחק הוא נחשב ? איך הוא לדעתכם ? יש לו מישחק המשך ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.