משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרפרור קצר בפורום לא ראיתי הרבה משתמשים שקנו מחנויות כאלה.. בכל מקרה אני ממליץ לכם על החנויות האלה: http://www.onlinekeystore.com/home.php http://www.g2play.net/store/ למען הסר ספק מ OnlineKeySore רכשתי: Battlefield: Bad Company 2 Battlefield 3 Premium Battlefield 4 + China Rising DLC (בהזמנה מוקדמת) מ G2Play רכשתי: Call of Duty: Modern Warfare 2 Battlefield Bad Company 2 Vietnam Battlefield 3 Limited Edition אני מסתכל איפה יותר זול באותו יום וקונה. כולם עבדו נפלא, זה פשוט כל כך זול ונוח בצורה מגוחכת שאני לא מבין למה כולם להוטים לקנות מOrigin. החנויות האלו מאוד אמינות ומתוחזקות (קיימות כמה שנים טובות) ובדרך כלל שולחות במייל תמונה סרוקה של CD-KEY מקורי וחדש לחלוטין (במקר…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הטובים של התקופה ההיא..
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שעתיים את הBF2 דלוקס, ואחרי איזה חצי שעה הוא קרס לי לשולחן עבודה ללא כול הודעת שגיאה בדמו זה גם היה ככה אבל כול איזה 10 דקות ד"א, איך אני מוצא שרתים ישראליים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בהם Single Player שלבים נגד המחשב או שזה ברשת כמו Counter Strike ו-America`s Army ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לינק לפאטצ' לא דרך EA כי זה לא מוריד לי! בבקשה משהו ישיר ופשוט ואם אפשר אז גם קראק ;D NFSU
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים! נשארו 93 יום ליציאת המשחק,מקווה מאוד שהוא יהיה ברמה מספקת! אני מחפש Guild שמורכב משחקנים ישראלים,ברמה גבוהה ולשחקנים בעלי ניסיון! מנסיון כדי להגיע רחוק במשחק,וכמובן להנות,עדיף לשחק בקבוצות ולא SOLO. האם יש פה מישהו שמקים Guild בסגנון הזה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ] משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק. ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש. גם לא אהבתי את Skyrim. אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו.. ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יידע לענות לשאלות האלה 1. האם יש קובץ קונפיג למשחק, בו ניתן לראות את ההגדרות ולשנות אותן? אני רוצה להציג FPS באופן קבוע ואילו render.drawfps מתבטל אוטומטית כשאני מחליף מפה או עובר שרת. 2. האם ניתן להציג את הפינג/לייטנסי באופן קבוע? 3. לא הצלחתי לעשות key binding ל-mouse scroll. האם זו בעיה אצלי או בעיה כללית? 4. שאלה נובית: איך מטיסים מסוק? למשל: איך עולים או יורדים בגובה, איך מתקדמים קדימה וכו'. תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה? רשום בקובץ ה - nfo ככה: Remove all IDE drives and Play מה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני נורא שמח לרשום כאן היום, במיוחד שזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! :hi: :yelclap: חברה תקשיבו, יש לי רעיון שאותו אני מפתח עם קבוצה קטנה ונבחרת של אנשים במהלך השנתיים האחרונות ואני צריך את הדיעות שלכם בנידון ואם תרצו לתת יד בפרויקט, אז מה יכול להיות טוב יותר? הרעיון בקצרה הנו פשוט מאוד; ליצור משחק מרובה משתמשים - כזה שיוכלו לשחק בו אלפי שחקנים בו זמנית, ביקום עצום והטריק הוא שיהיה בו אין סוף אפשרויות. ועכשיו נרחיב קצת. במהלך השנתיים האחרונות עמלנו אני וחבריי בפיתוח הרעיון: איך אפשר ליצור מחשק עם אין סוף אפשרויות? וגילינו שאפשר ויש לנו את התאוריה רשומה, אבל הבעיה היא היישום של זה. כי מה שאני מתכוון זה הגדרת מציאות למחשב, וזה אמור להיות מוגדר מכל …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קטע מוזר לגמרי, אם אני משחק בSP, אני יכול לשחק כמה שאני רוצה. ברגע שאני מתחיל לשחק בMP, אחרי כמה דקות המשחק נתקע, לפעמים יש בזזזזזזזזז מהרמקולים, לפעמים הוא נתקע רק אחרי שהמתחלפת מפה. עכשיו נתקע, שאי אפשר לעשות כלום, לא לצאת בעזרת טאב, ESC, לא קונטרול אלט דליט...כלום, רק הכפתור של הריסט... עכשיו ניסיתי כבר כל מה שאני מאמין שאפשר, ניקיתי מארז[שוב...] בדקתי טמפרטורות של כל הרכיבים והכל תקין. ניסיתי להוריד את הרמה של הסאונד למינימום, גם לא עוזר. הדבר היחידי שאני עוד חושב, שהבעיה זה בכרטיס סאונד המובנה שיש על הלוח אם..ואין לי מושג איך לנתק אותו, ואין לי מושג אם זה בכלל יעזור המפרט: מעבד - intel e7500 לוח אם - gigabyte ep45 ud-3lr 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך nVidia gtx2…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד קבצים שיהפכו את זה לאנגלית?? הכל באיטלקית: גם הסאונד גם הממשק וקשה ככה להבין מה רוצים ממני שמה תעזרו לי איפה יש פאטצ' או משהו כזה שיהפוך לי לאנגלית הכל תודה :-[
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש תופעה מוזרה שמתחוללת שבשמיים של TW3 שגורמת להם להיראות כבציור שמן http://prntscr.com/7scc5n יש למישהו FIX? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי וגם לא ממש ידעתי איך לנסח את זה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קישור להורדה http://www.gamespot.com/pc/sim/footballmanager2009/downloads.html?tag=tabs;downloads
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק הזה יוצא רק בעוד 4 ימים (1 בדצמבר) אבל אני בטוח שכבר רבים "השיגו" אותו (נא לא לדבר על דברים לא חוקיים בת'רד הזה!). זה משחק כדורגל, ומי שמכיר את פיפא, שישכח כל מה שהוא זוכר על זה, זו רמה אחרת לחלוטין. הרבה יותר מציאותי, טקטי (אם מתעקשים), וכיף! כרגע אין ממש קהילה של שחקנים לזה בארץ ולשחק נגד ח'ברה מאירופה זה קצת מתסכל (יש השהייה גבוהה בתגובה). מי שרוצה לשחק אחד עם השני שישאיר את האייסיקיו שלו שנוכל לשחק אחד עם השני. אז יאללה, להתחיל לקרוע רשתות
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-